Брюксел пак се готви да замрази пари за България

След кратка пауза Брюксел отново се кани да замрази пари за България. Този път ще бъдат спрени около 106 млн. евро, колкото е цялата програма "Рибарство" до 2013 г.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел пак се готви да замрази пари за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Даскалов по ирония на съдбата в момента е шеф на дирекция "Оперативна програма Административен капацитет" във финансовото министерство." Ама разбира се! То шеф в БГ се става само случйно и по ирония на съдбата!

И да не да не забравяте - правителството на Сергей Станишев е виновно за предстоящото спиране на парите по програма "Рибарство".

Tочно така! Kаквото посял-това и пожънал!

"Пчеличките" са сменени, но лошото е, че новите са по-некадърни и от предишните и от по-предишните, а за шефовете им да не говорим!

A вие Г-н Явор Недев, къде бяхте последните 3 години действие на програмата? Защо по-рано не подисахте заповед за изготвяне на оценката? Защо по-рано не сигнализирахте бездействие, а едва сега? Или може би бяхте ангажиран да покривате себе си и свойте приятели от новите колеги? Защо ли служителите на одитния орган са на мнение, че съботажа е бил от определени хора към Християн Даскалов а не обратното? Неудобни въпроси, знам. Дано някой ден да ви ги зададат на подходящото място. А що се отнася до смяната на кадри по министерствата, със сигурност има негативи и липса на последователност. Но аз виждам поне един голям плюс - помага да се наруши комфорта на много дългосрочни, комбинативни служители, намерили вратички и порти в законодателството или прекрсно интегрирали се в разградения двор от последните 10 години управление.

бойко да вземе да приключи /като Слави/ цялата държава и да сложи край на мъките народни!

За какво хрантутим цялата тая безобразно некадърна администрация?

Нали се хвалим, че сме изрядни от една година, а каква става тя пак никаква. Сега ще ни успокояват, че не сме само ние а има още 16 държави.Бравооооооо

Натискът върху управляващата каста, включително и в България, започва да се увеличава динамично във всички посоки. "Пожарът" се разраства тотално, на всякъде е "изгорена земя". И най-великият пожарникар (б.б. примерно) не би могъл да се справи със ситуацията. Необходимо е БЪЛГАРСКИ АКЪЛ да поеме отговорността за излизане от националната и световната катастрофа, но БЕЗВРЕМИЕТО не е все още свършило, "не му е дошло времето", както обичаше да казва нашият дедо цар. Рано или късно невежеството, подхранвано от атеизма, ще отстъпи лидерството на ЧОВЕШКИЯТ РАЗУМ. "...Напред, народността не чезне, там где знанието живей..."

и този даскалов го сложиха за шеф на опак ли? ашколсун! да оправи и там нестата!

на бг не и трябват и без това пари. политиците ше си ги разпределят между тях , а народа на хляб и кисело мляко ще е. добре са го намислили от брюксел.

И кога най-накрая ще видим българи/ки, които знаят две-и-двеста и адекватно го прилагат !? (някои хъркат)

ТЪЙ И ТЪЙ ТЕЗИ ПАРИ НЯМА ДА ГИ ВИДИМ - ОСВОБОДЕТЕ ВЕДНАГА ВИНОВНИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ. ИМА ТОЛКОВА ПУСТЕЕЩИ ЗЕМИ - ДА ХОДЯТ ДА КОПАЯТ!!!!!!!!!!!!!!!! А ТО ЯДАТ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ, МИСЛЯТ КАК ДА ОКРАДАТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ, ИЛИ ИМАТ ПАРТИЙНО ПОРЪЧЕНИЕ ДА САБОТИРАТ..... ВЪН!!!!!!!!!!!!!!!!

Имам малко поглед върху нещата и мога да ви кажа от опит, че преди беше много зле, но сега е плачевно, защото новите дето ги назначиха правят същите далавери, само дето са по-тъпи и некомпетентни. А Б.Б. има свой кръг от фирми, к'во си мислите, че е досъл да оправи вас а? тъпънари.

Ти да не си от уволнените?

