Юнкер: Сделката за мигрантите с Турция е застрашена

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер предупреди, че сделката между ЕС и Турция са овладяване на потока от имигранти към ЕС може да се разпадне.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер: Сделката за мигрантите с Турция е застрашена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо чешене на езиците, трябва мерки да се вземат....докато не застрелят няколко групи от по 15-20 нарушители на границата няма да спрат навлеците.....

ми се струва, чередседателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер съжелява, че превратът не е успял.

Г-н Ердоган е не само смел, мъдър, харизматичен политик и красив мъж, но и безкрайно милостив. Само един снизходителен човек може да прости толкова великодушно на мерзките си врагове и да оттегли над 2000 съдебни иска към предателите на демокрацията, толерантността и човешкия прогрес! А недоразумението Юнкер има право да се страхува! Кой върти вече 50 години Турция с лъжовно-брутални обещания и не я приема в ЕС? Кой обеща да премахне визите-окови за турските граждани още през м. май тази година, а не го изпълни? Кой обеща 9 000 000 000 евро помощ за Турция за справянето с бежанците, а не е превел все още нито един пробит долар? Кой, Кой, Кой, Кой, Кой, г-н Юнкер? Аз почти бях влюбена в г-жа Меркел - платонически, разбира се. Но напоследък тя се оказа едно безумно плямпало, едно монотонно-натрапващо се кречетало, една разтракано-полуразнебитена воденица, която само знае да безконечно да меле, удряйки конските зъби в устата си като тежки воденични камъни и хвърляйки "измеленето брашно" като ситен пясък в очите на оскотелите "европейски" зомбита. Меркел, ти много недей плямпа, а давай парите, ако искаш гаранции!

Харесва ми, ще ти дам плюсче

пропусна да кажеш ,че ердоган е главен терорист и основоположника на исламската държава и исламаски терор,и контрабандист,открадна сирийсите заводи и сирийски петрола и праща в сирия през границата коли бомби .

само да допалния всичко това стана благодарение и под натиск на ..........

5 години върши мръсната работа на някой,но сега вече не иска.

България незабавно трябва да се разграничим от този ЕС и да защитим интересите си

да разбирам ли, че европа изцяло е зависима от турсия ,и не може сама да си защити границите..смешни европейски гей лидери.

точно така го разбирай :-) ако се погледне реално Европа може да се спаси от тази напаст , но ако не е в сила демокрацията. и понеже те искат да се бият в гърдите за реклама на тази демокрация за това се стигна и до тоз проблем. иначе ако всяка държава си охранява границата както трябва да бъде - за нарушителите по куршум- мюслитата надали щяха да напират към Европата.

"сделката между ЕС и Турция са овладяване на потока от имигранти към ЕС може да се разпадне." Сделката с хора без покрив изгонени от земята си ограбени от трафиканти ,набедени за терористи- това са истинските бежанци.Останалите са терористите -може би и повече от другите, но има и такива хора нали? Какъв цинизъм,първо им счупиха държавата,изгониха ги , взеха им парите и ги набедиха че са терористи.И зад този цинизъм стои тоя юнкер меркелката и оландчо -защото не може държавен глава на такива влиятелни страни да не е информиран какво става и даже какво ще стане в близко време.Типичен цинизъм от времето на втората война-така постъпиха с поляците,чехите и други много хора невинни в далаверите им.

Ако погледнем без предубеждение,той иска нещо нормално.Външни сили да не се месят в управлението на страната,за разлика от нашите поплювковци, които не смеят да отидат до тоалетната без разрешение на Брюксел и Вашингтон,даже когато са назор по точно в обратен ред.Просто мъка.А ,ако се разпадне споразумението ,то ние сме на първа линия и тогава ,сбогом България.Даже да преминат само през нас, то по сполазумението , което нашите сервилници подписаха , то мигрантите са връщат в тази страна ,в която са влезнали за първи път в ЕС.А тези държави са ясни:България,Гърция,Италия,Испания,ама ние сме с екстра,250 километрова сухопътна граница с Турция,а и с най-малобройно население

така ли? а тои що се меси в сирия? каква работа има тои там и кои е тои та да иска авалянето на ассад?

