ЕС наблюдава с тревога извънредното положение в Турция

Безпокойство във връзка с въвеждането на извънредно положение в Турция изразиха представители на Европейската комисия, цитирани от Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - ЕС наблюдава с тревога извънредното положение в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май само наблюдавате!

ЕС да продължава да "наблюдава", щото още малко и ще започне да не вижда изобщо..... Божееее, това ли е ЕС и ЕВРОПА?????? Докога ще се правщт на щрауси????

Интересно, като се почне от Кети, през Магерини , та до най-ситния пудел Плевньо - дума не обелват, те за преврата ли са или са против него. Били "загрижени"! Де, гиди дряновица неокастрена!

КАТО СТЕ БЕЗГЛАСНА БУКВА ,ЩЕ НАБЛЮДАВАТЕ И СЛУШКАТА ,НИЩО ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ ,ЗАЩОТА НЯМАТЕ ,КАКВО ...АРМИЯ ,ДА ,ДА АРМИЯ , НЕ ГОВОРИМ ЗА САЩ ,ТРЪМП ПРАВИЛНО ЩЕ СЕ ДРЪПНЕ ,НЯМА ДА ВИ БЪРШЕ ВЕЧНО ЗА....ТЕ ,НЕЩАСТНИЦИ АТРОФИРАЛИ !

по време на действието на извънредното положение Турция няма да спазва Европейската конвенция за защита на правата на човека, каза по-рано говорител на турското правителство.Това беше ОСНОВНОТО, ЗАЩОТО ИНАЧЕ НЕ МОЖЕ. А БГ продаде небето си и пръстовите си отпечатъци! Някой да ми посочи сигурност? дойде време за саморазправата Кой ще оцелее, не само вТурция, но и в БГ и ЕС?

Във Франция не е ли въведено същото ?

Циганин и човешки права???

Ми да, те имат най-много права.

празноглавата могерини е чела правилата на форума на дирника, но очевидно и ердоган ги е чел!

Разни си там БЕХ, МЕѝ, Амнести итернешънал . . . . Пуснаха в гащите ли, какво стана? Тук за един тъмнозелен, дето пиян като кирка си разбил носа вдигат цялата държава да се обяснява. Да означава ли, че такъв е начина . . . . за месеца извънредно положение и после никой нищо не може да ти каже?

.... ама карай. Сигурно това дето ти е в главата, но не можеш да го изкажеш, хич не е важно.

Остава само да накара да го титуловат "султан Ердоган хазретлери" и да започне показно да сече глави на уж организатори на преврат в холивудски стил.

Като върне смъртното наказание ще ги трепе демократично като пилци. И ще възстанови еничарския корпус. :-)

ЕС наблюдава с тревога извънредното положение в Турция Те с тревога наблюдаваха и влизането на 3 милиона мигранти в Европа.Въобще ЕС наблюдава свтовните събития само с тревога и нищо не се предприема.

Колко голяма е тревогата? Колкото големият кораб, който минава? Колкото извънредно големия кораб?

Европа, САЩ и Русия ще плащат скъпо за толерантната си политика към сатрапа.

Чиновниците от ЕК и ЕП просто съжаляват че до сега му се мазнеха на ХЕР-доганчо и се заиграваха с "Европейското" бъдеще на Турция! Голяма заслуга за бъркотията има и Меркел, обслужвайки глобалния план за заливане на европа със свежа и евтина работна ръка. (единствено от това се интересуват корпорациите и банкерите) !!!! Подмяната на етнически религиозния модел и културния модел не е от значение за ГОЛЕМИТЕ ПАРИ! Но плана НЕ се разви според планираното (вече има Брекзит и е едва началото на разпада) и сега неговите творци и изпълнители (включително и тези в ЕК и ЕП) се чудят как да си избършат оаканите гащи!

Много добре казано! Браво!

Могерини откакто е комисар по вьншна политика - тя все си наблюдава и всичи факти преминават покрай нея. Най- слабия еврокомисар.

