Коментари - Задържаха убиеца на българката и сина й | Днес.dir.bg

Задържаха убиеца на българката и сина й

53-годишният Томас Тюнерман, когото германската полиция издирваше за убийството на 24-годишна българка и детето й, е задържан в Хамбург днес.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха убиеца на българката и сина й | Днес.dir.bg

Коментари

За вярата. Небяха християни и тримата.Тя и детето бяха МЮСЮЛМАНИ.А тоя изрод си е Християнин.Нали сте горди Българи .Помислете си .Кой предаде Васил Левски.

моъте сиболезнования ким семеъството на младата маъка и неъния син.как не ви е срам да говорите така след покоъните.засраметесе .отговарям на вашите типи подли и мрисни коментари.не ,небеше циганка, не отошла да краде , не е оплодена и да е какво ти влиза бе типак долен твар.тя беше достоъна билгарска гражданка стурски проижод.помислете си коъ ви вирши церната работа в билгария.турците ициганите.око ги няма гладни ше мрете мизерници такива.горда сим це ъ познавах и бях много близка с нея и неъното дете це бях неъна братовцека и то пирва.нека билгария оцени цовешкия труд и да не бягаме в цужбина да си вадим хляба.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Правописа, правописа!

Какво значение има етноса,и те са хора и тях господ Аллах ги е създал,той е един създателя.Този който мрази ,следващият живот ще бъде такъв да види какво да е мразен.

Аз съм роднина на Хатиджето не познавам по тиха и кротка също така и работлива, за по добър живот избраха да си търсят хората хляба извън нашата родна страна, в България сме останали само много знаещи продължавайте в същия тон, отива ви да говорите след чуждото нещастие.

Засрамете се как долно показвате колко сте подли без сърца никой не е гарантиран , че няма да попадне на такъв психопат , аз лично познавам момичето и семейството и толкова тихи и добри хорица . Дано господ сили да даде на майка и и баща и . Много ви се моля не обиждайте Господ бавя , но незабравя всеки може да пострада

Хатидже и Ахмед са типично български имена! Нашите ханове и първите ни царе често са се казвали Ахмед, а техните съпруги много често Хатидже. Помните ли, още в първи клас се учеше за нашия цар Ахмед Велики, който в битката при Ахелой разби византийците. А майка му пък се е казвала Хатидже. Цар Ахмед Велики стига чак до стените на Константинопол, но не успява да го превземе.

Те на това се казва интегриран мангал.

Добре де, не е българка Хатидже, то и на слепите е ясно, българска гражданка е. Но е човек, като всички нас...Отишла е да работи за по-добър живот, за себе си и за сина си. Какъв ви е проблема? Защо трябва да се коментира само нейната народност?! Тя е човек бе, хора, майка! И нищо лошо не е направила. От къде би могла да знае какъв изрод е хазяинът й...Светла й памет на женицата и на момченцето й! А Изродът дано най-сетне да има справедлива присъда!

Дали е отишла да работи или да краде.Нека да приключи следствието!

Това влиза ли в ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ да заколиш да изнасилиш се толерира от Брюксел и демокрацията лека им пръс на жената и детенцето без значение вярата всички сме хора

И тези ги наричате Българи, нямам думи....

100% не е ариец!

Така е. Баба му са я осеменили съюзниците в берлинското метро през 1945 г.

Имената не да коментирам ама друго ми прави впечатление- изнасилване и опит за убииство с 20 удара с нож - 7 години. Смешно. И в Германия нещата са зле явно.

Нали оттам взехме еврогейските ценности, уклони и закони....

нито българката-българка,нито германеца -германец...

Да го затворят в килия с негър и арабин.

Българка,колкото пакистанците са британци..С натрисането на сила на мюсюлманите на европейците им пада пердето....Какво пък е правила в апартамента му?

не българка ама айде.... "24-годишната Хатидже Байрям и 6-годишният й син Ахмет"

Освен че Хатидже не е българка, но и убиеца й не е германец! АМАН, ДОКОГА! ПАССПОРТ НЕ ПРАВИ НАЦИОНАЛНОСТ! НИТО ЕТНОС! ТОЯ УБИЕЦ СИ Е МИДЪЛ ИЙСТЪРНЕЦ! ДАВАМ МУ ДА Е ОТ СИРИЯ ИЛИ ЛИВАН, ВЪЗМОЖН ОЕ ДА Е ЕГИПТЯНИН ИЛИ ДОРИ ТУРЧИН ОТ ЮЖНА ТУРЦИЯ! НО ЧОВЕКА НЕ Е ГЕРМАНЕЦ, ЗА БОГА, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ, ДИРНИКА ЕИНАГИ СА БИЛИ ОТКРОВЕНО ТЪПИ И ЛУДИ, НО СЕГА ТОВА Е НАИСТИНА ПОД СЕКА НОРМАЛНОСТ!

