Плевнелиев: Енергетиката не е само интереси и геополитика

Разнопосочните интереси на отделните държави в енергетиката могат да бъдат обединени със следването на общите принципи на Европейския енергиен съюз.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Енергетиката не е само интереси и геополитика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже колко е тъп.

tozi pak dranka gluposti .koi mu pishe rechite na precedenta da podava ostavka

Това подобие на президент е добре да си ходи колкото се може по рано.Много пострадаха взаимоотношенията ни с много държави заради този неграмотник.

Оказва се, че енергетиката не било само лизане на г.за на САЩ!? Тоя юнак, когато му изтече мандата може и да проумее, че е президент на България не е същото да си агент на САЩ. Но сега или все още не проумява или не смее и да си го помисли.

Президента е много прав!На руският енергиен рекет трябва да се сложи край.Няма смисъл от гигантски инфраструктори.Както Южен Поток който както се разбра било запланувано да бъде изплатен от нас.Добре,че го спряха!

Еее ,можеше да каже колко му снасят ЕРП-тата , защото той и обкръжението му ги защитават като адвокати .

ДКМС офшорко !

КГБ-е тролипут...за разлика от вашия кървав президент Плввнелиев си е изкарал парите по честен начин!И това беше доказано многократно...,но гьонсуратите на руска служба не чуват и не виждат!

тя е и мафия и робство

AbuTalib

Енергетиката има и натрапеното свойство да разболява хората.Ето и част от статия в това отношение:Панически атаки удрят масово българите, сигнализират психолози пред "Труд". Жертви на тези състояния стават хората в активна възраст, но най-засегнати са 30-40 годишните. "Може да се каже, че има пандемия на тревожни състояния у българина", заяви пред вестника психотерапевтът Орлин Баев. Той поясни, че кабинетите на психолозите са пълни с пациенти, страдащи от тревожност. Read more: http://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Panicheski-ataki-udryat-masovo-bulgarite-633996#ixzz463uGHej1 Общият генезис на заболяването се нарича КРИМИНАЛНА ПЕРЕСТРОЙКА?!

Има голяма доза хумор в това твърдение. Едно тревожно състояние-страдание. Ако психолозите и психо-терапевтите преглеждаха не само бедни българи, а и богати международни известности (т.нар. "инвеститори"), те непременно щяха да установят, че при тях също има такава пандемия, която се изразява най-често във въпроса: "къде да си покрия парите на сигурно?".

Импийчмънт,разследване,съд,затвор.

За вашия президент Путин ли стаа въпрос?Обаче саита не е руски!Върви на руските саитове!

На тези, които са кръстени на Бай Тошо, им се превижда руската тема дори и в статия за Плевневлиев.

Тошко, погледни си минусите !!!!!

Плевенлиев е велик учен и откривател! Скоро той ще открие, че водата е мокра и като я затоплиш тя става мокра, топла вода, а по сетне ще патентова откритието, като бойлер. В бъдеще, на чуждестранно посещение се очаква другарят Плевенлиев да открие и колелото. Ей, комсомолът вода не става!

енергетика пък е тотален обир на и без това най-бедния народ в ЕС за забогатяването на бившите соц.величия и техните деца и внуци плюс довчерашните им началници руснаците и настоящите им шефове американците, а всички те се кланят на един господар.

Уникален боклук все пак е тоя. Кой, кой, кой, гласува за това ..... ?

Ами Българите бе ru! И пак ще гласуваме за него защото е Български Президент"

Аха, този дето бърка Чехия и Чехословакия в 21 век. Това говори и за нивото на избиращите него.

То си личи кой е гласувал - това "Българи" и така е ясно, че е избран от някаква заговорническа група под името "Българите". А ние, българите, не сме гласували за него, но той спечели с 52 срещу 48 процента. Доста популярен резултат по онова време на странни избори. Та кой е гласувал за него, так и не се разбра, но КАК е преминало гласуването, никой днес не се съмнява вече.

Това че не не му е мястото в президентството е ясно. Ще го търпим това още малко.Ама тези дето му подготвят речите са кухи и неграмотни повече от него.Дано следващите дето ще ни ги натресът са малко по добри

Другаря Плевнелиев отвреме-навреме току се обади за нещо,за да не го заравим напълно.Защото досега само Бойко си отнася за всичко.

"Съединението прави силата" е взето от Белгийската конституция.

ЗАЩО ШАЛВАРЛИЕВ Е БЪЛГАРОФОБ И РУСОФОБ ? ... АМО ПОМАЦИТЕ ТОЧНО ОТ НЕГОВИЯ КРАЙ И ОТ НЕГОВИЯ РОД СА УЧАСТВАЛИ НАЙ-АКТИВНО В ПОТУШАВАНЕТО НА АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ 1876 И РАЗГРАБВАНЕТО НА ХРИСТИЯНСКИТЕ СЕЛА ПО РОДОПСКАТА ЯКА .... ....

