ЕНП призова Румъния да бъде лишена от правото на глас в ЕС

На дебати в Европарламента всички партии се обединиха срещу румънското правителство

Обратно в новината

Коментари - ЕНП призова Румъния да бъде лишена от правото на глас в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Където и да са навласт комунягите все се ус..ат.

Предлагам правото на глас да имат само Германия, Франция Италия и още няколко страни извън бившия соц. блок. Също така РЕФЕРЕНДУМ за излизането ни от ЕС.

От кога пък тия от енп взеха да казват и коя държава да се лишава от глас и коя не???? Ами разтуряйте го този кенеф и си направете някакъв ваш с избрани от вашите среди белким се поизбиете помежду си и очистите европа от вас..

Ма какво си играете да лишавате една или друга страна от право на глас?! Направо закривайте този въшлясал кокошарник, наречен ЕС и да се приключва с мъките! Този съюз е само развъдник на пошлост за цялото човечество, коля и евтаназира животни с повод и без повод, а носителите на най- много бацили никой не ги пипа, та даже и решават кой може и кой не може, кой да живее, а кой не!

Така е в демократичния съюз, с едно решение на пет соросогада една цяла държава се елеминира! Утре с такъв размах могат да кажат на турция, на ви България но си дръжте фесовете и мигрантите у вас! В същото време в България 5!зам министри са уволнени заради корупция, както и зам шеф на партия и шеф парламентарна група, шефа на конпи и гл прокурор са същите, но ЕНП и жозеф гьол ги подкрепят! Това вече не е съюз а мафия, шайка от паневропейски тип

В Румъния управляват социалисти. Съвсем нормално държавата да се разпада. Така е при всяко тяхно управление. Като у нас.

Мда, това обяснява и кризата във Франция. Все пак и Макрончо е социалистче.

В Румъния се завърнаха така наречените социалисти и започнаха да съсипват всичко градено! Амнистия за корумпираните престъпници,съсипване на прокуратура и съд,разграбване на държавата,преследване на Кьовеши,опитаха се да я премахнат... Така ще стане и в България,ако КУрнелия дойде на бял кон да управлява заедно с президента,ще се съсипват банки,Баневи и Арабадживеви ще ги пуснат,край на борбата с корупцията,всичко ще се замита и повече такива неща,като сега няма да видим - разкриване на политици как си купуват апартаменти на безценица! Всичко ще рухне,а после какво,ами поредното затягане на коланите и обвиняване на следващите,че сме зле и не може да си платим сметките... Ето така на всеки 3 -4 години социалистите се връщат от див популизъм на бял кон и съсипват държавата!

Само, дето при нас комунягите никога не са си отивали и никакви юристи не са започвали да спазват закона, камо ли пък да налагат върховенството на закона. При тях правят крачка назад, а при нас още не сме направили крачката напред. Кажете едно име на политик или високопоставен държавен служител, който е в затвора за корупция. Едно само

Кмет на Младост е в затвора за корупция

Мечката, щом играела в комшиите ще дойде и при нас !!;)) Лаура Кьовеши ще ни я доведе !! ;))

защо бг премиер и президент слагат кипите .за да не спира еврокранчето .ако трябва и фесове ще си носят скоро .отврат .

Тежко и горко на народ, управляващите на които решават, ръководейки се от машината за клевети. Експерти бе!

А ЕНП не вижда ли, че има къртица в редиците си в лицето на ГЕРБ ?!

Прогнилите САЩ моделират ЕС по собствен образ и подобие ! Нищо добро не чака човечеството ! Глутницата погва някой слаб и уязвим макар и свой !

Да бе, затова сега Тръмп заедно с Русия искат да унищожат ЕС и се опитват да изтеглят послушното си куче UK от ЕС....

не са за гоите ,не е ли ясно ?

Баце каза, че не е подкрепил Кьовеши, защото румънската министър-председателка такива страшни неща му разказала за нея, че ... не е за разказване?! Нащите са "един дол дренки" с румънците! Баце работи като ДС- ръководи се от слухове и клевети. Държавник

Ами и народът ТАКИВА СТРАШНИ НЕЩА знае за Баце а и се досеща. Що не се маха? БСП лесно ще бъдат изритани, когато дойдат. Трябва алтернатива на ГЕРБ и БСП от съвестни хора и експерти едновременно. чЕ КАЛИНКИТЕ големи недоразумения сътвориха.

