Спешни мерки как да си върнем парите на ЕК

Правителството е набелязало спешни мерки за излизане от кризата след критичните доклади на Европейската комисия и спирането на милиони евро по програмите за България.

Обратно в новината

Коментари - Спешни мерки как да си върнем парите на ЕК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

знам как да се вземат мерки, и то по Вапцаровски: разстрел, и след разстрела - червей! Това е толкова просто и логично! Дори ген. Пиночет го знае!

taka se pada neka se stresnat korompiranite ot vlasta i da varnat nekadarnite s vrasni polanizi po posolstvata v tschujbina kakvo gi hranat osche a te pianstvat i nischo ne pravat

Явно някои ще си ги върнат. Въпреки изявата на кмета, че се спира строителството в кв. Младост в София, до бл. 472А в зелената площ се завихря нова сграда.

ПОМОЛЕТЕ СЕ! (26.07.2008 г. 18:18ч.) О, мой боже, прави боже! Не ти, що си в небесата, а ти, що си в мене, боже - мен в сърцето и в душата... Не ти, комуто се кланят калугери и попове и комуто свещи палят православните скотове; не ти, който си направил от кал мъжът и жената, а човекът си оставил роб да бъде на земята; не ти, който си помазал царе, папи, патриарси, а в неволя си зарязал мойте братя сиромаси; не ти, който учиш робът да търпи и да се моли и храниш го дор до гробът само със надежди голи; не ти, боже на лъжците, на безчестните тирани, не ти, идол на глупците, на човешките душмани! А ти, боже, на разумът, защитниче на робите, на когото щат празнуват денят скоро народите! Вдъхни секиму, о, боже! любов жива за свобода - да се бори кой как може с душманите на народа. Подкрепи и мен ръката, та кога въстане робът, в редовете на борбата да си найда и аз гробът! Не оставяй да изстине буйно сърце на чужбина, и гласът ми да премине тихо като през пустиня!... !!! (26.07.2008 г. 18:09ч.) Как да си върнем парите?! Чии пари??? Знаете ли - този срам е и наш. Наслаждаваме се на собственото си остроумие тук, вместо да вземем радикални мерки. Толкова ли няма свестни хора в тази държава, само боклуци ли са останали? Проста работа: прозрачност, малко добро възпитание, другото е образование - със сигурност има финансисти, които могат да се справят. Какъв е проблемът ни. може би е народопсихология - робско, страхливо племе. Е, може би трябва да чакаме Левски. Но такива се раждат на 500 години веднъж. Обаче това, което можем да направим, е да следваме неговите завети. Той е знамето на България. Няма ли мъже, които да застанат под него???

ЕС НИКАКВИ ПАРИ НА КОМУНИСТИТЕ ТЕ ПАК ЩЕ ВИ ИЗЛЪЖАТ КАКТО НИ ЛЪЖАТ НАС ВЕЧЕ СУМАТИ ГОДИНИ

Kola, kato sluzhebnata na Maslarova, ama nova imam i az, samo che sam sam si ja kupil.

Kak mozhe sastite tezi, zaradi koito sprjaha parite sega da uspejat da gi varnat? Gogpoda, podzenjavaneto na inteligentnostta mi priemam za obida!

пумеяри

Както винаги в Абсурдистан вина има виновни няма.Хората им казват в пряк текст,че трябва някой да поеме отговорност за кражбите, те си ни говорят,че вземали спешни мерки!?Какви мерки бе хора? Ще възстановите открадените Европейски пари от бюджета и кой крал-крал, а глупавия народ да плаща.Ще му вдигнем тока, водата, храната и който оцепее, оцелее, другите Бог да ги прости.Защо не си върнат парите тези които ги откраднаха,или пак не ги знаете?Защо винаги в тази държава един краде ,а друг плаща? Защо? Защо!Аз не искам да връщам откраднатото не без памоща на политиците ни от Еврофондовете!

А БАНСКИ СТАРЕЦ ПОХАПНАХА ЛИ ,ТЕЗИ НАГЛИ И КРАДЛИВИ, УПРАВЛЯВАЩИ СЕЛЯЦИ ПОСЕРКОВЦИ?

Просто изумителна е геЙниалната идея за централизирано усвояване на средствата от еврофондовете - и това при положение, че Европейската комисия (ало, Плугчиева, помните ли я още тази комисия? Същата, дето преди 3 дена наби канчетата на цялото Ви правителство!) изрично настоява за ДЕцентрализиране на управлението на средствата от европейските фондове, т.е. възможно най-голяма част да се управляват на МЕСТНО ниво :-о

очилата на Масларова са 290Е в Белгия

На тия девиза им е: До сега било каквото било. От сега нататък пак същото. Само за парите мислят и говорят и нито думичка за причините да се стигне дотук и какво и как да се промени... Жалки са.

