17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не дезинфектират трамваите и тролеите...При соца всеки ден го правеха...миришеше неприятно, но е мого добра мярка...И не струва нищо...Къде е санепид станцията? Има ли я изобщо?

за ваксините...Десет години си слагах противогрипна ваксина...не съм кихнала...Преди това грип не ме отминаваше...Тази година много закъснях с ваксинирането и така и не си сложих...Като гледам как протича грипът и най-вече-тези бързоразвиващите се пневмонии, виждам колко безотговорно съм постъпила...

вчера докато чаках при доктора, преглеждаха едно детенце с ужасна кашлица. майката обесняваше кои номера шуслерови соли му била давала. начи или тряба да пишат мълниеносно в отчета или да пращат у затвора такива. смятайте.

Това е нищо, такива истории съм чувал от познта педиатър, че филмите на ужасите са като невинни хумуристични скечове. Карат деца в насипно състояние на антиваксъри, лекувани с билки, лекувани с бяла магия, лекувани с уринотерапия, хомеопатия, конски косъм и перо от бухал. Докторите не искат да ги приемат заото като умрат в болницта или останат сакати за цял живот и после тия родители почвали съдебни дела срещу тях.

Мда...биолабораториите на САЩ работят активно и все по успешно за изготвянето на по тясно насочено биологично оръжие, правейки пари и от смъртта

от 39 коментара... 2 смислени. останалото грачене на най-неуките

грипни вируси с грипните ваксини и епидемията бухва и тъпи джи пи та агитират за ваксините, защото вносителите им плащат пари за рекламата

Писна ми от прости хора които си мислят че много разбират. Две поредни години си слагам ваксина през есента. Но такива като Вас знаят по-добре за световните конспирации и затова един ден ще си заминат преждевременно от собствената си глупост.

Всички които искат грипна отпуска... аз съм за. утре дърпам шалтера и се прибирам вкъщи. Няма само за вас да е почивката бе тарикати. и транспорта и магазините.

Няма ли накой, в тази " държава" най-накрая накрая, да изнесе информация, за брой заболели, вид щам или вирус, какви лекарства трябват, има ли достатъчно ваксини, и т.н . Ден след ден областите обявили епидемия се увеличават, а никой не дава информация.

Когато министър-председателя е тип селски пъдар, какво може да се очаква от подчинените му.

Всеки ден от самолетите пръскат отровни вещества. Жертвите на грипа в България са колкото за цяла Европа. Има геноцид над българските граждани.

Няма ГРИП ! А, ЗА ОТРОВИТЕ НЕ ЗНАМ!

в Европа се имунизират повече хора...

Тия вече не ни бавят, почнаха направо да ни изтребват! Царство му небесно на детенцето!

Голям риск са новите епидемии. Медиите недооценяват тази опасност и рядко вдигат шум около научните публикации, че резистентността на бактериите към антибиотиците расте, или че се появяват нови щамове на вируси. Всяко действие в природата има противодействие. Прекаляването и презастраховането с многобройни ваксини и антибиотици води от една страна до сривове в имунната система на хората, а от друга до взрив от мутации при микроорганизмите. Прибавяйки към това изцяло фалшивата и изкуствена среда и начин на живот. А също и презаселването, замърсяването и изключително модифицираната и пълна с несвойствени субстанции храна. И ако споменем и климатичните промени и аномалии съдействащи за появата на нови щамове, както и нескончаемото пътуване и местене на хората, с които пътуват и всякакви вируси и бактерии. Все повече ще има неприятни случаи. Никой не е застрахован. Човека отдавна руши собствения си дом. Най-вече поради изцяло кривия път на развитие, който няма да доведе до нищо добро.

Всяка година средата на януари, дотогава нищо никакви смъртни случай, а да кажеш че тая година студът не почна средата на ноември ще излъжеш

Да, това е още един фактор, който е обвит с мистика, но принципно кукловодите при тези технологии нямат нужда от толкова население. А и те се дразнят от замърсяването. Така, че се промъкват сведения за всестранни опити за намаляване на човешката популация. При положение, че глобална война е много рисковано да стане ядрена, пък и много разрушителна. Сигурно търсят други методи.

Кетайците бърникат човешките гени и ускоряват мутациите на кетайските вируси! Може от вирус по птичка да е минал през геномодифициран супер кетайски солджер и да е станал обиец на нормални хора бактериата!

Върлува свински грип. Същият, който се появи през 2009 г. Пък и България се управлява от трите прасета. Знаете кои са те! ?2019 г. е и година на свинята!

В София също е страшно, но се мълчи. Защо не обявят грипна епидемия. Това си е чист ГЕНОЦИД! Пълнят гушите на фармацевтичната мафия!

Защото не е уточнено дали е грип или вирусна плевмония.ББАХ ще реши проблема може да са го замислили като стадото на баба Дора.

Фюри

пЛевмония ти е главата проста.

Национална грипна епидемия незабавно. Да се вземат всички мерки за справяне с епидемията. Какво чакат още???

Най-вероятно е някое цигле. В детското отделение на плевенската болница 90% от пациентите й са цигани. Както се казва по цигански - това е финансова загуба, но Манго ще направи друго. Оказа се, че в едно село близо до Плевен, циганите вземат от 600 до 4000 лв помощи???? Колко работещи българи вземат дори 2000 лева заплата?

"В детското отделение на плевенската болница 90% от пациентите й са цигани" ...като във всяко друго детско отделение. Само че тази година епидемията не е като друг път. Или хората станаха още по-кекави.

Ужас...

