Млад палестинец заби колата си в трамвайна спирка в Ерусалим

Млад палестинец, член на Хамас според израелското правителство, се блъсна вчера с колата си в трамвайна спирка, убивайки бебе и ранявайки осем души.

Обратно в новината

Коментари - Млад палестинец заби колата си в трамвайна спирка в Ерусалим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

виждат терорист. Сигурно и комарите дето хапят евреи също са терористи. А бе човека може само да е изтървал волана бе!!! Случват се такива неща.

"... се блъсна вчера с колата си в трамвайна спирка, убивайки бебе и ранявайки осем души. Водачът на автомобила Абед Абделрахман Шалудех, на 21 години, бе прострелян от полицай, докато се опитвал да избяга и почина тази сутрин" ...МИСТЕРИЯ

Подобни престъпления са израз на отчаянието на един смазан народ. Каквото повикало, такова се обадило.

Интересно (всички се чудим) защо когато в българия някой се вреже в спирка с народ не се намира някой полицай да го простреля, а напротив - пускат го да си ходи по живо, по здраво. После се оказава че я било гонка, я бил пиян таксиметров шофьор, или пък колата нещо се повредила.

Защото в България не сме богоизбрани и никой няма да ни остави безнаказано да си само определяме кой ни е враг и кой не. Това е постигнато с хиляди услвоности, декларации и конвнеции. И не е само у нас

Тц тц тц..... Как успяхте да му намерите и трите имена? Като става въпрос за случай в БГ, инициалите най-много.

Малко са ни гадните новини от България, че търсим и други. Ами и в България един пиян си заби колата в бебешка количка и уби бебето, но сега е на свобода. Пишете за това! Защо трябва целенасочено да издирвате всички гадни новини по света ?

Е да де, ама все пак, можеш ли да откриеш разликите между случая с нашия пиян граничен полицай, и случая с този палестинец? Опитай се, и може би ще разбереш защо... ;)

Има много позитивна новина за хумора на Обама, еваларка на американците. А иначе, само идиот / не визирам Вас / може да не забележи, че интернета манипулира и формира мнението на населението.

А хазарските дегенерати от 1944 досега са избили и прогонили повече от един милион палестинци!

3 милиарда, бе. Ако не и 4. Я вънка бе, антисемитска отрепка.

Ей, гении, палестинците също са семити.

Прогонили от къде?

от земята им . демек като се сформирал Израел там и изтласкали палестинците към други територии , Днес в Йордания, Египет, набутани в Газа. Но че Израел са по- нормални от циганите е вярно също.

по решение на ООН се създава държавата израел на палестинска територия, дават на израел 30% от най хубавата територия. Днес израел е превзел над 90% от цялата територия Палестинците са нагъчкани буквално в един град, без земеделски, горски или други свободни площи. тази територия се нарича Ивицата Газа, защото буквално е една ивица. За инфо - пусни гугъл карта палестина израел през годините. Към днешна дата новите граници на израел не са признати от ООН. И 100 години да минат, там винаги ще има атентати докато не се възстановят границите определени от ООН