Коментари - Глобиха солено EVN за изнудване на фирма | Днес.dir.bg

Глобиха солено EVN за изнудване на фирма

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) глоби "EVN България" заради това, че е изнудвала бургаска фирма при изкупуването на собствения и кабелен електропровод.

Обратно в новината

Коментари - Глобиха солено EVN за изнудване на фирма | Днес.dir.bg

Коментари

Глобили ги и след това им разрешават да вдигнат цената с 5%, за да може НИЕ да им платим глобата. Другарят Семерджиев бързосметача, веднага "изчислил". Ясно е, че някой слуга е бил привикан на килимчето, набили са му канчето и сега бодро, бодро смята. Толкова неграмотни предатели не са се събирали на едно място от 1396г.

А, бе, вие всичките май имате нещо общо я с МВР-го,я с КДС-го, я с ЧК-го.... много сте наясно с хавата.

Няма електроразпределително дружество в България,което да не лъже и граби клиентите си.Те могат да си правят,каквото си искат и са недосегаеми.Абсолютни бандити и при това,безогледни и нагли.Едва ли,има българин ,който да не е ощипан и то сериозно!

До Дядо Йоцо и всички надупени. Стана модно напоследък в държавата ни за всичко, ама за всичко да се хвърля вината на електроразпределителните дружества. "Пиянството на един народ!"Ама вече идва махмурлука - справка уволнението на зам.министърката на енергетиката, намалението на чуждите инвестиции, мъчителното разравяне на "черната дупка" НЕК и т.н. Те, австрийците, Доган и прочее...А знае ли някой от Вас, надупените, кой стои зад Яна АД, а?! А кажете де? А знаете ли под чие влияние е КЗК и колко струват(финансово) решенията и? Някой говореше в коментарите за Доган прочее...Та, като пишете, мислете поне малко и анализирайте(ако Ви позволяват менталните способности) фактите.

Някой си, аз не говора против енергоразпределителните дружества, а по принцип съм против начина на държавно управление на Р.България въобще, вършено по една и съща песен вече 20 години- РАЗГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ. И дали я е вършил Доган , СаксКобурготски или Костов- няма значение, вършели са го държавници от едно и също тесто замесени. Енергетиката е главен стратегически отрасъл в западноевропейските страни, към него държавата има специална политика, понеже касае жизнения стандарт на населението, удря по неговите доходи, касае себестойността на месната продукция и нейната конкурентоспособност, въобще касае обществените и държавни интереси на една държава, за това как държавата ще управлява отрасъл "енергетика"( и въобще националната политика в икономиката си) касае НИВОТО НА ДЕМОКРАЦИЯ в обществото, понеже демокрацията започва и свършва с отношението на държавата към потребителите си и гражданите си.Ако има демокрация в обществото, държавата се грижи за интересите на потребителите и гражданите си и обратно, ако няма демокрация в обществото, никой не се грижи за интересите на потребителите. В момента в държава България няма демокрация, сегашното правителство повтаря политиката на предишните. Целта е просто да заменят едни собственици -сегашните австрийските и германски частници със "свои" - на своя олигархичен клан. А енергетиката е и най- доходния отрасъл, златния ,който носи сигурни печалби. "Защо печалбите да ходят в други фирми, а не в "моите" - така разсъждават сегашните( и предишните) и интересите на българските потребителите са хвърлени отдавна на прасетата. Знаеш ли, че западноевропейската държава с висока демокрация, която защитава гражданите си и мисли за тяхното добро социално бъдеще, понеже има много високо развита социална дейност, предпочита печалбата от енергетиката да отива в държавната хазна, за да може да има повече доходи и да издържа социалните си дейности. Абе вие , "балканските субекти" кога ще се научите да мислите по европейски- високо демократично в полза на обществото?ideyazabulgaria.org

Лапачи са тия енергоразпределителни дружества. Разпределят парите от АЕЦ към заводите като голяма част задържат за себе си, но по този начин поставят заводите в неизгодна пазарна позиция и този завод който дава хляб на над 450 човека сега ще го принудят да се изтегли от България и да оставят на улицата толкова много хора. Съд за енергоразпределителните дружества вън на кърлежите от България.

Че как няма да са нагли ЕВН, само ДКЕВР можело да ги санкционира!!?Че първите си имат топла връзка с вторите е видно от птичи поглед. Семерджийчето, е толкова ласкав и податлив на тях, дали не са си го опъвали, да се запита човек?