"Roxana" ти каква си такава изрoдка болна до костите на мозъка си? Tи каква долна твар си? мръсна долна твар. дано в ада да гориш. мръскиня. подла твар. дано цялата ти рода да измре. измет недоизклатена. плюя на лицето ти и на баща ти и на мaика ти, че са изцвъкали такъв изрод като ребе.

Я, как кълне мръсното животно циганско! И през нета смърдите, мангали!

Еврогейското правосъдие е демократично и дава възможност на престъпното да се усъвършенства. Първият път е пропуснал но ето, че вече е задобрял. Какви ли постижения ще има третия път! В САЩ да са го изпържили и да са забравили!

Българката "Хатидже"....

Hе е българка. Tуркиня е ... бог дa се смили над душата и, и малкия и син Aхмед. A ти си долна твар - в ада да гориш дано.

Не е туркиня, циганско животно като теб е!

Дирници...и 50 пъти да ме изтриете и 100 пъти да повторите че Хатидже е българка ... всички тези като нея няма да станат българи---нали ви е ясно !!!

по прнцип не си прав, иначе българите наи много един милион да са, но в дадения случаи съм съгласен. ако беше истинска българка, щеше да е жива, нае. . на и с малко евра в джоба

млъкни бе мохамеданин...помак тъп

Разбира се че никога няма да станат българи нито турците, нито циганите и другите. На вас не ви трябва единна и силна държава защото сте много прости за да разберете тия неща. Единството между граждани е важно за големите държави като САЩ и Турция например.

Изключително непристойни и нечовешки коментари на гърба на една човешка трагедия-немски изрод заклал млада майка и невръстно дете. Къде ви е проблемът-садистичното убийство или Хатидже,Ахмет,Байрам или др.в гащите? Идете ги вижте-помаците и турците в БГ.Аз го направих-обиколих Източните Родопи. Бели роби на черни големци.Мършава земя,труд от зори до късен мрак.Тютюн,картофи,лук,добитък.Работа,работа,работа и на късна есен-жълти стотинки. Сядаме на маса-ама сме от София,големци,ти да видиш.Веднага се слага кафето,баницата се меси.Не се познаваме.Но бързо се опознаваме.Дертовете са общи. Хора.Не визирам техните"големци".Нито нашите-абсолютно същите боклуци са. Който има малко от малко амбиция и желание да се откъсне от родопския 19в.,отива на работа в Европа. Та и таз майка,отишла да си вади хляба в Германия.Хатидже,Айлин,Азерин-все тая. P.S.аз съм кръстен в черква източно-православен християнин-патриот.

Надявам се, да си прочел коментара ми преди да го изтрият. Сега да питам нещо - познавам доста добре Източните Родопи щото съм живял и работил там няколко години. Ти в кои села, населени с турци си бил?

Браво, пич. Виждам, че са те харесали. Дано пък, дано пък да му дойде акъла на нашия народ, че изгоряхме от омраза.

Само не можах да се сетя какви българи са Хатидже Байрям и сина й Ахмет!!

Журналютки, аре да спрете да слагате равенство между етнос и гражданство, а?! Щото, ако се водим по вашата логика, излиза, че напр. Ботев и Левски са били турци.

Та какъв е майчиният език на убитите българка и синът и?

немската нация е увредена. когато турския циганин ритна оная в метрото всеки ден говореха по телевизиите в германия. сега тишина по случая.

На вид е много добродушен и симпатичен чичко ???

Абе САЩ били фашисти, фашисти но имат ПРАВОСЪДИЕ, за това което е извършил изнасилване и 20 пъти да наръга жертвата, щеше да отнесе поне 50 години затвор (там за всяко престъпление се дава присъда и накрая се събират)...В Германия 8 години и сега пак убива, абе толерастия....

Е пак е нещо,Българските ,,криминалисти,,щяха да изкарат че жената и детето са се самоубили,защото ги мързи или немогат да открият убиеца.

