Коментари - Две непълнолетни момичета и 32-годишен мъж са загиналите край Здравец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самочувствие че са над другите щом работят в германия, пък акъла на маймун.

Забравиха за дупките! Свикнали на хубави пътища а тук, оп изненада, легнал полицай на булевард или 300 пъти кърпен път. Бас се хващам че преди да се блъснат са се леко отлепили от земята с предните гуми което на лек завой означава дърво!

Чавес нанайси феродо.

Черни при това, със сини венци.

Естественият подбор действа! Добре че няма пострадали невинни хора.

Този филм сме го гледале многократно. Само името на селото се сменя.

За какво ви е високата скорост? Ако вместо със 110 караш със 70 или 80 няма ли да е по-безопасно? Ще сме живи най-вече.

Туй то. Половин Европа карал внимателно да не го заболи джоба и като влязъл в България се сетил, че тук може да кара както му е кеф.

Пострадали хора има ли?!

И имената на действащите лица.

Там пътя е нов, няма дупки.

Само един е държал волана най-вероятно. Ако има вина е негова.

не са ли невинни?

Глава има, мозък няма. Що е то? Отг.: /чете се на обратно/ !аремон иксмен с нинагиЦ

Ма боята е същата.

И на мен това беше пьрвата мисьл за трудоустройството.

Кога най сетне ще кажат колко от катастрофите с фатален край се причиняват от малограмотни цигани и турци .Да спрат с беззаконията и полицейският произвол върху нормалните граждани от БЪЛГАРСКи етнически произход!

5 загинали на 5 млн. население при това активните шофьори едва ли са повече от 1-2 млн някой може да си представи що за дебилизъм става на въпрос и за каква тотална липса на контрол КАТ като структура трябва да се разпусне още днес!

Поредните тъмнозелени обитатели на България затрити от собствената си олигофрения, ценности на етноса и тотална липса на акъл. Хубав ден за мнозина, тъжен за малцина. Кавалчо се е правил на голямата работа пред проектотруженичките а.к.а малките булки и станал сакатлъка. Сега ще има лавина от минуси, но това не променя фактите. Мангал/резняк/простак с 5 лева в джоба, кола и аудитория от прости коври и тъпаци = сигурен сакатлък и мъка. Пред законите на физиката всички етноси, религии и цветове на кожата са равни.

Че те ако кажат какъв процент от инцидентите и престъпленията се извършват или с участие на цигани то този процент ще е сигурно 98%. Това би дало право на много хора и партии да поискат големи промени, а това ще засегне електората и ще намерят хиляди начини да кажат, че това е дискриминационно, неправилно и тн. Просто трябва да започнем да се въоръжаваме и самоорганизираме. Друг начин няма. Тия с униформите и властта са или с мангалите и абдикирали от задълженията си или са като нас, но официално с вързани ръце. Сега мнозина осъзнаха, че им липсва "биещото сърце на Партията" Народната милиция.