Реформаторите поискаха проверки на АЕЦ, НЕК и Марица Изток 2

КП Реформаторски блок - Глас Народен изпратиха отворено писмо до министъра на енергетиката Т. Петкова във връзка с предвиждащото се шоково увеличение на тока.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторите поискаха проверки на АЕЦ, НЕК и Марица Изток 2 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на капиталистите им се приискал комунизъм. хахахаха

цигани сте всички

ми дай да те убием бе, негре

м/у Р и Б трябва да има едно Ъ.

Крайно време е ТЕЦ 2 да бъде реформирана отвътре! Не е нормално в централа с обща мощност 1600МW да работят около 2500 човека. Средната заплата в централата е около 3000лв. След това пишат че ТЕЦ 2 била на загуба за 2017г. За уредените търгове с надути 2-5 пъти цени не ми се говори! Предполагам че така е и в други централи, след като в АЕЦ Козлодуй не може да влезе външна фирма ако не е близка до управляващите!!!

трябва незабавно да се приватизира това е начина да спре корупцията там !

Какви реформатори има бе хора, кои са ?

Реформаторите са най-яростните противници на АЕЦ Белене. Да слагат по една перка в задниците и да произвеждат еФтин ток. Че без Белене не само еФтин а скоро и никакъв ток няма да има.

Марица Изток 2 продава енергията под себестойност и работи на загуба а реформаторските отрепки искат още да свалят цените. Ми те ще фалират бе отрепки прости. Ходете си купете енергия от американците по 15ст. а не по 7ст от държавната Марица Изток 2.

няма фабрика в света, да работи на загуба.

Значи, ако е истина, скоро ще фалира! Ще видим.......

енергията на Козлодуй се купува на пределно ниска цена,. заради високите цени на зелената а ако Цанков камък заработи на пълен капацитет,зелените просто трябва да се изключват от микса.а,ако постоим Белене,енергетиката ни ще стане на 99 % държавна . утопия...

Там всичко си е наред. Да се проверят американската Марица Изток 3, там работят на висока, гарантирана, непазарна цена. Те вдигат цените на тока. Около 400 мил. лева годишно им плащаме отгоре. Ей така, защото са американци и защото преди 20 г. извили ръцете на Костов.

дали си сигурен , че са американски?

какво беше това реформаторски блок?

ми едни утр.епки дето бяха на власт до преди 350 дни!

Това са тези, които нищо не реформираха докато бяха на власт!

НАЙ-големия СОЛАРЕН парк в Европа е този в пловдиското с.Караджалово площ колкото 1200 ФУТБОЛНИ игрища 62 МвТ.Собственици -ТУРСКИ ВАКЪФски фонд -Кресцент Капитал(Полумесец-Капитал) и саудитския шейх Сюлейман ал Мухадиб на които ТИКВИте от ГЕРБ откриха 2010 и гарантират 42 ст за 1КвТ -Изкупна цена .НАЙ-големия ВЕТРО парк отнново ев БЕДНА България 270 БРОЯ перки по 2МИЛИОНА $всяка перка изкупна цена 40 ст 1квТ собственици Иван Костов Левон Хампарцуцамян и американската АЕS-същите са собственици на ТЕЦ 1и3 Мариците.Тоес шайката ОПГ-кърлежи ;АРАБСКИ ШЕЙхове ТУРСКИвакъфи-имами АМЕРИКАНСКИ демократи АРМЕНСКИбанкери МУРГАВИ лаборанти са известни знят се кои са време КЪРЛЕЖИТЕ смучещи кръв и жизнени сили на Българския Нрод да бъдат отделени премахнати тогава всичко ще си дойде на мястото

НО всъщност НАЙ-много СОЛАРНИ паркове имат не арабите итурците вакъфи а 1 Правешки тарикат -шефа на ЛУКОЙЛ Валентин Златев приятел по карти на премиера Слънце .В.Златев не 1 не и 2 а цели 12 СОЛАРНИ парки от които смуче яка пара докато Лукойл е на загуба и НЕ плаща ДАНЪК печалба на Държавната БГ Хазна

По-добре го кажи - Първомайско село. Отворих го на гугълмапса, верно бая голЕмо е паркчето.

Бая гоЛямо е меко казано направо е ЧУДОВИЩНО ОГРОМЕН е.Лошото че НАЙ-бедните жители на ЕС тия с100 Евра в пенсии и 300 Евра заплати ЩЕ пълнят сметките на ШЕЙХове милиардери и радикални турски имами с парИСЛЯМски ДЪГИ и ДЖАМИИ ще купуват оръжия и дюнери на терористи

Ама далеч не е най-големият в Европа. Във франция има 300МВт. В Германия - 168МВт. А в Китай има 1800, 1000 и 850 МВт-ови + още около 50 над 100МВт.

