17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега кукловодите ще започнат настройването на хората един срещу друг,ваксинирани срещу неваксинирани!Лагери за война!

12 % психично болни хипохондрици.

Толко ли са ковид идиотите, и заради тая мака част олигофрени патят всички... Винаги има измет в едно общество, деба и боклуците ...

Зависи от вида на контакта.

Най-много съм притеснен от ГЕРБави калинки!

За сексуален контакт ли питате?

Има два положителни ефекта от "корона кризата": В световен аспект замлъкна онова кресливо хлапе Гутенберг В Бълграия 80% от ония 80% на Радев отидоха при Борисов.

ДА ВИ НАБИЯ СКАПАНА АНКЕТА, ТАМ КЪДЕТО СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА

баси тъпата анкета!

Грета Тунберг се казва гнусната чума :)

Гулденбург му е фамилията.

АЗ СЕ ПРИТЕСНЯВАМ САМО ОТ КОНТАКТ С ГЕРБЕРУНГЕЛ, ТОВА Е ИСТИНСКАТА ЗАРАЗА

12 процента ковидиоти. Не е зле даже е доста добре.

Доста обнадеждаващо ако само 12% в България се нуждаят от сериозно лечение в психиатрия!

С "новина" като тази се отива на противопоставяне на стадото на ваксинирани, срещу неваксинирани. РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ е казал Нерон. А нашите еничари показват,че са добри ученици.

"Ще се притесните ли, ако разберете, че до вас стои неимунизиран човек?" Ако е чумав и прокажен може и да се притесня, но иначе - не. Айде стига с тая паника от тоя Ковид. Както казва Кръстю Лафазанов в сценката за бахура - "вий са осрахти".

Народът го е казал: "Двама се карат, трети печели"

нови НАЦИСТИ, ВАКСИНИРАНИТЕ РОБОТИ ..

Оххх.. сега вече се притесних, че 12 % се притесняват за това нещо..

И защо да се притесняват бе ..те нали са ваксинирани ,сложили са бронежилетка

стига сте внушавали че неваксинираните ще са ненормалните хора. Наред ли сте с подобни анкети, внушения и манипулации? Нормално е нормалните да не искат и да се притесняват да си слагат неизпитани ваксини, за които производителите не поемат отговорност. Ненормалното е, да се убеждават хората сами да си поемат отговорността от политиката на продажни доктори и политици. Не внушавайте, че занапред във времето нормалните ще са ваксинираните. Защото те също са носители на вируси и не предпазват останалите хора, а само себе си. Аман от внушения и манипулации, целящи да променят сегашното нормално с бъдещо ненормално. А хората срещайки се в магазините, моловете, парка, градския транспорт няма как да се питат един друг дали са ваксинирани. Или намерението е да им се сложат отличителни знаци като ушните марки по животните. Видяхме как се унищожиха животните, сега целта е унищожението на хората ли? Аман от пропаганда и зомбиране !

Анкетата си беше идиотска. хората вървят по улиците с мегафона едните викат аз съм ваксиниран другите да викат аз не съм ваксиниран:)))) Всеки сам си решава дали иска или не иска да бъде ваксиниран.

Днес едно социологическо проучване дава толкова подкрепа на гробарите - 24,6 % от 47 % гласували = 11,56 %.

В крайна сметка всички ще умрем.

Значи за тебе нормалните са само тия дето не искат да се ваксинират. ти какъв си ти че ще определяш кой нормален и кой не??

Аз се притеснявам само от контакт с червена ,бетонна ,тъпа тиква

Само руската ваксина ще оправи нещата. Иначе зле. Другите са с чипове компютри вътре .ще ни облъчат ще ни объркат. Само Путин и спутник форевър...

Е що от премиера?!

подлого герберска? Значи до сега всички си бяхме нормални, ама сега ни се втълпява че ваксинираните с неизпитани ваксини ще са нормалните. Абе гробарите, толкова сте тъпи.

Те толкова ще се ваксинират...

Хайде сметни за помията колко дават.

