Ебола погуби 1427 души в Западна Африка

Епидемията от ебола в Западна Африка е причина за смъртта на 1427 души от общо 2615 известни случаи на разболели се, съобщи Световната здравна организация.

Обратно в новината

Коментари - Ебола погуби 1427 души в Западна Африка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цитат то News 7 "Нигерия регистрира два нови случая на заразени с ебола. Така общият брой на регистрираните болни в страната достигна 14 души." Явно попадне ли веднъж някъде дори и при най-строги мерки неможе да се ограничи. А ние нарочно ще си я внесем. Тъпаци.

Пак съм Аз Еболата. Моля Ви, ама Много Ви моля да ми върнете името. Аман от възродителни процеси и в медицината. Искам си оригиналното име. Казвам се по фамилия Грип. А цялото ми име е Прост Летен Грип. Ебола или Ебала е майка Ви. Какво плашите народа само. Урунгели масонски. Ракия и чесън не обичам. Яжте пиите и се веселете. Аз не съм Ви проблема, а продажните ви политици и мафиоти.

за времето за което четете статията от малария и други заболявания в африка си заминаха два пъти повече чиляка.

Какво става със самолета? Правителството на гейберастките подлоги Плювнелиев и Лизашки още не е излязло с обяснение. Гадини.

целта е ебола да зарази, малкото останали комунистически олигофрени. така и така мизерията която ги очаква ще унищожи основната маса от олигарси, нагрухали се през последната година.

Мин. на Здравеопазването КАКВИ ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ Е ОСЪЩЕСТВИЛО за предотвратявване и разспространение на смъртоносния вирус у нас??? Какава ГОТОВНОСТ има Б-я, за да се лекуват или поне предпазват екипите, контактуващи с евентуално заболели??? КАКВИ СА ПРЕВАНТИВНИТЕ МЕРКИ, които Министерството е предприело, ДЪЛЖАТ НИ ГО , ДА ЗНАЕМ ??? ЖУРНАЛИСТИТЕ, бихме искали също да ИНФОРМИРАТ цялата общественост и да ни обяснят, защо се закъснява с тази информация??? В целия нормален свят от преди половин година се разгръща кампания за превенция и подготовка на нациите си, за да не стоят ТЪПАНАРСКИ КАТО НАС и да нямат идея, кое какво е!!!

От толкова много народ при нас ли точно ще дойде :)

Болестта върлува поне от 49 години. Това, че се е пренесла потвърждава факта, че смъртността не е 90%. Предполага се, че е между 66 и 75%. Лошото в случая е, че преболедувалите са заразни и вируса остава в тях. Иначе за цифрите пълен майтап. Има области в които от години не е стъпвал лекар и въпреки, че племената мрат от 40 години от болестта все още има живи хора по тези места.

Бега тя, от потни футболни гащи, и миризливи ботонки ! С обора на Бистрица, каде не летехме, никой не кихна?

Не съм съгласна с кацането на самолета от страна със смъртоносно вирусно заболяване , и все пак щом ще се случи не трябва ли министерството на здравеопазването да разполага с експерименталното лекарство , за да се реагира при нужда моментално , или изобщо има ли план , ако се прояви заболяването при екипажа на самолета , мисля че трябваше да ни запознаят с вероятен план на действие ,ако стане нещо, а не да ни обясняват , че нямало риск да кацне този самолет !

България не е готова за вируса Ебола. МИнистерството на здравеопазването реагира като колониално звено на някой си, примерно ТИМ!!!! Вярно е че ТИМ са стигнали доста проценти от БВП на Българтия, но да се позволява такава криминална практика от тяхна страна е просто недопустимо!!

До Sergo.Един възможен начин за организиране на протест е отделен сайт със съответната структура където да може е се предложи ден и час и съответно хората да заявят че ще присъстват. Този сайт трябва да стане достатъчно популярен така, че да може вани теми от ежедневието да се обсъждат и когато няма чуваемост от институциите да се предприемат протестни действия. По форумите много хора казват хубави неща, но темата отминава и всичко се скрива. В действителност от такъв сайт може да започне самоорганизирането на протести. И пак ще е нужна наякаква организация - хора който да отделят от времето си за поддръжката му както и няколго души който да представляват протеста пред медиите и институциите. Е, малко найвно, но може пък да проработи.