бълха ги ухапала, те ни шибат като за световно във всякакви пози.могат да купят цялата държава.

Тя дъжавата е частна собственост ако не си разбрал

Собствеността е частна, но не държавата. Държавата е народа, а той избира управление на държавата си, за да управлява икономиката и държавната машина така, че да защитава интересите на гражданите.Да не би западноевропейските държави да нямат частна собственост- имат, но имат и силна и ВИСОКО ДЕМОКРАТИЧНА държава, която защитава интересите на гражданите и потребителите. България от 20 години няма държава, на нейно място има политическа мафия. Зависи кой е избран да управлява държавата- а това ЗАВИСИ от политическия модел. Ако са избрани корпоративни партии да управлява държавата, те ще управляват за своите икономически лобита и бизнес интереси и ще крадат и ограбват редовите хора- данъкоплатците. Корпоративния партиен модел преци за развитието на демокрацията в обществото, спира я , без демокрация.За това корпоративния партиен модел не съществува във високоразвитите демокрации на Европа ,вместо корпоративен-бизнес тип партии там има граждански партии.Корпоративни парии има в САЩ- управляващи се от олигархии( (едър бизнес обединен с политическата власт) България с управленията през прехода от 5-те олигархичен тип корпоративни партии - БСП, СДС, ДПС , ГЕРБ( и НДСВ) следва американския олигархичен корпоративен партиен модел и с това излезе от Европа. Не случайно всички тези партии са се кланяли на САЩ , даже достигнаха грубо погазване на националния суверенитет, като превърнаха България в пълен американски сателит и предадоха цялата вътрешна и външна политика в ръцете на ЦРУ. Не случайно всички до сега правителства за най -малкото нещо тичат да се" допитват" до Вашингтон или направо му се отчитат. ideyazabulgaria.org

Видно е че няколко души на държавна заплата не могат да се изправят срещу милионите. ДКЕВР - не може да е ефективен контрол. Т.е. тя трябва да се избира от народното събрание или дори от народа.

Вън от България, алчни, крадливи, смрадливи лапачи!!!!!!!!!!!!!!

ДКЕВР ли е органът, който трябва да решава тези казуси? Тази комисия не трябва да решава нищо, а да се закрие незабавно. На всички стана ясно чии интереси обслужва и то се вижда фирмите като ги хванат в далаверите им как искат ДКЕВР да решава нещата. Да ама не! Да се закрива незабавно! Мутренски интереси с моите данъци няма да се обслужват!

Хорат от секретните служби да се разровят по надълбоко, и да видят колко пари като комисионна е взел А.Доган за да уреди тази квартална компания да стъпи на българският пазар. EVN трябва да знаят че в България има закони който трябва да спазват и да спрат с далаверите, което значи че няма да им е изгодно вече в България и трябва да си ходят и да си платят солено.

Да си сядат на задниците тия електроразпределители, че аман вече от тяхната наглост Къде е желязната ръка на държавата? Май че е направена от пластилин....

Специялно икономическо списание за далаверите в Източна Европа, за да се защитават крадливите фирми и в частност "представителите на Германо-българската търговска камара"! Да не го финансира Ирена Кръстева или Р Овч.....????

Никога няма да "влязат в час" тези от ЕПР-тата. Много мило и нежно се държат с тях и ще си правят каквото си искат. Нали една от целите на приватизацията беше да се разбие монопола. Да но не и в БГ.

Ясно значи къде е ключът от бараката а именно ДКЕВР! Организацията на което плащаме, като БГ граждани и поребители, за да ни го ... отзад!! А мисля и че доста добри странични доходи си докарват имено от такива "елекроразпределители"!