""Турция иска да развие добри взаимоотношения със Сирия и Ирак. Това заяви премиерът Бинали Йълдъръм, засилвайки перспективите за значителна промяна във външната политика на Анкара след подобряване на отношенията с Русия и Израел, пише турският в. Хюриет. Ние ще разширим кръга на приятелството си. Ние вече започнахме да го правим. Ние нормализирахме нашите отношения с Израел и Русия. Сега съм сигурен, че ще нормализираме отношенията и със Сирия. Нуждаем се от това, изтъкна Йълдъръм. Той също така допълни, че както Ирак, така и Сирия се нуждаят от стабилност, за да могат да успеят контратерористичните усилия в двете държави. Изказването на Йълдъръм, излъчено по телевизията, беше направено по време на реч за необходимостта на Турция да засили дипломатическите си връзки в региона""

C две думи:.. пак ще сме,.. от Eб..ата страна!!;)

... бестселъра за здраве - книгата Завещавам Ви Здраве - търси в Гугъл - www . zaveshtavamvizdrave .  com

Лидерите на ЕС са политически пигмеи. Страхливи, дребнави, без никаква идея как да се справят със ситуацията. Естествено е такива същества да бъдат работени от дивия Ердоган във всякакви пози. Напълно разбирам защо създателят на Формула 1, милиардерът Барни Еклстоун иска Путин да управлява Европа. Предполагам, че трудно ще се намерят идиоти, които да нарекът Барни Еклстоун шпионин на Кремъл. Просто мистър Барни има очи и вижда безпомощната политическа пасмина, която не може да реши нито един истински проблем.

Е, той другарят Путин реши много проблеми... особено този в Сирия?! Отрепка!!

Сузи, бедна ти е фантазията да си представиш колко сложен и дълбок е проблемът Сирия. Трудно ще е на другарят ти Путин сам да го реши, с каквито и качества да разполага. Това обаче, което дебело искам да подчертая е, че Европейският Съюз се ръководи от политически нищожества, които нямат абсолютно никакъв план за справяне с бежанския проблем. Най-трагичното обаче е, че именно от тези объркани хора, нашият Министър Председател Бойко Борисов чака заповеди какво да прави!

Отдавна чаках точно това да стане - Турция да заплаши, че ще пусните ордите - скоро ще е факт. И най-прекият път - през България. Ще вървят и ще мачкат нашата родина и горко ни...

По време на Четвъртия поход, когато войската минавала през българските земи са опосквали де що има за ядене. Естествена е съпротивата на населението и се стигало до стълкновения. Независимо, че България не е била цел на похода условията за война били на лице. Ситуацията е подобна.

Доброволни дружини и отряди за проблема с арабските пришълци и циганските набези.

прикъски,

Само плаши хората

в мюнхен днес са протестирали срещу мигрантската политика на мъркалото , но според дира , това не е новина за бг уши !

На ердоганчо и на 90% от турския народ им трябва спешна психологическа помощ.

Ердоган към Запада: Не се месете в Турция --- Само заради този израм, Ердоган ми е симпатичен , защото "има топките" за да "удари по масата" !

Сигурно то е още по-симпатичен, когато пашата се меси във вътрешните работи на съседни държави - България .

брато не си простак! звучиш разумно ! ...относно симпатиите към Ердоган ...ако другите лидери бяха пичове на място нямаше да има симпатии към Ердоган ...а сега к'во се случва в политиката - куп курви си въртят курвенски номера на високо ниво и изведнъж една от тях се почувства от прецаканата страна и се отцепва срещу довчерашните партньори в играта

Добре че има Великите Американски Щати та да ни пазят от азиат-путлерастките варвари.