Къде е наш МЕСТАН бе? Той няма ли да се изкаже заедно със световните имена на изказвачи? Като удариха руския самолет, Местан първи в света се изказа по темата, даже преди НАТО. Местан винаги изпреварва световните лидери. А сега баш за Турция мълчи. Местане, Местанееее, де си бе? Къде се скри? В кое посолство се завря, бе? Липсваш ни!

В Турция е. Подава документи за регистрация на ДОСТ. Заедно с Хафсъзов. Там има засегнато достойнство, права и свободи на ислямските му братя. Телефоните им са изключени. Не се знае заради техния евроатлантизъм дали не са ги опандизили. Може да са се скрили в някое посолство, тоя път в българското - де другаде такава свобода? Гюкчето ша каже.

Турция не е в ЕС, макар че европейския капитал излят там я създаде. Източноевропейците след 1989 г също се изляха там да пазаруват и почиват. Турция досега само лапаше от Европа и набъбваше като икономика. ЕС няма право да се меси в чужди държави. ЕС да отговори спешно на европейците какви мерки предприема по критичните последствия от положението в Турция. СПЕШНО да отпусне средства на първите сигурни държави за укрепване на границите и СПЕШНО да създаде бежански лагери на територия, близка до военните зони, напр. в Сирия и да бъде обявена за неутрална и пазена територия от военни действия. Вместо да се давят бежанците и да заливат Европа, правилно е там да се плащат пари за лагери, медицински пунктове и пазене. Същото може да се направи на територията и на Африка - да се изградят бежански селища с бързо сухо строителство. Останалото е просто ПРЕДАТЕЛСТВО, спрямо европейските народи.

ЕС и суответно ЕК и ЕП могат и (имат потенциал) само да наблюдават ... Решението на британците беше правилно! Това ще стане ясно и на най големите евро-оптимисти при следващата глупост сътворена от еврочиновниците харчещи годишно около 140 МИЛИАРДА евро (няма грешка - толкова са)

Ма "голяма бяла птицо" джихадистите ви е .. бат в сърцата на столиците ви пък вие "наблюдавате с тревога"!!!!!!!!!!!! сега ви трепят с бомби,камиони и брадви ама утре ще почнат със самолети!!!!!!!! и ще почна вас дето сте в лъскавите замъци-ЕС,ЕК,международен съд и още много търтейски еврокочини!!!!!!!! щом дялнаха американците !смятай какво са подготвили за вас!!!!!!!!!!!!!

Mогерини кранто скапана я остави всяка държава да се оправя сама за себе си.Tова са вътрешни работи а не външни.

европа не просто наблюдава тя подменя културата, традициите, хората, това е предателство към собствените народи и жестоко към идните поколения

Европа и Великите сили трябваше да решат проблема с бежанците досега и да изсипят милиарди в неутрална зона с временни жилища и създаване на някакъв поминък, свързан с ръчен труд, възможен за различни националности, език и умения. Сега, след като избухна бомбата в Турция, подмазвайки ѝ се преди това, заради бежанците, е късно и безрезултатно да коментира и дава съвети. Освен това, в която и държава да има военен преврат е естествено да има извънредно положение. А за алчността на европейския монополизъм, изнесъл парите и технологиите си в непредвидима ислямска Турция, с което я създаде като икономика, сега ще плаща цяла Европа и най-много съседите ѝ.

ДА! Сега обаче Гърция, Италия, Германия.... заляти от бежанци и всички държави пазят границите си и се карат. Слаби европейски политици. НЯМА ГЕНЕРАЛНО РЕШЕНИЕ. Всички ще плащат по отделно, вместо заедно на едно място и контрол върху бежанския поток. Вместо ВСИЧКИ ЗАЕДНО СИЛНИ, сега има ВСЕКИ САМОСТОЯТЕЛНО СЛАБ.

