ЕС ще пази по-зорко подателите на сигнали за нередности

При дружества с над 50 служители или в общини с над 10 000 жители се въвежда задължението да се създадат подходящи възможности за докладване

Обратно в новината

Коментари - ЕС ще пази по-зорко подателите на сигнали за нередности | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо да е просто като може да е сложно. Ако се приемат анонимни сигнали те може да се проверяват от органите на властта и ако са верни да се вземат мерки, а това ми се струва къде къде по евтино и най важното работещо, защото хората няма да се страхуват и да зависят от разследване което може да докаже нещо, но може и да не го докаже и човек да бъде несправедливо обвинен.

Stan Stan

Един режим като почне да загнива и се погрижва да легализира и организира доносителството. Не че това ще му помогне ...

Затова сигналите трябва да са анонимни понеже тогава не са донос и подателя няма как да се възползва.

ги арестуват, за да могат крадците на спокойствие да си изгорят документите.

Имаше един доносник герой - Павката Морозов, който благородно издаде баща си на болшевиките и след това бащата мръсник контрареволюционер беше застрелян. Гордият доносник беше награден от благородния вожд Сталин. Роднините на гордия доносник после го застреляха и историята приключи. ИМА ЛИ СЕГА НЯКОЙ ДА СЕ ЧУДИ ЗАЩО АНГЛИЧАНИТЕ БЯГАТ ОТ ЕВРЕЙСКИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН.

Stan Stan

Нещо сте се объркали. Бащата не е контрареволюционер, а е фалшифицирал документи и е грабил вещи от изселените. Осъден е на 10 години, от които е излежал 3. Убит Павлик Морозов, с нож. От новото роднини на баща му, който ги е оставил и си е намерил друга жена.

ти се разбира много, както и обясненията ти за синхронизацията не са верни

У нас веднага Му донасят срещу когото е сигналът или жалбата. Веднага !!! Запомнете. И започва отмъщението.

Аз пострадах така когато ми откраднаха колата и наивно съобщих в кого се съмнявам. Те го предупредиха и крадците се покриха и всичко заличиха. От тогава сме подложени на тормоз от крадците и живота ни се отрови. Най лошото е че те веднъж фаворизирани вече държат в подчинение самите разследващи им стават съучастници и това няма край. Разчитаме на провидението да ги накаже.

Хайде да почнем от началото и от важното! Ще се приемат ли анонимни сигнали или не? И как ще се наричат донесителите: доносници, информатори, сигналчици или как?

като основно средства за проспериране. Европейски съветски съюз, но без социалните придобивки аъ социализЪма.