Унгарско вето на решението на ЕС за Полша

Предприетите действия от Европейската комисия срещу Полша заради съдебната реформа нарушават полския суверенитет и Унгария ще наложи вето.

Обратно в новината

Коментари - Унгарско вето на решението на ЕС за Полша | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Унгарците ясно. По-интересното е, нашите независими демократи как ще гласуват?

Той не е твоя интерес ,ИНТЕРЕСА е на сорос ,а ти като негов пудел го изжавка....

Очаквам скоро да се възроди една от най-силните държави в миналото, разпокъсана от англо-саксоно пере--зите. Австроунгария! Да не забравяме, че след Освобождението България е била под опеката на Чехия, не случайно има такова чешко влияние в културата и индустрията. Така, както Словения е била под опеката на Австрия, а Хърватия - на Унгария. Може би, ако не бяха я унищожили световните мафиоти, щяхме и ние да бъдем част от Австроунгария, със световно влияние.

НЕ Е ВЕТО! Най-малкото,че ветото блокира едно решение, а в случая решението се взема с мнозинство и това че една ,или няколко държави са против, няма значение!

Не знам какви са интересите на българите, които са фенове на Унгария и Полша по въпроса, но моят интерес е Полша да бъде наказана за своеволията. Не ми дреме дали това е намеса в суверенитета на Полша, но след като поляците могат да продават яйца, мляко, мебели и въобще ВСИЧКО на нашия пазар, без ограничения, мита и данъци аз държа ако изнеса нещо за Полша да разчитам на независим съд и на това, че моите права ще бъдат защитени. Антибългарска е позицията да заставате на страната на Полша. Вие искате да позволите на поляците да имат конкурентно предимство пред българите. Контролирания от държавата съд е конкурентно предимство, което е недопустимо. Най-лицемерното в случая е, че се представяте за български патриоти, а всъщност действате против интересите на българските граждани.

"""""Предприетите действия от Европейската комисия срещу Полша заради съдебната реформа нарушават полския суверенитет и Унгария ще наложи вето."""""" Това може Унгария да направи , но не и България с нейната тотална сервилна политика , ама то не е политика е просто безгръбначни постъпки .България и правителството , при това не само това, отдавна са предоставили всякакви действия и решения на държавата да се определят,отвъд океана , а по-незначителните може и от Брюксел

Браво на Унгария, плюя върху нашите политически подлоги, и най-вече плюя върху тези които не са гласували.... дебилите гласували за ГЕРБ, няма сми да ги плюя, за тях ми е жал.

И за кого да гласувам,да ми кажеш?

А В ГЕРМАНИЯ КВО СТАНА ??? ... СНОШИХА ЛИ СЕ МЕРКЕЛКАТА И ШУЛЦИТО ??? ... ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ ДЪРТАТА С ЛЕВИ КОМСОМОЛСКИ ИДЕИ ??:))

ВЕРМАХТА ДА ВКАРА ТАНКОВЕТЕ КАКТО БРЕЖНЕВ И ХРУШЧОВ :))

вермахта е аут отдавна чичо дончо командва ама не и вишеградци

А МАКАРОНЧО ЩЕ ДАДЕ 1 ДИВИЗИЯ ОТ ЛЕГИОНА :)) ... НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ АМЕРИКАНСКИ БОМБАНДИРОВКИ:))

ес ще пръднат на нещо с фуниика на вишеградци там е закон черни вън и всякъкви емигранти

браво на урбан браво на шидло без чалми в полша и унгария да си ги вземе бабето дето и лаят устата много

ЕС КАЗВА НЯМА ШКЕМБЕ ЧОРБА ..............ПЕДЕРАСИ

Добре е да имаш приятели, защитават те при нужда. Кой би ни защитил нас, никой. Не сме във Вишеградската четворка, пуделът на Меркел, Германия никога не би ни защитила, за нищо.

Путин, Путин, Путин трябва да те защити, жалък рублофиле, ама на него му е през оная работа за теб и другите мизерници, които му се кланяте като роби. Аман от промити мозъци! И се научи да се защиваш сам! Научи се да мислиш, да действаш като индивидуалност, а не да блееш с русофилското стадо и да чакаш някой да те спасява. Повдига ми се от робско мислене!

