България получи обещание от Меркел за помощ за бежанците

България е в изключително сложна ситуация, в която трябва да пази външната граница на ЕС и ще получи конкретна материална подкрепа от Брюксел, увери Меркел.

Обратно в новината

Коментари - България получи обещание от Меркел за помощ за бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога нашия успя и немския да научи та да разговарят на 4 очи

И без друго нямаме имидж или имиджа ни е, че бием горките бежанци... Меркел ни предлага да ни ги връща мигрантите и от тук да ги изпращаме със самолетите за Афганистан. И ще ни платят добре- малко е грубичко ама

Смехотворно.Кой вярва на празни приказски и досещате ли се какво ще бъде това обещание.Да дават пари патрулиращите да спасяват и вкарват в страната ни добитъка.Не да ги отблъскват,а да ги ВКАРВАТ безпрепятствено.

"България получи обещание..." Когато получи и обещаното в обещанието - тогава вдигайте врява.

не ви ги щем

Така е обещания само и потупване по рамото, а пари и работа няма. Това е ЕС - гола вода. Вече Меркел знае няколко кючека, тайно си е купила черна бурка и е подготвена за ислямизацията на Европа.

Петър Копанов chitanka.info

ДА СЕ СВИКА ТРИБУНАЛ И ДА СЕ ОСЪДИ ЛУДАТА БАБА НА 1900Г.ЗАТВОР. ЗА ОРГАНИЗИРАНЕ НА ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТ В ЕС. ДОПЪЛНИТЕЛНО ГЕРМАНЦИТЕ САМИ ДА Я СЪДЯТ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА НА ГЕРМАНИСТАН.

Това тук е ГРАНИЦА, това да не ви е да гоните к..вите в цивилизацията?

Обещанието трябва да важи само за тези бежанци които са вече в БГ.Никакви бежанци по вече върнати или преминаващи в БГ.Да си ги возят с самолети но не през и в БГ.Да ги заведат в държавите коитозабъркаха тази история,включително и САЩ

Помощта трябва да бъде: - споразумение с Ирак и Афганистан да си прибират "бежанците" - там война няма! - пари за самолетни полети до Кабул, Багдад, Ислямабад, Рабат, Казабланка - натиск за изграждане на ООН протекторат някъде по света, където да бъдат настанявани истинските "бежанци"

Обещанията са като онзи виц. Едно дете се похвалило че тати ще му купи колело ама.........друг път. Та и обещанията на Меркел.....

Тази Танте Меркел била обещала... Лесно се обещава, тя нали обеща и на т.нар. бежанци какво-ли-не. А сега вече не ги иска, много й станали??? Тази идиотска позиция на Меркел дотегна на цяла Европа, защото ислямските скакалци налазиха със страшна сила. Крайно време е границата да си бъде истинска граница. Самото име, граница, трябва да е сигнал срещу всякакви сълзи на дружества за защита, на правата на човека, зелени, еколози и какви ли не още еврогейчета.

Абеее , да кажем , ако е само за обещания , е и аз обещавам да даря поне 100 000 000 000 000 евра за спирането на емигрантския поток и решаването на проблема с бежанците ... Просто е : с тях ще направя няколко концентрационни лагера с газови камери - и ще произвеждам евтин сапун през следващите 50 години !

Почти всички коментиращи тук щедро стрелят 'на месо' по мигрантите. Смешното е, че ако тия хора видят мигрант да пресича границата, не само, че няма да стрелят, ами ще опикаят и гащите :)))))))). Много е лесно да трепеш хора (каквито и да са те) пред лаптопа.

...когато си на границата на родината си с оражие в рака и си наяснo защо си там и от какво защитаваш родината си !!!...това като парво ....а като второ ..когато главата ти е пална с евротолераcтки простотии ...ами вярно..няма да ти е лесно да стреляш по нашествениците...моeто момче не по мигрантите .....дори и за беjaнците а те не са такива ...трябва да има закони !!!!....както вече казах евротолерастiята следствие от нпо-тата изникнали като отровни габи в страната ни...пропагандата по сми...си ватшат работата..."мигранти"...?!?

