Бум на заболелите от хепатит А в няколко града

Повишена заболеваемост от хепатит А е регистрирана в София и областта, както и в Перник, Бургас, Видин и Трън.

Обратно в новината

Коментари - Бум на заболелите от хепатит А в няколко града | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами няма нищо чудно, че има епидемия от хепатит А в София. Кой знае още какви епидемии ще ни налетят при тази мръсотия и гнусотия. Навсякъде кучета и кучкари, клошари до всяка кофа, които не е ясно от къде са дошли, къде нощуват, някога мили ли са се и дали са се къпали през живота си, къде ходят по нужда. Същото се отнася и до таксиджиите, дето ходят по нужда където им падне, даже без да се крият. В градския транспорт смърди още като си отвън и като се отвори вратата, за вътре да не говорим, дръжките и седалките лепят от мръсотия. Едни хора без билети и без елементарна хигиена се возят в градския транспорт, пренасят мръсни торби, чували, железа и каквото се сети човек, контрольорите се правят на малоумни и не си създават проблеми с тях. Това е само част от картинката, с която вече културните хората са се примирили, защото няма управия. Няма общинари да контролират, полицаите вместо да следят за реда, се скатават и се правят на слепи и глухи. В тази гнусотия и простотия ни мина живота.

Освен, че е вярно цялото безобразие, което описахте(вижте статията как паяк вдига циганска каруца, където се описва какво правят циганите и клошарите с боклука и как никой не им пречи), но и в градския транспорт е пълна кочина и антисанитария, защото няма ред, не се чисти и дизинфекцира. София е много голям град и е цяло чудо, че няма по-страшни епидемии.

Даваш ми повод да допълня, че има пореден проблем - клошарите, за който управляващите в София нито взимат мерки, нито говорят. А той е по-голям и от проблема с кучетата. Тази клошарска напаст ме накара преди 3 месеца да престанем в нашето семейство да събираме боклука разделно, след като няколко години го правехме непрекъснато. Хартиите ги събирах на връзки, завързвах ги с хартиен канап и ги изхвърлях на определените места, както и металните предмети и пластмасата. Но откакто много пъти забелязах, че веднага след като ги изхвърлях в съответните контейнери, веднага идваха някакви клошари, които просто ги взимаха от там както са събрани прилежно от мен, и си ги слагаха в техните превозни средства. Известно време се чудих какво да правя, след което реших нашето семейство да престане с разделното събиране, тъй като е безсмислено да поощрявам увеличението на клошарите и циганите в София.

Абсолютно информационно затъмнение! Хепатитът в София вече е епидемия. Училища, детски градини и болници са с мерки като при епидемия.