Един загинал и 12 ранени след серия нападения от движеща се кола в Аризона

Няколко души са пострадали при автомобилни катастрофи и от счупени стъкла

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Патакламата в САЩ почти стана ежедневие. Не знаеш кой и кога ще грабне оръжието. Макар и голяма страна, най-голямата демокрация, то си е доста тъпо.

Мисля, че е крайно време да се предефинира понятието "демокрация". След като в света на лакеите САЩ са единствените носители на това понятие значи можем спокойно да определим уличните престрелки за светлото бъдеще на оцелелите в тях. В този ред на мисли ме обхваща носталгия по времето когато играехме до късна доба на стражари и апаши, а истинските апаши не смееха да си покажат носа навън. Сега е по-демократично, апашите са навсякъде само дето не се стрелят всеки ден. Но пък децата си лягат рано.

Къде е журналистката герой да даде интервю за случката

Дира, дори не можете да вкарате видео от тубата в статията ли? Коя модерна медия се занимава със слагане на линк към youtube и се очаква читателите да маркират текста, да го копират/или десен бутон директно да отидат ? Я да видим кой не се е занимавал с елементарно проучване как стоят нещата ...

Извинявам се, даже не е "линк", а един гол текст

докога Русия и Китай ще търпят тези луди американци да разиграват света? трябва да им бъде забранено да притежават ядрено оръжие, защото утре някой полудял техен военен може да натисне копчето на ракетите... всеки ден почти има някой луд, който да убива невинни хора в САЩ, това е срам и позор за САЩ!!!