Само едно уточнение качете се в адския транспорт и вижте покрай прозорците колко пръста прах се е натрупало който гъ бършете с якета и ръкави.До кога тази самоковска роднина на бат Сали ще я търпим нито се дезифекцират нито се мият колите на адския транспорт но си иска 1,60 за какво ма в този превоз се возят ученици които утре ще натръшкаш заради немърливоста и алчноста ти .

Да почива в мир детенцето и сили на родителите. Но вече за втори път чета : " починали вследствие усложнение от грип, но не е доказано, че са били болни от грип!?" Някой наясно ли е какво искат да кажат ? На мен единствено ми е ясно, че вземат хората за глупаци. То е ясно, че не е просто грип ,а има и нещо друго. Как след прекаран грип /говоря за първите починали жени/ след това се развили бързо такива усложнения, че да доведат до фатален край. Сега и детето. Мълниеносно! Каква е тази болест?

Прочети малко за испанския грип и после пиши глупости. Няма "просто грип", защото не е никак просто. Досега кихахте от други вируси, а сега си е баш грип, барабар с усложненията.

Ако наистина сте лекар, в което силно се съмнявам предвид написаното, Вие си спомнете / ако не сте някой младеж/ какви грипни епидемии е имало и има всяка година и имало ли е такова нещо. И още нещо , аз акцентирам на начина , по който се поднася информацията. Щом не е грип, да кажат какво е. И какво е това обобщение : досега кихахте от други вируси"? Кой е кихал? Аз не съм, така че без такива обобщения.

Има цял институт по заразни и паразитни болести, да изолират вируса и да го идентифицират - кристалографски метод и секвениране знае ли ги напр. Кантарджиев там как се правят!? Трябват отговори тука, има ли компетентни в тая държава!.

Съжалявам много за детенцето. Дано почива в мир. Съболезнования на близките.

Става въпрос за разпръскване, на какви точно щамове да кажат тия, дето го разпръскват....но този вирус заразява и без си бил в контакт с болен , и при миене на ръце и т.н. а степента на смъртоностност е ужасяваща. Това си епидемия и не само за децата,ами и за родителите им и за по- възрастните....Трябва да се обяви извънредно положение и всички да са масово с маски, а всички болните да са задължително изолирани, под наблюдение и контрол.....масово измират хората, такова нещо не си спомням, а съм на достъпа години вече

И кой е типичния за България грип?Разпръсква ли го били... Това не е да си пръскаш лозето със син камък.

Ти ТЪП ъгъл ли си или ....?!

Няма грип! Има мошеници с медицински дипломи и родители непукисти! Наздраве! Изпихте ли си ракийката? Този сезон ще има такива новини, за да ви шашкат. Миналата зима защо не се говореше за смъртните случаи???? И няма ГРИП! И няма имунитет срещу грип! Както няма имунитет срещу удавяне! Това дете можеше да се оправи точно за 10 секунди, но на кого му пука????

може да пишете че родителите са непукисти?Какъв човек сте?Преди години синът ми изкара свински грип беше голям кошмар не го пожелавам на никой.Дано намерят сили близките.

Човек! Човек! Човек, който се опитва да влее акъл в 7млн циганина с егн-та! Свински, слонски... глупости! Грип няма! Има безкислородна среда в синусите и оттам се тръгват проблемите- връщате кислородната среда и всичко се оправя за нула време- буквално! Но на кого му пука, болният човек плаща ....Спете!!!

Все още не е ясно грип ли върлува .До момента никаой не е казал грипа какъв пилешки,телешки ,свински,кози или си е вирусна плевмония

... потърси в Гуглето и ще видиш...

аз това намерих:МКБ-10 J22 Остра респираторна инфекция на долните дихателни пътища, неуточнена .Може пък гугъл да ми се сърди

Не, не съм търсил, това МКБ-10 J22 е твърде сложно за мен. Търсих "Гъша хуйня"...

Защо не обявят национална грипна епидемия поне за училищата?!

За да може по-качествено да се разнесе грипът. За мен е престъпление, че не обявиха неучебни дни за София, особено на фона на епидемията в София-област и постоянно пътуващите и най-вече заради тежките усложнения.

А вие какво дремете пред клавиатурата? Обявили-не обявили, вземате бележки на децата си, на вас - отпуски, болнични...

Затворете училищата и детските градини в София бе пъпеши! Какво още чакате???

Абе не знам какво става в тази България, но хората масово се разболяват от рак, рядко стигат до пенсия, сега пуснаха и някакъв грипен вирус, дето ни убива, въздухът е мръсен на пепел, унищожават ни!

От година на година спускат нови и нови доработени щамове. Накрая ще изпуснат нещо къде без да искат, къде нарочно и ще ни уморят половината и да се знае!!! Гадове от фармацефтичната МАФИЯ

...ние отлитеме. Те сами ще се изтребят.

Много луди хора има тук

Направо тръпки ме побиват, като чета. Ужас, горките родители, дано да им стигнат силите да преживеят това.

Голям кошмар.Какво се случва? какъв е този грип?Милата душичка малка и невинна.

Днес обявиха, че в два от случаите изследвания са доказали, че не са били болни от грип, но по някаква причина не се да ва гласност и на тези новини. Всява се излишна паника и се разпространяват недоказани твърдения. В условия на грипна епидемия населението е особено чувствително към такива "новини".

Да не е Ебола

Ебола не е, но има мног други възможни причинители. Изглежда нещо срива имунната система на хората. Или пък е ситуация като от книгата на К.Абе (той ли беше?), дето оттърваха един бутиков вирус...

Тия защо ,,въргалят,, народа? Това не е грип, няkакъв вид чума е!