ДПС: С вота ГЕРБ питат - защо ни взехте властта

С цялото си поведение ГЕРБ казват – как си позволихте да ни вземете властта - така лидерът на ДПС Лютви Местан коментира отхвърления вот на недоверие към кабинета. Сергей Станишев пък заяви, че истинските мотиви са делегитимация на парламента.

Обратно в новината

Коментари - ДПС: С вота ГЕРБ питат - защо ни взехте властта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народът не ви даде властта,вие с манипулации я взехте.А СЕГА СЕ СЪРДИТЕ,ЧЕ ГЕРБ ИЗПОЛЗВАЛ РАЗНИ ПОХВАТИ.СПОКО,ВИЕ БЯХТЕ ПЪРВИ И СЕГА ВИ СЕ ВРЪЩА.ЗА ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА ВИДОВ ДЕН.

Атака няма избор. След като другите бяха на два фронта (БСП и ДПС срещу ГЕРБ), то отиване към ГЕРБ значеше 120 на 120 депутата и нови избори. При нови избори, отпадналите от парламента щяха да правят коалиции, което и стана с Реформаторският блок и накрая те щяха да са в парламента с по малко депутати. Да не говорим, че от ГЕРБ им откраднаха депутати, а с тях и държавта субсидия за партиите, както бе преди законът. Един вид ГЕРБ ги ограбиха. ДПС поне още не са направили нещо срещу Атака освен говорене.

Изказва се така, сякаш Атака е гадже, което е изоставило ГЕРБ, и е вече е гадже на ДПС и БСП. И се гордее с това. А всъщност Атака по-скоро се държи като проститутка.

Депутатите системно нарушават Конституцията, в която са се клели, най-често от трибуната на парламента, в изказвания пред журналистите или "задкулисно"! Но "депутата" Местан прекалява в злоупотребата с власт като си "присвоява" властта на целия български народ! Той си "въобразява", че властта е "негова" и употребява изрази като: "Защо ни взехте властта"! За него българския народ се състои от 7-8 % избиратели и това е "негово величество българския избирател"! Съгласно Конституцията на Република България властта принадлежи на целия български народ, а не на малка група и на почетния председател на ДПС, който задкулисно "командва парада на маскарада" в българския парламент и правителство, което е публична тайна! Каква "пародия на парламентаризъм"! Когато депутатите системно нарушават Конституцията, в която са се клели и не си подават сами оставката, народът разчита на правовата държава! Злоупотребата с вота на народа е злоупотреба с власт! Който престъпи клетвата и наруши закона, трябва незабавно да напусне властта като си подаде оставката и да отговаря веднага пред съда! Така постъпват депутатите и управляващите в цивилизованите демократични държави! Такава е волята на българския народ!!!

В никакъв случай не съм за ДПС, но да те питам. Как така нарушава конституцията? След като властта е на народа, как е прието той да предоставя тази влас на управляващите? Не е ли с избори? Тези избори не се ли състояха? Борисов не получи ли мандат? Не са ли сегашната коалиция прикрито с Атака, мнозинството в парламента? Не значи ли това, че според конституцията и изборите, те са представителите на народа? Кой е народът? Ти, Бойко или всички българи? Местан е част от коалиция, която има повече депутати и гласове на изборите от ГЕРБ. Не следиш ли изявите на Бойко? За мен той може да бъде съден почти за всяко изказване. Прави го изключително непремеено за политик. В последно време направо детски. На моменти изглежда и психично болен, като в случая с подготвяното му убийство от партии - абсолютна параноя. Да беше казал, че извънземните го преследват, щеше да звучи по правдоподобно.

Уважаеми г-н Местан, Имам един въпрос: Вие дозирате ли се редовно с г-жа Министърката, за да не изпадате в интровертен оверлог тук-там?

И Боко отново да яха народа в тандем с Цвъчкото!

Всички противници на ГЕРБ са с някакъв комплекс за малоценност. Личи си по това, че никога не пишат истинските имена на хората за които коментират, а използват всякакви "остроумни" съкращения и прякори.

И треперят от страх да не се върне Бойко.

Този Местан за Пеевски нещо не беше така остроумен в обясненията, а сега е направо "велик". СмеХУРКО!

Както каже Кръстника на снимката, така ще е! И внимавайте, че ще ходите пеша!

Къш бе превратаджии!

и защо им взехме властта?

Учудващо нагли са тия турци ДПС!

Какво лошо има в една делитигитимация на парламенто??! Той и без това е нелегитимен!

кой е наглеца , бе ??? Много са ти дебели очите......

Защо управлява доган????

,,Пази боже сляпо да прогледа"!-облече ,,армани", пусна си брада, сложи очила, и взе народа да поучава!- Аллах за шлифера ли хвана що ли!

