Ердоган: Днес Африн, утре и други градове

Турският президент Реджеп Ердоган заяви, че Турция ще разшири и към други градове, намиращи се под контрола на сирийски кюрдски милиции, военната си операция.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Днес Африн, утре и други градове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така щеше и да бъде след като САЩ и ЕС реши да застане зад кюрдите, както го правеше от десетилетия снабдявайки ги с логистика и оръжия. Това ще продължи до Персия но въпросът е дали САЩ ще напуснат Манбидж и базите около него или ще изпуснат Турция от НАТО...

Турция си шета където и скимне и ни НАТО може да я спре, ни САЩ, а само Путин я комнадва поне за сега преди да лъсне коварството на Ердоган.

днес Африн, утре идва във Варна за малко рекет - само 3млрд, ще си приказва със специалист по рекет-а - ББ

Братя от Факултето, Филиповци, Максуда, Кючук Париж и вся осталая сволач, записвайте се доброволци към турския аскер.В Сирия има много джилязу и други рахатлъци за печелене на пари. Ограничение "сини венци" няма.

да перифразираме ердоган (днес е модерно и напълно в реда на нещата да се прави): днес цензура не само в дира, но и в други български форуми.

Кюрдите това чакат. Окупационни сили разнесени на голяма площ. Ердоган да пита германците!

Те ония това и чакат. Хубаво да си набие карабините навътре в Сирия и да ги отцепят. СЕга е лесно - близо до границата и мръсната работа я свършиха терорягите. Ама те май няма да искат да влизат на вътре за сега. Да видим лоясълият мустак как ще се наиграе!

Сигурно Африн е в "душевните му граници ".Днес Африн-утре Кърджали. Като закупи от Локхийд-Мартин 100 Ф 35 съвсем ще полудее

Ех, откакто на навръх националния ни празник българското МВнР в Одрин подкрепи турската операция "Маслинова клонка", завоеванията Ердоганови са в стихията си...

Тоест НАТО подкрепя Ердоган- нали така каза Столтенберг. Е добре ще защитят и България тези от НАТО.

Ей така се е разширявала и Османската империя. Разединените съседи, Европа и целият свят гледат безучастно как смазват и ограбват по-слабия. След това идва ред на следващия съсед и него никой не го подкрепя, че даже и помагат на агресора.

А Западна Европа през това време се кефи...подклажда интриги между враждуващите ИЗТОЧНО-ПРАВОСЛАВНИ, ХРИСТИЯНСКИ боляри и гледа сеир (турска дума),какво ще се случи с тях,когато ги връхлети стройната и организирана (в началото, по ония времена) Османска империя....

каква по-добра новина може да баде за бг и EC. Kолкото по-вече градове освободени, толкова по-малко беjaнци за европата.

Нашите родни анално-податливи соросоидни протестъри и те искат да бъдат "освободени" от Султана...мечтата им била да се превърнат в самосвали....:)

Боци да се готви.

и тръка да ни е яка

Симитлийската снаха вече била готова...На блок масата във Варна имало в изобилие цяла палитра от Ориенталската кухня: Ишкембе чорбасъ, тас-кебап,адана кебап,мусака,капъма,тюрлю гювеч,кайсери пъстърма,дюнери,кукуреч,овнешки пържоли,фалафели,баклава,тулумби,кюнефе,гюзлеме,кадаиф,реване, тахан-халва,рахат-локум,шам-фъстък и много айрян, боза,шербет,чай, кайве,бира"Ефес" и Йени ракъ... ...Оф,оф,оф...потекоха ми лигите. да идва по-бързо лятото, пак да ходим семейно на море...През Боаза(Босфора) та чак до Чанак кале(Троя), Бодрум, Измир,Мармарис,Кушадасъ и Анталия...:)

Башибозук.....Тереза и Макрон защо спят??

не спят ... редят се на опашка да му веят на резания с устнички.

Орлин Данев

Султанът иска нещо по свежо-крехко агнешко...а тия двамата - единият гьотверен,другата- чедъ кадън(вещица)..въобще не вървят...:)

Кой държи синджира на това бясно куче??

Наш Дяда Вова,наш Дяда Вова...той му държи синджира...а соросоидите се скъсаха да плюят по Дядя Вова...

Ердоган: Днес Африн, утре и други градове А вдругиден и други държави.

Тоя както е тръгнало ще му вземат Босфора и половин Турция наречена Кюрдестан, накрая ще остане Анадолския вилает наречен Ердогания!!!

Днес в Сирия, а утре и в други държави.

Днес Африн, утре Кържали, Бургас, Ст. Загора, ..... Варна.... Русия разбира се няма да си мръдне пръста, то няма и как, защото сме член на НАТО и веднага ще ги обвинят в нападение срещу пакта! Остава ни да се надяваме, че американците и англичаните ще ни спасят от поредното турско робство! Просто нямаме никакъв друг шанс. Затова трябва да бъдем изпълнителни и лоялни членове на НАТО, да поддържаме енергично тяхната политика, за да ни помогнат своевременно!

и филибето,и филибето,там 50% от населението е циганско и се мислят за турци тъи че филибето и пазарджиk(вече прминал в ислямска държава) да се считат за част от турция,засега мисловно след година две реално

Западните потки се убиха да квичат как Русия подкрепяла бутновниците в Донбас, които по-скоро се защитават от укропските фашисти. Никой не доказа категорично подкрепата. Турция официално навлиза в друга държава и трепе наред, че и заплашва да продължи и с други държави - потките мълчат като гъзове.

Гледай къде превземаш,че да не настпиш руския котак някъде.

атентат нещо се бави.

Да живее ПКК!!!

недей че да не се появи сега Мелихата и да те кълне

каде е пкк че хич не се вижда... а нещо което го няма как да живее?

башибозук!

След като бомбардираха всичко наред и прогониха населението, турският башибозук вилнее като за последно в Африн. Грабят ТРАКТОРИ, КОЛИ, МОТОРИ и всичко друго до което се докопат. Виж потресаващи снимки: "Turkish-backed rebels loot Syrias Afrin city steal everything from Mercedes-Benz cars to foodstuffs"