Защо само я глобиха, защо не развалиха приватизационната сдялка изключително корупционно направена при правителството на Кобурготски и НЕ в държавен и национален интерес? Защо EVN не е изритана от България? Извади ли очите на EVN или и изписа веждите?Муха ги ухапало с подобна глоба, щетите нанесени на държавата и срещуположната страна са няколко кратно по- високи от глобата. Това са само показни акции, които не довеждат то нищо. Мошениците -инвеститори в България продължават да се приемат с открити врати , безразборно и да експлоатират и дерат кожи на потребителите без държавна закрила. Държавата продължава да няма държавна политика за външните инвеститори да приема всякакви частници-инвеститори от цял свят да перат парите с в България и да експлоатират народа и. Особено е вредна политиката в предоставяне на държавни монополи в ръцете на частници.Самата Маргарет Тачър, при това консерватор, го е казала ясно"частникът никога не защитава интересите на държавата и обществото" и не приватизирвала с предоставяне държавни монополи в частни ръце. EVN ще стои непоклатимо и непомръднато в България и ще продължава да дере кожи, като манипулира за своя сметка цената на електричеството, понеже е МОНОПОЛ И ЛИПСВАТ ДЪРЖАВНИТЕ РЕГУЛАТИВНИ ФУНКЦИИ. В Германия държавата има силни регулативни функции при определяне цената на електричеството до крайните потребители, с цел да не ги ощетява, и ако EVN там правеше същото там, щеше приватизационната сделка да бъде развалена, за 24 часа да бъде изтрита от фирмения регистър и разпердушинена. В Германия не се допускат монополисти частници като енергопроизводители и енергоразпределители. И във всички западноевропейски държави подобни фирми са обявени за ЕСТЕСТВЕНИ ДЪРЖАВНИ МОНОПОЛИ и се управляват прозрачно, като по този начин държавата следи и защитава потребителите. Това е европейската развита демокрация- НО в България държава няма, на мястото на държава стоят и управляват тесни олигархични кланове, който гонят само личен интерес. На такава "демокрация и управление" , другата Европа се смее на висок глас! Европа нази гледат, сочи и се смее! ideyazabulgaria.org

дядо Йоцо, тази компания не е немска, а австрийска

Остави го воленчо да си списва бре, то целия му коментар няма смисъл, ти за една грешка си се хванала.

Бургазлийке, Дали е австрийска или германска фирмата няма значение, Австрия и Германия са едно и също нещо, без граници със смесена икономика и общ обществен модел- А оня който ме нарича "воленчо" е невеж, щото от тези неща си няма и понятие също като Воленчо, познава Европа до Калотино и обратно ideyazabulgaria.org

компетентните "представители на Германо-българската търговска камара", та да го цитира още по-компетентно икономическо списание Ост-Вест Контакт???!!!

Коментари - Глобиха солено EVN за изнудване на фирма | Днес.dir.bg

Глобиха солено EVN за изнудване на фирма

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) глоби "EVN България" заради това, че е изнудвала бургаска фирма при изкупуването на собствения и кабелен електропровод.

Обратно в новината

Коментари - Глобиха солено EVN за изнудване на фирма | Днес.dir.bg

Коментари

Глобили ги и след това им разрешават да вдигнат цената с 5%, за да може НИЕ да им платим глобата. Другарят Семерджиев бързосметача, веднага "изчислил". Ясно е, че някой слуга е бил привикан на килимчето, набили са му канчето и сега бодро, бодро смята. Толкова неграмотни предатели не са се събирали на едно място от 1396г.

А, бе, вие всичките май имате нещо общо я с МВР-го,я с КДС-го, я с ЧК-го.... много сте наясно с хавата.

Няма електроразпределително дружество в България,което да не лъже и граби клиентите си.Те могат да си правят,каквото си искат и са недосегаеми.Абсолютни бандити и при това,безогледни и нагли.Едва ли,има българин ,който да не е ощипан и то сериозно!

До Дядо Йоцо и всички надупени. Стана модно напоследък в държавата ни за всичко, ама за всичко да се хвърля вината на електроразпределителните дружества. "Пиянството на един народ!"Ама вече идва махмурлука - справка уволнението на зам.министърката на енергетиката, намалението на чуждите инвестиции, мъчителното разравяне на "черната дупка" НЕК и т.н. Те, австрийците, Доган и прочее...А знае ли някой от Вас, надупените, кой стои зад Яна АД, а?! А кажете де? А знаете ли под чие влияние е КЗК и колко струват(финансово) решенията и? Някой говореше в коментарите за Доган прочее...Та, като пишете, мислете поне малко и анализирайте(ако Ви позволяват менталните способности) фактите.

