Коментари - Ереван заяви, че Армения няма да воюва с Азербайджан, повика руските миротворци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сглобкаджията Пашинян, след посещението на педераса Бункин в Армения, обяви Нагорни Карабах за Азербайджанска територия по някаква неразбираема западна 3-тополова логика сега Русия трябва да се бие с Азербайджан за територия която Армения обяви за Азербайджанска ......

Правилно. И по каква педерастка логика има руски войски в Нагорни Карабах . О, забравих, арменците ги били поканили. Ама чакайте малко. В Афганистан ги били поканили, в Сирия ги били поканили, а преди доста години и в Унгария и в Чехословакия. Но как така, ще каниш ти някого на чужда територия. Само защото там живеят твои хора. Ами по същата логика ние можем да поканим някакви войски в Македония. Руски, американски, може и турски. В Македония има 134 хил с български паспорти. Знае се че има насилие спрямо българите. Перфектна ситуация за чужда инвазия. Пораженията при болшевишкото управление на Съветска Русия са ужасяващи. Умишлено не употребявам официалното име СССР, защото то никога не е имало смисъл. Винаги е имало болшевишки управление на Руската империя. Даже у в химна им е записано така. Великая Русь била създала някакъв си съюз нерушим. Колко е нерушум го видяхме преди повече от 30 години. Колко е велика Русь виждаме и в момента. С една Украйна не могат да се справят година и половина. Пълни нещастници. А сега и в Азербейджан получават поредния шамар. След инвазията в Украйна всички държави знаят какво ги чака, ако допуснати руски войски на територията си. В един момент неизбежно ще станат обект на агресия.

Продажник е и !редател на народа си!

Опряха Русия да ги спасява. Нали искат НАТО. Ама НАТО само окупира, не защитава.

Този , призна Карабах за Азърбайджанска територия ! Арменците си го избраха ! Така че ...

Оказа се че Руските миротворци нямат подписани документи регулиращи правото да използват оръжие. И мандат формално нямат. Те са там въз основа на съглашението за спиране на огъня ( 10/11/2020). И Армения не е узаконила и разписала тези протоколи. Хибридната политика на Пашинян ще му излезе през носа.

Пак ги вика, после пак ще каже че са нахлули, че и стреляли..

Тоя пък, нали искаше да влизаш в НАТО, даже учения правите сега, що са ти руснаците! Освен това Путин в прав текст ти каза да си сърбаш сам попарата, а той няма да си мръдне пръста!

Естествено, че руснаците ще ги предадат. Те това правят. Предават своето, погазват чуждото.

Те правят военни учения със САЩ пък като опре положението до кокъл викат руснаците. Двуличниците използвачи никой не ги харесва. Сещам се каква е и нашата политика, но ще си сърбаме каквото дробим днес, за жалост.

Този , призна Карабах за Азърбайджанска територия ! Арменците си го избраха ! Така че ...

Думите руски миротворци ми звучат като виц. На арменците мога да кажа само да се пазят от русский мир, да не реват после.

Всичко това си е част от по-голямата война. Работи се по план. Да се готви Иран. Ще видите. От много време препоръчвам книгата "Пълно ръководство за оцеляване по време на война". Светаът не отива на добре. Нестабилността ще се разпростре, докато обхване почти всички държави. Трябва да преминем през голям световен катаклизъм, преди да настъпи мир... ако въобще планират да настъпва мир.

По БВП на глава Русия е към 65 място, четири-пет места след България. Така е била и така ще бъде, докато се занимават с убийства, вместо да мислят как да живеят добре с всички хора.

Моме, що се занимаваш с неща, които главата ти не може да поеме?

Много си простичка, мила! Ама наистина си....

Руските миротворци не смятат да нападат държава с армия. Русия напада само онези, които счита за слаби. Азербайджан не са слаба страна и никога няма да бъдат атакувани от Русия, не и заради Армения.

ами по тази тъпанарска логика то Русия трябваше отдавна да ни е завзела! Ние имаме извратено подобие на армия....Аз, когато служих сутринта преди развода си бръснехме брадите и мустаците, а сегашните войниченца сутринта си бръснат краката... Ами с такив хюмненца за каква армия иде реч..

За армията си прав. За огромно съжаление. Това не армия а башибузук. Теътлести лелки и шкембелии. Има едни 1000 души от Социалните сили, бившия Десантен бстальон дето стават за нещо. Останалите са гмеж. Жалка работа. В този смисъл има е невроятен шанс че сме членове на НАТО. Само това ни спасява.

идиот е поредния клоун 'президент', от котилото на Сорос - унищожители на народа си!

Хахахахахах “ Повика руските миротворци” това наистина ме разсмя. Е и какво, дойдоха ли?

Те са си там бе, тъпанар

Чакай бре, нали правеше учения с американците? Защо не повика тях?

Не дуйдоха, защото са при майка ти...

Ако изпращате поканени руски военни от РФ - много пестеливо и съобразено с главната ви цел - възвръщане на анексираните ви земи в Украйна. Трябва да се избягва икономическа и социална дестабилизация поради дисперсия на военни части и ресурци. Победата ви срещу Украйна трябва да е съпроводена със запазване на политическа, икономическа, и социална стабилност. Премерени, пресметнати, прецизни действия. Разбира се не трябва и да се допуска дестабилизация по другите ви граници.