как ще те опазят , като не могат да си опазят кoмпрометиращите ги имейли !? много ми е чудно това "пазене" , да знаеш !

Твоите ''велики американски щати'' докараха арабите в Европа.

Ей сега ще видите какво Плюнкер ще ви каже!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дигаш огромна стена към туркестан и им затваряш Европейските Пазари, където анадолците реализират 75% от производството.

Е Китайскооо!!!!

Е Китайскооо!!!!

ЧУДЕСНО!!!

Ама нали бяха бежанци,г-н Юнкер ? Как изведнъж станаха мигранти ? Изобщо,в какво точно се състои миграцията им ?

А Местан на чия страна е?

ти, рембранд, кой от споменатите от себе си си недочелата, какво съм написал? а какво сте трили и изпепелили, като цензура - нито дума. интересно, нали? това е не благодарение на вас, а, въпреки вас - инквизицията на костов, америка и радан.

Потокът тръгва и ще има втори, този път успешен преврат. Много добре го знаят е европедалите, и ердо.

успешен преврат? знаете ли какво ще ви кажа? не, не знаете! оказа се, че гюлен е много по-хитър от "правоверните" органи на юстицията на света. той навсякъде проповядва беззаконие, под защитата на законите. и той е супер играч с мрежа. обаче като стигнем до там, да видим откъде идват парите и... тайните служби дори не пръдват, като гъз, каквито са си, и защо така? ти как мислиш? ще ти дам таен хинт: имат политическо-икономически чадър, за който се грижат службите неконтролируеми!

Юнкер, я се укротете, че виждаш ли какво става в Берлин? Ще Ви пометат, така че оставете султан Ердоган да си оправя кочинката и да държи "бежанците" далеч от нас, че иначе нахлуят ли тия орди войната, третата е пламнала. И понеже първите две Германия ги запали да не стане Меркел виновна за следващата. Защото ако ние си траем, Орбан и сие ще стрелят по границите си и кой ще е виновен?

по последното ви "бум...бум..."... алхимични демокради и леворезбовани лекета на отвореното общество и нео-либерастийната цензура, следното: бум-бум в Сирия, за главата на една фамилия, като клинтън и... ето какво се получи от престараването ви, другари комсомолци. Сега се върнете при Асад и преговаряйте бързо за оставането му, а не блейте отново срещу уроците на играта! просто съвет, нищо лично!

Военните да блокират границата с Турция, че Ердоган ако насъска бежанците ние сме загинали, не се шегувам помислете какво чудо ще се случи.Как да реагираме е друг въпрос за разискване--защото е хуманитарна криза

""Време е Мюсюлманите дошли от Сирия да си ходят ОБРАТНО. Русия изби тия от Ислямска държава, заради които уж тръгнаха към Европа. Така че в Сирия няма повече война. Да си събират багажа и да се махат от Европа. Никакви Интеграции не трябва да се правят. Интеграция да си правят в Сирия. Всъщност самите сирийци направиха войната в Сирия и тръгнаха на война срещу Асад. САЩ, отначало тръгна да им помага, но спряха. Тия, които искаха да свалят Асад, направиха Ислямската Държава и започнаха да нападат, убиват и изнасилват хора и в Сирия и в Ирак, и в Африка( Нигерия, Сомалия). Ислямска държава накара разни сириици да тръгнат към Европа, и пратиха заедно с тях и всякакви Мюсюлмани- убиици..... В Сирия, свърши с Ислямска държава, така че всички Пришълци да се връщат ОБРАТНО и да се махат от България и Европа.""

Тези върви да ги разправяш на баба Меркел! Но , ако си мислиш че ИД е свършила много се лъжеш. Голямата патаклама тепърва предстои и затова в момента евакуират цивилното население от Алепо и околните градове ....хиляди араби маршируват към Турската граница. Днес световните медии го съобщиха, само Бг медиите ни гък!

Аланкоу само 10 процента максимум от имигрантите са сирийци последните месеци...!.