Значи и в"правова"Дойчланд,извратеняци-изроди бродят из социума,недокоснати от реално правосъдие. Поне полицията им е бърза. Как,бе идиотин,ще заколиш садистично и методично млада жена и детенце на 6!!!??? Мръсна гад-дано не го изкарат луд и да отърве затвора! Предполагам,че и в немските затвори,към подобни типове,има много специално отношение. До Дир операторите-извинявам се за нецензурния изказ,но съм твърде гневен и бесен от постъпката на фейса от снимката!

Вярата им християнска ли е била и на тримата?

И тримата са били атеисти, тва какво общо има?

Помните ли вица за двамата германски полицаи, които спрели нарушител и после коментирали:"Ахмед, видя ли какво странно име има тоя - Ханс!" Преди издаването на български документи на когото и да било, трябва да каже наизуст "Аз съм българче", ама цялото...

наплодил хатиджето, и съседката им, па после ги заклал..

Не знам защо, но ми се струва, че 8 години е трябвало да получи само за изнасилването. 20 удара с нож са си сериозен опит за убийство. Това не е ръгнал веднъж, па квото стане. Този е ръгал докато жертвата мърда и е спирал когато е сигурен, че е мъртва. Тоест това не е станало убийство по много голяма случайност. Та присъдата не би трябвало да е много различна. И да се насложи върху тази за изнасилването. При нормална правораздавателна система тоя трябваше да е още в затвора. Но явно вече не можем да разчитаме на нормалност. Почвам да си мисля, че средновековното правосъдие е било по-адекватно от сегашното.

Аха! А аз се чудех защо крият имената на "българката" и сина ѝ?

Дирници , хайде по-внимателно с тия " новини " !!!!! Жертвите имат Български документи , но категорично не са Българи . Колкото и да ги повтаряте тия маломни лъжи за цигани и турци , няма как да им промените етноса . Освен всичко останало в германия , явно и правосъдието им върви по дяволите .Усарският мастиф меркел , направо ги унищожи . Жалко ...

Когато са в България, са турци и цигани, малцинство и им се полагат европари за интегриране, но в чужбина са българи, защо, нали отношението към българите в чужбина било лошо, кажете че сте цигани или турци, за да се отнасят по-добре с вас.

Имаше едно видео, разпространявано във ФБ - за несправедливото отношение спрямо криминално проявените и осъдените в лошите САЩ и колко авангардни били в Европа защото не наказвали, а превъзпитавали и давали нов шанс. Като гледам, този успешно са го превъзпитали в затвора. Осем години за изнасилване и опит за предумишлено убийство са просто оскърбление за жертвата!

Ти налепи ли някой триод вече? Някой сребърно-танталов кондензатор?

Турски немец заклал българска туркиня и сина и. Не ме брига това изобщо.

ако установят или открият убиец,насилник,или грабител,без снимка само го идентифицират с инициалите за сметка от "тъпите"германци.Показаха му и снимката,имената и миналите престъпления.Бе много са секретни нашите служби,бе.В Симеоново оше съветската школа ли е в учебния процес.

8-годишната присъда за "опит за убийство" го е направила безпогрешен убиец!"Пенитенциарните" заведения, както гръмко ги назовават съдиите явно не вършат работа като институции за превъзпитаване, а като школи за усъвършенстване на любимите им престъпления!Ако имаше смъртна присъда и този я беше получил още първият път, сега щяха да бъдат спасени два живота!

Разследващите убийствата на Хатидже и Ахмет намират много прилики с предходното престъпление. "Сега обаче не открихме следи от сексуално насилие по убитата българка", съобщиха от германската прокуратура. Другият вариант е циганката да се еопитала да го обере.

Моля Ви Петров. Тя не е циганка, хората казаха "българи"

Нашите тъпанари обикновено пишат в такива случаи следното: Роднините и съседите на убиеца го описват като изключително кротък и възпитан човек.

казва, че на психопатите им личи? Само колко дружелюбно ти се усмихва от снимката, симпатичен човечец!

българката Хатидже Байрям и 6-годишният й син Ахмет ...... Бог да ги прости !

От известно време ни се насажда, че турчина и циганина са българи.Може да са български граждани, но нищо повече. Като нигериец с исландски паспорт. Но си кротуваме и това се възприема като истина.

Тъп расист. Кое прави българинът българин?

