Австрийска партия с алтернатива на турско членство в ЕС

Австрийската народна партия е разработила с експерти концепция за бъдещите отношения на Австрия с Турция.

Обратно в новината

Коментари - Австрийска партия с алтернатива на турско членство в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти живееш в средновековието ако вярваш в организирани религии

Боже, колко тъп народ из форума. Като отвори Турция границата, на всеки от вас ще се паднат по два арапа. Неадекватни хора сте. Само въздухарски лафове и нищо смислено.

Добре, че имаме отговорен Премиер.

"Европейско-турски съюз по интереси"...моля ви се. Бла бла. като че турците трева пасат. Австрийците както и да се сучат, все ще им се наложи да приемат емигранти. Не им се вярва, че ще им се случи.

от клубове по интереси и нашите социалисти разбират, сигурно ги е яд че не са се сетили първи ..

младежо не се заблуждавай турция няма място в Европа и ЕС. Без проблем ще си живеем и без псевдо имперските им напъни. Айде стига фесове и 'правоверни' в ХРИСТЯНСКА ЕВРОПА !!!

Турция няма място в Европа , но в европейска България -две турски партий, и министъра на БЪЛГАСРСКАТА КУЛТУРА е ХРИСТИЯНИНА- ВЕЖДИ РАШИДОВ! Айде без велики лозунги!

Нахлуят ли орките, Тиквата пръв ще приеме Исляма. Махайте го дорде е време!

Има логика в Австрийското предложение. Така си се запазват, като нещо различно от нас Християните, но в съюз.

Европейско-турски съюз по интереси... ЕС се съюзява с Турция, която нахлу с танкове в суверенна Сирия, за да избива кюрди. До тогава Турция подпомагаше логистично и финансово терористите от ИД. Сега е натрупала армия от ислямистки нашественици, които чакат сигнала на Ердоган, за да атакуват Европа. Бахси интересите имат европейските пидираси!

стига плямпал бе, бахси глупостите изприказва, ходи при гербера бойко бодигарда да те пази

Доколкото познавам австрийския маниер, ще пробутат на Турция Балканите, най-вече нас, че сме вечно евронаведени, а те самите ще си пазят пазарите и производителите. Тия ще ни продадат с парцалите и ще кажат, че са ни помогнали.

и пералнята ми знае, че турция няма място в ес. тъпото кариеристче от снимката, произвежда празнодумия. никакъв шанс за реална промяна с тези отпадъци.

кой ви е крив , че не раждате. навремето нашите баби са дошли на тези земи с много деца, а самите те са по 6-9 деца. разпръснати из цяла бг. а сега старобългари се вайкат. както се изразяваха "ТЕ"... тукашните не ни даваха работа. е нали и прищълците и те са българи. защо е било това деление- българин срещу българин. и сега бг мюсюлмани ни са виновни. те са си на тези земи. не оправдавам всички мюслита, и от тях има много гадни националисти, но искам да им кажа, че не всички християни трябва да ги мерят с един аршин. фифти, фифти са нещата. всеки за себе си е прав. старобългарите непрекъснато чуваме да казват. в нашето село нямаше турци. е като е немало при нас е имало. при идването ни на тези земи, баща ми(около 2-3 годинки) са се заселили в град, а дедите ми в село и в двата случая са живели с турци,мохамедани, цигани. до възродителния процес сме си живели добре. нищо лошо от тях не сме видели. заедно сме учили, ергенували и т.н., а след възродителния процес нещата се промениха коренно, но как да им обясниш, че ние нямаме никаква вина да ни мразят, както старобългарите, така и старотурците. дори старобългарите трябва да са ни доволни, че са дошли на тези земи, с много деца и от тях имаме много лекари, юристи, учители, видни дейци на културата и т.н. мога и поименно, но няма смисъл. все пак съм неук човек и за себе си имам отговор за сегашните мюсюлмани бягащи от войната, но до тук +. най-големият страдалец в случая е обикновения човек, независимо от неговата религия, пол и т.н. по логиката на някои драскачи, би трябвало по времето на баба ми да не бъдат приети в БГ, така ли. да ама не. Бик критикувал най-вече тези, които са подписвали Ньойския договор, но не и об.човек. ква вина имат те. никаква... спокоен ден!