вече и на децата е ясно, че батето б. не може да управлява държавата

ДА ГИ СМЕНЯТ ТЕЗИ ТЪПАЦИ В ТОВА МИНИСТЕРСТВО!!! ХОРАТА НИ ДАВАТ ПАРИ, А НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ГИ ВЗЕМЕМ, ЗАЩОТО, ОНЕЗИ ОТ КОИТО ЗАВИСИ ОЩЕ МИСЛЯТ ПЛАНА, КАК ДА ГИ ОКРАДЪТ, ТА ЗА ТОВА И НЕ СА ГОТОВИ.........А И ЗАЩО ЦАКАМЕ МИЛИОНИ НА ТОЗИ ЕВРОСЪЮЗ, ПОСЛЕ ДА НИ ГИ ДАВАТ НА МИЖАВИ ЧАСТИ!!

Най добре да спрат всички пари за да не пълнят гушите на тази крадлива прослойка наречена политици.

що така ва....нали на тях им ги спират на мен ми ги пускат???

Не ни върви с тия пари.Не искът да ги дават затова не ни върви.Не искаме да ги вземем за това не ни върви.Може или не можем?Това е въпросът.Досега другите нации на Луната щяха да идът и там да усвоят тези парици.Горките!!Пак издънки,пак некомпетентост.Както са казали хората"На крив кур вълната му пречи".На тия и интернет им пречи и инвалидите им пречът.Разгеле че се сетиха да ударят храните,които изпосакътиха болшинството от хората.Оправдават се като ученички с отворени полички.

И аз като Плугчиева съм изумена, че това може да бъде оправдание: "Не сме изпращали нищо в Брюксел заради едноличния 5-месечен саботаж, който ни наложи чиновникът Християн Даскалов. Той бе шеф на одитния орган в Министерството на земеделието", заяви шефът на Агенцията по рибарство Явор Недев. Той посочи, че още през декември м.г. подписал заповед за изготвяне на оценката, но Даскалов така и не я изпълнил..."

пак турско робство и тиранство! неграмотни селяни работят в това министерство, назначени с благоволението на доган паша и червеня му аркадш станишев. идва новата власт и пак сащото, но един ден хората ще се сабудят и тогава вече ще баде тварде касно за реформи.

Не знам за тези, които работят в това министерство, но дано не те назначат теб там, цащото с тази твоя граматика, не само Брюксел, но и БГ няма да разбере какво казваш.

Лелеее, колко си зле с граматиката. Иди малко при Доган ефенди да те учи на чист български език. Като те чета си с претенции, че си българин, но не си знаеш езика. Смешник

Изобщо не се чудя. Като знам в разплащателна агенция какви кадри на герб набутаха... не само, че не знаят за какво иде реч, ами имат страничен бизнес, като правенето на проекти под масата продължава...

И някой да е очаквал че ББ и ЦвЦв ще се справят! Но не е като да ревтунеш непрекъснато "кой ми е акал в гащите"! Шашнат съм , че продължава да има будни ГЕРБери като тоя със 777 -многото седмици, дето отново намериха друг виновен! Хайде стига вече! на власт сте от почти година! Смешно е оправданието"аз му наредих, ама той 5 месеца не изпънява заповедтта"! Ми що не го провери бе !!! Ми да го беше и уволнил!!!

Кво уволнение, бе пич, те са го направили началник, не четеш ли? Ми като не му се работи на човека..., нека да поначалства малко... Смешковци!

Случаят е типичен пример за това, какви последствия има непрекъснатата смяна на служители и рокади в администрацията. А в цял свят са разбрали, че за ефективно управление са нужни нормални условия за работа на административните служители.

"На тях им ги спират, на мен ми ги пускат"

Корав брато ти маи си най-голямия

Дааа...Вече започва да лъсва некадърността и на това управление.Време беше!Сега въпросът е кога и затъпелите избиратели ще се усетят,че пак са дали вота си за измамни обещания.

комунистите и станишката са виновни! плюс царо и доган!

