Трима убити при щурм на министерство в Кайро

Трима души са загинали в сблъсъците между демонстранти и полицията Кайро, след като около 1 000 протестиращи се опитаха да превземат с щурм сградата на министерството на вътрешните работи.

Обратно в новината

Коментари - Трима убити при щурм на министерство в Кайро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва този президент ли е, какав е, да извика от горе самолетите да им пусне по няколко бомбички и след това от всякаде танкове и картечници да стрелят по тези негодници, и да не спира докато не е или изклал или арестувал всеки последен човек който участва.

Давидчо, ако успеете да "вдигнете"и Либия, е те тогава ще ви призная!...

Брат, на тия кой цвят да им сложим? В Тунис е жасмин, ползвахме роза вече, зеленото е заето, синьото и него дадохме... Крив банан? Дай да е жълта :) Честита поредна демокрация! Хубаво, нали - синя революцийка, зелена, бананена... да поблагодарим на Голямото Трибуквие зад океана

тъи тъи...та казваш кои командва парада?..............да чуе пак деда ти иоцо

Сигурно са руснаците. То е ясно.

либия малко по-късно. сега ще е йемен. 22 арабски държави тръгнаха да се консолидизират. ще има прекрояване на световната карта

Да се готви ЛИБИЯ!

ЦРУ ПОИЗТУПА ПРАХА И ОСЪВРЕМЕНИ РАЗРАБОТКАТА СИ ЗА СЪБАРЯНА НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ БЛОК ПРЕЗ 1989 Г. И СЕГА Я ПРИЛАГА В АРАБСКИТЕ СТРАНИ. ВРЕМЕ БЕШЕ.

Така е но нали се сещаш че това няма да го кажат по CNN, нито ще го повторят по БГ медиите които се явяват ехо на CNN :)

Погледнеш тая вълна завие покрай средиземноморието и през Турция у нас. Двама ахмака у правителството и 137 киртака в парламента какво ли ги чака. Армията е с народа, полицията мисля също.

Араби били, ама са по-смели от нас - ние сме мърши!

Не бяхме мърши. Станахме, след като седерастите ни предадоха.

МЪРШИ!!!

Много си заблуден баце..няма нищо смело в това което правят арабите - те са манипулирани овце, които ще бъдат дадени за курбан в името на следващата кукла на конци която ще ги управлява :)

абсолютно точно казано

Ами нас също ни имат за овце! Тези революцийки ги поведоха организационно откъм Facebook и Twitter, но социалните мрежи там бързо им ги спряха, а и Интернета изобщо. А ето какво става у нас: много малко хора всъщност знаят, че тези същите социални мрежи са забранени във българските вузове с централно нареждане от София до съответните системни администратори! Който не вярва - да провери! А това какво е!?!