ЕС прие насоките за преговори за Брекзит

Лидерите на 27-те страни в ЕС приеха единодушно насоките за преговори с Великобритания за Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - ЕС прие насоките за преговори за Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всеки пети се ражда гей, смятайте колко комунисти си имат гейове в къщи и умират от мъка , прости и първобитни хора, един гей - Тюринг и един евреин -Опенхаймер разкатават както фашизма така и комунизма

ПОЛОЖЕНИЕТО Е СЛЕДНОТО : - ЕВРОБАНКИТЕ И ЕВРО-ЗОНАТА СА В БАТАКА - АМЕРИКАНСКИЯ ДОЛАР И ТОЙ СЕ КЛАТИ - КАПИТАЛИТЕ МАСОВО БЯГАТ КЪМ БРИТАНСКИЯ ПАУНД :))

изпери си зелените чорапи, в данъчната рефовма на Тръмп корпоратияния данък пада на 15 % и половин Азия ще остане без световноизвестни американски брандове , мръсни комунисти не можете с диктатура да достигнете свободния пазар, можете да закриете държавата и децата ви ще живеят в затворени комплекси като антиутопиите , четет Оруел

ЕС държи всички козове в ръцете си. ЕС ще спечели от Брекзит, тъй като много бизнеси от UK ще се прехвърлят в ЕС.

Делюзии...

27-те ПЪРВО да си намерят пазар, на който да продават стоки и услуги за 490 милиарда евро годишно и ВТОРО да си намерят някой да им плаща 20 милиарда евро годишна вноска в бюджета на съюза им. СЛЕД ТОВА може да заплашват и да поставят условия.

То това важи и за Великобритания...

А Великобритания да намери пазар като ЕС. За UK това е по зле. ЕС , с трудности но ще мине и без UK.

Великобритания трябва да покрие критериите по излизането си от ЕС. Определено звучи като виц но ще видим.

gonzales

добре де , какво ще стане ако англичаните не се съгласят с условията на гейовете ? няма да има развод ли ? да не би да са вързани доживотно с ЕС ? това ми прилича като нашата Топлофикация - гражданин ли си на БГ ще им плащаш до края на дните си. нека и западняците разбeрат кон боб яде ли ? :-)

има разводи и разводи, както е и при хората. Едни приключват бързо и сравнително безболезнено, други траят с десетилетия.

gonzales

така де. все някога ще се разведеш. докато тук виждам опция за развод САМО ако ония приемат условията на гейчетата.

англичаните още са гейове бе фатмак

Орбан е приел исканията на ЕС за закона за университетите "Министър-председателят Орбан обеща пред съвета на ЕНП да следва и да изпълни исканията на Европейската комисия в срока от един месец, поставен пред него", е заявил прессекретарят на партията Зигфрид Муресан. Председателят на ЕНП Жозеф Дол е "изпратил ясно послание до Орбан и до неговата партия ФИДЕС, че няма да приеме ограничаването на основните права или нарушаването на закона". Ха ха ха, наритали са му задника.

Ал

ЕС дуе мускули пред Великобритания, щото в момента е по-силен, седнал върху "Общия пазар", НО какво ще стане в тези преговори, АКО след седмица Франция седне на масата от страната на Великобритания? А и Унгария и Чехия и Полша също са с по 1 наум... Юнкер и събраната му по полов признак комисия, са на път да разрушат ЕС. Докопали са кокала и отказват да го пуснат, да се реформират. Все пак ЕК би трябвало да е на всички държави-членки, да работи за всички нас, а не едноличен орган за упражняване на власт от назначени от Сорос палячовци.

Продължавай да си фанатизираш.

кога ще се намери лекар, които да излекува човечеството от този тумор наречен ес?

Дано никога.

Аз

ЕС няма какво да приема. Насоките се определят налълно и еднолично от Великобритания. ЕС няма думата.

Точно така. Тя и Тераза си мисли, че само ще диктува и а ЕС ще подписва. :)) И ЕС и Англия ще пострадат от разделянето. Искаш ли да се басираме, за кой ще бъде по-лошо?