Тоя в Караджалово струва 350 МИЛИОНА $(шейха ал Мухадиб е взел пари назаем от Световната Банка ) във Франция средните заплати са по 2000 ЕВРА с-у 200 Евра по малките гррадове и села

Не съм просрочвал фактура- нито лична, нито служебна от 26 години. Но като гледам и стигам до извода, че е време да спра с глупостите. Не да не просрочвам, а да спра да плащам каквото и да е! Например -Ток, вода, парно и всички други акцизни и безакцизни нещица с техните такси за екоенергия, транслация, левитация, както и техните изравнителни сметки или подобни хартиено-електронни недоразумения. Впрочем незаконни..... Но, ако Вие сте съгласни да плащате увеличение на моите цени за Вас с 21-25 %, мога да размисля и да плащам от Ваше име исканите 60 % и 70% ток и вода. Всъщност решавате Вие! Извинете, че бързам, но конкуренцията не спи. Отивам да готвя сделка за петромаксови фенери, газени лампи, кандила и свещи.... И много мас и газ /не руска и не газообразна/ като за консумативи. А, и подгответе се за такса "слънцепотребление" Не се печете на плаж, преди да питате за цената, защото дълговете са кофти нещо..:) Както Ви описа един колега по-долу саудитски принц има монопол над него в България. Може да попитате: -"Нямат ли си пустиня, в която разположили такава техника ще направят тока на Земята почти без пари"? Имат естествено, но нямат кой да плаща по 42 ст. на измислен киловатчас. Това е проблема, а не че аз ще си вдигна цените в защита. АНГАРД!

Колко демократично и евроатлантически не се споменават американските марици, където всъщност е голяма част от проблема за тока, създаден преди години от главатаря на т.нар реформатори.

Реформаторката Кунева затвори 1-4блок на АЕЦ Козлодуй дето произвеждаха електроенергия при себестойност 0.5ст/квч. Сега къв еФтин ток дири? Да слага една перка в задникът си и да произвежда еФтин ток. Смрадливци.

Като не искате нов АЕЦ - така е

Че какво им беше на блокове 1 до 4 на аец Козлодуй та ги нарязаха на скрап?

Брей, колко демократично са пропуснати от картела най-скъпите централи на Костов ТЕЦ Марица Изток 1 и 3, ВЕИтата на ГЕРБСП, ДПСДСБДЦ, и ТЕЦовете на Ковачки, но се иска проверка за централите с най-евтино производство, щото били държавни... Аз искам проверка на соросоидите за глисти и хемероиди отзад и независимо от резултатите да бъдат ваксинирани чрез изстрел на Калашников в задното отверствие. После да се шомпулират с нажежен винкел!

Я реформаторът Костов да каже, вярно ли е че има 12% от американските ТЕЦ Марица Изток 1 и 3. Вярно ли е че те му носят печалба от един милиард лева? Затова ли той непрекъснато плюе против АЕЦ? Защото тока от АЕЦ е НЯКОЛКО ПЪТИ по-евтин и конкурира неговите ТЕЦ?

Костов има дялово участие в ЧЕЗ! Лично съм се убедил в това, но много малко хора го знаят!!!

крайно време е за разстрел.

АЕЦ, НЕК и Марица Изток 2 произвеждат най-евтиния ток. ВЕИ и Американско-костовите ТЕЦ Марица Изток 1 и 3 ни продават насила суперскъп ток, със договори за задължително изкупуване. Така един милиард печалба годишно от държавните АЕЦ и ТЕЦ се налива в частните ВЕИ и ТЕЦ. Ако някой трябва да се проверява, това са крадливите ВЕИ и американско-костовите ТЕЦ

Цацара какво чака та не е повдигнал обвинение срещу крадливия педоф4л с розовите бузки и кривоустата алкохолизирана истеричка за 1-4 блок на аец а?

Крайно време е това ТЕЦ Марица Изток 2 да се затвори !

Марица Изток две продава енергията на цени по ниски от себестойността и приключи 2017г със загуба. Ако това продължава ще затвори като едното нищо. Освен да вдигнат драстично цените за бита за да угодят на негодния за нищо червен "бизнес". Но тогава ще настъпи революция.

Ток от държавната ТЕЦ Марица Изток 2 - 5 ст/кВч. Ток от частните американски ТЕЦ Марица Изток 1 и 3 - 15 ст/кВч. Крайно време е да се затворят американско-костовите ТЕЦ Марица Изток 1 и 3.

вмирисани политически трупове? Още ли не са ги погребали?

Лобистите на Американските Тецове и на Зелената енргетика пак се задеистваха

"4. Да предприемете необходимите действия производителите на ток над 5 MWh да започнат да предлагат електроенергията на енергийната борса." Невежи неграмотници, няма "производители на ТОК", има "производители на ЕНЕРГИЯ".

близнал смок 200 волта ток.

Всичката енергия се търгува на борсата. Нали искахте да се промени закона и всичко да се търгува само на един пазар. Невежи неграмотници. Има недостиг на енергия за това цените вървят нагоре. И ще продължат да се покачват. Каквито и проверки да правите.

окончателно АЕЦ-а ша видите тъмното и посред бял ден, а цената на тока ще ви се види не в лева, не даже в евро, а направо в британски паунди! Ама ша си имаме зелена енергия, американски тецове, веита и 1.20 за киловатчас.

кога ся?