Няма такова нещо , като всички заедно! От самото си създаване големите в ЕС дърпат чергата към себе си и използват периферията като източник на работна ръка , ресурси и пазари за техните стоки , задушавайки местно производство! Дори и сега в периферията се изпращат най неперспективните ИКОНОМИЧЕСКИ мигранти, които са и най податливи на радикализация ... дълга тема

в изродска държава ? Нека Европа види и разбере какво е ставало в България до 1878 година.

Призивът звучи толкова смислено,колкото "Всички вълци в гората,стриктно да спазват правата на тревопасните видове!"

могерини, ти какво криеш зад сметките си в банките? ние знаем!

до службите: защо цензурата се активира, когато стане дума за престъпленията на ес и ек? комисарите от кого са избрани за да са богопомазани от банките и от затлъстялата цензура на про-кур-атурата масажираща с езика си на цензурата простатата на престъпниците ?

на ЕС прозира съжаление, че нещата в Турция не придобиха хаотичен вид ...

Те просто съжаляват че до сега му се мазнеха на ХЕР-доганчо и се заиграваха с "Европейското" бъдеще на Турция! ... а най-големите гов_а ги изяде Меркел, обслужвайки глобалния план за заливане на европа със свежа и евтина работна ръка !!!! Но плана се разви не според планираното и сега неговите творци и зпълнители (включително и в ЕК и ЕП се чудят как да си избършат оаканите гащи)

все пак ЕС е само бюрокрация и усвояване на пари. как би-го казал бареков на инглиш, който ще бъде забранен в европа от юнкер и никому незнайния анален селски спазъм сигмар габриел. за отмъщение на социалистите, към англичаните!

изведнъж станаха "по-католици от папата". Турските работи, са въпрос на турския народ и законно избарните институции на Турция. Вместо да заклеймят и забранят в страните си религиозната секта на Гюлен, тези се упражняват в "демократични съвети" към Турция:)))

Забравяш ли че преди 10-15 години и Ердоган беше голяма дружка с тази секта и с нейна помощ се появи на небосклона! Или разчиташ че хората са заабравили за това?! А сега под предлог че се "бори" с хората на Гюлен ограничава правата на гражданите, заграбва цялата власт и им пробутва точно идеите на Гюлен , но с "продемократична" риторика!

От САЩ се изказаха, от ЕС се изказаха (че наблюдават). Само от Кремъл подозрително мълчат.

На всичко туй му кажи едно "Алах Акбар" и го остави.

В такава ситуация не се гледа тревожно , а се предприема нещо за да покажеш , че имаш отношение към случващото и хората да разберат , че все пак ЕС не е само бюрокрация и усвояване на пари.

Искаш да кажеш, че е време за обявяване на санкции? Тогава това е позиция, а не наблюдението. На Русия се изредиха всички възможни санкции.

Илиян Илиев

Не :) Той Путин добре санкционира Турция.И сега Ердоган търси начин да разкара ЕС и да си върне руските туристи , но две дини под една мишница не става.Хем с Русия , Хем с ЕС.И ако може и да си много добри отношения със САЩ и ИД.

могерини, да ти кажа още нещо, преди вашата демократична цензура да ми е подбрала мнението с метлата си на отвореното общество: вие сте излишни! преврат можем да си спретнем и сами, без помощта на вашия обама и клинтън!

Така де провилно отбелязва момето. Не може неправилният Ердоган, избран от заблуденият турски народ, така да се разпрви с правилните превратаджии защитаващи евроатлантическите ценности.

могерииини, на вашата ес се смеят всички! ти не си ес! ти си пропаднала жена! триеш не триеш!

ИЗВЪНАРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ДАВА НЕОГРАНИЧЕНИ ПРАВА ЗА АРЕСТ, ПРОВЕРКИ ,ОБИСК,БЕЗ ДА ИМАШ ПРАВО НА ПРОТЕСТ !!!! И НЯМА НА КОГО ДА СЕ ОПЛАЧЕШ !!! МОГАТ ДА ЗАДЪРЖАТ ЖЕНА ТИ , ИЛИ ДЪЩЕРЯ ТИ , ДА Я РАЗПИТВАТ ,РАЗПИТВАТ .... , А ТИ ДА ЧАКАШ ОТВЪН ,И ДА ЗВЪНИШ ПО ТЕЛЕФОНА ...!!!!!!!!!!