дявол да го вземе! Какво толкова има да се разсъждава? Никой не трябва да има право да минава през нея без разрешение. И това може да става на предвидените за целта места т.е. КПП-та. Иначе НЕ. Иначе трябва да се СТРЕЛЯ. И предупредително и на "МЕСО". Просто е. И като бежанците и мигрантите видят, че охраната е желязна (т.е. като простреляме 10-15 човека за един ден) сами ще престанат да идват. Останалите, които са успели по някакъв начин да влязат - принудителен труд 2,3 или 5 години. Да си "отработят" влизането и разходите по престоя. Сигурно ще кажете, ама ще има против - Брюксел, ООН, Хелзинския комитет и т.н. Да има. Да си ги качват тогава на самолет от Анкара или Истанбул и да си ги карат у тях. А там, ако ще да ги хранят само с мляко и шоколад.

не само материална,да да даде визуална подкрепа,жива сила и ограда,стига недомислие и пародии

Жена управлява най мощната икономила на европа, там е проблема, да мАхат Меркелица и да сложат мъж който знае какво прави и не се занимава с климатроника си. А Боко да не чака празни обещания от турците и европа а да прави огради и минни полета! И като хване каналджии конфискация на имуществото на цялата рода и каторга!

"има време за всичко! време да с събират камъни и време да се хвърлят камъни!" аз: време е да се събират камъни, че иде и есен и зима...

българин = 25 евра на месец социална помощ ( ако има късмет) българин безработен = 0 евра на месец (стандартен случаи) българин инвалид = 50 евра на месец (ако има късмет) българин пенсионер = 100 евра на месец (ако има късмет) емигрант на запада = около 1000 евра (пряко или косвено) минимална работна заплата на запад = около 1000 евра (пряко или косвено) безработен на запада = около 1000 евра (пряко или косвено) ...........................

България е имала винаги само една дилема: кои да посреща с цветя? турците или руснаците? лично аз съм за руснаците, но може и турците! за булгария има само една сигурна позиция: посрещане и изпращане на запада с камъни! така че докато мисли, кого да посрещаме с цветя (ако изобщо има кво да мисли) да събираме камъни! че ша има по кои да фърляме то много, шото тези нема да си отидат нито скоро, нито с добро, нито лесно! така, че а на здраве за камъните!

Робът винаги има дилема - Кой да е господарят му?!

Робе, като ти плащат сегашните мислиш ли,че не си роб?

дребните стани винаги са роби и/или кукли на конци! а България винаги е била малка! но понякога малките имат право да изберат господаря си, което е наистина наи-важното за политиците, които малката страна си избира! идат избори! мислете му! но наи-добре е да не участвате!

Сам Бойко каза: "Гърция получи 400 млн. евро за справяне с мигрантите, а ние 6 милиона". Сега вече към тези 6 милиона прибави и поредните обещания. Продължавай все така да отстояваш националния интерес и "да довършим започнатото"!

Нали знаете къде да си сложите тези обещания. Обещанията на който и да било чужд лидер не струват и пукната пара. Границата се пази с ограда и въоръжени войници, които стрелят и не се занимават с каналджийство.

Явно премиерът ни е на прав път. Един сайт, наречен дойче веле, не спря да го плюе. Въпросния сайт се финансира от САЩ.

lu4ka

С една дума: САЩ плюе ББ. Я не се излагай!

Меркел не може да се справи с проблемите в собствената си държава, американците прокараха интересите си и нейната лична съдба не ги засяга. Ще я оставят немците да се саморазправят с нея. Но какво от това??? Какво можем да спечелим ние, българите, ако политиците ни продължат да се вслушват в съветите на ЕС и САЩ?? Еврофондовете, с които ни замазваха очите, скоро ще спрат да ни финансират. Германия се задъхва под тежестта на финансовото бреме. На бежанец, с разрешително за пребиваване ,ежемесечно се изплащат 522,50 евро кеш, плюс купони за храна и квартира. Знаете ли каква минимална пенсия получава немски гражданин? Сумата е 650 евро. Е, изводите всеки може да си направи сам.

кога немците ще тепат бабата???не се вижда края на този филм?

Поведението е описано като национално предателство.

