17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бих препоръчал при ПТП или спор със застрахователя да се ползва фейсбук групата - Обезщетение от застраховател

пътувала съм с десетки шофьори, основна причина според мен за ПТП е "блеенето" - тотално зяпане настрани, бърникане по таблото, отвличане на вниманието с каквото Бог дал - а колата си се движи и дори малкото стряскане води до отклоняване на волана от правилната посока - и - готово. Изключвам келешеенето с високите скорости, но и там го има невниманието - това е основната причина. Колата си иска шофьор, все още.

точно там има падина между два хълма където не можеш да видиш дали има автомобил в дъното на падината, но пътната маркировка показва че изпреварването е позволено. Дори не е единственото място с малоумна маркировка в участъка Дупница-Кюстендил.

Алкохол, наркотици, превишена скорост... или пък не? Щото нон-стоп обясняват (без никаква статистическа обосновка), че въпросните три били основната причина за "войната по пътищата"...

Притеснява ме, че все по-често гледам шофьори (мъже и жени) на видима възраст 75+, карат без включени фарове, не спазват дистанция и не се оглеждат.

Не знам кой е крив ни кой е прав,но явно идиотизмът не присъщ само на младите.

Ама как бе? Тук всякакви олигофрени ни обясняват, че едно време обучението и шофьорите били в пъти по-добри от сегашните. Не е ли така? Обърках се.

В България е по-зле и от Луганска област, бря! Изтепахме се!

По-вероятно е да видиш бяла лястовица, отколкото някой да спазва дистанция.

И 100 метра да ти е дистанцията, няма да ти стигне, ако блееш, вместо да следиш пътната обстановка.