Не е държавник, а ........

Открийте разликите: "в Румъния група корумпирани политици променят законите и подчиняват съдиите и прокурорите, за да избегнат правосъдие. Наблюдаваме отчаяно срива на държавата, Румъния се превръща в престъпна диктатура." "в България група корумпирани политици променят законите и подчиняват съдиите и прокурорите, за да избегнат правосъдие. Наблюдаваме отчаяно срива на държавата, България се превръща в престъпна диктатура." Разликата е, че наш Бойко е член на ЕНП. "Наш" човек. Затова няма критики към България.

Ни бой ся! След евро-изборите Орбан отлита. След него е ред на ББ и ГЕРБ. Що си мислиш, че се заиграха със СДС? Само и едниствено да има кой да им пази гърба в ЕНП.

Има голяма разлика: В Румъния преди това правителство да дойде на власт успяха да създадат наистина независима прокуратура, която започна да върши работа. Сега те се опитват да спрат процеса със законодателни и всякакви пречки, т.е. не само има наченки, но и работи независимо съдебната система. Тук дори няма наченки на независима съдебна власт и прокоратура, що се отнася до осъждане на политици за корупция....Нещо повече, Бойко е на мнение, че румънската правораздавателна система е провал....!!!

Следващата на ред е Българя. Обаче се изчаква защото върховенството на закона взема връх над апартаментите.

Руснаците когато си сложат свое правителство някъде първо това правят - посягат на съдебната система и прокуратура на дадената държава. След това всичко им е позволено.

внимание - трол !!!

Баце, Идиот ли си? Идиото????

А България - кога ?

Ами давайте - лишете всички страни от право на глас - като в СССР и после ЕС ще се разпадне по същия начин. Жалка история...

ние сме наред

не позволяват на ротшилдовците да ги грабят ,а това ще е зле за еврофондовете създадени предимно за тях (ротш...)

Баце каза, че не е подкрепил Кьовеши, защото румънската министър-председателка такива страшни неща му разказала за нея, че ... не е за разказване?! Нащите са "един дол дренки" с румънците!

"държава от ЕС може да изгуби правото си на глас в общностните институции заради нарушаване на върховенството на закона." А у нас всичко си е наред. Имаше една корупрана, Иванчева, и тя влиза в затвора за 20 години. Щяла да ни съди в Страсбург. Нека да опита. Преборихме корупцията и закриваме Комисията по корупция, поради отпаднала необходимост. Това е.

европейска демокрация ..... най голпмото безумие на човечеството.

Проблемът на Румъния е че там наистина започна борба с корупцията. И когато прокуратурата подпука управляващите, те блокираха работата и. У нас такова нещо няма как да се случи, нашите управляващи си назначават правилните прокурори и после си крадат на воля.

Най- ми е смешно като видя "Борци" срещу корупцията, и така 30 години борба водят, а резултата е 0:0.......Това е шизофренично....Ес е самата корупция, засрамете се !

катастрофата е неописуема ,но коренът на злото е очевиден .продължавайте да лягате на релсите !

Глупости, то по тая логика нашата "държава" отдавна да е лишена от право изобщо да е част от ЕС! По скоро ми се струва, че РОМъния са показали топки и са попречили на някоя "гениална" инициатива на ЕС.

Де късмет де.

Със същат сила това се отнася за България....

Ахаа, сега вече разбирам защо Иванчева ще получи 20 години, докато всички останали са в отпуска.

АБЕ,СЛЕПЦИ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАК СЪДИ БЪЛГАРСКИЯ"НЕЗАВИСИМ"СЪД,ВЧЕРАШНИЯ ДЕН Е ПРИМЕР !!!

След Румъния ще е хубаво малко и нашите да ги постреснат защото не мога да разбера как ЕНП продължава да толерира ширещата се корупцията в някои страни от ЕС. Единствено под външен натиск може да се направи нещо по този въпрос.

В България положението с корупцията в мафиотизираната държава е много по-тежко.

Румъния ли? Ми за България какво да кажем?

Нищо , в БГ корупция няма.