Пътник задигна 172 000 евро в самолет

Пътник на самолет на авиокомпания Еър антий, изпълняващ курс от френския остров Гваделупа до френско-холандския остров Сен Мартен успя да открадне по време на полета 172 000 евро, съобщава в. "Фигаро".

Обратно в новината

Коментари - Пътник задигна 172 000 евро в самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истина или не е готено.

странно колко хора си носят пачки с пари в багажа, който лесно може да бъде загубен

достойно за екшън.............звучи прекалено тъпо като виц..............как пък не му знаят самоличността............и толкова пари къде ги и крил по себе си.........

Ето откъде са пачките на Масларова. Това е човекът, който и ги носи. Пак го изпуснаха!

Бпаво!

Тоя ще да е бил някой маломерен циркаджия;) По-скоро обаче нищо такова не се е случило. Това са сравнително малки острови между които едва ли има директни полети, а и дори да има те не са с големи самолети, където можеш да правиш такива неща. За подробности като инструменти не повдигам дори въпроса, защото всеки пътувал знае, че не можеш да качиш и пиличка за нокти в кабината на самолета.

И на повечето от по-малките самолети багажното е на опашката... Или те може би са редили пачките под тоалетната, защото си мислели, че никой няма да се сети...

Е за това хората имат, а ние ще има да ги гоним....

Този тип е направил нещо ,от което става чуден филм!Евала за находчивостта му!Бас държа,че не е от Балканите,тука работят грубо и без фантазия!Крадецът е някъде от Севера или Италия!Да е жив и здрав,и да си харчи парите с кеф!

ДО ПАЛА!ПРАВА СИ,АМА МНОГ МИ СТАНА СМЕШНО ДЕТ'ВИКАШ,ЦИТИРАМ ТЕ..."ДА СИ ХАРЧИ ПАРИТЕ С КЕФ..."аз бих добавил: -ИСКАРАНИ ОТ ЕДИН КЕНЕФ! ХА ХА,

ЕДНО РАЗКОПАВАНЕ НА КЕНЕФИТЕ.СЪСЕДИТЕ СА НА СЪЩИЯ ХАЛ КАТО ВАС -БЕДНИ....................

АБЕ,ЗАЩО СЕ ВРЬЗВАТЕ?КАК ТАКА ЩЕ РАЗБИЕ ПЛОЧКИТЕ?АМИ НАЛИ ПОД ПЛОЧКИТЕ ИМА ЦИМЕНТ,ДЕМЕК ТАВАНА НА ДОЛНОТО ПОМЕЩЕНИЕ!ДА НЕ БИ ДА Е ИМАЛ КАНГО ПОД РАКА?ХАХАХ ГОЛЯМ СМЯХ

Ти що не четещ внимателно, а? Става дума за кенефа в самолета, а не на двора, капиш?

ДО Льольо!ДА ПРАВ СИ ПИЧ!ВЕРНО,ВЬЗМОЖНО Е ДА Е НАПРАВИЛ ТОЗИ МАНЗОВАР...МНОГО Е ИЗОБРЕТАТЕЛЕН ТОЯ

В самолетите на пода на тоалетните няма плочки, това да не ти е апартамент в града, бе умнико?! Подът, както и всичко друго, е от едни метални плоскости, завинтени с винтчета, които много елегантно се развинтват с някое малко парче желязо, каквото МОЖЕ да се внесе в ръчния багаж, стига да е знаел предварително за парите и да се е подготвил. Наистина си е готов сценарий за филм и няма как да е станало без изтичане на "вътрешна информация"! Да си проверят банковите служители най-напред!

Аз предлагам да се организира състезание по развиване на винтчета на капак на пода на телефонна кабина при затворена врата. Инструмента да е малко парче желязо или монета. Контролно време 20 минути, което е 40 минути полет минус времето за излитане и кацане. За състезател с #1 ще регистрираме Аврора;)

Това си е вътрешен номер скроен от фирмата отговаряща за парите.Инсценирали са грабеж,а парите са ги гушнали тарикатите.То така се демонтират плоскости и се стои в кенефа.Да не би да е била външна туалетна скована на двора,като оная в Сирищник,дето ни я показаха преди време по вестниците.Все пак има доста хора с компютри,които са се качвали на самолет.

Това си готов сценарий за филм

Баце, взе ми думите от устата!

Лелееее - тоя е свръх находчив тарикат! Тукашните обирджии ряпа да ядат.