12% от хората са кретени

Що само 12, нали преди време бЕха цели 80!

на тъпо зададен въпрос, естествено ще получите тъпи отговори и неадекватни резултати!

айде да видим

Ало, Дира. Ваксината е по ЖЕЛАНИЕ. Не е възможно да се ваксинират дори 30 процента от населението, защото няма ваксини. След 6 месеца първите трябва пак да се редят за инжекции защото защитата свършва.

Отивам в Македония да си бия Спутник. Не вярвам на Бил Гейтс и Бойко Борисов. Те няма да ваксинират .

дебил нещастен, ако като дете не бяха те ваксинирали за полиомиелит, туберколоза и т.н. най-вероятно щеше да си гушнал босилека...

ВАКСИНИРАНИТЕ заразяват всички около себе си. Защото организма им синтезира белтъка на вируса денонощно . ВАКСИНИРАНИТЕ няма да спазват мерките и ще заразят стотици хиляди хронични болни.

Има задължителен имунизационен календар. Хората масово не си поставят задължителните ваксини, но ниКОЙ не ги подсеща за това. Няма информационна кампания, няма обратна връзка от личните лекари и т.н. За сметка на това яко се рекламират "безплатните", платени с наши данъци незадължителни ваксини срещу ковид, неприминили през всички етапи на проучване. Та от кои от двата вида неваксинирани да се притеснявам - от първите, които нарушават закона като не се ваксинират или от вторите, които както и ваксинираните са направили личен демократичен избор?

След като ваксините имат КПД само 60% ваксинираните ще бъдат по-опасни от умните. Защото ще разчитат на ваксината и няма да спазват правила и тези 40% ще заразят много повече хора.

аз се притеснявам и то силно, ако до мене стои човек не имунизиран срещу европата и демокрацията щото има опасност да започне да скача като побъркан шебек и за размахва разни вещи с които да ме халоса!

За един тостер има гаранция ,за ваксина няма гаранция. Отделно всички ваксини са в трети етап на изпитания до 2023 г. От какъв зор нямам право да съдя производителите ,ако се разболея след ваксинация.

Абе Вие направихте този грип на Чума..... стига тъпотии !!!

всеки имунизиран е побъркан и депресиран заразоносител и е обществено опасен! да се затвори до живот!

Днес си сложих втора доза и хвърлям маската. Ще бъда имунизирана няколко месеца и не ми пука за маскираните страхливци. Нямат право да ме глобяват .

ваксините досега са убили и побъркали повече хора от болестите срещу които се ваксинира!

Едно време Монк го даваха като човек с личностно разстройство, сега ще го направят норма. Стига вече. Вируси и бактерии има и ще продължава да има. А хората ще умират със или без ваксини. Това, ще даден грипоподобен вирус е с по-тежко протичане и една идея по-смъртоносен, не е повод за тази пивсевместна простотия... Колкото и да не ви се иска да го признаете - най-добрият индиктатор е поведението на хората - излизат, събират се, заведенията в провинцията повсевсемтно работят (нелегално). Ако наистина беше толкова зле, колкото се опитватее да го представите, щяхме всички да се изпокрием като мишки вкъщи и да барикадираме, защото всички имаме инстинкт за самосъхранение. А това, че болниците не могат да поемат лечението на 10 000 пневмонии едновременно, е тотално различна дискусия. Може би е и обяснение за високата смъртност в определени държави, които са уж "най-развити". Така че спрете вече да лепите етикети на хората, които се опитват да живеят без страх. Разбирам, че вероятно сте гневни, ама се опитайте да се контролирате. Все пак някои сме избрали свободата, макар и да ни "струва живота" (щото видяхме, че не е така и то не "заради мерките", просто щото никой не ги спазва и пак не измряхме. Също - доста стари и болни хора се излекуваха, а "нормален" грип май нямаше тази зима...

Аз пък не мога да забременея след втората доза .Вече месец и нещо.Бях от първите и може да са ми били некачествена ваксина. Ужас.

Някои смятат че не всички ще умрат.