17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, пишурките тук, съберете се и помолете началниците си да ви ваксинират с ваксина за поумняване. Много обли коментари пишете и не заслужавате ролинки за тях. Много държави се опитват да направят ваксина и може би някои ще успеят. А дали ще си сложите от тях имате гарантиран избор от която предпочетете. Ама аз съм сигурен, че с вашият умствен потенциал ще си сложите нещо друго отзад. Поне го вземете с един-два номера по-голямо. Ще изглеждате като умни.

Тази оценка на ефективноста е дори занижена. Според последните данни, уникалната руска ваксина защитава не само ваксинирания, но също така има защитен ефект върху хората в близост до него на разстояние до 50м!

Нормално, тази е с новия руски чип....

Ефективността се определя през третата фаза. Как така я определиха като не я е минала ? Да не искат да кажат, че са пръскали ваксинираните от втора фаза с коронавирус и са гледали дали ще се разболеят ?

В "широка страна" всичко е най- и работи.

Другаря Путин продължава да ходи неваксиниран. Питам се защо. Може би знае нещо, което ние не знаем?

Днес ,3 души ваксинирани с анти Ковид ваксина...се разболяха от Ковид ! Най-вероятно от ваксината на Пфайзер. Умрелите в резултат от ваксинация с Пфайзер са вече хиляди по света. Аденовирусните ваксини като руските,на Оксфорд-Астра зенека,са добри ваксини .

във Файзер (не Пфайзер) ваксината няма вирус с който да заразява.

ПИЧА ГОВОРИ ЗА ФАЗЕР,ДЕТО ГО КОВЕ С ПИРОНИ.

Не са хиляди. Милиони са. И не били хора, а мозъчни клетки в твоя промит мозък.

Днес ,3 души ваксинирани с анти Ковид ваксина...се разболяха от Ковид ! Най-вероятно от ваксината на Пфайзер. Умрелите в резултат от ваксинация с Пфайзер са вече хиляди по света. Аденовирусните ваксини като руските,на Оксфорд-Астра зенека,са добри ваксини .

Абе как мое да са толкова смотани тея рушняци, бе??? Пишат и говорат некви фантастични неща и си верват даже в тех! А отдавна е известно, че тея рушняци стават само за поркане на водка и правене на оръжие, за друго не стават! А сеа и ваксини били правили и то с такива показатели???!!! Само вожда Путев и тея смешни рушняци мое да верват в тея простотии! Нештастници.

защо лъжете- ефективността е над 300%

Не ни дреме за рушлямските препарати

Ето на, бърз ефек светкавичен целебен . Всичката гад млъкна, занемя с увиснало олигавено чейне, явно ще да мре задушена в бульон от собствена жлъч.

Защо няма научно проучване за зелев сок с прас и червен пипер, и горещо шкембе чорба с чесън и лют едър пипер. Няма земен вирус устоял на двата елексира. Да се раздават задължително 3.пъти на ден.

200% гаранция. О осигурена аура 5метра ДИСТАНЦИЯ от всякакъв вид вируси, бактерии, паразити, навлеци и всяка досадна сган. Няма нужда от скъпи фризери, свободно съхранение 5дни на хладно +15градус Целзий. ГИНЕС да изпробва и да докаже вярно или не!!!.!!

товаришчи, имам страхотна новина! путя издал приказ ..извините, пажалуста от вълниния прописал на росскийски, та издал заповед вся россо..всичка русолюбец немедленоведнага да ваксинират с новинкая ваксина! всички! завтра все перед россиянското пасолство за ваксинацията! носете си спринцовки, марля и спирт для дезинфекции!

Китайската е 105% ефективна! Турската ще бъде 110%.

Те на руската са забравили да и начислят ДДСто.

Краварските тролове ожълтиха кюлотите!!!

Т..е. глупости. За никаква ефективност не може да се говори преди третат фаза. Няма как да се изчисли. Могат и трябва да тестват има ли антитела, но това не гарантира ефективността и. Едва при трета фаза с працебо се прави сметката. Ето пример. 100 души с ваксина, 100 с плацебо. След известен период се гледа колко са се разболели. Ако примерно 10 с працебо и 1 с ваксина, то ефективността и е 90%. Деба тъпата руска пропаганда. Същото беше с безсмисленото одобряване на спътник 5. След тпета фаза се оказа не лоша ваксина, но това рропагандно оодобрение създаде съмнения в процеса. Руснаци, Сър.

Сър!