Да го ду..ш бре

Не знам защо обиждащ хора, които не познаваш на "тъпи"! Това, че не може да приемеш, че друг може да има различно от твоето мнение, не те прави по-умен ... Жалко, че не можем да проведем заедно един тест за интелигентност! А иначе, чисто статистически математици, инженери, изобретатели, изповядващи исляма няма кой знае колко много ... Ако 5 пъти на ден ден биеш челото в земята, щото така трябва, то мозъка ти неизбежно става на пихтия.

Томас утрепал Хатиджето и Ахмеда ?

Българката Хатидже и българчето Ахмед :DDD

Изглежда много мил и пратен човек.

Този е немец, колкото убитата е българска! Турски цигани с добили се с паспорти на страни от ЕС!

и добре си е зивял,ама на ...прецакал се.

"нападнал, изнасилил и намушкал над 20 пъти с нож " и получил 8 год. затвор?!? Те и в Германия присъдите са пълен майтап.

А в България ако ти се случи ще осъдат теб защото си се нанесъл там

Ха здравейте! Някои в България тепърва ще откриват топлата вода... От тези 8 ако е лежал ефективно повече от 5, ще съм много изненадан! Да не говорим, че затворите са им като 3-звездни хотели - с фитнес, футболни игрища и т.н.... Присъдите в Европа са направо смешни, цялото право е насочено към защита и "превъзпитание" на престъпниците. Проблемите в българската съдебна система (с изключение донякъде на корупцията) ги има навсякъде в Европа...

"През 2004 г. германецът е получил 8-годишна присъда, след като нападнал, изнасилил и намушкал над 20 пъти с нож 24-годишната Сабрина Д." С такава присъда, защо да не убива и изнасилва отново. 8 години за изнасилване и опит за убийство!?!?!?!? Лежал е 5!!!! В някой щати, щеше да лежи 20+10 години.

Може да не ви харесват тия за океана, но там има Правосъдие и Закон, който няма начин да измамиш, особено за криминални деяния! При аналогичен случай този щеше да лежи 20 години, а при рецидива - направо с инжекцията и толкоз!

"Задържаха убиеца на българката и сина й" - Може да се разбира като "задържаха убиеца на българката и задържаха сина й". Затова, за по-сигурно: "Задържаха убиеца на българката и НА нейния син". Учете български.

Коментари - Задържаха убиеца на българката и сина й | Днес.dir.bg

Задържаха убиеца на българката и сина й

53-годишният Томас Тюнерман, когото германската полиция издирваше за убийството на 24-годишна българка и детето й, е задържан в Хамбург днес.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха убиеца на българката и сина й | Днес.dir.bg

Коментари

За вярата. Небяха християни и тримата.Тя и детето бяха МЮСЮЛМАНИ.А тоя изрод си е Християнин.Нали сте горди Българи .Помислете си .Кой предаде Васил Левски.

моъте сиболезнования ким семеъството на младата маъка и неъния син.как не ви е срам да говорите така след покоъните.засраметесе .отговарям на вашите типи подли и мрисни коментари.не ,небеше циганка, не отошла да краде , не е оплодена и да е какво ти влиза бе типак долен твар.тя беше достоъна билгарска гражданка стурски проижод.помислете си коъ ви вирши церната работа в билгария.турците ициганите.око ги няма гладни ше мрете мизерници такива.горда сим це ъ познавах и бях много близка с нея и неъното дете це бях неъна братовцека и то пирва.нека билгария оцени цовешкия труд и да не бягаме в цужбина да си вадим хляба.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Правописа, правописа!

Какво значение има етноса,и те са хора и тях господ Аллах ги е създал,той е един създателя.Този който мрази ,следващият живот ще бъде такъв да види какво да е мразен.

Аз съм роднина на Хатиджето не познавам по тиха и кротка също така и работлива, за по добър живот избраха да си търсят хората хляба извън нашата родна страна, в България сме останали само много знаещи продължавайте в същия тон, отива ви да говорите след чуждото нещастие.

Засрамете се как долно показвате колко сте подли без сърца никой не е гарантиран , че няма да попадне на такъв психопат , аз лично познавам момичето и семейството и толкова тихи и добри хорица . Дано господ сили да даде на майка и и баща и . Много ви се моля не обиждайте Господ бавя , но незабравя всеки може да пострада

Хатидже и Ахмед са типично български имена! Нашите ханове и първите ни царе често са се казвали Ахмед, а техните съпруги много често Хатидже. Помните ли, още в първи клас се учеше за нашия цар Ахмед Велики, който в битката при Ахелой разби византийците. А майка му пък се е казвала Хатидже. Цар Ахмед Велики стига чак до стените на Константинопол, но не успява да го превземе.