Арменците пак хитрата сврака с двата крака и те като нас..

тоя може да си съперничи по наглост само със зеления

Ми соросоид...кво очакваш!?

Всъщност ще се подготви Армения да влезне в НАТО. Познат сценарий . Да си припомним Грузия и Саакашвили.

Тука много са се натопорчили, че ЕС не казва нищо. А Русия, която има договор с Армения, какво казва? Или пак руския подпис нищо не значи? Не, че е за първи път, де. Или те руснаците вече не ги обичат, ама договора не са го развалили, че може да го ползва за смокинов лист да направят нещо, което им е изгодно... Тия дето ми се правите на големит моралисти и затова сте с русия сте такива смешници... : ))))

Соросоиден плъх...да те спасяват хамериканците...те така спасиха и кюрдите от Мосул, и кипърците от Фамагуста и сирииците от Африн...сега хохлите

А най-накрая и г-н пффф ще спасят... Ще виси от колесника на самолета докато се изнасят американските му братя. Или ако вече е в заветните САЩ и се труди като трол, ще му резнат парите и ще се дупчи с фентанил по улиците... Ахахаххахаааааа......... Щото г-н пффф, освен да седи пред компютъра, друга работа не може да върши!

Не съм убеден че е мъж...в най-добрия случай третополов... По писанията е или жена или дете или инфантил

Тоя вчера плю по руснаците, днес очаква действия. Договор викаш? Русия им спасява задниците на такива като Пашинян и Токаев, а после получава плювки? Да се оправят сами. Има народи, които разбират само от бой. И колкото е по-лошо "господарят", толкова по-добре. Като нас. Умреме за турци, немци, американци. Малките горди народи сме така.

Дори не изчакаха да свършат хамерикано-харменските учения... И азери и руснаци открито се бъзикат с тях... Жалко за самите арменци но те си търпят тая соросоидна мърша начело

На территории Армении начались совместные с США военные учения Eagle Partner 2023.Об этом сообщил агентству AFP источник в командовании американской армии в Европе и Африке. Ранее спикер Кремля Дмитрий Песков говорил, что отказ Армении проводить учения ОДКБ и начало учений с США - "это решения, которые требуют глубокого анализа". Хе... анализа е проведен - бой по предателите

Арменците пртърпяха фиаско. 30 години Азарбайджан растеше благодарение на ресурсите си и се подготвяше военно. Направи стратегически съюз с Турция и се договори с Израел. Има подкрепата на мюсулманския свят. Армения разчиташе на Руския съюзник и оръжие получавано почти безплатно. Но Русоя в момента си има други проблеми и не и е до арменците. Опитиъе да се използват лобитата в САЩ и Франция са безполезни. Те не са никакъв фактор на Кавказ.

"Армения разчиташе на Руския съюзник " Разчиташе????? Ако беше така, риториката на Пашинян нямаше да е антируска след като дойде на власт!

Прозападния,анти руснак Пашинян подари арменците от Карабах на Азербайджан. И окото му не трепна за това Историческо Предателство към арменския народ. Също като членовете на Сглобката на САЩ на власт в България.

Е там нали се провежда в момента съвместни учения с НАТО - --Армения, подпомогната от САЩ, ще проведе на своя територия ученията „Игъл партнър 2023“ ("Eagle Partner 2023"), които започват от 11 и продължават до 20 септември. Интересно, че Байдън ще се среща с президентите на всички страни от централна Азия по време на сесията на ООН. Май някой иска да им покаже, че Русия (или по точно oрганизацията им) не може да им гарантира сигурност. Европа ще си мълчи, щото иначе пак остава без газ. Казуса "Нагорни Карабах" е като казуса "Косово", но мога да се обзаложа, че няма да има референдум и азерите ще си го прочистят без на някой от Запад да му пукне.

Много лъжи, много....дано колежките са ти повече.

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: -------- https://marketl.ink/biocom

Руските миротворци са издухали с 200 още преди 2 дни.

САЩ влезнаха в Армения и Азерите откъснаха земята им. Звучи ли ви познато. САЩ носят нещастие

Санкции няма ли да има

Знаем ги тия външни сили. У нас им викат Посолството. А за майдана там им трябват много по-малко от 5млрд. Ако двата народа осъзнаят това ще намерят пътя на помирението, колкото и да е трудно.

Ходи се плакнеш ненормалник

Руски миротворци?Това е като сикаджии охранители или руска сонда да стигне читава до Луната.

ЕС продължава да не казва нищо?

арменците са долни боклуци , незабавно да напускат окупирания от тях Азерски Карабах, нали бабикяне халваджане и подобни боклуци с Бг паспорт.

Ето го - татарина-мюсулманин Асен Генов веднага зае позицшя в защита на единоверците си!

Путин губи Крим, идва краят на режима му

Ko речи?

Да се надяваш Русия да си изпълни задължението по договора е все едно да чакаш от умрял писмо.

Да плюеш и да се надяваш после на договори...има да чакаш....