Някой си, аз не говора против енергоразпределителните дружества, а по принцип съм против начина на държавно управление на Р.България въобще, вършено по една и съща песен вече 20 години- РАЗГРАБВАНЕ НА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ. И дали я е вършил Доган , СаксКобурготски или Костов- няма значение, вършели са го държавници от едно и също тесто замесени. Енергетиката е главен стратегически отрасъл в западноевропейските страни, към него държавата има специална политика, понеже касае жизнения стандарт на населението, удря по неговите доходи, касае себестойността на месната продукция и нейната конкурентоспособност, въобще касае обществените и държавни интереси на една държава, за това как държавата ще управлява отрасъл "енергетика"( и въобще националната политика в икономиката си) касае НИВОТО НА ДЕМОКРАЦИЯ в обществото, понеже демокрацията започва и свършва с отношението на държавата към потребителите си и гражданите си.Ако има демокрация в обществото, държавата се грижи за интересите на потребителите и гражданите си и обратно, ако няма демокрация в обществото, никой не се грижи за интересите на потребителите. В момента в държава България няма демокрация, сегашното правителство повтаря политиката на предишните. Целта е просто да заменят едни собственици -сегашните австрийските и германски частници със "свои" - на своя олигархичен клан. А енергетиката е и най- доходния отрасъл, златния ,който носи сигурни печалби. "Защо печалбите да ходят в други фирми, а не в "моите" - така разсъждават сегашните( и предишните) и интересите на българските потребителите са хвърлени отдавна на прасетата. Знаеш ли, че западноевропейската държава с висока демокрация, която защитава гражданите си и мисли за тяхното добро социално бъдеще, понеже има много високо развита социална дейност, предпочита печалбата от енергетиката да отива в държавната хазна, за да може да има повече доходи и да издържа социалните си дейности. Абе вие , "балканските субекти" кога ще се научите да мислите по европейски- високо демократично в полза на обществото?ideyazabulgaria.org

Лапачи са тия енергоразпределителни дружества. Разпределят парите от АЕЦ към заводите като голяма част задържат за себе си, но по този начин поставят заводите в неизгодна пазарна позиция и този завод който дава хляб на над 450 човека сега ще го принудят да се изтегли от България и да оставят на улицата толкова много хора. Съд за енергоразпределителните дружества вън на кърлежите от България.

Че как няма да са нагли ЕВН, само ДКЕВР можело да ги санкционира!!?Че първите си имат топла връзка с вторите е видно от птичи поглед. Семерджийчето, е толкова ласкав и податлив на тях, дали не са си го опъвали, да се запита човек?

бълха ги ухапала, те ни шибат като за световно във всякакви пози.могат да купят цялата държава.

Тя дъжавата е частна собственост ако не си разбрал

Собствеността е частна, но не държавата. Държавата е народа, а той избира управление на държавата си, за да управлява икономиката и държавната машина така, че да защитава интересите на гражданите.Да не би западноевропейските държави да нямат частна собственост- имат, но имат и силна и ВИСОКО ДЕМОКРАТИЧНА държава, която защитава интересите на гражданите и потребителите. България от 20 години няма държава, на нейно място има политическа мафия. Зависи кой е избран да управлява държавата- а това ЗАВИСИ от политическия модел. Ако са избрани корпоративни партии да управлява държавата, те ще управляват за своите икономически лобита и бизнес интереси и ще крадат и ограбват редовите хора- данъкоплатците. Корпоративния партиен модел преци за развитието на демокрацията в обществото, спира я , без демокрация.За това корпоративния партиен модел не съществува във високоразвитите демокрации на Европа ,вместо корпоративен-бизнес тип партии там има граждански партии.Корпоративни парии има в САЩ- управляващи се от олигархии( (едър бизнес обединен с политическата власт) България с управленията през прехода от 5-те олигархичен тип корпоративни партии - БСП, СДС, ДПС , ГЕРБ( и НДСВ) следва американския олигархичен корпоративен партиен модел и с това излезе от Европа. Не случайно всички тези партии са се кланяли на САЩ , даже достигнаха грубо погазване на националния суверенитет, като превърнаха България в пълен американски сателит и предадоха цялата вътрешна и външна политика в ръцете на ЦРУ. Не случайно всички до сега правителства за най -малкото нещо тичат да се" допитват" до Вашингтон или направо му се отчитат. ideyazabulgaria.org

Видно е че няколко души на държавна заплата не могат да се изправят срещу милионите. ДКЕВР - не може да е ефективен контрол. Т.е. тя трябва да се избира от народното събрание или дори от народа.

Вън от България, алчни, крадливи, смрадливи лапачи!!!!!!!!!!!!!!

