Коментари - В Сърбия разкриха схема за фалшиви български паспорти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво стана бе? Скоро спорих с един русофил, къде е по добре - в русоробските държави или в свободните. Ето ти и отговора - не съм чувал в България да се правят фалшиви сръбски паспорти, камо ли руски, а в русия и Сърбия само с това се занимават.

Ам питай Шкембевойвода! Той ше ти обади схемата в България!

Стига глупости ! Първо се получава гражданство и на база това се издава документ ! Ограмотете се малко ! Пише го в законите !

Явно далаверата на Шкембе воеводата продължава с пълна пара и се продават български паспорти на хора снабдили се с фалшвив документи за български произход!

къде е гешев или и тои участва в далаверата

сбъркан свят , където човека не е човек а паспорт

На сърбите не вярвам. Те всячески искат да унищожат българския елемент на Поморавието. Щом човекът, говорещ български, се смята за българин, има право на българско гражданство. Политическа автономия за Пирот и Враня!!!

Тоз па .. харесах ти ника!

Да не повярваш чак!!! Великите сърби дават пари за българско гражданство и български паспорти!!! Така е кудето има СССР... едно време по времето на Т. Живков българите правеха специални антени за да гледат югославска телевизия, даваха подкупи за да стигнат до Югославия за дънки, шампоани и дъвки... Сериозно сърбина да иска да е българин дори наужким си е постижение ....

Това и децата го знаят

Тия пък. Защо са им български паспорти? Да ходят в "лошата" Европа ли? Що не си купят обикновен билет за Русия, дето много обичат? А, да. Те са като нашите русофили. Реват срещу Европа, ама не искат да ходят в русия. И те завалиите искат Европа.

50 души, не четеш

А някой представя ли си фалшив сръбски паспорт!? Това за какво ще служи и къде !? До къде я докараха "брачята" . Пожелавам им да дълбаят още.

В Германия е пълно с македонци с български паспорти, иначе не могат да работят тук и камионите им се движат с бълг. номера! Явно бизнеса процъфтява, но къде ли не е така. Малта и Румъния продават на молдовци, руснаци, украинци и сърби! Турците се женят за паспорти и документи за роднините си, а пък бежанците получават временни паспорти безвъзмездно!!!United United Europe!!!

Този ще да е служител на Шкембе войвода! Проверили ли са компетентните органи дали е служител в МО в България?

№ 1 сме по всичко лошо в света.

Ти май не си излизал от родната си страна ,затова си комплексар.

Не може да бъде! Фалшиви български паспорти? Стига бе!

Фалшивите документи са сигурно документи за наличие на български произход: стари военни книжки на дядовци, кръщелни свидетелства, брачни свидетелства и пр., от които е видно, че предците на сътоветното лице са били с българска народност. И после същото лице кандидатства за придобиване на българско гражданство на основание българска народност. Те и макетата поголовно на това основание кандидатстват.