Оланд: Пресушаваме финансовите ресурси на ИД

Френският президент Франсоа Оланд заяви, че доходоносният петролен трафик, организиран от групировката "Ислямска държава" от Сирия, е значително намален.

Обратно в новината

Коментари - Оланд: Пресушаваме финансовите ресурси на ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хе хе на французите и американците се дължало! Ако не бяха руснаците са ви отворят очите Меркел още щеше да ги кани и да ви организират атентати.

МНОГО ЖУРНАЛИСТИ,НО КАЧЕСТВО НУЛА!!!НЕУДОБНИ ВЪПРОСИ НЯМА ЛИ???КОЙ КУПУВА СПОРЕД ОЛАНД КРАДЕНИЯ СИРИЙСКИ НЕФТ???КОЙ ДОСТАВЯ ОРЪЖИЕ НА ГЛАВОРЕЗИТЕ???КОЙ ИМ ПОМАГА С ЛОКАЦИЯ???ОЛАНД ДАЛИ НЕ Е НАЯСНО С ОТГОВОРИТЕ НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ???И НИЕ СМЕ СЪЮЗНИЦИ С ТЕЗИ ЯВНИ ЛЪЖЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ!!!

ООООО нещастно същество ,вкара вълка в кошарата и сега се събуди и взе да действаш ,но е много късно ,защото със самочувствие на колониалисти, превърнахте Франция в ислямска държава ,такива стават Холандия и Германия !!!! Явно сте мног тъпи и късогледи ,щом за толкова години не сте разбрали ,че при ислямът няма толерантност и търпимост към другите религии всички трябва да му се подчинят !!! Дървен философе ,който ни даваше а нас акъл ,защо за толкова години не ги ...интегрира ,а?????????????

много ясно на путя много му се иска да открадне заслугите на нато за решаване на конфликта но както във всичко досега ще се провали с гръм и трясък....ех путя ех на стари години тези генерали дето те туриха на сцената само се гаврят с тебе и ако хе беше вродения комлекс на ниския мъж отдавна би го осъзнал

А ето какво се случва през това време в родината на гордите и свободните: Американският гигант Уолмарт уволни ветеран от войните, заради това, че вместо с унифирмената шапка на веригата се яви на работното си място с военната си шапка и ордени за заслуги. Будни граждани обърнаха внимание, че това правило на веригата, заради което е уволнени възрастният служител, систематично се нарушава от касиерка-мюсюлманка в същия магазин, която работи с хиджаб на главата. Патриотите призоваха за бойкот на Уолмарт, докато тази политика не бъде отменена, или да се спре избирателното й прилагане и ветеранът да бъде възстановен на служба.

Като сте се напънали толкова гледайте да не оцапате положението, че яко ще мирише на нафта!

АЛАРМАДЖИИ

От глупостите на тоя, единственото ясно нещо е, че е пресушил не една бутилка...

Пресушаваме финансовите ресурси на терористичната група с въздушните удари, които й нанасят френската и американската авиация,..... И това ако не е популизъм. До намесата на Русия минаха години, а сега техен бил успеха....

Така е Оланд, вярваме ти (и на останалата Брюкселска клика). С едната ръка храните джихадистите със социални помощи на наш гръб; докато ги храните бавно убивате неродените ни деца и болни родители в Източна Европа. С другата ръка стискате единствените противници на терористите в стоманено икономическо ембарго. През това време препикавате по някоя и друга бомба над арабските пустини колкото да развличате заблудената аудитория, за да гласува за вас докато все още диша и има това право.

ало мурзилки русия 3 месеца бомби в сирия и какво стана? около дамаск е фронта....няма как по въздух да бъде победена исис - стига сте превъзнясали руснаците...освен това от 3 месеци медии като дир спряха да пишат за ударите на нато там мурзилски слугинаж и дезинформация...

ФронтЪТ е във всеки сирийски град, и не само, защото тероризмът е форма на поведение на отделни индивиди, вярващи сино във фундаментална реигия. Защо "не само" - вчера във Велико Търново българин е бил наръган неколкократно с нож от представящ се за "сириец" чужденец. Добре, че мъжът е бил млад и силен: с юмручни удари се е защитил от нападащия го с нож, заради спор за място за паркиране пред фитнес.