госпожо. Ебола е идеалното решение за България. Ще убие 75% от населението, защото другите нямат пари да дават 10 дена по 1000 лева за оцеляването си. Сред тях много голям брой ще бъдат роми. Рязко ще намалее възрастното население, защото родителите ще прочетат да дадат средства за децата, а не за възрастните.. Социалното министерство ще харчи 10 пъти по-малко за ромите. Пенсионерите от 2,2 милиона ще останат 800 000. В банките ще останат милиарди влогове без собственици...

Грешиш братле, за ромите ще де намерят пари за ваксина и серум.. Ма тия наште прости политици, не разбират ли че без електорат дето си плаща данъците не става. Накрая тука ще останат само роми и политици, кой ще им работи на всичките тия търтеи?

ползват виолетов убиец з а убииствата подобен успяхме д а блокираме след убииството на оня зам министър убит в Истамбул и на ударени чрез разработка Месопотамски синдром или БИРС

правителството не ни трябва тук след тоя случай в самолета и в нигеря 25 год. стигат

Банани и бежанци приемате, но самолети не.!

Бананите не идват от Африка обикновено , а от латинска Америка. Иначе за бежанците си прав.

искам да попитам каква е договорената цена за поправка на един самолет идващ от страна с ебола. просто така, за да се знае на колко са оценили тим с подкрепат на министерството на зравеопазването цената на българския живот. мерси за отговора

случая е особен. Официално 2 страни са отказали прием на самолета. Неофициално страните или компаниите са повече от 6. За това цената може да е в пъти по-голяма от нормалната.

именно поради тази причина попитах без да очаквам отговор. искам да знам цената определяща границата за икономически оправдан риск. искак да знам коя е сумата, за която "българският" бизнесмен, "българският" чиновник и "българският" министър, считат рискуването на български животи за статистически оправдано с цел генериране на финансова полза. това е....тези "хора" изброени по-горе са претъпници, престъпници, престъпници....

Само няма да се плашите,Бате Бойко ще ни управи.Той е Бог На Боговете.

САмолета с който е пътувал Патрик Сойер е бил на ESKY която не е НИгерийска компания! Този път може и да ни се размине, но ако ТИМ продължи да внася самолети от Африка, може и да не си се размине следващ път!

А ние сами си докарахме самолет оттам за ремонт на летище София

а ние приемаме самолети за поправка от нигерия, щотo нямало риск...всички политици сте гнусни престъпници спрямо собсвения си народ. безсрамници

горе долу толкова затри, като го турнаха Генерал на мильоцйонерите и взема да изребва заподозрените и с гранатомет ? Страсберг го осъди, но той се прави на "Три и полвина", иска всичко ние да плащаме, тая Гадина ?

Темата тука е Ебола бе кретен!

Че то Ебола и Ебойко, не е ли кажи- речи същото ? И по-кротко, имай малко уважение към жертвите на демокрацията бе царвул !

Pesh0

Той и от птичия грип , умираха много хора , докато не си закупихме ваксини за стотина милиона . И всичко утихна . спряха да умират хора от причи грип. Ваксините сигурно са изхвърлени вече , поради срок на годност и готовооо.

Аз съм Еболата. Искам да ви успокоя. В България аз съм безсилна и обесърчена да заразя и тръшна които и да е след като гледам как мащабно се справят с това политиците ви. Аз ако тръшна и 1000 човека то ще е чудо. То трябва да правите секс, да имате контакт помежду си, а без пари и здраве с това обезсърчаване до което са ви докарали политиците ви аз съм безсилна да се разпространя. Най-много ако искате да ви тръшна политиците до един, щото само те се таковат и онаковат и пируват по време на Ебола.

от ракия и чесън бегаш ли ма?

Демокрадците ограбиха първо Африка, след това и България, сега тези страни нямат пари, за да инвестират в здравеопазване и страдат жестоко. Садам бил лош, да ама имаше ред, храна, жилища и здравеопазване, а сега хаос и мизерия.

А ти що не ги спря тия лоши демократци? Има страни като нашата в които колкото и пари да наливаш, все се крадът - естествено все демократците са виновни! И какво здравеопазване ще развиват в Африка - пак трябва да ходят при лошите демократци да се учат, да купуват лекарства и оборудване!

и понеже инфото от западна Африка е от най-екзактните, всякакви приказки за десетките хиляди гниещи трупове под път и над път, са само долни слухове..

И какво е мението на некадърниците от мин на здравеопазването? Няма проблем, давайте ни самолети от Африка!