Коментари - Две непълнолетни момичета и 32-годишен мъж са загиналите край Здравец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредните тъмнозелени обитатели на България затрити от собствената си олигофрения, ценности на етноса и тотална липса на акъл. Хубав ден за мнозина, тъжен за малцина. Кавалчо се е правил на голямата работа пред проектотруженичките а.к.а малките булки и станал сакатлъка. Сега ще има лавина от минуси, но това не променя фактите. Мангал/резняк/простак с 5 лева в джоба, кола и аудитория от прости коври и тъпаци = сигурен сакатлък и мъка. Пред законите на физиката всички етноси, религии и цветове на кожата са равни.

5 загинали на 5 млн. население при това активните шофьори едва ли са повече от 1-2 млн някой може да си представи що за дебилизъм става на въпрос и за каква тотална липса на контрол КАТ като структура трябва да се разпусне още днес!

Кога най сетне ще кажат колко от катастрофите с фатален край се причиняват от малограмотни цигани и турци .Да спрат с беззаконията и полицейският произвол върху нормалните граждани от БЪЛГАРСКи етнически произход!

Че те ако кажат какъв процент от инцидентите и престъпленията се извършват или с участие на цигани то този процент ще е сигурно 98%. Това би дало право на много хора и партии да поискат големи промени, а това ще засегне електората и ще намерят хиляди начини да кажат, че това е дискриминационно, неправилно и тн. Просто трябва да започнем да се въоръжаваме и самоорганизираме. Друг начин няма. Тия с униформите и властта са или с мангалите и абдикирали от задълженията си или са като нас, но официално с вързани ръце. Сега мнозина осъзнаха, че им липсва "биещото сърце на Партията" Народната милиция.

Глава има, мозък няма. Що е то? Отг.: /чете се на обратно/ !аремон иксмен с нинагиЦ

Пострадали хора има ли?!

Туй то. Половин Европа карал внимателно да не го заболи джоба и като влязъл в България се сетил, че тук може да кара както му е кеф.

За какво ви е високата скорост? Ако вместо със 110 караш със 70 или 80 няма ли да е по-безопасно? Ще сме живи най-вече.

Този филм сме го гледале многократно. Само името на селото се сменя.

И имената на действащите лица.

Ма боята е същата.

Естественият подбор действа! Добре че няма пострадали невинни хора.

Само един е държал волана най-вероятно. Ако има вина е негова.

не са ли невинни?

Чавес нанайси феродо.

Забравиха за дупките! Свикнали на хубави пътища а тук, оп изненада, легнал полицай на булевард или 300 пъти кърпен път. Бас се хващам че преди да се блъснат са се леко отлепили от земята с предните гуми което на лек завой означава дърво!

Там пътя е нов, няма дупки.

Самочувствие че са над другите щом работят в германия, пък акъла на маймун.