Как беше приказката, че сам се хвалиш когато е умряла циганката дето те хвали. Нищо свястно не сме създали вече един век и бац - ваксина. И тя, като нашето оръжие е най-добра, а нашият Путлер най-скромен и умен. За това и не се ваксинира с нашата прекрасна ваксина.

Руската ваксина върви с литър Боярищник и с двутомника с речите на Путин. Трите могат да се ползват по отделно и заедно. Еднакво са ефективни. Една жена на пазара рече.

Мозъкът ти още ли не е ваксиниран срещу оглупяване ???

Не подценявайте руските учени.

и си лягай!

Руските болни, най болни. Пък щом ТАСС твърди, може да е така. Хахахахаха

трябва да е МИНИМУМ 120%!

И накрая ще остане само путин.

Сбъркали са данните - ефективността е 400%, демек дори и труповете се съживяват

Я ми кажете какво произведено в русия имате, ниииищо, всичко е измислено на запад и сглобено в китай, айде трайте

една жена на пазара каза, че дозата по 500 мл от руската ваксина щели да я продават наливно от варели за шарлан. Условието било всеки да си носи бутилка.

И всеки който иска от нея трябва да носи вестник Работническо дело под лявата мишница. Паролата е "Мутри вън!".

Повечето ми колеги искат да се ваксинират с руска ваксина.Млади хора са ..

В Петербурге и да искате няма с какво друго да ви ваксинират. Наздоровя.

Най-после и русия направи препарат. Сега да видим дали ще го регистрира, или отново ще е "над тези неща"

ще регистрират колко са труповете от руската ваксина.

Надай се. Сложи си от говедарската Тя е най-добрата....

шъ си сложа

Това е фейк.

Да, постигнахме 100% ефективност. Ваксината е поставена вчера на 3-ма души и още не са изтрезнели!

СложИ си от говедарската. Тя е изпитана над 10 години

На теб като са я сложи аз не ща.

АААААА, объркали са. Ефективнност 146%. 100 човека от ваксинираните не са се разболяли и 46 са оздравели само като са гледали ваксинацията.

Мнозинството в Европейския парламент поиска днес ЕС да разшири санкциите срещу Русия заради случая с Алексей Навални..-.така че руснаците ще имат много произведена и не продадена ваксина и може да се ваксинират по 2-а пъти за по яко..ха.ха.ха

ДО ЩЕРЕВ ВИНАГИ КАТО СИ ПИШЕШ МНЕНИЕТО ИМА В ТЯХ МНОГО ЗЛОБА. ЛИЧИ СИ ЧЕ СИ ГЕРБАДЖИЯ ПРОСТ. ТЕ ИМАТ ЗА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ СЕРТИФИКАТ А С МАТЕРИАЛА СА МНОГО НАПРЕД. ПРОСТАК СИ ЧЕТИ ПОВЕЧЕ.

Той просто е много тъп

За тва ли те е толкова яд и пишеш с капс, леко че ще спукаш някой нерв, братушка.

Тебе ще те ваксинират с говедарска през гъза

Не е като вкиснатия буламач на турско-швабо-краварския Пфайзер...

Лелемале, изпитана на 100 участници.. На бас че Путя ще е пас и за тая и ще чака за 'вкиснатия буламач' ;)

На бас че ти си путка!

Защо се подигравате?Оръжие,бактериологично и химическо,наука за военни цели,защита от такова оръжие,Русия!Тази логическа верига е лесна за изграждане.Мислете!Защо Русия да няма 100процентна сигурна ваксина.Ако е нещо в ядрената област няма да се учудите ,нали!

101%

Страшни раб'ти има Рассия, ама...предпочита да си ги къта и да 'оди със скъсани гащи..

..... като тебе

малееееййййй, това е петата поред ваксина! тази вероятно е подобрената четвърта! онази нетрябваше да се пие алкохол петнадесет дни за да ти я инжектират, а тази трябва да си кьоркитук пиян за да идеш да се ваксинираш!

Кого ще я доставят и у нас, за да се въксинирам с нея, нямам доверие на англо-сакската от Пфайзер.

Отивай в русия и са не връщай

Иди си в Турция да те осеменят анално!

Руската ваксина, най-ваксиниращата ваксина !

Хубаво че ваксината е 100%, Въпроса е, ние можем ли на 100% да вярваме на Кремъл?

Даже 300%! Руската ваксина, най-добрата!?! Знаем ги тия работи от миналото време! Съветските болни - най-здравите болни! Съветските джуджета - най-големите джуджета! Съветският часовник - най-бързият часовник! и т.н.

Така ли ? Май имате грешка ... разбрах че ефективността била 110%....

