Нови €600 млн. за малкия и среден бизнес у нас

Ръководителят на Представителството на Европейската комисия у нас Огнян Златев съобщи за нови €600 млн. кредити към малките и средни предприятия /МСП/ у нас.

Обратно в новината

Коментари - Нови €600 млн. за малкия и среден бизнес у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....за малкиЯ и средниЯ бизнес. Не съществува бизнес, който е малък и среден едновременно.

Значи за БАН - 59 милиона, а за бизнесмените - 600 милиона! И каква стана тя, всичко на обратно на всякаква логика: учените да се само-финансират, а бизнесмените ще ги финансира държавата - защо не поискат нашите "гениални" управници особени награди от Брюксел за тази си идея, обратно на всички други държави в ЕС. Навсякъде по света наука, образование и здравеопазване са финансирани от държавния бюджет, а у нас ми наудха главата как ако искам да си правя науката да си изкарам сама парите, сякаш банички ще продавам, А баничаря ще го финансира държавата?! Пак честито на печилившите!

Работим неуморно в интерес на българските граждани!

Нали днес е ден без предизборни агитации?!!

Нам що кредити да искаш ама тия седнали да се хвалят предизборно как и кредити раздават сякаш ек ще ги изплаща а не малкия и среден бизнес дето толкова ''разцъфтява'' та и задлъжнялост му липсва..

Бизнесът от 1990 год. се "усвои" от кратунковци-комуняги, безмозъчни и послушни индивини с нисък капацитет. Това предопредели бъдещето на страната за 100 години напред. Сега този глупав план Юнкер е просто поредното усвояване на пари и нищо повече, без траен резултат.

за развитие , ама назаем. Тази "помощ" може да се окаже много ...задължаваща.

Докле доат, няма да е останало на кого да ги дадат. И пак "с омерзение" трябва да отидат при едрите.

Пари, които Българската Банка за Развитие (на бизнеса на доган-борисов-пеевски) ще усвои бързо и ефективно...

Интересни идеи за бизнес .... аз пък глупакът си мислех, че бизнесът дава на държавата, а то било обратното ... какви времена, о Боже!

"Събота е за размисъл преди изборите. Агитацията е забранена"

Pesh0

Абе 89 та година не ни ли оняснявахте че истината е в това инициятивните сами да излязат напред ? КАква е тази помощ за определени хора ?????????????? Да ви таковам делокрацията . Социялизма беше 100 пъти по добър

Що пара раздаде бандата на кратунковците за да спечели Тетка Рабфака. Напразно Тиква, колкото повече мърдаш, толкова повече ще ти влиза, баце!

а хора откъде?

ХА те акъл имат ама само как да откраднат и да излъжат за друго не стават.някой пак ще напълнят кесията.

Освен пари, на бизнеса трябва да се налива и акъл, иначе е наливане в каца без дъно.

ДА!!!!!!!!!! 95% от т.нар. предприемачи, подир дъжд качулка ще се съгласят засрамено и неохотно, че е точно така.

Работя в рекламата и виждам за какви скоростни фалити на начинаещи бизнеси става въпрос. 2-3 месеца и са заминали. И никаква реклама не може да ги спаси. (да не говорим, че за тях понятието за реклама се изчерпва до визитка или флаер) Мога да го нарека - тръгнали с големите кошници и огромните надежди. Логиката им е брилянтна. "Тоя квартал - мислят те - има към 5000 души. Аз ще раздам 100 флаера, не повече!! щото като почнат да ми прииждат по 100 на ден, няма да знам как да ги обслужа толкоз народ, да не дава господ"

что целта им е да вземат парите и да си бият камшика

Sm3hurk0

Някои развързват кесията предизборно ! По-често, дано да има избори...

България се нуждае от сериозни предприемачи, които да развиват иновативен бизнес, който да постига високи темпове на растеж и да е насочен към международните пазари. за сериозни се съмнявам но по тези далавери са в час.

пак ли вземаме заеми?