По кой договор? ОДКБ? Ами, то "Арцах" не влиза в тоиз договор, знаешли защо жълтопаветна пу....ко? Да ти подскажа, смата Армения не признава "Арцах" , защо не го прави, нали там живеят арменци? Иди поизучи малко тази тема и тогава говори кой не си изпълнява задълженията!

Този е определено ненормален. Азерите трупаха оръжие на "границата". Путин каза, че Армения е признала едностранно суверенитета на Азербайджан над карабах , тоест даде на Алиев карт бланш да влизат. А сега арменеца ще ги гледа, как ще колят сънародниците му подред. Уж все говорят за техния геноцид, а сега сами си го пресъздадоха. Невероятна глупост.

Аз също ще гледам отстрани, ако румънците влезнат да изтрепат варненските изрожденци.

Трябва да се чувства като Зеленясалия наркоман т.е. ТЪПО. Надрусан и изоставен. Аре на Зеленски още му бият инжекции, че има укропчета още да шават (голяма държава). Ама на тоя буквално за една нощ му пръснаха халката атлантиците и събраха багажа.

В момента руските мекерета в Карабах, които до скоро вяха руски знамена като продажни изрожденци, получават азерския!

И да видим кога ЕС ще удари Агресора Азербайджан със тежки санкции, и ще залее жертвата Армения със модерно западно оръжие

Я погледни, къде се намира Карабах! В Центъра на Азербайджан. И две - международно призната част от Азербайджан.

А ти знаеш ли къде се намираше Косово преди САЩ и ЕС да го откъснат от Сърбия чрез агресивната си война ?

Евроатлнтика Пашинян обяви че няма да предприема нищо ако Азърбайджан окупира Карабах!? Защото така искат ЕСАЩ ! Типичен представител на еничарската кохорта на Запада която работи единствено в интерес на САЩ и запада и срещу държавата си.

руски "миритворци" е нещо като дървено желязо. руские пияндури са "асвабадители" не са "миротворци".

Нагорни Карабах е без арменски войски защото в кратката война бяха разбити и попилени от азерите....Сега е оставен на милостта на Баку.

Дори не изчакаха да свършат хамерикано-харменските учения... И азери и руснаци открито се бъзикат с тях... Жалко за самите арменци но те си търпят тая соросоидна мърша начело

Щото не са му казали шефовете!! Поредният Американски клоун. Който е назначен да подари Нагорни Карабах на Азербайджан. Продажници и национални предатели навсякъде!

Дир .ру. стига сте духали на руските балалайки като ме триете,елате подигайте на българският ми кавал.

Аве Педале, римски легионере, БХК паразите, жълтопаветни кучи сине

Това ли успя да измислиш, азиатски външнотоалетнико? Траверса мутропрофанова ви избира само прости и бедни кремълски утайки.

Много съм щастлив. Доживях да живея е свят, в който благодарение на безбройните миротворни операции вече няма войни.

Най вече от азиатския мир

Изглежда като координирана операция на САЩ и Армения за Дескридитиране на Руските 1000 миротворци в Карабах. Оттам и на Русия. Но....много Тъпо. Защото.. Само преди Дни ,соросоида Пашинян нагло обяви ,че Армения вече не разчита по никакъв начин на Русия, а разчита на Западните си съюзници по точно САЩ и Англия, НАТО. Да видим как САЩ и НАТО пазят Армения от Азербайджан, за да знаем ние в България. ....!

Пашинян, дали е соросоид или не е соросоид и какво е това соросоид е без значение. Соросоидизмът съществува само в кухите кратуни на още по-кухите путинофили. Това което е от значение, че Нагорни Карабах са руски подлоги и сега си получават заслуженото - клецат ги от всякъде. А Путин се прави на мъжи и миротворци праща, а миротворците се оказа, че не може да опазят руските си подлоги в Карабах. Ей сега ще ги изглецат!

Шило

Така ли? А аз си мислех, че са нормални арменци, искащи тази област да е към Армения

Пашинян ще бъдат смачкан от арменците. За това че подари Арцах на Азърбайджан.

Нагорни Карабах няма нищо общо с Русия малоумник...непризната арменска област е...и сега страда заради соросоидни боклук начело на Армения

Нашите продажни форумни трактористи - наричат всеки неудобен факт за Русия - Укропропаганда. А какво ще кажете за днешното азерско видео, където азерите думната безаналоговата руска ПВО система на арменците - ТОР? И това ли е укропропаганда? Как ви се връзва с опорките?

Миришеш, само не знам дали е на мърша понеже си тъпо зомби или на лайна понеже си се насрал при вчерашната сводка в посолството

Шило

Че арменците не стават за войници. Друго?

сега и грузинците и молдовците да изгонят русоробите от своя територия

и какви миротворци ще пратят като вече нямат армия?

Ей тази Русия голям миротворец?!?!? Навсякъде където се появи името и се стреля! Хаха! Малоумници

Пашинян се беше изказал , че Русия нямала сили да гарантира мира в Нагорни Карабах затова се обърнали за помощ към САЩ ! И затова така става , пак руските миротворци да търси , дано ги намери !