Никой не те кара да си против Турция, бе тикво. Твоята работа е да организираш охраната на границата за недопускане на нашественици в България. Ако трябва и цялата армия трябва да пази границата. Турция си има достатъчно проблеми и няма да пречи. Не може да разчиташ на други. Всеки си пази сам задника.От Меркел може да искаш само финансова помощ за охрана и отбрана, а не да регистрираш и пълниш страната с паразити.

Долу Костов.

Точно така! Долу Костов! Горе Боко!

"Фронтовите държави"... Ясно ли е малоумника Боце какво ни е приготвил!?

Бате Бойко, то се е видяло, че ще си им слуга на турците, ами я си изуй и гащите за да ти е по лесно!

" Бойко Борисов е имал кратка среща на четири очи с Меркел. На този разговор той е изложил опасенията на България от бежански поток и е получил уверения за подкрепа." Меркел ще изпрати още 1000 писарушки, да записват по-бързо мигранти като влезли първо в БГ. Да не остане някой незаписан, че няма как да ни го натресат после.

Колкото и злоба да се излива, Борисов е първият политик от 20 г.А може би от 1944г(трябва да се провери) който изпълнява, общо европейска, дипломатическа задача?

Но май не е много в полза на БГ. Една ограда и граничари биха били доста по-добро решение. Само си спомнете Дъблин и последния път колко плати БГ самолетни разходи за неколцина регистрирани, дето бяха върнати. А скоро ще има доста масовки от подобен род. Дъблинското споразумение не случайно е пробутано на наще заспали и недоучени политици и юристи.

ползите или не в повечето подобни случаи се виждат след време. все пак ако не сме в добри отношение с Турците ние ще сме първите потърпевши от нашествието и то в огромни размери. вероятно няма да е лесно в такъв момент на който и да е политик, не само на Бойко. справяне с тази сган няма дори и да се стреля на месо по границата.

Общо европейска дипломатическа задача ? Е, сега вече жална и майка на Европа !

Цитат без коментар: Джордж Рендел - английски пълномощен министър в София от 1938 г. до 1941 г. На 6 октомври 1938 г. се завръща от Лондон и предава писмо с благодарността на английския премиер Чембърлейн за благотворната роля на цар Борис III за сключването на Мюнхенското споразумение от 28-29 септември 1938 г., при което Чехословакия предава на Германия Судетската област, населена с немци, и така се отлага войната за една година. Споразумението е подписано на 30 септември 1938 г., а 6 месеца по-късно Германия завзема цяла Чехословакия.

ОГРАДА И АРМИЯ, БОКА. НЕ СЕ НАДАЙ НА МЕРКЕЛ. ТЯ, ГОРКАТА, ОТДАВНА НЕ ЗНАЕ КАКВО ГОВОРИ. КАМО ЛИ ПЪК ДА МИСЛИ.

Ааа да, да му спрът еврофондовете, а откъде ще се краде тогава!

И на мен тати ми обеща колело, ама друг път.

на тази жена няма ли да и се потърси отговоност за бежанската криза-няма ли да поеме отговорност или да изчезне завинаги-тя лъже

Kато всяка жена, Tя, си търси интереса!! и в един момент ще, "предложи Bсичко", за да си постигне целта!! Oт времето на Kлеопатра е така!!;))

...това обещание, да не стане, българия поднесена на тепсия на турция и всички бежанци тук??!!;(((

борисов показва умения на политик от много вишок ранг. справя се отлично.разбрал че без турция не можем много.

Redjeb mu razvali liniyata

Тези ,пиарите на Бойко,защо не прочетат коментарите в тази статия,така ще разберат настроенията на народа...а те са красноречиви.

А ТОЗИ сайт на кого е?След тази, другарка не върви народа? А само д-р на партенките и ушанките.

Aбе, много странно?? 3ащо, Eрдоган извика "боцето",(обърнете внимание) Cлед... Mестан???, A.. преди, срещата му с Mеркел??? Xм,.. щом Eрдоган, извива ръцете на EC.., представям си, какво е направил с наш "боце" и какво му е поискал, "евентуално",.. за Mестан??!!.. и това става, Bеднага, след срещата на ердоган- путин??!! Cтранни, Hатрупвания, на Cъвпадения???;(( Mного скоро ще разберем, Hо, това, че "боцето" постоянно казва, че е много притеснен, за мен значи, нещо страшно!!;((

"и вълка сит и агнето цяло"-аз тоя филм не съм го гледал...

