Кънев: Нашата програма са реформите, а тяхната - порциите

На 14-тото си Национално събрание Демократи за силна България ще решават дали да останат в Реформаторския блок.

Обратно в новината

Коментари - Кънев: Нашата програма са реформите, а тяхната - порциите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2015! След сбъркания преход, конструиран в Москва и претенциите на Т. и Р. империи да се настанят трайно в бълг. землище с участието на проядените от казашка и анадолска ръжда партии начело с АБВ, ДПС, БСП, четвърт патриотите и планираната в Кремъл ГЕРБ, която с плаващо мнозинство осигурява перманентна дестабилизация на Б-я, най-после, най-после се появи Бялата лястовица на истинските демократи от ДСБ и Гражданската квота на РБ! Народе, никога не забравяй 2015 г.! Затова ръждавелките, към които реално се числят и партиите на Кунева и Лукарски, са толкова гневни на 2015!По интелект и родолюбие г-н Кънев, в сравнение с ръждясалите лидери, е великан! Колкото и много да се перчат Гоце и Ахмед, в крайна сметка ще си останат богатеещи руски ченгета. Уважаеми истински реформатори, барабанчикът Цв. Цв. след всеки 15-17 думи казва "Нашият лидер".След толкова думи вие посочвайтае библейския път за унижена Б-я: докато двете империи инженерстват политически в Б-я, няма реформи, няма спасение! Р. наложи модела на прехода, по нейна програма е изградено ченгето Ахмед Д. и ДПС, много мощни дестабилизатори. Гоце, Миков, Бойко, Цацаров Ахмед Д. ще доръбат Б-я, ако, Бели лястовици, не успеете да създадете силна истинска дясна патриотична политическа структура. Ако намеренията ви са искрени, Бог ще ви подкрепи!

Поредното недоносче, мазна мошеническа мутра...на стадиона барабар с Тиквуня !

Този кога го разбра това, преди или след поредната коалиция?

всичко е за пари и за отвличане на вниманието на публиката и на медиите

Президентът Росен Плевнелиев грабна приза в ски състезание за дипломати...Никой друг изявен скиор като А.Луканов, А.Лилов, И.Костов и много други политици- любители на белите спортове не е успял дори да се качи на стълбичката ( имам предвид от 1 до 3 място) . Хвала!

от празни приказки. Прилича на Михов. Вземат ли власт се издънват, минат ли в опозиция, всичко им е ясно. Предлагам да извършим исторически скок, както бяхме се засилили по времето на развития социализъм. Пак скочихме, но ... на друго място. Не могат да устоят на реалността.

Ялово събрание! Ялови решения! Само харчат парите на народа!!!!!!!!!!!!!

Странно, че Радан заема толкова правдива позиция, нещо неприсъщо на костовисти. Не се вписва в тази класа и среди. Подържам го в мисленето и думите, въпреки че цялата им класа я ненавиждам - грабителите на България и българския народ! Но в в делата му не се знае, още е нямал власт.

дсб и дост могат да станат коалцие и двете партии са демократични иса против порциите

Кънев: Нашата програма са реформите, а тяхната - порциите Това изчерпва всичко по темата. Е разбира се атакистко-путлерастката сган може да пише всякакви глупости, но това си остават само тъпотии на тотални платени идиотчета.

Радан има рейтинг-600 коментара за час...Даже Путин няма такъв рейтинг...ха.ха Радан-Президент.

Като казваш, че религията е източник на заблуди, на каква истина се базират революциите например? На това, че Маркс е казал, че човекът е произлязъл от маймуната и че яденето на месо го е издигнало над четириногите? И какви доказателства има, че теорията на Дарвин е напълно вярна, освен, че комунистите си я бяха харесали и ни я натрапваха като абсолютна истина? Като казах комунисти се сещам, че това комунизмът е западняшка приумица, само дето не го пробваха на себе си, а на страните от Източна Европа, та ако експериментът излезе несполучлив, което и се случи, друг "да духа супата". А те да спечелят от това, че конкурените им ще се вкарат в страшни проблеми, направо в катастрофа. И още за религиите: вижте евреите колко са религиозни и това ги крепи, въпреки че са пръснати по цял свят. Те умеят да бъдат свободни дори когато са под робство.

Комунистите нямат нищо общо с еволюционната теория, нито има значение те дали са си я избрали или не. Тя си е научна теория с безброй доказателства.

на тези се състоят в концентрация на всичко в джобовете им и мор за нацията

Ама вие имате ли толкоз членове ,за да направите национално съвещание,или ще се съберете в някоя квартална кръчма да се напиете ,опиянени от постигнатите "УСПЕХИ" и да изслушате партийните насоки на националния предател Иван Костов.

Политически неграмотни избиратели избират тези, които им обещават лесно представими неща, те не искат реформи, понеже не знаят и не искат да знаят какво е това и по тази причина такива държави все се гърчат,тъпчейки години на едно и също място!

салама...свободата...салама...свободата... Некои не са се отделяли от софрата.