Няма ли повече война в Сирия? Интересно...е защо по 24 часа се гърмят тогава? Вероятно празнуват края на войната:) От руското посолство ли ви информираха, че Русия е избила "тия от Ислямска държава"?:)))

Абе как не разбра че тука дойдоха бойците от "умерената" опозиция, т.е. тези разбойници, които още не ги бяха показвали по телевизията като ИД. Е затова не могат да се върнат в Сирия. Защото си са превратаджии. Да си чул за масова емиграция от зоните, контролирани от Асад? Е па нема, и в склада нема.

искаш ли да ми отговориш най-любезно, защо Ердоган е толкова добър играч на шахматната дъска?... за сега.

давам ти хинт: защото внимава в уроците на играта. :-)

Ердоган се оказа един прекрасен играч на шахматната дъска! няма как да не го признаем. Сега, благодърение на тези, от/на "седмото небе" и такива, като тебе - той не е диктатор, няма как да му бъдат наложени санкции, инвеститорите нама да се оттеглят, защото според вашата теория, капиталът се чувства най-сигурно при диктаторски режими и накрая... знаеш ли какво ще стане? не, не знаеш.

Абе лобизма нали те тури шеф на паразитите, кво ти дреме за европейците?

жан клод, не се се чудете там на седмото небе и не губете време, а мобилизирайте армията от майки с дечица и плюшени меченца да посрещат новите милиони оплодители на кристалинка и цялото ви ек. нека "бежанци" ви заменят и изместят по ръкоблудните ви постове. Аз съм За... може пък повече да се погрижат дори и за нас - "неверниците" отколкото вие. Аз съм неверник. не ви вярвам от години насам, за това съм и преследван и гонен от вас "демокрадите". мобилизирайте и армията си от джурналя, да ни покажат пътя на измамата. :-))) според едно най-последно проучване, хората казват, че цялата този финансово-"бежански" колапс е по вина на ес и обама. меркел я оправдават, като невменяема.

ужас...не ми се мисли ако 2млн мюсулмани тръгнат през България...

Така си мислиш! Днес световните агенции писаха че Сирия и Русия са се споразумяли да отворят коридор към Турция, с цел населението да се евакуира от Алепо! Там скоро ще започне голяма касапница! В момента десетки, може би стотици хора вървят пеша към Турската граница. А вече в Турция има 3.5 млн. Не знам дали усещате какво може да се случи ако Турция отпуши бента!

ами още по-голям ужас тогава...

жан клод, стегат ли ви вратовръзките? стегат, стегат... :-)))

Да разбирам ли, че приятелчето на Боко ще пусне ордите орки към България, а ние сме със свалени гащи? Тиквун вместо да се мотае, трябваше да е направил границите с Турция и Гърция непристъпни. Орбан дойде на крака, за да му налее акъл в празната ТИКВА! Но твърдоглавия Винету не го послуша и сега ще станем арабско гето.

Проблемът на Юнкер е, че в Люксембург не е виждал циганин. Каква сделка с такъв може да има ?!

Вече виждат. В Бенелюкс е пълно с цигани. Просто не са им свикнали с циганиите.

Де да беше циганин! Нямаше как да не се разберат. Ердоган е с корени от Аджария (част от Грузия)! Само внимавай как го наричаш, че да не заведе някое дело срещу тебе ! :)

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер предупреди, че сделката между ЕС и Турция са овладяване на потока от имигранти към ЕС може да се разпадне. "Рискът е голям. Успехът на споразумението до този момент е крехък. А президентът Ердоган вече няколко пъти намекна, че иска да го прекрати, заявява Юнкер в интервю за австрийския вестник "Курир" А днес отпуснаха само 6 млн евро на България за укрепване на европейските граници.