Те на това се казва интегриран мангал.

Добре де, не е българка Хатидже, то и на слепите е ясно, българска гражданка е. Но е човек, като всички нас...Отишла е да работи за по-добър живот, за себе си и за сина си. Какъв ви е проблема? Защо трябва да се коментира само нейната народност?! Тя е човек бе, хора, майка! И нищо лошо не е направила. От къде би могла да знае какъв изрод е хазяинът й...Светла й памет на женицата и на момченцето й! А Изродът дано най-сетне да има справедлива присъда!

Дали е отишла да работи или да краде.Нека да приключи следствието!

Това влиза ли в ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ да заколиш да изнасилиш се толерира от Брюксел и демокрацията лека им пръс на жената и детенцето без значение вярата всички сме хора

И тези ги наричате Българи, нямам думи....

100% не е ариец!

Така е. Баба му са я осеменили съюзниците в берлинското метро през 1945 г.

Имената не да коментирам ама друго ми прави впечатление- изнасилване и опит за убииство с 20 удара с нож - 7 години. Смешно. И в Германия нещата са зле явно.

Нали оттам взехме еврогейските ценности, уклони и закони....

нито българката-българка,нито германеца -германец...

Да го затворят в килия с негър и арабин.

Българка,колкото пакистанците са британци..С натрисането на сила на мюсюлманите на европейците им пада пердето....Какво пък е правила в апартамента му?

не българка ама айде.... "24-годишната Хатидже Байрям и 6-годишният й син Ахмет"

Освен че Хатидже не е българка, но и убиеца й не е германец! АМАН, ДОКОГА! ПАССПОРТ НЕ ПРАВИ НАЦИОНАЛНОСТ! НИТО ЕТНОС! ТОЯ УБИЕЦ СИ Е МИДЪЛ ИЙСТЪРНЕЦ! ДАВАМ МУ ДА Е ОТ СИРИЯ ИЛИ ЛИВАН, ВЪЗМОЖН ОЕ ДА Е ЕГИПТЯНИН ИЛИ ДОРИ ТУРЧИН ОТ ЮЖНА ТУРЦИЯ! НО ЧОВЕКА НЕ Е ГЕРМАНЕЦ, ЗА БОГА, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ, ДИРНИКА ЕИНАГИ СА БИЛИ ОТКРОВЕНО ТЪПИ И ЛУДИ, НО СЕГА ТОВА Е НАИСТИНА ПОД СЕКА НОРМАЛНОСТ!

"Roxana" ти каква си такава изрoдка болна до костите на мозъка си? Tи каква долна твар си? мръсна долна твар. дано в ада да гориш. мръскиня. подла твар. дано цялата ти рода да измре. измет недоизклатена. плюя на лицето ти и на баща ти и на мaика ти, че са изцвъкали такъв изрод като ребе.

Я, как кълне мръсното животно циганско! И през нета смърдите, мангали!

Еврогейското правосъдие е демократично и дава възможност на престъпното да се усъвършенства. Първият път е пропуснал но ето, че вече е задобрял. Какви ли постижения ще има третия път! В САЩ да са го изпържили и да са забравили!

Българката "Хатидже"....

Hе е българка. Tуркиня е ... бог дa се смили над душата и, и малкия и син Aхмед. A ти си долна твар - в ада да гориш дано.

Не е туркиня, циганско животно като теб е!

Дирници...и 50 пъти да ме изтриете и 100 пъти да повторите че Хатидже е българка ... всички тези като нея няма да станат българи---нали ви е ясно !!!

по прнцип не си прав, иначе българите наи много един милион да са, но в дадения случаи съм съгласен. ако беше истинска българка, щеше да е жива, нае. . на и с малко евра в джоба

млъкни бе мохамеданин...помак тъп

Разбира се че никога няма да станат българи нито турците, нито циганите и другите. На вас не ви трябва единна и силна държава защото сте много прости за да разберете тия неща. Единството между граждани е важно за големите държави като САЩ и Турция например.

