17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кирил и той ли е "pussy"? Бах маа му, вече и по името не можеш ги позна.

Сефте! След оргията в музея станаха еврозвезди. Та се наложи ЕС да ги защитава от Путин...

Ама то и членове ли имало в групата. Явнао наименованието и е подвеждащо

Пияни руснаци няма друзя западняци, ако се случи, то причината е елементарна грешка , поръчали вода, донесли им водка и те за да не я излеят в мивката ...се правят на мотики.

Защо така ги гоните бе като се изсра,а на вашите глави ама кога го правеха в Русия непреставахте да ги защитавате защо се правехте че незнаете каква стока са...

Путин е наредил :)

Schilo

Като писах тук, че тези са нищо повече от едни пръ.ли, изкарваха ги герои в борбата срещу Путин. Ето и испанците казаха, че са боклуци.

Двойните стандарти на Запада не са тайна за никого.

за разлика от новината за причината за марша на майките тия дни - майката е била допусната и в болницата, присъствала е и на погребението, а пък горкото дете, лека му пръст, е било тежкоболно и оставено от майката в интернат на грижите на държавата.

Ех, този Путин ....Наливал им в човките да се напият, а после организирал свалянето им от самолета! Това си е направо потъпкване на свободата и правото на протест.

ама това са изконни демократични ценности, как така са били изгонени? Мадона няма ли да посвети някое парче на тях по случая? Дейвид Нопфлър няма ли да отмени някой-друг концерт в знак на простест?

най-скапаният преводач. и ако ги бяха арестували какво? на протест пред испанскотопосолство ли?

Ако се беше случило това в Русия, сега запада щеше да бълва огън и жупел срещу Кремъл...

Полицията в Барселона изпълнява заповедите на Путин да тормози тези борци за демокрация! Те не са били пияни. Били са поръсени с БОВ от оня същия руснак, дето обикаля цяла Европа с мускалите с новичок и трови българи, руснаци с британско гражданство и всякакви други.

Прочуха се защото пребиха чистачката на черквата със свещниците в които вярващите палят свещичките за здраве...

Значи, ако Путин ги прибере за хулиганство, алкохолизъм, наркомания и СЕКС В ЦЪРКВА е нарушаване на човешките права, но ако ги е прибрал е някой приятел на ФАЩ е ок... така ли излиза?!?!? Скапани гомосеки....

Всяка една Pussy(котка) се бунтува за Cock(петел), нищо цинично няма тук. Ако не се срещат достатъчно често. Дори да са си го помислили редакторите и цензорите. Или, айде, ако не е поддържна и пазена добре се бунтува за антибиотик. Другото са опити за привличане на вниманието на неосъществени, ненадарени хора, които не стават за лидери. Но с високи изисквания от родители им, поставени още в детска възраст.

Двамата руснаци или двете рускини е правилно да е напише, уважаеми ...

Е, освободиха ги. И кво? Докога хулигани, пияници и наркомани ще минават по пистата на правозащитници, борци за права и свободи и вселенска правда? Къде точно се пресича пиянството и наркоманията и борбата за права и свободи. Как точно се бориш за свобода, като ти сам не си свободен от зависимостите си?

Значи не е виновен Путин. Просто тъпото си е тъпо

Как така, та това са символите на борбата за разваляне на Русия и срещу Путин. Наша гордост, образец за подражание.

Важно е било пилота да е бил трезвен и да не дава на автопилота да пие, че после да не ги търсят по моретата

Е какви са тия работи? Тези мили момиченца и момченца да бъдат гонени? Та те са флагман на руската опозиция! Трябвало е да ги поканят в Саграда фамилия да изпеят някоя песничка против Путин, нали сте по европейски толерантни. Може и в местната синагога. Не щете? Ама как? Нали са съвременни авангардни творци. Е дайте им малко подкрепа де!

Тъй де. Това си е било живо посегателство над човешките права. Пилотът очевидно е бил путинист и враг на световната демокрация.

Пилота сигурно е привърженик на Путин, Чавес и Ким Ир Сен взети заедно! Как може така недемократично да се отнасят със световното знаме на демокрацията.