Електронна цигара експлодира в устата на американец

Електронна цигара експлодира в устата на американец, като обгори тежко лицето му, изби няколко от предните му зъби и откъсна част от езика му, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Електронна цигара експлодира в устата на американец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единствения начин да откаже човек цигарите е психическата нагласа.Пушех по 1 кутия на ден.Реших на една Нова година ,че повече няма да пуша и точка. От тогава вече 7 години. Когато ми се допушеше или си помислех за цигари просто си казвах: - С какво Аз съм по-долна от тези които не пушат? И си мислех за хора ,които познавам но са много гадни по характер ,подли и въобще не симпатични. Не си мислете че вече 7 год.мисля за това хе хе хе .Това беше само първия месец.Пожелавам на всички успех!

Електронните цигари са глупост и има твърдения, че са по-опасни и от обикновените.

Това е абсолютно невъзможно и сигурно е имало експлозив! Все едно фенерчето ви, което е с две батерии на 1,5V да ви откъсне ръцете или тел. да експлоадира в главата ви. Нещо друго е - може би са намалели продажбите на цигари?!

Пълни глупости. Литият се самозапалва и гори много бурно и с много висока температура при контакт с вода. Или пък батерията се е деформирала и се е еокъсила вътрешно, а литиевите са със много малко вътршно съпротивлние и тикът на късе е много голям - направо изпарява батерията. И като е затворено на тясно - гърми.

Горкият човек! За съжаление случват се такива неща не само с ел. цигари, но и с лаптопи и мобилни телефони. Според непотвърдена информация човекът е болен от рак на белите дробове и затова е минал на ел. цигари. Освен това в "e-cigarette-forum точка ком" предполагат, че е използвал зле направен мод, съдейки по останалите батерии открити в дома му.

Всъщност наистина важният въпрос е колко амперчаса му е била литиевата батерия.

На опаковката да напишат: "Отказването от тютюнопушене също убива"...

интересното е че медикаментите за спиране на пушенето са по-скъпи от самите цигари. а сега и експлодират.

Това е пълна глупост!

Предполагам,че нещастника проклина деня в който е решил да откаже цигарите!Явно китайците изпробват ново масово оръжие!

Щях да кажа същото :)) Но станалото е в Америка, не е в Китай ;) Те имат и нормативи, за ограничаване на вноса от Китай ;)

Поне има вероятност да осъди солено някого.

Лелее! Със сигурност ще ги откаже, даже по принуда- останал е без лице...

М-дам... Някои неща убиват бавно, а други бързо. Да беше си палнал нормална цигара...