Изключително непристойни и нечовешки коментари на гърба на една човешка трагедия-немски изрод заклал млада майка и невръстно дете. Къде ви е проблемът-садистичното убийство или Хатидже,Ахмет,Байрам или др.в гащите? Идете ги вижте-помаците и турците в БГ.Аз го направих-обиколих Източните Родопи. Бели роби на черни големци.Мършава земя,труд от зори до късен мрак.Тютюн,картофи,лук,добитък.Работа,работа,работа и на късна есен-жълти стотинки. Сядаме на маса-ама сме от София,големци,ти да видиш.Веднага се слага кафето,баницата се меси.Не се познаваме.Но бързо се опознаваме.Дертовете са общи. Хора.Не визирам техните"големци".Нито нашите-абсолютно същите боклуци са. Който има малко от малко амбиция и желание да се откъсне от родопския 19в.,отива на работа в Европа. Та и таз майка,отишла да си вади хляба в Германия.Хатидже,Айлин,Азерин-все тая. P.S.аз съм кръстен в черква източно-православен християнин-патриот.

Надявам се, да си прочел коментара ми преди да го изтрият. Сега да питам нещо - познавам доста добре Източните Родопи щото съм живял и работил там няколко години. Ти в кои села, населени с турци си бил?

Браво, пич. Виждам, че са те харесали. Дано пък, дано пък да му дойде акъла на нашия народ, че изгоряхме от омраза.

Само не можах да се сетя какви българи са Хатидже Байрям и сина й Ахмет!!

Журналютки, аре да спрете да слагате равенство между етнос и гражданство, а?! Щото, ако се водим по вашата логика, излиза, че напр. Ботев и Левски са били турци.

Та какъв е майчиният език на убитите българка и синът и?

немската нация е увредена. когато турския циганин ритна оная в метрото всеки ден говореха по телевизиите в германия. сега тишина по случая.

На вид е много добродушен и симпатичен чичко ???

Абе САЩ били фашисти, фашисти но имат ПРАВОСЪДИЕ, за това което е извършил изнасилване и 20 пъти да наръга жертвата, щеше да отнесе поне 50 години затвор (там за всяко престъпление се дава присъда и накрая се събират)...В Германия 8 години и сега пак убива, абе толерастия....

Е пак е нещо,Българските ,,криминалисти,,щяха да изкарат че жената и детето са се самоубили,защото ги мързи или немогат да открият убиеца.

Значи и в"правова"Дойчланд,извратеняци-изроди бродят из социума,недокоснати от реално правосъдие. Поне полицията им е бърза. Как,бе идиотин,ще заколиш садистично и методично млада жена и детенце на 6!!!??? Мръсна гад-дано не го изкарат луд и да отърве затвора! Предполагам,че и в немските затвори,към подобни типове,има много специално отношение. До Дир операторите-извинявам се за нецензурния изказ,но съм твърде гневен и бесен от постъпката на фейса от снимката!

Вярата им християнска ли е била и на тримата?

И тримата са били атеисти, тва какво общо има?

Помните ли вица за двамата германски полицаи, които спрели нарушител и после коментирали:"Ахмед, видя ли какво странно име има тоя - Ханс!" Преди издаването на български документи на когото и да било, трябва да каже наизуст "Аз съм българче", ама цялото...

наплодил хатиджето, и съседката им, па после ги заклал..

Не знам защо, но ми се струва, че 8 години е трябвало да получи само за изнасилването. 20 удара с нож са си сериозен опит за убийство. Това не е ръгнал веднъж, па квото стане. Този е ръгал докато жертвата мърда и е спирал когато е сигурен, че е мъртва. Тоест това не е станало убийство по много голяма случайност. Та присъдата не би трябвало да е много различна. И да се насложи върху тази за изнасилването. При нормална правораздавателна система тоя трябваше да е още в затвора. Но явно вече не можем да разчитаме на нормалност. Почвам да си мисля, че средновековното правосъдие е било по-адекватно от сегашното.

Аха! А аз се чудех защо крият имената на "българката" и сина ѝ?

Дирници , хайде по-внимателно с тия " новини " !!!!! Жертвите имат Български документи , но категорично не са Българи . Колкото и да ги повтаряте тия маломни лъжи за цигани и турци , няма как да им промените етноса . Освен всичко останало в германия , явно и правосъдието им върви по дяволите .Усарският мастиф меркел , направо ги унищожи . Жалко ...

Когато са в България, са турци и цигани, малцинство и им се полагат европари за интегриране, но в чужбина са българи, защо, нали отношението към българите в чужбина било лошо, кажете че сте цигани или турци, за да се отнасят по-добре с вас.

