Една от най-богатите жени в Русия загина в самолетна катастрофа

Машината се е разбила при заход за кацане на малкото летище Егелсбах, на 10 км от Франкфурт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не са се разбрали с ВП...

и богатите да разбират от време на време че са смъртни....няма да мрат само бедните я!

богата, позволено и е да и се разбие самолета!!!

също плачат!

Най богата жена в Русия е Путин

Забравила е да си плати членския внос на Вовата, а той подобни неща не прощава.

Да изключим, че става дума за рускиня. Тук имаме полет от Франция за Германия. Самолетът (Epic LT) е американски, с първи полет 2004г. Ползвала в компанията Боинг-ове. Да видим дали ще изкарат виновен Путин! Странно как пропуснаха за онзи футболист, на който падна самолета в Ламанша.

Англосаксонците са започнали разследване...виноват товариш Путин

Трола се наспа, застъпи на смята, и изкара 5 копейки...

толкоз наблюдаващи трлове един повече един по-малко голям праз

Само на мен ли ми прави впечатление, че хората сред останките са със твърде специализирани облекла! Това са типични облекла за химическа, биологична или радиационна защита! Не мисля, че това е типично облекло на разследващи, които обикалят сред останки на катастрофирал самолет. Да не би да имат някакви съмнения или какво?!?

Всъщност, това са облеклата на криминалистите, чиято цел е да не замърсяват мястото на местопресъплението... или произшествието. Маските са заради отровните изпарения от изгорялата машина. Хубаво е човек първо да се пообразова, преди да ръси мнения наляво и надясно...

В Сирия такива не ползваха при "химически атаки", като с немският зарин. Иначе може да си прав.

Не искат да си цапат анцузите.

полирането на мозък с кокоа _кола и пуканки и добавка на джин и шотлансдко ...води до страхът е голямо шубе....даше у териториите на шнапса...

Как така не се знае кои са другите 2-ма? Като са тръгнали от Кан не са ли ги проверели и записали някъде или като са богати за тях не важат земните закони, но виж божите действат. Жалко, че заради тях са загинали и невинни хора на земята.

Това е шенгенско пространство, граничен контрол няма. Второ, това със записването не е много сигурно, не може де се обяви някой за мъртъв защото по документи е излетял от някъде.

те самолетите зер за бангии трабанти ...смехуран

Сега ще си отживее и ще си харчи милионите на спокойствие.

Съболезнования на близките и! Сега ще им изпратя катафалката с ремаркето и един ковчег с джобове. Колкото по богат ставаш, толкова повече негативи натрупваш . Хейтъри като мен не ти броя, броя негативите на прекараните работници, съперници и партньори. И накрая количествените натрупвания водят до качествени промени. Тъкмо си уреди живота и взе, че умря.

Една от най-богатите рускини, собственичка на S7, а лети с изключително ненадежден самолет, който има около 50 бр в света и струва около $1мил. Доста жалко..

И е тип направи си сам, сглобяваш си го на двора...

ни мое дъ бъди ки нали били "най-великикте" краварите...аз се чудя що щайгата ф 35 спря да лети пък то виж де било кучето заровено ..ненадеждни били хих

втората по големина след "Аерофлот" ... 600 млн долара? Бъзикате ли се бе хора?

И това, и че останките на самолета били "разпръснати" " в радиус от 20 МЕТра" (!) [Epuc LT самолетът, когато е цял, е дълъг 11 метра] издава едноцифрения коефициент на интелигентност на Дир-ника, написал тази дописка/антрефиле

Ако самолетът не се разруши във въздуха останките са концентрирани в мястото на падане.

е лично богатство ама чукча писател чукча не читател ..те такива ги подбира интелектуалът цоко боко и ко

На американските самолети въздуха им пречи да летят в последно време!

А тази рускиня и компанията и защо не летят на руски самолети тогава?

На руски машини летят с предимство военните и руснаците. Така наречените бизнесмени/олигарси летят, плуват и се возят на каквото пожелаят, но на тяхна отговорност.

Ми те и на западни да летят виж какво става.

А тия падналите с много загинали 737 MAX руски ли бяха че нещо не се сещам?

защото руските самолети не могат да покрият нормите на западния свят за шум, замърсяване и безопасност. Някъде в Африка все още ги ползват.

някакви чалгари летяха на руски самальот от Сочи до Сирия

Дали е имало външна намеса или е инцидент?

Имало е външна мамеса , да но отгоре. Не си е платила данък богатство, там където трябва и са я изключили от матрицата !

Пикантно е че самолета е на фирма която са купили.

Падат - качват се...Движение да има!

Как така без коментари. Не може да бъде!