Бизнесът чака 107 млн. лв. от плана ”Юнкер”

Общият бюджет на ОП "Развитие на човешките ресурси" за изпълнение чрез финансови инструменти е 107.5 милиона лева.

Обратно в новината

Коментари - Бизнесът чака 107 млн. лв. от плана ”Юнкер” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Koй бизнес чака бе и аз съм от 25 години със собствен бизнес пък никой не ми е дал и един лев.

На глупаци не дават...

Егати държавата, разчитаме само на подаяния, пардон, "финансови инструменти", а не сами да си изкараме парите. Станахме просешка държава, че се и гордеем с това.

щем, щем....

"ДУШИХА"НАРОДА С ГЛАД И ПОСТИ,НО ОТ СТРАХ ЗА РЕВОЛЮЦИЯ ЩЕ ПОДХВЪРЛЯТ МАЛКО ТРОХИ ЗА БИЙ СЕ НАРОДЕ,ДОКАТО НАГЛО И БЕЗОГЛЕДНО,ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ОГРАБВАТ!!!

Днес пак новина за две жени умрели от глад и студ. Онзи ден пак по онзи ден пак. Докато има такива новини никви планове не ни вършат работа. Това са някакви удобства за елитите за хората нищо няма да има...

Жълти стотинки. Ако бяхме с братята руснаци сега Путин по-евтин газ щеше да дава, петрол, да построи заводи като едно време, на бизнеса ни милиарди щеше да даде. Е вижте всички страни с Русия колко са добре икономически. А ЕС сега ни залъглва с 107 милиона лева някакви си!!

35 милиона лева. Брей, голяма пара, голямо нещо. По 5 лв. на човек се пада. И затова трябва да им се кланяме, да ги слушаме, да им плащаме по 1 милиард годишно, а те да изнасят няколко милиарда лева свръхпечалби без да ги отчитат и при смешни данъци !? Намерили си канарчета ! 45 милиарда лева има населението на влогове. Ама как да ги инвестира ? Западняците заели всички пазари, избутали са българите в най-неплатежоспособните, иди и прави бизнес. Пък после се изкарват и филантропи. 5000 лв. субсидия - още не си пробил на пазара с тях. Като не ти дават заеми от банките, иди, та им отнемай пазарни дялове на големите.

СА ВЯРВАЩИТЕ

Как се е наточил ''бизнеса'' за тия милиони ама дано му преседнат защото не им стига кражбата от труда на работещите та се точат и на други милиони. Защо не кажете с какво толкова ще се подобри положението на работещите за бизнеса???

са пари за семки на Мутрата, която крепите!

Планът Юнкер е квинтесенция за крадливостта и враждебността на ЕС към европейските граждани и особено - към България. Щото: 1. Планът предвижда влагането на 315 млрд евро за период от три години и създаване на около 1.4 млн работни места. Това прави крайна себестойност на едно работно място само по 225 000 евро - 6 250 евро на работно място средно на месец. Помислете, какво би могъл да направи добър бизнесмен у нас със само 225 000 евро... 2. Бизнесът щял да получи (може би - ха-ха-ха!) 107 млн лева по Плана Юнкер. Помните ли писмото с целувките, дето Юнкер се обясняваше в любов на Бо.Борисов - защото България даде 100 млн евро за Плана Юнкер? Е как няма да го обича - даваме 195 млн лв и получаваме 107 млн лв и ЕС е на печалбо от България с 88 млн лв! Аз лично съм готов да пратя писмо с мнго цАлуФки с любоФ на когото и да било - ако ми даде някой и друг милион от "добро сърце". За България, Планът Юнкер е поредният Брюкселски грабеж. Мизерници! Майната му на ЕС и убийствените им планове.

габрОвската джодже- мастия , да почака, че друга ще арчи еврата

За бежанците ЕС ни отпуска точно 2 пъти по голяма сума. Нашите деца се хранят за 2 лв на ден в детските градини, бежанските деца за 3 лв. Това иска ли коментар за какви ни броят в ЕС?

Тоя от КРИБ ли? На кои острови са в момент на очакване на новия ПОРЦИОН? Айде , че и у КНСБ чакат от тоя КИНТИ

Бизнесът чака 107 млн. лв. от плана Юнкер Трай коньо за зелена трева....

ще падн сега едно усвояван от най вече незнайни фирми с измислени и безмислени проекти...

да ти имам заглавието.. все едно на някой ше му падат пари от небето

По друга тема Дончев съобщи, позовавайки се на информация от Народното събрание, че е реалистично в оставащите няколко дни на този парламент да бъде гласуван проектозаконът за концесиите, което, по думите му, ще е добре за разумното управление на държавните активи и за възможностите за бизнеса.