Имаше едно видео, разпространявано във ФБ - за несправедливото отношение спрямо криминално проявените и осъдените в лошите САЩ и колко авангардни били в Европа защото не наказвали, а превъзпитавали и давали нов шанс. Като гледам, този успешно са го превъзпитали в затвора. Осем години за изнасилване и опит за предумишлено убийство са просто оскърбление за жертвата!

Ти налепи ли някой триод вече? Някой сребърно-танталов кондензатор?

Турски немец заклал българска туркиня и сина и. Не ме брига това изобщо.

ако установят или открият убиец,насилник,или грабител,без снимка само го идентифицират с инициалите за сметка от "тъпите"германци.Показаха му и снимката,имената и миналите престъпления.Бе много са секретни нашите служби,бе.В Симеоново оше съветската школа ли е в учебния процес.

8-годишната присъда за "опит за убийство" го е направила безпогрешен убиец!"Пенитенциарните" заведения, както гръмко ги назовават съдиите явно не вършат работа като институции за превъзпитаване, а като школи за усъвършенстване на любимите им престъпления!Ако имаше смъртна присъда и този я беше получил още първият път, сега щяха да бъдат спасени два живота!

Разследващите убийствата на Хатидже и Ахмет намират много прилики с предходното престъпление. "Сега обаче не открихме следи от сексуално насилие по убитата българка", съобщиха от германската прокуратура. Другият вариант е циганката да се еопитала да го обере.

Моля Ви Петров. Тя не е циганка, хората казаха "българи"

Нашите тъпанари обикновено пишат в такива случаи следното: Роднините и съседите на убиеца го описват като изключително кротък и възпитан човек.

казва, че на психопатите им личи? Само колко дружелюбно ти се усмихва от снимката, симпатичен човечец!

българката Хатидже Байрям и 6-годишният й син Ахмет ...... Бог да ги прости !

От известно време ни се насажда, че турчина и циганина са българи.Може да са български граждани, но нищо повече. Като нигериец с исландски паспорт. Но си кротуваме и това се възприема като истина.

Тъп расист. Кое прави българинът българин?

Да го ду..ш бре

Не знам защо обиждащ хора, които не познаваш на "тъпи"! Това, че не може да приемеш, че друг може да има различно от твоето мнение, не те прави по-умен ... Жалко, че не можем да проведем заедно един тест за интелигентност! А иначе, чисто статистически математици, инженери, изобретатели, изповядващи исляма няма кой знае колко много ... Ако 5 пъти на ден ден биеш челото в земята, щото така трябва, то мозъка ти неизбежно става на пихтия.

Томас утрепал Хатиджето и Ахмеда ?

Българката Хатидже и българчето Ахмед :DDD

Изглежда много мил и пратен човек.

Този е немец, колкото убитата е българска! Турски цигани с добили се с паспорти на страни от ЕС!

и добре си е зивял,ама на ...прецакал се.

"нападнал, изнасилил и намушкал над 20 пъти с нож " и получил 8 год. затвор?!? Те и в Германия присъдите са пълен майтап.

А в България ако ти се случи ще осъдат теб защото си се нанесъл там

Ха здравейте! Някои в България тепърва ще откриват топлата вода... От тези 8 ако е лежал ефективно повече от 5, ще съм много изненадан! Да не говорим, че затворите са им като 3-звездни хотели - с фитнес, футболни игрища и т.н.... Присъдите в Европа са направо смешни, цялото право е насочено към защита и "превъзпитание" на престъпниците. Проблемите в българската съдебна система (с изключение донякъде на корупцията) ги има навсякъде в Европа...

"През 2004 г. германецът е получил 8-годишна присъда, след като нападнал, изнасилил и намушкал над 20 пъти с нож 24-годишната Сабрина Д." С такава присъда, защо да не убива и изнасилва отново. 8 години за изнасилване и опит за убийство!?!?!?!? Лежал е 5!!!! В някой щати, щеше да лежи 20+10 години.

Може да не ви харесват тия за океана, но там има Правосъдие и Закон, който няма начин да измамиш, особено за криминални деяния! При аналогичен случай този щеше да лежи 20 години, а при рецидива - направо с инжекцията и толкоз!

"Задържаха убиеца на българката и сина й" - Може да се разбира като "задържаха убиеца на българката и задържаха сина й". Затова, за по-сигурно: "Задържаха убиеца на българката и НА нейния син". Учете български.