Джамбазки обвини Заев: Не спазва договора за добросъседство

Македонският премиер се бави, обещава на всеки всичко, но не изпълнява поетите задължения, смята евродепутатът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Македония е изпусната отдавна главно по вина на българските правителства , които оставят вмро да си прави, каквото иска и да води паралелна на държавата политика на собствената и територия. Това го няма никъде в съседните държави, там четниците следват държавната политика. Македонците са се смятали за българи и толкоз, нямат тежнения да се присъединяват към България, дори ВМРО няма политика в това отношение.. Когато през първата световна война почват да набират наборна войска в Македония , Богдан Филов пише , че се явили 200 цигани и 40 българи. Това до голяма степен е и от терористичната политика на вмро, което прави атентати, например магарешките атентати, с единствена цел да има репресии срещу българите, което да ги радикализира. Ефектът е обратен българите се отчуждават. Вмро в момента прави същото , използва българското самосъзнание на някои и ги подхвърля на властите за репресии , за да има скандали и ченгетата оглавили мвро да трупат точки и да депутстват на гърба на репресираните, затова в македония ги имат за сръбски агенти.

"Македонският премиер се бави, обещава на всеки всичко, но не изпълнява поетите задължения", смята евродепутатът. ;))) Я! От кого ли е прихванал тези мурафети?!;) Да не би от номинирания за ПреЦедател на Всички Западни Балкани;)))

Заека се хвана за долния на горния и нашите гъзоблизци побързаха да го похвалят.Всичко е за сметка на България.Само терористите от Косово са доволни

Първият смъртоносен удар беше нанесен от желю-признал македония като отделна държава ян/1991. Подсвирването го донесе Ганев от ГЕ по отвъдморска мелодия . Вместо да изчака и се постави на БГ обсъждане , вчера Ганев кацна от ГЕ, днес признахме Мак. Вторият довършващ удар е признаването на мак-език / изкуствено създаден от В.Марк. изкикимичен и остарял БГ език / и връщане назад няма. Самият Джамбаз убеждаваше колко полезен за БГ е последния Договор. А сега плюе наобратно

Когато се ковеше договорът с Македония ....ТИ и Каракачонов викахте че е супер! Сега македонците ще си правят каквото си искат....а вие ще се правите на изненадани!

Защо действаме като будали - първо да изпълнят договореностите, а после подкрепа.

на тарикати се правеха.

Както се разбира не са се правели а са си обиграни тарикати явно взели пример от боко т.е. както се казва ученика надминал учителя си, с когото са ''много добри приятели'' и през седмица на софра ''разискват'' балканите...

първо се изпълнява каквото е обещано и после се подписва договор и се дава подкрепа. така както направиха гърците.

За съжаление последната година има триумф на македонизма. И Гърция, и България легнаха на американците и се пръкна Северна Македония. Това идеално устройва македонизма - така си запазват претенциите и за Южната, и за Източната част. Трябваше да е Нова Македония и точка - една нова държава с нова история, нова църква и т.н...

...и сега ли разбрахте или по-важно да не наклонят към Русия ...продажници сте ви е ...

Защо постоянно ни информирате какво бил казал по някой въпрос Ангел Джамбазки? Какъв фактор е това леке, на кого е протеже, че така го лансирате, или може би за министър някакъв го гласите?

….идват евроизбори….

Този договор за добросъседство е пълна перверзия, гавра с историята и национално предателство. Няма какво друго да се очаква от мутрите от управляващата СИК.

Като нас са - разбират само от дърпане на уши. Ще ги дърпаме.

и добросъседски отношения с измислената югорепублика няма да имаме никога, поне докато политиката ни към БЮРОМ не се стане като на елините!

И как по-точно Заев да спре медии, които са изцяло финансирани от Сърбия и Русия?! Имаше една ТВ Нова, която беше изключително про-сръбска и антибългарска. Вече не функционира. Сръбският фактор е все още много силен. Плюс това Заев трябва да внимава, за да не падне и неговата глава в торбата. Масата македонци все още живеят в измислен свят и промяната няма да настъпи току така за 1-2 години.

Трудно ми е да повярвам в наивитета, с който нашите политици се отнасят към съседната държава. Разговарял съм с хора на различна възраст - възрастните категорично твърдят, че са българи, но по-младите пак така категорично отхвърлят това твърдение, даже са враждебно настроени. Успеят ли да влязат в ЕС и НАТО, ще се върнат към старата си политика на пренебрежение и отричане на всичко българско в своята история, няма да им трябват и нашите паспорти. Не се съмнявам в това.

въпроса е по чия поръчка и защо ги пуснахте след като те не трябва да обещават, а реално трябва да са променили отношението си, разбира се че с този език ще продължат и в Европа и всички го знаеме, а вие сложили подписчета и съгласие трябва да бъдете окачени на първото дърво, за предателство към държавата такова наказание се полага гнусни подлоги.

не трябваше ли това да се случи преди да ги набутаме в ЕС и Нато, или да спирате русия ви е по-важно ако ще да е за наша сметка, те 30г не се спряха със злобата си към нас че сеха когато са в европа и нато да се променят, мърши безродни, предадохте БГ заради чужди интереси, ама ще дойде ден да плащате, в БГ ви учат че мутрите и предателите не плащат ама не е винаги така..

Има ли по големи лапацала от македонцити .интересчии и използвачи

спираме да спазваме и ние бе душа! Аааа, а може би жужета като теб ги е страх това да го направят и да говорят с голямото жуже и то да не спазва договорите!?

Тоя пистолетния "лъв" ли беше, дет се изказва - хахаха

зайо се ебаваше с боце още докато си стискаха ръцете.