да набутваш навсякъде Путин. Твоето е болестно състояние. Лекувай се. Впрочем той е подписал указ против прайдовете и другата пропаганда от сорта. Ясно.

Значи пич, да ти кажа: Путин се води президент на Русия. Надявам се разбра. Та тук се говори за Полша и Унгария. Вземи гледай телевизия, като неможеш да четеш.

Митко, като пишеш мисли поне малко. Както си написал, става ясно, че Унгария няма право на вето. Та кажи сега, има ли право, няма ли.. Пишеш за квалифицирано мнозинство само. В такъв случай Унгария няма как да наложи вето. Или не си разбрал какво си написал?

Парите на руснаците превземат всичко. Всеки и всичко се купува :(

Англия излиза, Швейцария си оттегли молбата за членство, Швеция и тя! Бавно и полека, ЕС гълта вода като Английски самолетоносач!

А престанете да пишете дивотии, бе! Вие имате ли завършено осмокласно образование въобще? Какво разбираш под "Швеция и тя" като тя не си е оттегляла членството в ЕС защото тя е пълноправен член на ЕС! А Швейцария биха я прилапали защото е много апетитно парче земя, земя, на която целия световен елит съхранява милиардите си в техните банки! Ама конституцията на Швейцария не позволява нито военни блокове, нито ЕС, че дори не е член тя и на ООН! Нищо, че в Женева се помещават някои от институциите на тая измислена организация!

Почна се разпада на ЕС!

Отново опорната точка. Призля ни.

И като се разпадне ЕС, това ще промени ли мизерния ти живот на нефелен путлерастки трол ?

тъй като живеем нетърпимо добре хората бягат от територията- масово --- към днешна дата членувайки се разпадаме ние

Тоя Путин пак се оля!

излязоха най-истинските мъже в Европа. Бранят поляците щото утре и тях може да наритат по този начин. Що за демокрация е отнемането направо на глас?!? Поляците никога не съм ги харесвал, но ми се издигат в очите щом са подлудили ЕК. Еваларка.

европейски учени констатирали че на унгарците рабтите са им най-дълги и въведе норматив- 15,5 см ---- след тая изцепка очаквам ответна гилотина от ЕК

Този ЕС да не е създаден , някакви славяни и маджарски цигани, да правят каквото си искат. Поляците забравиха гладните години, и навириха корем. Апропо , какво стана с корабостроителницата в Гданск?

Браво на Унгария. А, къде сме ние ? В положение партер или по-лошо - без мнение !

Браво!!! Така се клецат европедали!!!

Първо поляците да върнат половин Германия, подарък от Сталин, на Германия. Те ако искат да си вземат Украйна.

Фак ди еу.

Браво, братя маджари! Железни сте!! Така се дава отпор на брюкселската тоталитарна машина! Така се защитава национален суверенитет. Във вас е всичката ни надежда!

По-добре търси надеждата и силата в себе си. На Орбан и Путин не им пука за екзалтираните ти излияния!

пак ли ти пуснаха тока, че пишеш по форумите?

Тази не е платена, тя е с промит мозък. Вярва си.

За какво вето бленува в мокро-пиянските си сънища този нещастно-мухлясъл старец с последна фаза на напреднало-параноична деменция? Чудя се - тези лилипутско-смехотворни държавици без национално самосъзнание, собствена история, но тресещи се с огромни национални комплекси респ. чувство за европейска многоценност - кой ли изобщо ги пита за нещо и им иска нищожното мненийце?! Икономическо-социални гиганти като Германия отварят широко границите си за страдащите и бягащите, и виждат в тях огромен ресурс за излизане от демографската си криза, а някакви безгласни буболечки искат да наложат разни измислено-изфантазирани вета под безумен вишеградски диктат!!! Това да не е някаква първоаприлска шега няколко месеца свещения Рамадан, а защо не и Курбан-Байрам? Хахаха. По-добре още отсега да наточа остро-режещите ножове на Демокрацията и да заколя с един депесарско-ДОСТлийски замах един тлъсто-натопорчен, триполов коч в знак на прослава на Правдивото решение на ЕК за отнемане на пискливо-крещящото гласче на безгласно-безглава Полша! Европа може само да се гордее, че гражданите на една силно развита икономика като Турция благоволят да посещават всде още разбрицано-западналите ѝ градове. Със сигурност никой няма да хукне към мухлясали градове като Варшава - без никаква история и култура, с паянтови стари сгради и нащърбени фасади, с некрасиви русо-луничави плашила около 1.90 м., с криви, мръсни, средновековни улици, където пияни поляци и надрусани полякини пикаят прави необезпокоявани от заобикалящата ги наркотизирана гмеж! А по-добре изобщо да не си отварям сочно-игривата си устица за грозната и неприветлива Будапеща със замърсения от фекалии Дунав, където измрялата риба плува с опнати нагоре шкембета за ужас и потрес на туристите. Никой от Турция няма да стъпи там!!!

