Джип пламна на столичния бул. "Черни връх"

Шофьорът отбил от пътя и докато слезе, колата се взривява пред магазин на булеварда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И най-вероятно е или електрическата версия или турбото. Е, вече не е нов, де.

И по стоповете и по джантите се познава. И за да се вриви е бил електричката. В гаранция е, щом човекът е добре - ще му дадат нов и една шапка "Porsche" да не плаче.

https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Ffiles1.porsche.com%2Ffilestore%2Fimage%2Fmultimedia%2Fnone%2Fdd3ce55e-849e-458e-83c4-a4862d9586f6%2Fnormal%2F3c70bf38-4f1a-11e9-80c4-005056bbdc38%2Fporsche-normal.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.porsche.com%2Fusa%2Fmodels%2Fcayenne%2Fcayenne-models%2F&docid=Tp8UwwhRhvfV-M&tbnid=Q48GMMoKtRY7oM%3A&vet=10ahUKEwi0kduc4OHiAhVQb1AKHRY4C5YQMwhDKAkwCQ..i&w=3840&h=1634&bih=1157&biw=2178&q=porsche%20cayenne%202019&ved=0ahUKEwi0kduc4OHiAhVQb1AKHRY4C5YQMwhDKAkwCQ&iact=mrc&uact=8 По-скоро е турбото.

На елеклическата спирачните апарати са отровно зелени, както и емблемите.

От газовата може да е тръгнало нещо!

ДЖИП Е МАРКА КОЛИ, КАКТО КСЕРОКС Е МАРКА КОПИРНА МАШИНА И КАКТО АСПИРИН Е МАРКА ХАПЧЕ. ТОВА НА СНИМКАТА Е SUV - Sport Utility Vehicle, буквално: „практичен спортен автомобил“ или Автомобил с повишена проходимост ДО АВТОРА - ИМА ТАМ ЕДИН БУТОН EDIT СЕ КАЗВА, ПОНЕ ОПРАВИ СТАТИЯТА НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ

Ти като ходиш да копираш казваш "Отивам до копирната машина" или "Отивам до ксерокса"? И кой българин си криви устата да произнася "Есювито"? Добили са думите популярност и това е - край. Както и "феродото", "дрегер", "скоч", "ДжиЕсЕма", "Мобифона" и т.н.

Както винаги се хейти без да е знае. Джипът, както е видно от снимките, е чисто новия модел на Cayenne, който излезе миналата година. Ако не чисто нов, то със сигурност е все още в гаранция. Никой не плаща 100к+ лв. за кола, при това все още в гаранция, и след това й слага газ. Това се прави от малоумните псевдо гъзари, които ще започнат да купуват модела като направи 10 години и ще сипват по 20 лв. на бензиностанцията, чудейки се дали ще останат пари за кренвирши вечерта. Със сигурнсот обаче подобна авария е недопустима за кола от този клас.

Само питам . В Бояна на скиорката докога джиповете ще висят паркирали и завзели половината шосе. А ааааоооаааа ууууууу

Щом е Жиб може да гърми и да се пали още повече с еднакви номера

Селянийка по български. Кайен, ама втора ръка и на газ, за тънкана... Ама е най-големият пред кафето, докато не го гръмне, нищо чудно, че няма терористи в България, дори и на тях не им се занимава.

таман мислех да си купя джип отказвам се

Купуваш си жиБ щото си "баровец" и му слагаш гаС та да е по-йефтино ! Резултатите са налице както е видно .

На мен ми изглежда на Порше, а не Джип. Моделите на Джип са по-ръбести.

Порше на газ за по-йефтинко

И от изгорелия преден капак се подават опушените ръце на майстора правил последния ремонт....

Газова уредба, то се вижда.

Къде се вижда? На един бивш колега му бяха правили някакъв ремонт по ДВГ- на Хонда ЦРВ и не знам какво са гледали, ама тръбите за нафтата около двг направо си бяха текли. Добре, че е карал малко и е имал късмет някой да му каже за теча, че е щял да бъде в същата статистика.

Омазан, омазан, колкото да е омазан, че да гръмне??? Не знаех, че нафтата гърми. То ако така лесно се палеше, половината коли щяха вече да са изгорели на пътя.

Майтапя се, просто исках да съм първия който ще напише, че е газова уредба.

ти имаш ли изобщо идея какво означава акронима ДВГ, та го ползваш да лъжеш ?