Ами не им давайте 3 милиарда!

Оффф....ей така ми е любимо като се изтъпанчи някой и почне да се упражнява в празноговорене!

Бла-бла-бла... Типичен социалист. Омръзна ми да ги гледам, тези хора, как ми се правят на луди... ДОкато не вкарате войска там, нищо няма да стане! Толкова ли не разбирате! А с всеки изминат ден тези стават все-по силни!

Решението не е толкова просто, но при силна воля проблемът може да се реши. Икономическо ембарго от цивилизования свят за всички мюсюмански държави, спонсориращи тероризма и фундаменталната религия, спиране на социални плащания, уволнение и експулсиране от Европа на всички, които изповядват фундаментална религия. Е, тогава разбира се засегнати ще бъдат "само" собствениците на големи сметки в американски и израелски банки...ето защо този изход е невъзможен.

а зад него няколко наводняват пресушеното. Като в притчата за орела, рака и щуката....В нея няма само представител на бозайниците, затова предлагам нов участник - например лалугер или хомяк! Хора, интересите са страхотни, даже страховити! И за горива, и за оръжейни комплекси и доктрини, и за влияние и територии, и за ресурси, и какво ли още не! Нямаме си дори най-малка представа и ако пламне някой световен батак, оттам ще е.

Г-н Оланд, според мен, вие пресушавате вината.

ДЕДО ИВАН , ДЕДО ИВАН ЛЕКУВА ДУПЕТАТА НА СЕМЕЙСТВО ЕРДОГАН ..... .... АКО СЕ ОТРЕЖАТ И ОРЪЖЕЙНИТЕ ТЪРГОВЦИ ОТ ГЕРБ-ДПС КОИТО ПРОДАВАТ ОРЪЖИЕ НА ИСЛЯМИСТИТЕ , ХАЛИФАТА СА ГО ЗАКРИЛИ ЗА 1 МЕСЕЦ ... АДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА - ЗАЩО ВМЗ РАБОТЯТ НА ПЪЛНИ ОБОРОТИ - ДНЕС ИМАШЕ СТАТИЯ ЗА ТОВА ВЪВ ДИР БГ ИКОНОМИЧЕСКАТА СЕКЦИЯ :)

Швейцария защо не с включи?

Пресушавате ги,като им купувате петрола,голяма новина!

Тъп, прост и смешен! ПресушаваМЕ??? Кои сте вие бе, мишок? Ми наложи ембарго на Саудитска арабия, или Биг Черен Баща от Бяла Къща ти държи жълти гащите. Не ми е ясно на какво се надяват франсетата, вече са ги напънали гаджалите. За сега към Англия и Германия, но като се препълнят там им остава Франция.

Ако анулират продадените 170 депутатски апартамента ще има още 99 апартамента за бездомните, а не само 71.

Този ахмак Оланд си мисли, че всички сме късопаметни като мухите..ее не сме чак толкова. Без рашките вие драги ми Оланде сте пълен смех. Едни лешояди дебнещи за мърша или кокалче евентуално. Смешни масонски игрички. Всички сте ясни.

Фарс и порнография. Кой пресушавате, а? мечтайте си, лешояди изгладнели. Никои не само, че не Ви вярва, но и ви псуват на майки за добрината дето правите..аха Помислете пак следващия път дали да не смените пропагандния лозунг от "Пресушаваме ресурсите на.." на "Умножаваме ресурсите на.."

Недей,че ме разплака,ще оставите детето без пари!

Разни стари и негодни камиони с цистерни, ИД ги подреждат на някое шосе навързани с въжета за да ги дърпа първата и да изглеждат като конвой.И франсетата се късат да бомбардират и викат Спукахме ги !

а путин пресушава финансовите ресурси на русия

Ко речи , ко ? Де го сушите , тва матрял?