сМешни мерки как да си върнем парите на ЕК

Мама му стара, мислели да привлекат чуждите експерти...Ама от там трябваше да почнете, бе, кратуни! Ама как, като тогава ще ви наритат оядените, дебели, крадливи задници и край с плюскането, че и решетки наяве ще има!!! Ама няма начин да не ви дойде времето, щото има и други експерти, дето ще влязат без да питат, мама ви крадлива и тъпа!

KAKVE ARKADASLAR DA GI VARNEM-KATO GI OTKRADNEM LI??????????????????

Стига баламосване, ОСТАВКИ!

Аз пък го прочетох Смешни мерки..

Тези, които не искаха да влезем в ЕС сега най много ревът за спрените пари.Тези ,които си мислеха, че само ще лапат от там ,също.Истинските БЪЛГАРИ, които си поставиха тази цел и я постигнаха/влизането ни в ЕС/ сега пак са на пангара?!Искам да изразя едно не типично мнение:ЕС също трябва да отчете санкции,да покаже строгост и правила , които е създал.Правила ,които да се спазват от всички страни членки.Може и други страни да са ги нарушавали, но не са санкционирани.Смятам че правилно е санкционирана България .Малка държава е и по -малко потерпевши ще има.От друга страна критиката, санкциите и подхода на ЕС ще изиграят градивна роля за страната ни,така и за другите страни.А иначе казано с вота за недоверие ,само се губи време в празни приказки.Управляващи имат потенциал за справяне със ситуацията.Желая им успех!

Осрахте се яко маймуни такива. Сега ще ми се правите на спасители.

ДА СЕ ВДИГНЕ НАРОДА ДА НАЧУПИ КРАТУНИТЕ ,НА ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЛИ ОТ 1990 ГОДИНА ДО СЕГА БЪЛГАРИЯ, ОТ КРАДЛИВИ И БЕЗСКРУПУЛНИ ВЪЗЛОВИ АДМИНИСТРАТОРИ, ПРЕЗ ДЕПУТАТИ, МИНИСТРИ И ВОЖДОВЕ НА ПАРТИИ, ОТ МУТРИ ДО ОЛИГАРСИ И ЦЯЛАТА ИМ РОДА, НА ВСИЧКИ ТЕЗИ НАГЛИ ТВАРИ! КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО И В ЗАТВОРА ДО ЖИВОТ!

Крайно време е правителството да си ходи!Хайде АУТ! Кражбите е наглостта им нямат край!Такова безочие НИКЪДЕ НЯМА!!! Защо ги търпим още и ДОКОГА???

Тези, които не искаха да влезем в ЕС сега най много ревът за спрените пари.Тези ,които си мислеха, че само ще лапат от там ,също.Истинските БЪЛГАРИ, които си поставиха тази цел и я постигнаха/влизането ни в ЕС/ сега пак са на пангара?!Искам да изразя едно не типично мнение:ЕС също трябва да отчете санкции,да покаже строгост и правила , които е създал.Правила ,които да се спазват от всички страни членки.Може и други страни да са ги нарушавали, но не са санкционирани.Смятам че правилно е санкционирана България .Малка държава е и по -малко потерпевши ще има.От друга страна критиката, санкциите и подхода на ЕС ще изиграят градивна роля за страната ни,така и за другите страни.А иначе казано с вота за недоверие ,само се губи време в празни приказки.Управляващи имат потенциал за справяне със ситуацията.Желая им успех!

Tipichen primer - sled dujd kachulka! Shtqli da vrushtat parite, vuprosut tuk e zashto vuobshte se stigna do tam, che gi zagubihme! I

Тия че лъжат успешно българският избирател (пенсионери, роми и турци - които са явно с еднакъв умствен капацитет), лъжат ги, ама че ще успеят да излъжат ЕК (европейците), много се лъжат! :) Сигурен съм, че това, което европейците искат да видят е: нови лица, нови дела, а сегашните политици и съдии в затвора. Защото им го казаха: вий сте корумпирани, искаме корумпирани в затвора.

АЛА-БАЛА ..ДРЪН-ДРЪН. Откакто дойдоха отново на власт все взимат спешни мерки И то какви: закрила на мафията, лапане на държавното и народно богатство /все още ли има какво да се краде?/, хващане и оправдаване на дребни рибки, нагли усмивки, некадърност, тъпотия, безчовечност, идиотщина. СПРЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ. ВЗЕМЕТЕ СИ ШАПКИТЕ И ИЗЧЕЗВАЙТЕ - да не ви изпратим с букети и музика.

Още едно министерствооо, значи още има за плюскане.

Тези които са крали да ходят на магистралата да заработват и да се издължават!