Борисов, ти ли си бе човек!?! Мислех, че само по ТВ-то те има, ама ти почна и постове да пишеш.Евала ти правим брато. Като многоръкия Шива си!

бойко да вземе да приключи /като Слави/ цялата държава и да сложи край на мъките народни!

Този ЕС е измислен от мързеливите как да обират бедните.Толкова години вече плащаме членски внос около 700 млн евро и пропускаме мита и такси за милиард евро.Тези пари ако ги освояваме всяка година ще бъдем много добре.Хвярлят по някой милион,за да се скараме и се изкараме за най-мързеливите и крадливи.Колко откраднаха Германците?ЕС е начин за разоряване на бедните.Тези "умните" ни дават някакви пари с опцията да бъде внесена техника от тях,за да работи тяхната икономика.Те имат най-голям дълг на глава от населението около 100-120000 евро.ЕС е по-гадна и от бившия комунистически блок!

И не само това... По този начин по който функционира ЕС, най-голямата далавера е за неговите БЮРОКРАТИ. Първо взимат парите от данъкоплатците /независимо от коя държава/, заделят ТЛЪСТИЯ ПАЙ за себе си - за заплати, бонуси и други екстри, а каквото остане /ако изобщо остане.../ го РАЗПРЕДЕЛЯТ, както им хрумне- насам-натам. След което се ТУПАТ В ГЪРДИТЕ- колко са нужни на хората и как те им давали пари, а ние трябва да сме им вечно благодарни и в знак на дълбока признателност, пак да ги изберем да ни КРАДАТ до припадък...

Браво лельо! Ама как да им го набиеш това в главата на всичките слепочета дето са се пръкнали? Да беше друго- да им го набиеш, ама то налят акъл майка, не седи!

d4

като са забатачили рибата, да потърсят раците. ама то и раци май няма..

забатачена ли,я попитайте ръководството на дпс и техните кадри които я ръководеха,какво ще кажат,всички се сдобиха с дипломи,а някой дори с докторати,но кой го еня в тая запусната държава и след това сме нямали административен капацитет.

Тия се бъркат нещо, нали Боко Тиквата управлява,това да не е Станишката та да спират и ако ще спират на Станишката да спират ,БОКО да не пипат, защото само той може да брой до безкрайност и обратно!!!

чакам с любопитство да чуя биби какъв бисер ще изсипе по случая! хахахаха

Цитат от по-горе: " ...това ще продължат да се мъчат да изготвят оценка ...". Горките! Такива мъки! Боже, колко мъки има по този български свят, боже! Ами нека да направим във Фейсбук група "да помогнем на министерствата да спрат да се мъчат". ИСТИНАТА за днес е : невероятно слаб, немощен и калпав "екип" във всяка област ни показва ГЕРБ. Не казвам в никой случай, че предишните са нещо стока - все едни и същи боклуци. Така ще е, щом качествения материал, в който държавата е инвестирала като отглеждане и образоване, не е тук. С 30-40% ментално ограничени малцинства, затъпяло от сериали и брадъри лумпенизирано население не фонд, ами и помощ няма да ни дадат. Но да ни е жив и здрав батята - ще излезе пред наперените репортерки, ще замаже 2-3 следки приказки и сънят ни ще продължи. Прочетете внимателно материала по-горе - пълна мъгла- нищо конкретно; ще се; да се и пр. Извънредно некомпетентни министри в социалната, здравната, финансовата и която и да хванеш сфера. Освен в полицията - там е силата и който я владее, ще джедайства. Който не - ще издевателства чрез празни думи, прикривайки крещящата си некомпетентност.

И това с екшън плана звучи страхотно - сигурно ще да са каскади, фойерверки и стрелби, ама с халостни патрони...

Чукча писател, не читател,а?Обърна ли внимание :"Три години след старта й са усвоени само 0.28% от всичките 106 млн. евро".От тези ТРИ години, колко са били гербаджийски?

Една година е била гербаджийска, но за нея имаше доста обещания за промяна на тертипа за работа. Никой вече не очаква от това Правителство да свърши нещо.

Има ли по-големи глупаци от нас в света?

да,българите в българия!!!