хаиде холан, не се взимаите за по-големи и по-умни от френския президент. това да не ви е путин

Оланд лъже като дърт циганин! Освен Русия, никой не "пресушава финансовите ресурси на Даеш, дори напротив-целият Запад не само им помага, ами и им купува петрола. Дори и западните официози писаха, че след като франсетата са хвърлили няколко стотин бомби и то не се знае къде и по кого, са свършили джепането, а САЩ щели да им доставят едва в края на 2016г., понеже имали голяма поръчка от С.Арабия за да бомби Йемен.

Доходоносният бизнес на ИД с него Русия се справи в Сирия.Но нефт идва най много от Ирак към Турция.Сателитни снимки показват ,че в иракски Кюрдестан на едно място са струпани 11000 авто цистерни.Което е огромно количество.Така ,че с нищо не са се справили.Русия в Ирак не действа.А границата м/у Ирак и Сирия е река Тигър.

по същество ! По колко цистерни на ден тепате?

на думи или ти стана тапо че си учствал в престапления?ти и твоите сащо сте виновни за ъбииствата в париж..не го забравяи и не се крии зад фалшиви дъми *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

особено френската и американската...като че ли ми напомня нещо от втората световна...

Големите борци срещу тероризма,ако имаха желание и намерение да спрат ИДИЛ, това щеше да е факт точно за 2 дни с 20-30 ракети по ключовите високоволтови електропроводи!И като нямат ток много ми е интересно рафинериите им как ще работят!

карат суров петрол в турция там са рафинериите които го преработват

А как го добиват от земята с ръчни помпи ли?Това е несериозно,виж една нефтена сонда,колко сложна система е,и каква енергия е необходима за да функционира!

Дано и ИД да знаят и да са наясно с това ..... , макар, че ми е трудно да аповярвам, че това е така, след като знам, че имат ПЪЛНАТА подкрепа във всяко едно отношение на САЩ и Саудитска Арабия !!!!

Пресушавате им оная работа.:)

Ей приятел, по пеко че ви знаем кви сте биячи. Ако не вярвате можем да ви покажем, като насъскаме някое българско село срещу вашите специални части, като кажем на хората че им краднете царевицата и виж какво ще ви се случи. Ще ви млатят заесно с коалицията ви барабар с ония ИДИЛ с ношниците дет ми се раскарват по пясъците с трелят като нестинарки стъпнали на огън. :) големи смешници сте ей, ама поне не пускайте тез смешки че са се празници.

Не бързай да се изказваш неподготвен господине, идва коледа а после нова година. Мислите ли че ИДИЛ няма да ви подготвят кърваво шоу? Ако не, продължавайте да се хвалите а ние ще гледаме. Само да ви напомня че досега само Русия води война с ИДИЛ, вие търгувате с тях и сте там за далавера.

Този е олицетворение на двуличието и цинизма.

Яко са се напънали - другата седмица ще унищожат осмата цистерна, и продължават да ги броят ... и добре, че е тая коалиция - да могат да си разпределят парите от петрола! Руснаците - те са само на екскурзия в Сирия, ама дано скоро подпукат и другите ( коалитите) , малко да им загреят дупенцата!

На такива като тоя пуяк баба ми викаше: "Барабар Петко с мъжете".

Брей много страшни тези Франсета. Друг вади кестените а те се тупат в гърдите. Някой знаели защо Американците решиха да сменят "бранда" на творението си ИД

Леле какво двуличие! САЩ, Русия, UK, Франция , Германия.... Не могат да унищожат ИД..... Леле каква сила била тази ИД. Най - великата държава на света!

тоя е 1 към 1 като наш Плюнко . абе как ги избират за президенти такива мекотели незнам

А досега чий го дирихте?

Махнете го това мекотело, ако на него чакаме ???? Гледах го преди няколко седмици в Кремъл - навел глава, мигаше като плъх в брашно !!

DIDA

Ех, мечти!!! Точно тези дни съобщиха, че ИДИЛ вече имат ракети със среден радиус на действие и че са изпробвали тяхна ракета "земя-въздух".

се изтеглиха руснаците от Сирия и не участват в операциите срещу Даеш?

бият по ИГИЛ-ци секи ден с бомбите

скоро ще пресъхнат и източниците на путин

източниците в сибир ще му стигнат за 500г без да пресъхнат . проблема ще е да дойдат до твойта кочинка