Ако някай от четящите тези блогове и коментари /не визирам управляващите защото те явно не ги четат/ не може да проумее смисъла на българската народна поговорка След дъжд - качулка , те тая среща в Банско /чудя се защо трябваше да бият път до Банско за да се срещнат !?!?!?/ е нагледен пример за тази хубава поговорка..... Ако господа управляващите бяха си направили труда поне тук да хвърлят по едно око какво им пише народа, нямаше да се стига до това дередже!!!

Каруцата в реката сега мерки,аиде кои от къде е ОТСТАВКА и избори на есен!

Батко го хванаха че бърка в кацата преди половин година, ам тепърва ще оправят нещата с нова агенция за 6 месеца. (Данчо да се жени... Да да!)

Ама колкото по-неразбираемо за народа говоряг, толкова повече народът ги обича, нали? Ама, ни смятат за баламурняци и се подиграват с нас!

Е, какво друго може да се очаква от правителство, чийто премиер нямаше нито е, когато един ден трудов стаж ............

А бе вие и за предишните пари не признавахте,ама ги спряха.Сега не разбирате ли,че ЕС след реакциите на президента и премиера просто не ви вярва и ще ви гони до дупка.Ама нали сте тапигьози и арогантни мошеници, знаете,че ще плащаме ние, българите, а вие с натрупаните богатства ще се снишите по изпитаната рецепта.Дано се осъзнаем и ви изгоним, а след това и опандизим идиоти ненаситни!

ЧЕТЕТЕ FROGNEWS.BG - спират ни още 1,6 млрд евро !!!

ние сме си виновни,половината зариха глави в пясъка,другата половина отпраши на гурбет.нека дойдат танковете!!!!но за истинските виновници!!!!

Добре де, парите от ЕС ок, ама не е дискутирана темата и не са предприети никакви мерки за корупцията по високите етажи на властта и престъпността?

Каква работна група за координацията?Пак показжат колко са некомпетентни. Координацията не е проблем, защото ако не са разбрали, управлението е децентрализирано. Другаде е проблема, но нека да позкават колко са невежи.

СМешни мерки как да си върнем парите, които загубихме заради крадливото и некадърно правителство

хотел Перун, BMV, koi pla6ta?????

О, мой боже, прави боже! Не ти, що си в небесата, а ти, що си в мене, боже - мен в сърцето и в душата... Не ти, комуто се кланят калугери и попове и комуто свещи палят православните скотове; не ти, който си направил от кал мъжът и жената, а човекът си оставил роб да бъде на земята; не ти, който си помазал царе, папи, патриарси, а в неволя си зарязал мойте братя сиромаси; не ти, който учиш робът да търпи и да се моли и храниш го дор до гробът само със надежди голи; не ти, боже на лъжците, на безчестните тирани, не ти, идол на глупците, на човешките душмани! А ти, боже, на разумът, защитниче на робите, на когото щат празнуват денят скоро народите! Вдъхни секиму, о, боже! любов жива за свобода - да се бори кой как може с душманите на народа. Подкрепи и мен ръката, та кога въстане робът, в редовете на борбата да си найда и аз гробът! Не оставяй да изстине буйно сърце на чужбина, и гласът ми да премине тихо като през пустиня!...

Как да си върнем парите?! Чии пари??? Знаете ли - този срам е и наш. Наслаждаваме се на собственото си остроумие тук, вместо да вземем радикални мерки. Толкова ли няма свестни хора в тази държава, само боклуци ли са останали? Проста работа: прозрачност, малко добро възпитание, другото е образование - със сигурност има финансисти, които могат да се справят. Какъв е проблемът ни. може би е народопсихология - робско, страхливо племе. Е, може би трябва да чакаме Левски. Но такива се раждат на 500 години веднъж. Обаче това, което можем да направим, е да следваме неговите завети. Той е знамето на България. Няма ли мъже, които да застанат под него???

порочният кръг се е затворил отдавна и излизането от него е възможно чрез .....правосъдие! Ето защо там ни атакуват и с право го правят.

СМЪРТ НА КОМУНИЗМА И СВОБОДА ЗА ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ

Първа и единствена спешна! ОСТАВКА!

такаааа, нещо хубаво се виде тука на снимките хора....угрижени физиономиии,и в центъра СВЕТЕЩАТА ЗАПАЛКА пикаеща по фонтаните...той пък що е там да се пита човек?масларката въпреки огромните слънчево очила, нещо състарена ми се вижда...много намусени физиономиии хора, много грижи май има електоратооо

ВЪН БЕ!! ВЪН !!!

Европо върни парите на депутатите,чe ние бедните ще доидем при тебе а те гладни тука ще умрат.

Всичко в тая държава е в пълен ХАУС,само престъпноста е организирана!