простичко е брато: няма вълк, който да остави,.. цяло агне!! ;))

И няма овчар, дето да си остави "агнето" на вълка?

Браво Бойко както винаги прав.

Тиквата в ролята на дама на повикване, който му се обади, той го оножда. Евала бе, мадам Борисофф!

за учредяването на открито протурската партия ДОСТ на Местан, при което точно в сърцето на държаватани, в зала на НДК открито се заявиха териториални претенции на Турция към България и се даде път за открито изявление на неоосманизма не само у нас, но и по целия европейски континент! Български премиер ли си или си ибрикчия на Ердоган, Доган, Местан, Касим Дал, Корман Исмаилов и другите отстояващи турските верски, етнически, териториални и политически интереси у нас?! Предател и мръсен лъжец, това си ти Борисов! Криеш се зад сложност на "бежанската" криза, а в същност открито позволяваш да се извършва такова безобразие, като учредителното събрание на ДОСТ с което провеждаш чужди интереси! С лъжи започна да навлизаш във властта, с лъжи управляваш, но няма да е лъжа това което ще те сполети накрая!

Какво нещо е как е поднесена новината! България няма и няма да има проблем с бежанците!!! Ние не сме приоритет ,а напротив! Реално , Западна Европа се чуди как да се справи с кашата забъркана им от евреите чрез машата им УСА! Политиците обаче са толкова лукави,че от девет кладенеца вода са готови да донесат за да се потули проблемът! А Боко пък за конграчулейшъна е готов всички да му се изредят!

ТОЗИ ЛИ Е НАИ УМНИЯТ И ДОСТОЕН БЪЛГАРИН?ТОЯ ЛИ ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК И НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВА РОДИНАТА НИ?ИЗГЛЕЖДА ЧЕ ИМА БЪЛГАРИ ДОСТА ПОД НЕГОВОТО НИВО НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ КОИТО ГО ПОДДЪРЖАТ.ТОЯ ПРЕСТЪПНИК ЩЕ УНИЩОЖИ РОДИНАТА НИ АКО НЕ ГО СПРЕМ.ЗАЩО ЛИ НИКОИ НЕ ПИШЕ КАКВО НАИСТИНА ПРЕДСТАВЛЯВА ТОЯ АГЕНТ НА С.А.Щ.?

да той е!! Hего "назначиха", за да го държат на "къса каишка"?? Cамо, не си мисли, че е избран от народа,... умен човек си сигурно!!;))

Айде пак! Тоя не разбра ли, че обещаното не е като даденото? Въпросът ви е уреден, тя каза "ще видим"...Или: "татко обеща да ми купи колело, ама друг път..."

Чучелото отдясно на снимката, дебелака мутрак(Кой е по-по-най тлъст и с по-малък врат-Пожарникаря или министъра му на спорта),доказа още веднъж, че България заслужава само унижения и подигравки, след като допусна да се изгаврят с него и да го приемат след Местан!!Ти си позор и срам за нацията, махай се, заедно с всичките ти престъпни некадърници!!!

Браво!!Каква дълбочина на мутренско-милиционерската мисъл, направо изпадам във възторг как е могла нашата мила Родина да даде на света този Титан на мисълта, този Мислител от Родос, пардон, от Банкя!!!А както знаем от горчивият опит на дедите ни, с турчин ош беш не се прави, рано или късно ще ти забие ножа, когато най-малко очакваш!!Тъжно и страшно е, когато в такова тежко време за България, начело на държавата стоят алчни, безгръбначни и некадърни национални предатели, които въобще не им пука нито за хората, нито за държавата!!!Бог да пази България!!!

пак васалско мислене! Как мое допусне да го приемат след юзбашията Местан? Сигур е обещал да го прави президент :))))

каква зла участ ги застигна гнусните комкопелдаци за безбройние им грехове да бъдат обрязани и потурчени