а бе този местан,що не се скрие някъде,писна ни от него-той всичко знае, той разсъждава,той внушава непрекъснато заплахи за етн.мир, и плаши хората. той даже пророкува, какво щяло да стане. Няма срам този човек,така си е повярвал,толкова е самодоволен, че вече се гнуся от него.Срам,срам за тези, на които е езгодно той да е във властта.

Откъде накъде този човек продължава да ни казва какво ще стане, кога и защо? С какво право? Да не е спечелил избори? Да не е професор по политология в Итън? Да не лекар неврохирург? Той е просто гьонсурат. Виновни са БСП, че само за да ни управляват ни доведоха дотам тоя да ни поучава всеки ден.

Според мен питането е кой Ви постави на власт , кой ви е хванал така яко за топките , че Ви е превърнал в марионетки , кой е този, който Ви казва какво да правите , а Вие не смеете дори да му кажете името. И всичко това се съдържа в въпроса от който най-много Ви е страх Кой Ви нареди да назначите Пеевски? Може би ако отговорите честно на този въпрос много хора ще застанат зад Вас .

И аз няма да се уморя да те питам , лютване- местане , как с 14% изборен вот / от които 90% -шалвар -туристи и цигани / си позволихте да обсебите цялата власт в България ?!!! Може би по-точният въпрос е кой ви позволи това беззаконие и с какво точно му извивате ръцете .Ситуация абсурдна и недопустима за всички Българи , на която трябва да се сложи край. Окончателно.

Боко им позволи. С отказа си да състави правителство като най-голяма политическа сила.

А бре Метсане, ВОТА е да се махнете от тази власт, че напълнихте с ВАШИ фесове всички нива в държавата! Не искаме да ни управляват турци, а вече и цигани влезаха в този Парламент и то ром с висящи дела и криминално проявен? Ясно ли? ОСТАВКА и са махайте по-бързо, че изядахте всичко къде що има, крадете вече като пладнешки разбойници и теглите заем след заем?

Точно така. Питат: защо ни взехте властта, щом с нищо не сте по добри.

ДПС: С вота ГЕРБ питат - защо ни взехте властта Аз мисля че когато става дума за ДПС, ГЕРБ по-скоро са попитали защо ни откраднахте властта.

Вие нормални ли сте от ДПС+БСП? Хабите ми работно време, с което ви плащам, ядете ми парите, за да ми натрапвате турско влияние и бесепарска ненаситна комунистическа жажда за власт? Вие от БСП, защо предавате народа ни и облагодетелствате турци и цигани?

ти не си народ или от народа. ти си наи-долен фашист, човекомразец и подлизурко.

по-долни от комуноидите няма,предатели на родината си и троянски кон за руски интереси

И защо трябва цигани и турци да са "народа", за които всички работещи българи плащаме? Това е геноцид върху основното население на родината ни - НА БЪЛГАРИЯ!

Речта на президента Владимир Путин пред руската Дума беше аплодирана от политиците в продължение на цели пет минути. "В Русия живеят руснаци. Всяко малцинство, независимо от къде е, което иска да живее, работи и яде в Русия трябва да говори руски език и трябва да уважава и спазва руските закони. Ако някой иска Шериат, съветвам ги да отидат в държавите, където това е държавен закон. Русия не се нуждае от малцинствата. Малцинствата се нуждаят от Русия и ние няма да им предоставим специални привилегии или да редактираме законодателството си спрямо техните желания, независимо колко силно крещят думата дискриминация.

Точно и ясно казано. Това е добро четиво за Доган и Местан.

" работата на опозицията е да пречи на работата на парламента и на правителството" ТИЯ В ПАКЕТ СА ЗА РАЗСТРЕЛ. НЯМА НОРМАЛНИ ПОЛИТИКАНТИ, КОИТО ДА МРАЗЯТ ТОЛКОВА СТРАНАТА СИ! освет терористите ТУК НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ДАЛАВЕРИ - ОМРАЗА КЪМ БЪЛГАРИЯ.

тиквата си ти ,че пишеш само тъпотии но на тия години като не си спомняш и как се казваш никой няма да ти обръща внимание

НАПРЕД ГЕНЕРАЛЕ.....

Местан рече БЪЛГАРИЯ ИСТАНБУЛ

Вие не я взехте - вие я откраднахте с компромати, клевети манипулации и фалшификации преди изборите. За съжаление със съдействието на "българската" Прокуратура и хората на Цветан Василев и Пеевски в нея. За това хората, които се интересуват какво се случва в тази държава и следят процесите няма да ви простят!

Да, агент меди покръстителят, пак трябва да тълкува ставащото за своите страхувани и преименувани избиратели, за да мислят "ПРАВИЛНО"! Но пък важното е да се посочи нанякъде и да им се поясни какво било цинизъм...

Няма ГЕРБ. Има БеБе и то ревящо пита: Защо ми взехте ножиците? Къде са камерите и прожекторите? Не издържам да не съм център на внимание, бе! И памперсите ми свършиха...