на 60 ВОЙНИКА от 18 до 25 години тествали и имали 100%, аре да мине фаза 3 с 30 000 както му е реда и тогава да дращите колко е ефективна. каПутин още се страхува да си сложи от руската ваксина. ЗАЩО???

Шаломов предпочита да се къпе в ледените води в Москва отколкото да си сложи руска ваксина. Казвам ти дъще, сещай се снахо.

Излизат нови и нови скандални факти около руския „Турски поток“ – сега става ясно, че 3 млрд. лв. за строителството не са единствената цена, която ще платят българите за този руски проект. Европейският регулатор поглежда към България и има проблем. В началото на миналата годината в съответствие с европейските правила КЕВР изпраща за съгласуване метеорологията за определяне на тарифите за пренос на природен газ през и в България на Европейската агенция за сътрудничество на енергийните регулатори. Първоначалният отговор-доклад по въпроса, е крайно негативен, независимо от това, КЕВР през месец август одобрява тарифната структура на Булгартрансгаз, която е в нарушение на европейските правила. Това каза енергийният експерт и член на Изпълнителния съвет на Републиканци за България Христо Казанджиев, координатор на секторна политика "Енергетика" в предаването „Денят с Веселин Дремджиев“ по TV+ и ТV1. „На 16 декември Агенцията за сътрудничество на енергийните регулатори (ACEP) публикува своя окончателен доклад, от който се вижда, че всъщност в България тарифата води до кръстосано субсидиране. Българските потребители на природен газ субсидират преноса на Газпром през България. Освен това тарифите за Газпром са по-ниски от тези, които би следвало да плаща, за преноса през България“, казва енергийният експерт. По думите му това е може би една от причините за мълчанието на българските власти за въвеждането на „Турски поток“ в експлоатация с доставки за Сърбия по простата причина, че не двусмислено, а съвсем ясно Агенцията на енергийните регулатори е в нарушение на европейските правила. „България запазва едно гръмовно мълчание, дали ще има отговор, е много трудно да се предполага. Би следвало да има някаква реакция, но нещата вече са на такъв етап, че очевидно, в един определен момент ще се премине към санкции от страна на ЕС“, уточнява Казанджиев. Той споделя, че ЕС защитава в момента това, че българите по кръстосания начин осигуряват много по-ниски тарифи за руснаците. Това в известна степен води до нарушения в конкуренцията на пазара на природен газ, в рамките на ЕС.

100% е добър резултат. Обаче 120% щеше да е още по-добре.

Новата ваксина "ЕпиВакКорона" при това и е удобна за ползване - може на се съхранявя при обичната температура в хладилника и ще има не само в течна форма, но и на прах.

Ей, руски троле, на български не се казва обична температура, а обичайна температура. То българският не е като руския! Освен на прах, ваксината ще е налична и като анален крем, за да се мажат руските джуджета, които с право се страхуват да си сложат от Спутник V.

Полуграмотния простак, не се изхвърляй, а учи български език и чети повече. Обичната — ж. р. членувано. обичната е производна форма на обичен ( ж. р. членувано) Например:Обични ученици, поздрави от обичните си…, обични мои съобщения,Не знаеш родния си език, а руснаците ти пречат, говедо злобно и нещастно.!

Русия, ще спаси света,(нас обикновенните) повярвайте. Богатите винаги ще се оправят.

против простотия няма, а болшинството бг еврогей-тъпанарчета имат нужда!

Който не e наясно и хвали оксфордска вакцина: Астро Зенека сключила Меморандум с Русия за използване на руската ваксина Спутник V вероятно във втората фаза, тъй като Оксфордска ваксина се оказа неефективна със своите 60-70 %, а руската ефективна на 90-95 %.

разбра че е ефективна руската ваксина като и руснаците не щат да пробват.. даже и Путин .

Ами от Израел и Турция. Щом плащат и масово се ваксинират значи са проучили. Защо евреите не купуват от краварските и еврогейските?!?!

Дааа, а от Кембридж си поръчаха зилове, газки и лади!

да ги омешат и да добавят боярищник, та да се приема и орално.

Малко е сто процента,най малко 190 процента,както качеството на всички руски стоки.

Абе чудесно ама Ншите корифей министри и вожда вече са напазарували западняшки ваксини за целя БГ народ и сигурно са си взели и комисионните :)

Имате грешка при переводе, эффективност 165 процент!!!

Правилния превод е "коко харесва космати мъже"

От опит знаеш а

С тази скорост на подобрение и успех руската ваксина догодина те прави безсмъртен!

Е то и на Модерна беше % на първа и втора фаза ... после стана 98-99 което си е все същото