Този го изхвърляме скоро, но имам чувството, че народа ще избере още по-малоумен...

СИ ПРИЗНА ШАЛВАРЛИЕВ:)

Pesh0

Като е богат Плевнелиев . И не му пука от мнението на народа , да се откаже от президентската пенсия .

Pesh0

този в ляво на снимката , ли благодари за нашето освобождение на на всички без на РУСИЯ ??????????????????

Без коментар. Добре , че всичко свършва след 5 месеца ...

Лицето от снимката е срам и позор за Българската нация! От такива като него вече няма нищо.......нищо.

Тъп, по-тъп, още по-тъп, мега тъп, най-тъп, Тиквата, Плевню

Г-н Плевнелиев е най обичания политик от българския народ:Президентът Росен Плевнелиев дава най-висок положителен рейтинг от 51,7% сред българските политици. След него се нарежда и премиерът Бойко Борисов с положителен рейтинг от близо 39,6 процента. В рамките на месец одобрението към министър-председателя е спаднало с 10%. Неодобрението към Борисов е 38,6 процента. Лидерът на БСП Сергей Станишев получава одобрение от близо 30%. Неодобрението към председателя на червените е близо 45%.

Лидерът на БСП Сергей Станишев?! Вие да не би да пишете от някоя паралелна реалност?

stan_posta@

Това е цитат от вероятно преди 3-4 години. Когато Станишев е бил председател на БСП. Оттогава рейтингите много се измениха ...

Щерев, не за първи път показваш, че страдаш от психични девиации. Но ти не си виновен!

Разкарайте палячото, че ни срами пред всички!

на Роско Хибрида.

плЮвналиев е срам и позор за България.

Поредните антируски намеци. И това ми било български Президент! Може ли да си толкова злобен спрямо Русия;нашата освободителка и да твърдиш че си добро българче?! Може,ама утре сутринта. Малко по-раничко. Срам за тия дето го избраха! Да отидат някъде да се гръмнат!

Президентът Плевнелиев доказа , че е най-успешният български президент! Единствен не се поддаде на руските нагли и агресивни попълзновения, даде отпор на арогантното им поведение и им показа, че не сме задунайская губерния вече!Смела позиция, за която се изисква мъжество, почтеност и интелигентност! И най-вече патриотизъм!

stan_posta@

Това сигурно е ирония ? Иначе Плевнелиев няма шанс. Борисов ще стане президент с лекота.

Защо се занимавате с тази плюнка . Офшорков казал незнам си кво. До там ли я докара дира ?

това НИЩО за 5 години не успя ли поне малко от малко да се изучи и да покаже, че там има Нещо??! Или ще си остане пълен ХИБРИД??

Е е е, бате, много го надценяваш!!! Смотано комсомолче.

Скепи другари,с радост ви съобщаваме ,че нашият партиен секретар ,другаря Певнелиев ,е най голямата грешка на кадровата политика на БКП,добре че бат Бойко си го избра за да ни отърве от поредният смешник и конюктурен бизнесмен.

..монсанто, бе!....

Нема, бате! Такива чакат само инструкции! .. И да видиш след тва!?

Чиста политика и лични интереси, финансови!

На Мончето ли, най-вече?

Бъдещето на енергетиката не е в изразходването на огромни суми за изграждането на газопроводи, а в създаването на мрежи и постигането на по-тясна свързаност....как хубаво го е казал Президента?! Господ здраве да му дава!

Снимката е много красноречива. Плазмодио. РЕЗИЛ!

Махнете го този идиот, че само ви излага.

Ами не се гледай в огледалото под портрета на Путин с вдигната ръка!

Ти добре ли си ...всячески??!

"Енергетиката не е само интереси и геополитика" Ама много си прав! Енергетиката е и пари, много пари.

Тези,които зареждат света със газ и петрол мислят съвсем друго!Пука им на черупките,че някой вика " "Чуждото е общо и трябва да бъде евтино".Нещата се дирижират от извъневропейски съюзи.В този смисъл се очаква арабска пролет и във Саудитска Арабия.

Pesh0

преди 5 години всички ни убеждаваха че петрола свършва и за това му се вдига сената . Замисли се гали са били прави .... кой го твърдеше , че цената му стигна 150 $ за барел . А сега е паднала на около 35 $ ... кой ни е лъгал ??????????????

