Арести на видни ислямисти в Египет

Египетската полиция е арестувала Сафуат Хегази, салафистки проповедник и съюзник на "Мюсюлмански братя", по обвинение в подтикване към бунт и насилие. На летището в Кайро е бил задържан и говорителят на ислямистката групировка Мурад Али.

Обратно в новината

Коментари - Арести на видни ислямисти в Египет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арести на видни ислямисти в Египет Оказва се че египетските управляващи са по-европейци и по- големи защитници на демокрацията от европейска България.

"КЛАНЕ " не подхожда ли повече ?? Вие си се подхлизвайте, Ама Нас защо ни пързаляте ? Не сме деца, мааму стара ! баба Тодорка

Хакан Фидан, ръководителят на турското разузнаване (MIT), е уведомил преди пет седмици премиера Реджеп Тайип Ердоган, че контрабандна пратка с бойното отровно вещество зарин е влязла в страната от Либия и е продължила към България.

Прав си - видях го във фрии бг нет.

ЕС = шизофрения

Пожелавам на всички тука пишещите и подкрепящи военните действия във Египед да преживеете това което преживявят абсолютно мирните граждани във Египед ,които със своите протести искат да върнат ДЕМОКРАТИЧНО избраният си президент и свален недемократично от власт. Там се стреля по жени и деца абсолютно безразборно ,бих поставил линкове от видео кадри и снимки тука за да ви настръхнат косите от случващото се там но тези от Дир.бг ще ги изтрият. Газят хората със танкове и камиони ,да буквално минават върху тях и гледката е смразяваща. И такива като вас които подкрепят такова чудовищно унищожаване на хора не сте нищо по различно от тях.

На всички подкрепящи ислямистите да ги побарат брадати талибани.

И аз мога да пусна линк - на снимки на гаднярите от Мюсюлманско братство - половината са от войната в Сирия, 1/4 са на Хамас, а останалите са собстевно производство. Един "бюрт" го има убит вече на 5 (пет) места при различни обстоятелства. А на едно видео (тъпанарите забравили да го редактират) се вижда как един "убит" подритва оператора на няколко пъти с крак... Нещастни ислямисти, да горите в Пъкъла дано всичките!

Европейските дипломати са пълни нещастници!!! Когато дадена страна, заедно с населението и бива унищожавана /Ирак, Либия/, те ръкопляскат и се радват, щото така се била "демократизирала"! Когато сили в държавата се опитват да не позволят унищожаването и /Сирия, Египет/, то те тогава са сатрапи и диктатори!!! Бах ти и Европата ненормална................

Египет се оказаха доста по-напред и в час спрямо ислямистите от Западна Европа....тези хора живеят в измисления свят на толерантността..

Европейските страни поне да не пречат при обезвреждане на тези "Мюсюлмански братя", те сякаш са готови да ги приемат и в Европа-ето, един от тях се канил за Италия

Дано военните в Египет успеят да овладеят положението. Силно се надявам да се справят с "Ислямските братя", но се съмнявам да успеят да ги изкоренят веднъж за винаги... Все пак, по-добре контролирана военна диктатура, отколкото необуздан ислямистки терор...

А кога ще почнат арести на видни лумпени по обвинение в "подтикване към бунт и насилие"? Както ни съветваха лумпените преди време, да черпим от водещия египетски опит.

jingiby

Затова Ердоган в Турция обезглави армията. Иначе партията му и лично него го чакаше съдбата на тия ненормалници - мюсюлманските братя в Египет. Тежко ни, ако армията в Турция не се съвземе и не поеме нещата в свои ръце в близко време.

Казъл си го кратко, ясно и точно! Браво!

Така е! Безспорен факт. В тези страни армията и военните са носители на светското управление, колкото и странно да звучи. А срещу ислямския терор има само един лек - физическо унищожение...

Долу ръцете от светски Египет! Браво на египетската армия!

Много интересно целият цивилизован свят ИЗРЕВА за тези дето го рушат...убиват и ........Ама много интересно.Някой може ли да ми каже колко джамии и джихадисти има в Северна Ирландия!Евала на премиера на Австралия....той им го каза в прав текст...християнските държави със християнски ценности без привнесени ....

Обаче има сили, които искат да дестабилизират Европата чрез пълзяща ислямизация. Тя е видна навсякъде. И се прави под прикритието на религиозна толерантност. Обаче в момента, в който някой брадат изрод изреве Аллх е у акбар (Аллах е велик) на мюслюманите , живеещи на гърба на европейския данъкоплатец, им пада пердето, погледът се изцъкля и всичко човешко ги напуска и стават неуправляема тълпа, готова да коли и да руши в името на прават вяра!

Значи УеСАто най-после сложиха ръка върху Мюсолмански братя. Да не забравяме, че АлКайда е военното крило на тази организация. В интересни времена живеем.

В американски блогове пише точно обратното - че клонът на Мюсюлманско братство в САЩ е "наводнил" с ислямисти и свои членове администрацията на Обама (с негово знание и съгласие). Дори старшият му съветник по националната сигурност е такъв. Не напразно му викат Обама бин Ладен.

Това в блога на Сала Пейлин?