Емблематичният Дом "Младост" във Варна става градски плаж с балнео център

Инвеститорът планира да възобновени комплекса, но да запази функциите му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако толкова много милеят за обществения интерес защо ще строят 12 етажа жилищна площ с паркинг? Никой не вярва на тези врели-некипели. Примера с минералния басейн на "Дружба" всички го знаем. Вече нито е минерален, нито е достъпен! Най-добре е Общината да го откупи обратно след глупостта да бъде продаден при миналите управления, ако наистина мислят за обществения интерес. То друг с минерална вода в и около Варна вече не остана.

Щом ще има жилищна част не ми го хвали.Ще го замаскират,уж е спа ,а ще бъде затворен комплекс ,услугите на които ще бъдат само за богопомазани.

Определено имаше нужда от реновиране но дано старите наематели да бъдат пак там защото бяха много удобни?!

Щом Бандитът Бузев е "за", значи далаверата е пълна!... И с жилищната сграда отгоре - тъкмо да си хвърлят боклуците оъ балконите, лелките да тупат черги, а бабите да си простират кюлотите - красота...

Варна Дом "Младост" е частен кво общо има общината квото напави собственика това ще е да не са го продавали .

Само да не стане като на Св Константин и Елена от 5 лева на ден на 25 на час. А с водата на плажа кога ще направят нещо. Само с нея могат да удължат сезона във Варна с 2-3 месеца.

По-рано там практикуваше мануална терапия доктор Кехайов .Но почина.

А ТИМ съгласни ли са?

35 години се бият кой да го вземе.

И The Инвеститорът отново е имагинерно , неназовано същество с морал, граничещ с божествен такъв. То се самоподразбира, че на първо място му е общественият интерес. Особено щом и Бузев го казва. Кога, кога ще бъде изметена цялата разпореждаща се и нанесла непоправими щети на града ни шайка ???

Ами хайде измитай Знаеш къде са офисите на ТИМ. Поведи народа :)

Chefo77

Феста холдинг. Ти си на ход ;)

Идеята е много добра.Публикувайте проекта.

проекта го има

Къде го има проекта?