Pesh0

Само хипотетично ..... Някой коромпиран политик , подписва договор за неизгодна концесия за 35 години напред . Да не говорим , за продадените предприятия . Какво наказание , би му наложило съда ? За измама 5000 лв . За голяма измама от 2 до 5 години затвор . Нещо да ми се губи ?

Плевнелиев , Енергетиката , геополитика ! КОЕ НЯМА НИЩО ОБЩО С ДРУГИТЕ 2 ???

Путлеровата мафия в България хич не харесват идеите на г-н Президента за приключване на руския монопол и да спре да изнудва българския народ .....затова плащат на тролове

Щерев , дано да ти плащат , ако не - жал ми е за теб .

Страхотна идея на господин Тъпанара.Да дойдат по скоро изборите, та да ни освободи от присъствието си и отиде в девета глуха,където му е мястото.А ти ако освободиш форума от присъствието си ,ще ти бъдат благодарни стотици хиляди ,ако не и милиони.

Някой несведущ, като чете и слуша тези разправии,ще си помисли,че България е първата икономика в Европа. А то ние получаваме от "Газпром" някакви си два милиарда кубически метра газ...

Всичко е интереси. Това разбира се включва и енергетиката.

Общ енергиен съюз против фашиста от Кремъл и Кръстник на руската мафия

Всички соросоиди, обединявайте се - яжте боб и произвеждайте газ пък тогава ще сте енергийно-независими от лошия диктатор.

Бай Ставри

На вас в Москва може би още не са ви информирали, че на 19 април ние почваме да си разработваме нашите находища в Черно море и ВИЕ ПОВЕЧЕ НЕ НИ ТРЯБВАТЕ

най накрая си влезна с гнидосаното никче,не че до одеве не ти личеха слабоумните протестърски коментари,и се започва,путин лош,козяк велик ,фани измисли нещо ново,че колите станаха по бързи и не можеш да им скочиш

Ха ха хаповете бързо

Плевнелиев, като си толкова отворен за независимост, що не кажеш кой подписа договора с Американския ТЕЦ на тези неразумно скъпи цени и гаранция за изкупуване н произведената енергия? Що не кажете на кого са всичките тези над 20% от ВЕИ-та, за които плащаме луди пари на КвтЧ? Проста плевня - падна ми уваженкето към институцията с такива като теб. Подлизурко недоносен!

S taya oligofrenska usmivka -ama skrii se nai-posle i spri da rasi6 gluposti .Otvrat.Sram ni e ot nego.

Никой от западна Европа,не взима на сериозно този мазник.Говоренето му е програмирано и ненужно.Тази година ще поправим грешката.

Неграмотен си ,остави я геополитиката ! Според мен е нужно да ни обясниш за офшорните си фирми и вилата на Халкидики и на нашето море на брага в натура 2000 , как се случиха??? След като нямаш никаква история в стопанската дейност !!! Това ,че си карал работници с някакъв бус до Германия да работят нищо не значи .... или ако значи тия с автобусите или влаковете който също возят хора до там трябва да имат дворци ...ама не познавам такива . Също можещ да обясниш как дъщерята и зет и на вицето-ти имат 1 000 000 лв без един ден трудов стаж ??? Да обясниш какъв консомолски секретар си бил !! Да кажеш колко бюлетини напечатахте в Костинброд за да станете президент . Защо си толкова неграмотен и четеш като мисир /кълвеш /едно изречение не можеш да кажеш сам... Също можеш да поясниш къде е това място в това президентство където извират тия пари ...защото ония ГОЦЕ-то преди тебе и той купи на сина му хотел за 7 000 000 лв !! Всички сте за затвора вашата М .... нагла !! ЕНИЧАРИ !!! Трябва да се върне народния съд там да ни обясниш какво е нужно и какво не !!!

Технопарка да не забравиш.

рашистките мурзилки: "Иран заявил о готовности полностью обеспечить Турцию газом" !!!

И там ще се о.акат турците. Ердо не преде вече с никого, камо ли с шиити.

Тиквата каза: "Магаре да ви посоча и ще го изберете" ... ей, удържа на думата си!

То да беше магаре щеше работа да върши . Пък то шебек с червен дирник

Ти се запитай първо как го е постигнал!

Те не го имат за нищо у дома му а той се напъва света да оправя!

Там един иска пак да го избира . Това е единственния верен стратегически и тактически ход . Комшиите като научат ще одриск.т орталъка . После ще измрат от смех . И така БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА

Всеки път, когато това недоразумение си отвори устата, се чудя защо боко не избра магаре за този пост. Би било много по представително.

Pesh0

Гражданите очакват проявите на корупция на високо ниво да не бъдат толерирани Е как бе , като договорите им били секретни а парите които ни искат са истински ??????????????? Нелегални политици продали държавна собственост и сега собствениците изнудват народа .