Побоища за хляб и бутилки с газ в Египет

На 11-ия ден от протестите в Египет, довели до икономическа парализа, на места вече се забелязват "хлебни" и "газови" бунтове, предаде ИТАР-ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Побоища за хляб и бутилки с газ в Египет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радикалния ислямизъм наближава границата ни-днес в Египет,утре-в Турция!И кой ще ви защити бе глупаци!Помнете 1396г!

Обама каза!!!

Това е демокрацията.И САЩ и ЕС апелират за предаване на властта.20-30-50 хиляди протестиращи са достатъчни за сваляне на властта на държава с 75 милиона население/0.07%/.Само прецедента, че има протест ли е достатъчен за свалянето на Мубарак?Не трябва ли да се състои референдум по въпроса?И дали тази искра няма да промени към "по-лошо" Близкия Изток? Не е ли това "завоалирана" експанзия на исляма?...Въпроси с неясен и труден отговор!

Гражданската война по-добър вариант ли е? И да кажеш нещо за позагиналите покрай тези протести? Ислямизирането наистина не е по-добър вариант, но лошият мир е по-добър от добрата война.

И Иван Шишман е мислил така...

Да се направи референдум или се насрочат извънредни избори.Предаването на властта е акт с неясни последици.На кой ще бъде предадена властта, кой е легитимният и приемник?

Белият дом призова египетското правителство да предприеме "конкретни стъпки" към мирно предаване на властта и предупреди, че без такива мерки вълненията вероятно ще продължат, предаде Ройтерс. Лидерите на 27-те страни от Европейския съюз също поискаха в Египет незабавно да започне предаване на властта и да се установи представително управление. колко познато ...оказва се се че тия са без всякакво въображение...

които в страната се използват от десетки хиляди домакинства поради липсата на централна газопреносна мрежа - на коя ли страна ми прилича Египет...да ли не е на една със сбърканичък премиер напоследък...?

На мене ми прилича на социалистическия Булгаристан, 16-тата република на СССР. Тодар Живков целиваше Брежнев во муцката, а българските комунистически лидери целуваха и двамата по дупетата. А целокупния български народ така и остана без газопреносна мрежа за населението. Така остана за винаги, че и до сега зависим от соц- монополите като Топлофикация.

бах ги в амуджите