Абе тия само наблюдават тревожно и шокирано! Забъркват ла..ната, после се пулят и произвеждат никому ненужни декларации.

забележете: педерасите наблюдават с тревога! е, ако нещо се случи на еврогъзовете, като могерини и серж, пак ще е така по света. защо да е по-зле в англия?

нкои да е чувал за правата на: 2 милиона отвлечени 2 милиона осакатени * 2 милиона убити българи от демокрацията? a?

много правилно си се кръстил двете нули, предполагам знаеш кво значи. та я обясни кога България беше 13 милиона. няма да те питам кои са отвлечените, щото няма да успееш да отговориш. за осакатените не са 2 милиона, а като вземеш неандарталците на волен и кУрнелия, стават има няма 1 милион, ама тях ги е осакатила не демокрацията, а собственото им малоумие. а за убитите би ли цитирал откъде вадиш данни, че май нещо тъпотиите ти коренно се разминават с действителността. ама то е нормално за олигофрените да живеят в собствен свят, нямащ нищо общо с реалния

тебе никой не те бръсне за слива, многониката събил! ти ще бъдеш арестувана за неправомерна цензура. и прасво при любимите ти манафи!

той и миналата година наблюдаваше с тревога как 1 милион джихадисти влязоха необезпокоявани от никого в Европа и я пресякоха цялата че стигнаха до Берлин и Лондон. И аз наблюдавам, ама има ли полза от това?

нема се пуашиш. достатъчно е могерини да стане кафеджийка на идил, мама мути да отговаря за делата си, а дебилите, които трият мнения в името на ротшилд да отворят вратите на килиите си, наречени домове. тогава ще настане такава братска идилия, че само си викам дано! дано!

че ще е по-добра в професиатя в леглото на някои муслита. Те харесват бели руси жени.

Значи ,в Турция се извърши един нагласен преврат и затова загинаха около 300 души по официални данни-предполагаемо ей-така са загинали ,за да има новини.А аз си припомних,че при "анексията" на Крим не загина нито един човек ,даже за ранени нищо не се каза!Г-жа Магарини не си ли задава въпроса -защо така!?

защото едните слушат съветите, а другите се напъват да трият мнения. на това му се вика кенеф по меркелски! меркел ида и за тебе!!!!

Не говоря за Турция. Преди 5 години бяхме на преговори в Истанбул. Преговаряхме с компютърна фирма на млади момчета в един от техните бизнес центрове. Фирмата беше просперираща в областта на новите технологии. Бях много изненадан от факта, че бяха силно религиозни мюсюлмани, последователи на Ердоган. Жените им ходеха забрадени, едва ли не забулени. Още тогава те казаха "За нас Европейският съюз изобщо не е приоритет." Така, че да им се каже, че няма да влезнат в ЕС ще ги трогне толкова, колкото ако на мен ми забранят да влизам в джамия. Ръководителите на ЕС им отърва да си затварят очите.

Тoчно така e !

Каквото сам си направиш, никой друг по-добре няма да го стори! Защо Европа покани исляма в дома си, защо в редица западноевропейски страни има повече мюсюлмани от местни хора в големите градове, защо продължаеа лигавенето с ислямските пълчища, заливащи Европа. Кой е виновен за тоталната геополитическа, етническа, религиозна и социална разруха на Стария континент? Кой? Ясно, че самите евролидери! Меркел и сие, които натрапват и на нас безумните си решения.

Ердоган е Антихрист и политиката му е такава!!!! Злото започва да си проличава в него! Исляма е сатнинска религия!!!!! Аллах в буквален превод е измисления антибог,това е Сатана!!!!

Магарини е по-зле и от нашето Магаре Покемон. Нашия поне не разнася кафенце по симпозиумите на НАТО.