Джамбазки: В МВР има сериозен дисбаланс

Празнотите в правоохранителните органи застрашават живота и здравето на българските граждани

Обратно в новината

Коментари - Джамбазки: В МВР има сериозен дисбаланс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво означава недокоплекта? На кой език говори карлос контрера?

Мдаааааа, Проблема е , че НЯМА държава в държавата България!!!! Време е за революция и пълно измитане на целият политически БОКЛУК, в който сме потънали сега.

Джамбазки и Контрера да се изнесат от властта. Спешно. Каракачанов, Волен и Симеонов да бъдат забранени със закон.

До редактора : какво означава "недокоплект" ?? Проблем с грамотността ??

пак добре че не се е самоубил защото не е редно това

Този кога ще си смени турската фамилия на ... как се превежда ... тръговец на добитък .. примерно "Краварски"

Ботевград е 20 хил. градче. Почти всички се познават. Смятате ли, че никой не го е познал защото си бил променил външността? Айде бе....., те полицаите изобщо не са учили, че първата работа на един престъпник е да промени външността си. Да, но не и да остане в града, където го познават.....

Той си е купил суичър, затова не са го познали .

И вие сте във властта, какво сте направили, предоставихте на Турция защитата на България, вие от ВМРО в лицето на министъра си.

Този си "чеша" езика! :)

Животът и здравето на българите отдавна са застрашени, да не кажа че никога не са били особено сигурни. В държава, в която чистачката гони избягали затворници, лелки бият деца в яслите, телефонни измамници, известни на всички, грабят пенсионерите, от учебниците по история и литература се премахват знакови за националното ни самосъзнание творби и факти, няма как да е иначе. И ВМРО да не се правят на "света вода ненапита", че що народ са утрепали в годините преди 44-та, не е истина.

с вашето управление...е точно така!

абе хайде стига са ни правили на олигофрени, с тези фалшиви новини. Естествено, че от самото начало са знаели къде е Пелов. Същият е избягал с "вътрешна помощ", а онзи другият с него е бил за парлама....Един месец си е у дома и никой разбираш ли не знае къде се е укривал , стига бе, оляхте се. Видяха, че версиите "кифли-съпруги-любовници плюс любовни триъгълници и четириъгълници...." се котират сред неграмотната част от населението, което гледа основно турски сериали и само това ни разправят по новините. НЕЗАБАВНИ ОСТАВКИ НА ЦЕЛИЯ ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВО и на всички останали по веригата. Баси простотиите.....

Този некадърник още говори, като протестиращ блогър! Популистът си остава такъв! Вие сте на власт, не сте журналисти, та да коментирате събитията!

Само гледай да не кажеш лоша дума за най-добрия главен прокурор на планетата!

Празнотите в главите също са много страшни.

ГЕРБ зароби България с дълг от 20 милиарда, а БСП - с 10 милиарда. Едните втория ешалон, другите първия. Нямаше лустрация, ДС е завзела всички институции - нито на ДС, нито на ГЕРБ, нито на БСП им дреме за българите.

Т.н. български "правораздавателни и правоохранителни органи" са нищо повече от "органи" усвояващи единствено държавни средства! В най-добрия случай карикатура на своето предназначение! Няма по-некадърни и корумпирни такива в ЕС, както и прилежащите му области! Така че изказването на Джамбазки разкрива малка част от истината Последиците вижте - трайно обезлюдяване на България ! Че кой иска да живее на територия на която с 1 обаждане по телефона министър председателя елиминира закон, а пазачи на затвор се лутат пред бягащ затворник като идиоти в детска градина!!

Само леко уточнявам: Няма такова чудо, като държавни средства. Средствата са наши, дадени на държавата под формата на данъци. С тези пари управляващите избрани от нас заплащат на хората, които се "борят" с престъпността, охраняват "прайдове", агитки, делегации и др.

Последните 13 години са ни управлявали 2 партии (от една майка). Няма нито един осъден висш държавен служител, единствено офшорните сметки на другарите от партията майка станаха по-тлъсти. В парламента опозиция няма.

с мутра премиер и един куп алчни, корумпирани идиоти във властта...

Че нали вие управлявате бе, патрЕотче. Или вече надушихте изборите и ще се правите на опозиция? Защо не решавате въпросите на сигурността, правосъдието и правовия ред? Май ви бива само за шоу и пиар акции с автобуси и бабички по границата?

Онзи ден между попово и търговище заради рязане на дървета имаше 2 патрулки с 4 ма шкембелий.

и ОЩЕ : Г-жа Дончева каза свое мнение , и от какво още са застрашени , българите !

И на останалите мнението на с-жа Дончева , е СЪЩОТО !

Всеки се чувства застрашен, при такова управление е така. Ако някой тръгне на зибори с лозунга: Вън БСП и Герб от властта, ще спечели. Идва време клонинга ГЕРБ да се върне при майка си - БСП. Заедно за....

Животът и здравето на българите са застрашени най-вече от комплекта политици, които провеждат политика на хибриден геноцид над българите в България. "Недокомплекта" в МВР е само един малък елемент от тази политика. Наред с привилегиите и безнаказаността на циганите. Макрограбежите, унищожаване на армия, образование, здравеопазване, промишленост, селско стопанство, спорт... чадър над престъпността - дрога, ментета, проституция, търговия с органи, пирамиди, имотни и тел. измами...

МВР е три пъти по бройка повече от армията ни!Струва си да се замислим!

В България , администрацията в БА е в пъти по-многобройна от редовия и състав !

в 21-ви век сме селски и армиите не се броят вече на щикове както по ваше време

и да допълня,че ако не давахме всяка година по 10 милиарда за пенсии можеше да се направи повече за армията но вие ги лапкате а ние не ги копаем тия пари

Да, ама знайте ли, че поисках да се лигитимират при проверка на личната ми карта и те отказаха!И даже ме водиха до Районното.Хващат цаците, а акулите не ги пипат!

Недокомплект? На тази територия има най-много служители на реда на глава от населението, за цяла Европа. Mрзи ги тулупите, знаят да задават само един въпрос и да доят кинти.

човека е прав. затова, всеки който иска да живее в подредена, правова, сигурна държава със силна полиция, добри закони и развита икономика... е свободен да намери щастието си! в тази там българската "държава" това няма да се случи скоро. било заради лош мареиал, било заради няк'ви други оправдания ПП дирници, нема смисъл да ми блокирате адреса точно на мен... 20 години TCP/IP технологии развивам по целия свят

и кое е извън темата или спам,че вмро не са във властта ли,нали за това питам защо са във властта след като само плямпат

След 10 години ГЕРП сме , като след Бомбардировки и Мащабни военни действия. От тука нататък, ще ни трябва поне 80 години за да се пооправим поне малко

а след вашите хора колко години бяхме във застой и разграбване след 89а

Присмяла са щърба на хърба. След БСП бяха 10 милиарда, след ФЕРБ- 20 МИЛИАРДА. Инфлация. Хайде стига сте се крали, ами вземете се прегърнете- вече малко хора ви различават.

не можеш ли да смяташ бе, катил... от 1989-та до сега 2018-та колко прави?

на селските ватенки каквото и да им кажеш полза никаква......те са си зомбита (партийна закалка) и колкото и да ги плюеш те ще казват,че дъжд вали...….такива човекоподобни се лекуват като чумата ….с огън!!!

ама вие от вмро не сте ли във властта????????????