Много силно изказване!

За награда ти разрешавам да ми надуеш кавала един път гратис!

Глей си работата па ти, ма! Сорос дава ли ти центчета за нескопосаната ти пропаганда?

що пишеш от женски род, предлагаш ли се?

Остави Мелиха да пише. А ти предложения от мъже ли търсиш тук? За тях има други сайтове, ама ти си знаеш.:-)

Така правят суверенните държави! А циганските викат във захлас "Yes, yes, yes".

А Боку Тъпоку Мишоко ме спреха военната авиация от Гетото Украйна. Очакваме утре да се обадат от Албания да ни спрат топлата вода и тока

Братя българи, да си пожелаем една много успешна Нова 2018 година, в която по време на българското председателство на нас да се падне честта тържественно и завинаги да закрием безсмисления Европейски съюз.

Отново опорната точка, ужас!

Ми не е "безмислен"! ВРЕДЕН И ОПАСЕН за народите на Европа!

Бай Виктор най-добре знае !

Това е началото на края на ЕВР/оп/ейския измислен съюз за контрол и смачкване на икономически слабите страни на континента. Маските започват да падат!!! Ако тиквата не беше си продал за няколко милиарда задника и се държеше като БЪЛГАРИН, ЩЕШЕ ДА Е ДОСТОЕН ДЪРЖАВНИК КАТО ОРБАН Но, освен МОЗЪК трябва да имаш и топки и визия и ДА СИ ГЕНЕТИЧЕН БЪЛГАРИН!!! А НЕ ГЪЗОЛИЛИЗЕЦ НА ЦИОНОФАШИСТИТЕ!!!!

Не ви ли писна да пищите до премаляване една и съща опорна точка под всички статии тук! Аман! Измислете нещо ново, спи ли пропаганднатаа ви машина срещу ЕС?!

В Европейската комисия е пълно с некадърни чиновници, събирани по гори и паланки на Европа, без ден реален дипломатически стаж, но с огромни заплати. Същите са изключително злобни спрямо истинските професионални дипломати и всячески се стараят да навредят на страните им. Особено надменни са към дипломатите от Източна Европа.

Защото когато един човек се провали в бизнеса, в науката, в семейството - той става депутат. А когато не става и за националния парламент, го избутват в европейския, по-далеко от България :) :) Нормална защитна реакция на обществото. Боклуците - по-надалеч !

Целият български народ подкрепя справедливото унгарско вето и дълбоко тъжи заедно с Полшав тези тежки времена нейния суверинитет. Тъмни семитски, антисемитски, гойски, гейски, хомосексуални и еврогейски сили отново се стремят да задушат националния суверенитет Полша. Не на ЕС, виновник за всичките злини, сполетели България, а и целия свят от 2000 години насам! Разберете, за каквото и да става въпрос, основната цел на ЕС е да вкара милиони мигранти в България, за да унищожи най-стария, мъдър, красив, велик европейски народ, измислил компютъра, спечелил всички математически олимпиади, дори и тези, които още не са се състояли. Да се свиква незабавно референдум срещу ЕС, този мерзък кръвопиец, забил жадното си жило в плътта на България, засмукващ целия интелектуален потенциал на най-великия народ във вселената! Не искаме мигранти да ни управляват, не искаме подмяна на красивите , умни и толерантни българи с еврогейски пришълци! Долу ЕС, долу НАТО! Да живее Путин, искаме той да ни управлява и да ни казва какво да правим и как да живеем. Не искаме да четем за катастрофи, самоубйиства, запалени, опечени и изядени умни българи! Путин, Асад и Ердоган са нашата пътеводна светлина. А нашето слънце е Северна Корея, която с нейните ядрени опити и ракети ще защищава България от империлистическите интереси на САЩ-ФАЩ и ЕС! Долу демокрацията!