а нали знаете каква е позицията на васалите и еничарите

Вън мюсюлманите турците от Евросъюза дърпат ни 1000 години назад

Вместо членство, член.

момчета връщайте Константинопол обратно на Гърците а относно другата част на турция смятам, че кюрдите ще я стопанисват отлично :)

Тоя Курц (Късият) от снимката да не е братчед на Путин Късия?

Не Тъст е на Хилари изцъклената..

ти да не си братчед на 112 беегеца или как там още се пише татарския хохол за да троли. Гледам че поведението ти идентично. Вчера се писа "историк" Днеска, друго и все путин ти виновен и все османлиите невинни, що така? А бой де, а?

Все ми се струва, че всичките тези баталии с Турция и Сирия са за да се свърже Израел по суша със Европа. Разбира се, това е работа за още 40 г., но май се работи. Завладяване, манипулиране на населението, поставяне удобни режими, разместване на огромни маси мигранти, размиване на идеологии и религии, глобализация и т.н. Щом успяха да го направят в България, защо да не се опитат да го направят и в други стране. Е, Турция не е България, но ето, в Украйна стана. Разбира се, това са само предположения на един любител.

Израел не е никакъв фактор. Скоро никой няма да си спомня за това държавно недоразумение.

stan_posta@

Ами не знам. Подозрителна е тази тишина около Израел. Една по една държави, всичките съседни на ЕС, обратно на часовниковата стрелка пламват през 1 година - Тунис, Либия, Египет, Сирия, Украйна, Турция. Само за Израел - нищо. Пълна тишина. Не ги засяга ? А на кого е изгодно ? Няма го Кадафи, няма го Саддам, бесен пристъп срещу Асад, преврат и сепаратизъм срещу Ердоган, санкции срещу Иран, цяла Европа настроена срещу тероризма (считай палестинците), половината свят воюва срещу ИДИЛ. Чии са тези врагове ? Кой спечели от тяхното отслабване или премахване ? И нито дума от страна на Израел, не го засяга ? Странно и неразбираемо.

Тоя има супер уши само за пльокчета! Така де, не е по темата, ама не се сдържах :p

pompai

Чудя се защо, Бългрия не съди Турция за репарации близо-500 години?

Щото Турция може да съди България за репарации 1300 години. Искаш ли обяснение: 1. Българите се настаняват във византийски земи. 2. Османският султан е от византийски произход. 3. Османският султан се жени за българската принцеса и получава по наследствено право цялата българска земя.

Изразът византийски (византийска) в съвременния му смисъл се среща за първи път у Йероним Волф през 1557 г. и става традиционен за историческата литература след издаването на Парижкия корпус Corpus Byzantinae historiae (1645-1711 г.)[4][3] В Източната Римска Империя няма "византийски произход" В империята има различни племена и народи с различна дори религия до пълното налагане на християнството, единственото общо е че официален език се води латинският. Троловете като теб трябва да се разследват

Принципно би могло да се претендира за обезщетение, както някои други го направиха. Само че думата не е "репарации" - репарации плаща тоя, който е изгубил войната. А в случая губещите сме ние. По същата логика обаче може и негрите в САЩ да ревнат за обезщетения с лихвите за робския период на прадедите си.

pompai

Турция ако пусни бежанците ,европа затвори границата с Турция ,не ми се мисли.Заедно са си необходими за това съм спокоен :)

В България ще се появят мъже да заместят: 1. Футьовците дето реват за Путин и Баш Тошо и ги молят да ги оправи. 2. Мутрьовците дето цялото им мъжество идва от анабола, да бият жени и да въртят наркотици и проститутки през границата.

3. Чурковците, дето са уж големи тъпкачи, ама не им стига семе да направят повече от 0-1-2 деца, камо ли да ги отгледат, възпитат и образоват.

при ситуацията в момента. Само че Ердоган няма да приеме,защото има нещо друго на ум.

Ами съвсем прозрачно е че тупат топката, но мачбола е за Ердоган, за съжаление

Колко шута още трябва да изядят и колко века още трябва да минат, за да разберат турците, че не са желани в Европа?

Работя в мултинационнална компания. в Австрия и Германия само директорите не са турци. Има и по някой сърбин за цвят.

Не знаех, че компанията "Василка" има клонове в чужбина, включително Австрия и Германия. Човек се учи докато е жив...