Ингилизите се спасиха но ние кога ? А останем ли продължително време в ТКЗС-то наречено ЕС ще го разтурим и него.Няма съюз в който сме били и да не се е разпаднал дори и империи сме разтуряли та на един ЕС и НАТО ли ще се дадем стой та гледай !!!!

ТКЗС със ауди, мерцедес и порше, а не с лада и не знам друго какво произвеждат неграмотните и пияни мужици, ако нямаха нефт и газ щяха да ядат трева

Абе какви преговори, какви чудесии. Излизат си хората и това е. Край на въпроса. От тук нататъка се работи с двустранни договори между ЕС и Англия или между Англия и страните он Европа, по отделно. Като излязохме от Варшавския договор какво да не би да имаше преговори. Или като се разтури СССР имаше ли преговори. И тук е така. Искат да излязат излизат, това е положението. Чао и до скив.

Ами, ЕС още не се е саморазпуснал. Това което предлагаш работи само когато всичките решат да си ходят. Засега едни 27 остават заедно и представляват най-големия пазар на света.

gonzales

абе най-голям не съм съгласен да е , но най-платежоспособен пазар - ДА.

На това се казва .здраво комунистическо единство. !

ЕС е Съюз за разврат и корупция. Погледнете им физиономиите. Туск направо си е обущар. За това и в Полша не искат да чуят за него. Столтенберг е с зомбирана физиономия. Да не говорим за Магарини и пр.

дайте да запеем скачайки: комунизмъ си отива! скачайте под дулото на сорос, деца.

е, щом пак доналд туск благоволи да светне гоите в ес за смелите си решения, пак е стъпка напред. щото за сета и един туит даже немаше. за подробности да не говорим. колко пари ни излезе и това приемане на "насоки"? тайна, викаш?

Само забравят че за да преговарят някой трябва да сегне от другата страна на масата и да се съгласи да говори по този начин. За Великобритания липсана на каквото и да е споразумение ги устройва. Но Германия на може да си купи и един тон метал като суровина ако той не мине през Лондон. И си е така от втората световна война.

и днес нароченият за президент на австрия го разобличиха като патологичен селски лъжец, който освен всичко си измисля и исторически събития в миналото. много бяха смешни докато си вярваха, че кралицата действително ще прави каквото й заповядат селяните на селтакесата от ddr. идиоти...

Не бързай толкова. Рано е да се каже. И по-силни може да са германия и франция заедно, но ние все сме деветата дупка на кавала. Ние сме периферията, буфера

Ти ква дупка искаш да си? Да си заслужил да си първа цигулка? Таланти нещо да имаш? Продукт? Нещо да представиш, което хората търсят? Само с едно кисело мляко икономика от световно равнище не се прави!

Аз лично съм направил доста и съм позаслужил и съм получил, но не съм влязъл тук, за да се хваля. Естествено не в България, защото от дървени философи като теб, които разбрали-недоразбрали и вземат думата за да заемат ефира, мислещите и можещите хора не могат да получат поле за изява. А вярвай ми, тези които наистина могат, не бият тъпан с гръмки слова. Това съм го виждал и продължавам да виждам навсякъде по света. Само че по света властниците (също толкова тъпи и аморални като нашите, но лицемери и колонизатори n-то поколение) са отпуснали малко въжето на наистина можещите и така подръпват света полека напред. Но ако не внимаваш хоу-хауто го крадат на секундата и оставаш без нищо.

То пък едно мляко е днешното... дори домашните любимци отказват да го ядат...

Прави се, но ние и там се осрахме. Дадохме лиценза на сульо и пульо и сега купуваме от тях, а не те от нас. При такова некомпетентно правителство, това се получава.

Ние сме 27-та дупка на кавала.

Почва голямото духане. ЕС сервира Супата, Тереза Мей и заместнички - духат. Веднъж и България да е на страната на по-силния - след 3 национални катастрофи! :))))))

по малко фондове,по-големи вноски...

По-малко и за крадене, Ужас.

на евро-педалите все духане в главите им. иди спори с такива... "демократи".

Май българите ще духаме таратора. :)