Нека още някой демократ да ми обясни ползата от тия 26 години! Нямаме свободно мнение, всеки те снима и записва където си иска, 100 партии в които всички гласуват единно, контролирани медии, икономически сме по-зле и от соца, срастване на бандитизма с властта, липса на съдебна система...Това не е демокрация, не отговаряме дори и на елементарните стандарти за живот на Румъния! Всичко е боклук, и то само при нас другите от блока отдавна се оправиха!

"демокрацията" се роди на връщане от Китай през Москва...

за това че чипът ти е повреден, а не като на унгарци, чехи и словаци, все друг ти е виновен

ДСБ в опозиция на властта,мандат на Радан Кънев за връщане на РБ към позицията на единен политически субект какъвто беше създаден,и мандат на Радан Кънев към създаване на новия десен проект.

само да попитам, ще напуснат ли Народното събрание? Вътре са с единна листа на РБ!

те са народни представители и могат да останат независими, коригирайки РБ при гласуване.

Радан е толкова десен, колкото е оная ми работа, когато я преместя в дясно, щото след 10 минути ще я преместя в ляво или в средата.

ДСБ нямат бъдеще в българската политика. Най-лудите министри,най-бруталните деформи, Иван Костов.

Изпразни ли се?А почини си малко сега.

И да се е изпразнил, ти няма да заченеш. ДСБ са ялови полутарикати - ИванчоКостовци !

Да, всеки, гласувал за тях, се оказа в положението на идиот. Така сладко налапаха бойковия под вода, че тия от абеве само могат да се учат, не, че и те не останаха назад.

Отишъл 80 годишен при доктора и му казъл:,,Докторе след секс имам шум в ушите." Доктора казъл:,, Дядо, това не е шум , а ръкопляскания!"

Такава грозна реплика на " достойни" политици не ми харесва! Не рацбраха ли, че техните реформи никой не ги иска! А защо не останаха в управлението и постепенно да направят реформите си? Целта трябва та оправдава средствата!Докато се наумуват и нас няма да ни има! Пък може и те да са аут, кой знае???

Накрая ДСБ и Век 21 може да се обединят в една партия, която да пребори мафията. Татяна Дончева си начерви устните, Радан - и той... Сигурно ще се прегърнат и ще обявят новината

Честито на Радан Кънев!

т.нар. фиктивна демокрация. В конгресите на БКП имаше същата свобода на мнението!

По време на Перестройката имаше подобни събрания. И тогава се правеха реформи ,,във всички сфери на обществения живот" , под ръководството на Партията ... И ето до къде стигнахме - на последно място в Европа. Партията ДСБ може да ни доведе до последно място в света. И сега не сме далеч от него

Татяна Дончева се изказала на конгреса на ДСБ, че иска да се бори срещу мутрите и мафията в България. Само се питам как се бореше срещу мутрите и мафията когато беше адвокат на "Мултигруп"?По - нагло същество от самотна червена бабичка няма как да има!

Под статията за Борисов 23 коментара, под статията на ДСБ...417 коментара. Страх леле...страх.

що страх, просто смях. Българина обича да се подиграва, макар че това не е добра черта де! Подигравката не е влияние в обществото!

Интересно ако ДСБ се яви самостоятелно на избори без подкрепата на РБ, дали ще съберат повече от ... 417 гласа. Иначе мен ме е страх от ДСБ колкото от нощна пеперуда.

Удоволствие е да се коментират такива двуполови екземпляри ...

Голям страх ги тресе всички опозиционни (ако има такива) партии сакън ГЕРБ да не подадат оставка. Тогава ще им лъснат голите задници. Правителство едва ли БСП ще сформира, а при едни следващи парламентарни избори ги чака поредната загуба. Та да си го кажем - много лафен, малко махен или колкото да се намираме на приказка за да не ни забравят съвсем. Не, че ГЕРБ са най-доброто, но другите са гОла вОда все още.

Добре, че деформаторите имат национално събрание в този мрачен ден. Може да се научат 2-3 вица и да се чуят няколко идиотщини от трибуната на ДСБ Иначе щеше да е съвсем скучно.

СИДЕРОВ ВИ КАЗА ,НО ВИЕ НЕ ГО ПОСЛУШАХТЕ !!!!!!!

такова политическо събитие на живо. Всичко на показ,ясно и прозрачно и всеки говори това което мисли. Е това е демократична партия.

и накрая всички гласуваха ,,за"!

Чудна работа, за Радка Пиратка & Co ( общо 14 формации ) са гласували 291 хиляди човека. Оказа се, че почти всички те седят тук в Дир-а за да защитят това недоразумение, което само не знае какво е? - След като превзе половината министерства излезе в опозиция, но не освободи заеманите постове; - Така и не реши остава ли във властта или е в опозиция; Така и не успя дори да реши с какво иска да си играе - камиончета или кукли ...

Шило

Ще стоят! Бас хващам! Иначе не знам дали ще го докарат и до субсидията!