Дал ви е господ перо ! Но с ирония няма как да се промени мнението на хората. А то не е благоприятно за ЕС. Нещо повече - българите са реалисти. Привържениците за оставане в ЕС все още са доста, даже мнозинство. Но това не им пречи да го критикуват, да виждат недостатъците, лицемерието, грешките в политиката. И няма догматици и крайности в мненията.

Мелиха, Михаела, една българка, Радост и др. - за наша "радост" пак са тук! Целият тролетариат - единство под десетина ника най-малко! Луд умора няма - и нали генералната линия на Партията се свежда до главната ОПОРНА точка - бойкот и саботажи на всяка цена!В това отношение ние сме най-добрите, имаме стогодишен опит! Напред, дрОгаре!

Споделената радост е двойна радост. Поклон пред светлата Ви аура-ореол, сладко-правдив демократино, обобщаващ винаги от последна инстанция. Искам да се любим на инат.:)

Аз съм Гадост Чакалова. А баща ми е Карлос Чакала.

Ленин създава полската държава. Веднага поляците нападат СССР, като избиват 110 000 млади войничета. Почват да слушкат Англия. Обаче какво се получава. Полша има договор за защита с Англия и Франция. Когато Хитлер навлиза в Полша, Сталин им дава достатъчно врем , 17 дена, за да защитят Полша, но те я предават. С варшавското въстание е същото. Сега пак.

"История", но в комиксов стил. И в резултат - не само с непълноти, но и с грешки.

Нека видим твоята интерпретация, моля!

отдавна е ясно и много българи го казват, че България трябва да се присъедини към Вишноящната четворка белот. те пак ще си останат четворка, а ние може да сме им писари при белота, лошо няма. там са се сбрали само мъже, а при остатъка са само третополови. поляците си правят каквото искат, а маджарите застават до тях. после се разменят, но се подкрепят и то безусловно.

Българското председателство може да бъде запомнено с това, че е последното председателство на тази архаична и бюрократична структура!

Не харесвам поляците! Циганите на славяните. Лични наблюдения! Трябва да подкрепим останалите европейски държави. Доскоро харесвах унгарците, ама като прочетох колко злини са направили на България, почнах да се замислям.

Ето ви какво значи либерална брюкселска диктатура. Най-малко помръдване на арестувания и белезниците се впиват. Ние сме окупирани и анексирани страни. Полша тепърва да чака ядове. НПО-тата на Филантропа сега загряват бели рояли. Движат се компромати, подкупи. Ще последват глоби, ще се спрат пари. Унгарците и те са на опашката. Така е в демокрацията. По-брутално хиляда пъти от СССР. Ще има екзити тепърва, това е ясно. Едно е ясно обаче-джамии в Полша, Чехия и Унгария не се предвиждат.

Шило

Ами- браво на маджарите! Мъжкари!

Поляците са васали на Англия. Все тях слушат и все ядът големия.

Абе, соросоидиотските еврогеЮве много държат "демократичният" съд, да е "независим", обаче, независим от справедливостта, закона, държавата, народа.

По-малко зло е да са без глас в ЕС, отколкото без глас в държавата си.

Брюкселските зелки направиха така, че ЕС да бъде намразен от преобладаващата част от европейските граждани.

Мокрите сънища на путлер казваш, а?

Правилното поведение е да подкрепим Германия и Франция. До сега поляците им бяха любимци. Време е ние да станем сега.

Орбан е мъжкар и държавник, не като Тиквун Шута, който е жалък прислужник на Запада.

Браво на унгарците. Те си имат Орбан, а не путьо като нашия плужек Боко.

Да пишеш трябва да си запознат, но май и дори не четете: "Според общностното право с решение на мнозинството в ЕП и с гласовете на четири пети от министрите в Съвета на ЕС може да се установи, че в дадена държава от Общността върховенството на правото е под постоянна заплаха." Това го има и в статията. Не може да се налага вето за действия и решения на ЕП.Там е кой има болшинство,а унгарците го нямат. Това са фактите, а другото са желания и амбиции без покрития.

PolExit?