ДКЕВР ли е органът, който трябва да решава тези казуси? Тази комисия не трябва да решава нищо, а да се закрие незабавно. На всички стана ясно чии интереси обслужва и то се вижда фирмите като ги хванат в далаверите им как искат ДКЕВР да решава нещата. Да ама не! Да се закрива незабавно! Мутренски интереси с моите данъци няма да се обслужват!

Хорат от секретните служби да се разровят по надълбоко, и да видят колко пари като комисионна е взел А.Доган за да уреди тази квартална компания да стъпи на българският пазар. EVN трябва да знаят че в България има закони който трябва да спазват и да спрат с далаверите, което значи че няма да им е изгодно вече в България и трябва да си ходят и да си платят солено.

Да си сядат на задниците тия електроразпределители, че аман вече от тяхната наглост Къде е желязната ръка на държавата? Май че е направена от пластилин....

Специялно икономическо списание за далаверите в Източна Европа, за да се защитават крадливите фирми и в частност "представителите на Германо-българската търговска камара"! Да не го финансира Ирена Кръстева или Р Овч.....????

Никога няма да "влязат в час" тези от ЕПР-тата. Много мило и нежно се държат с тях и ще си правят каквото си искат. Нали една от целите на приватизацията беше да се разбие монопола. Да но не и в БГ.

Ясно значи къде е ключът от бараката а именно ДКЕВР! Организацията на което плащаме, като БГ граждани и поребители, за да ни го ... отзад!! А мисля и че доста добри странични доходи си докарват имено от такива "елекроразпределители"!

Защо само я глобиха, защо не развалиха приватизационната сдялка изключително корупционно направена при правителството на Кобурготски и НЕ в държавен и национален интерес? Защо EVN не е изритана от България? Извади ли очите на EVN или и изписа веждите?Муха ги ухапало с подобна глоба, щетите нанесени на държавата и срещуположната страна са няколко кратно по- високи от глобата. Това са само показни акции, които не довеждат то нищо. Мошениците -инвеститори в България продължават да се приемат с открити врати , безразборно и да експлоатират и дерат кожи на потребителите без държавна закрила. Държавата продължава да няма държавна политика за външните инвеститори да приема всякакви частници-инвеститори от цял свят да перат парите с в България и да експлоатират народа и. Особено е вредна политиката в предоставяне на държавни монополи в ръцете на частници.Самата Маргарет Тачър, при това консерватор, го е казала ясно"частникът никога не защитава интересите на държавата и обществото" и не приватизирвала с предоставяне държавни монополи в частни ръце. EVN ще стои непоклатимо и непомръднато в България и ще продължава да дере кожи, като манипулира за своя сметка цената на електричеството, понеже е МОНОПОЛ И ЛИПСВАТ ДЪРЖАВНИТЕ РЕГУЛАТИВНИ ФУНКЦИИ. В Германия държавата има силни регулативни функции при определяне цената на електричеството до крайните потребители, с цел да не ги ощетява, и ако EVN там правеше същото там, щеше приватизационната сделка да бъде развалена, за 24 часа да бъде изтрита от фирмения регистър и разпердушинена. В Германия не се допускат монополисти частници като енергопроизводители и енергоразпределители. И във всички западноевропейски държави подобни фирми са обявени за ЕСТЕСТВЕНИ ДЪРЖАВНИ МОНОПОЛИ и се управляват прозрачно, като по този начин държавата следи и защитава потребителите. Това е европейската развита демокрация- НО в България държава няма, на мястото на държава стоят и управляват тесни олигархични кланове, който гонят само личен интерес. На такава "демокрация и управление" , другата Европа се смее на висок глас! Европа нази гледат, сочи и се смее! ideyazabulgaria.org

дядо Йоцо, тази компания не е немска, а австрийска

Остави го воленчо да си списва бре, то целия му коментар няма смисъл, ти за една грешка си се хванала.

Бургазлийке, Дали е австрийска или германска фирмата няма значение, Австрия и Германия са едно и също нещо, без граници със смесена икономика и общ обществен модел- А оня който ме нарича "воленчо" е невеж, щото от тези неща си няма и понятие също като Воленчо, познава Европа до Калотино и обратно ideyazabulgaria.org

компетентните "представители на Германо-българската търговска камара", та да го цитира още по-компетентно икономическо списание Ост-Вест Контакт???!!!