ЮНКЕР Е ЛИЦЕМЕРЕН ЛЪЖЕЦ! ИЗОБЩО НЕ Е ПРИТЕСНЕН, след като на следващия ден излиза новината, че ЕС ще отпусне 6 млн. евро за укрепване на българо-турската граница, която Е ГРАНИЦА НА ЕС. С ТОВА ЕС ДОКАЗВА НА ЕВРОПА, ЧЕ НАВЛИЗАНЕТО НА БЕЖАНЦИ ТУК Е ОФИЦИАЛНА ЕВРОПЕЙСКА ПОЛИТИКА. Стига сте се пенявили, БЪЛГАРИ, В НИЩОЖНИ И ЗЛОБНИ КОМЕНТАРИ. Излагате ни, правите ни прости и лесни премеждия на голямото зло, напиращо пред границите ни и пред съдбините на България. Толкова ли сте прости, късогледи в злобата си, след като такъв жест от ЕС не ви обижда??? След като се унищожи живота ни, хляба ни, за да спазваме европейски квоти, животновъдството ни, армията ни, суверинитета ни???? Спрете със злободневието. Тук ви наблюдават чужди посолства, а след това ви снемат психологическия профил, за да ви премерят шапките на какво можете да издържите. Стига простотии! Готвят ви унищожението, а вие слюнчите злоба, никому не нужна и не носеща нищо, освен беди и поевтиняване на народа ни!

Ах колко е ларж Едоган. Направо се разплаках от умиление.

Това ли ти направи най-силно впечатление в новината? Нещо да ти светна лампичката за тревога, ако не за България, то поне за теб, семейството и дома ти?????

someone

ердоган върви по стъпките на хюсеин и кадафи, десетилетия лукс и пълна власт, но накрая хилари клинтън може да му издаде смъртната присъда. саддам го обесиха, кадади го пребиха на улицата. турция си принадлежи в азия - кръвта вода не става.

А кой разбуни духовете в коментираните страни?

Това ли ти направи най-силно впечатление в новината? Нещо да ти светна лампичката за тревога, ако не за България, то поне за теб, семейството и дома ти?????

Какво да коментираме?диктаторите не живеят дълго.особено тези които се скачат срещу сащ и ес.ердоган пропуска факта че за последните 10 години сащ са налели над 100 милиарда долара в турция.без да смятаме военните помощи които са поне 25 милиарда.така че ...ердоган да разреши създаването на кюрдска държава и да си натиска феса.така или иначе ще му видят сметката.

Как би сметна бе ! Много си вещ по Натовските въпроси!

...много си вещ по кюрдския въпрос бе! Кюрдите се намират в 4-те държави - Сирия, Ирак, Турция и Иран! Рано и късно ще се създаде Кюрдска държава, но това не зависи само от Турция!

пусне бежанската гладна тълпа към Европа попикания съюз ще се разпадне.

Бежанци?! Сбирщина от дезертьори, икономически имигранти и терористи.

Ще се разпадне на баба ти хвърчилото. Едно обаче е сигурно - свърши икономическия възход на Турция. Сега въпроса е колко стръмно ще е падането.

Това е трудна прогноза, защото нещата се променят буквално с дни! Днес четох, че август месец предстои среща на Путин и Ердоган, на която ще се обяви отново стартирането на временно замразения Турски поток и АЕЦ-а в Аккую.

Колко удобно, да наречеш истината обида! Но сега вече ръцете са ти развързани за да продължи беззаконието в Турция и да можеш спокойно да разрушаваш и остатъците от демокрация.

тъпия турчин резна клона на който седи, и сега е вече ходещ мъртвец

Mъртвеца си ни нещастнико,заедно с твоите американски господари.

Че е турчин да така е, но ако трябва да сравняваме по тъпотия, политиците на ЕС и Ердоган, не съм сигурен кой ще получи златния медал!

бе кво ше ги обваняваш в обида? направо им спертни дело за държавна измена. смъртно се задава, така че нема страшно.

А ЗАЩО, никой не съди, Ердоган за обида!?Толкова ли президента на Р.Турция е коректен!