той Костов не можа да довърши своята партия, но довърши СДС-то Е, сега Раданчо ще довърши ДСБ-то. То бива надут пуяк, бива , ама това няма аналог - може да Коледа да се класира..

А така.

този надут пуяк пак ще изхвърлиш ващата партия на бунището. Кво си мисли - досега защо не влезнаха самостоятелно в парламента? То бива нахалство, бива, ама чак толкоз.

А ти що се косиш?Гледай си руската телевизия и си трай.

аз си гледам руски телевизии Футбол 1 и 2, дават мачове от цял свят безплатно и много добри коментари! Кво им има?

Партия ДСБ е един хвърчащ ковчег с политически мъртъвци ... летят като мухи край лампа и накрая крилцата им изгарят

Много романтично.Само във в-к "Милиционерска мисъл" могат да се прочетат такива "бисери".

и аз съм чел в-к ,,Демокрация', с главен редактор Волен!

Не бива, когато четеш ,,Милиционерска мисъл," едновременно да свириш и на американски вувузел. Или само чети, или само свири ...

Светът е голям,червени тролове дебнат от всякъде.

Дет се казваше в един стар виц:,, Комунизма е взел всичко най - добро от предходните обществено-инономически формации- от първобитнообщинния строй- производителността на труда, от робовладелския- правата на човека, от феодализма-крепостничеството, от капитализма- експлоатацията от човек на човека." Алилуя домнуле!

Голямата грешка беше да се играе заедно с ГРОБ-партия на най големите престъпници и простаци у нас . Някой да е видял мутра да създава продукт-на тия им дай само кражби, рекет и контрабанда . Гладните и алчни Пръмова , Лайнарски и плявата около тях щяха да подсмърчат около парламента , ако ДСБ не беше направило непростимата глупост да ги легитимира като десни и да ги вкара в парламента . Сега вече много хора се разочароваха от тази стъпка и това може да доведе до отлив на гласове за десницата у нас . Иначе ГРОБ не могат да бъдат никакви десни - те са си мафиотска структура и единствената им връзка с дясното е че използват дясната си ръка за да ни бъркат в джоба.

ДСБ иска да се отдели както направи Дертлиев на времето със СДС Център. И какво стана - усраха се на изборите и само разсеяха гласовете на десните. Радан да си прави сам партия ако иска , а по-свестните начело с Москов да не излизат от блока!

Де гиди....

АЛОООО,подкрепящите РАДАН и КОСТОВ , вие защо не сте в НДК или от там пишете ?

що се не скрие този откъдето дойде. Аз бях и СДС-арка и член на ДСБ- то но ми писна. Не гласува ли Костов заедно с бСП-то заедно за недоверие на правителството на ГЕРБ. Всички мои познати останарли кой знае защо при Костов се отказаха от него. Абе можеш и въздържал се, защо трябваше амблок с комунистите да сваляте пхравителството, не че го свалихте. До тук бяхте и да се пъчите и да се дуете - това е.

Защото мафията е впрегнала всички сили срещу правителството. Радан Кънев го задейства Костов, а Костов го задейства ГРУ. Само че ДСБ са жалки като ушна кал, щом играят по свирката на Москва, скрити зад високопарни приказки.

ходи при Москов да ти даде успокоително.

Трябва да приемем по-сериозно партия ДСБ. Нищо, че е гейско-лезбиянска и членовете и свирят на вувузели ... Все пак това са евроатлантически ценности.

така ме развеселиха троловете... Не можаха да мигнат цял следобед

САМО РАДАН МОЖЕ ДА ПРЕДЛОЖИ НЕЩО РЕАЛНО - ЗА.НИКА СИ НАПРИМЕР.

Аман от пеераси ламтящи за власт.

Добре казано от Кънев. Само дсб не се вързва в схемата на порциите.Особено след като Боко се извини на Пеевски, който се угои по негово време и си афишира топлата връзка с Новия Левски- Доган. Комундетата бяха на една трета порцион и на делимо при Орешето.Първан и Каракачан, кво да кажем, те си обират квото им подхвърлят и си изпросят в копанката от 20 години.А Свинчовите и руските тролове тук са надали неземен вой да си защитят благодетелите и порцийте им , които да остане някой остатък и за тях.

Атанасов ...за новия политически проект,в подкрепа на устава и за опозиция на властта. И напомни....всички министри са на Бойко Борисов по Конституция.

ДСБ вече не се вписват в реалиите, а си заприличват на секта с тотем Костов. В крайна сметка неуспял политик с огромно его и идолопоклонници.Но явно имат и финансиране отнякъде, те за едната идея ,такива хора няма да тръгнат!

А БЕ ВСЕ К.РВИ.

Като останете сами на изборите пак ще сте след партия "Петел" на Светльо Витков извън парламента. Родните бандити ха-ха

Иван Костов е номер 1 Радан върви в правилна посока.

А може и Костов да е сменил посоката , след като с Радан са дружки. хахаха