РБ опитва да убеди ДПС за съдебната реформа

Реформаторският блок ще направи нужното усилие ДПС да подкрепи съдебната реформа, ще имаме среща с Лютви Местан, обяви здравният министър Петър Москов (ДСБ).

Обратно в новината

Коментари - РБ опитва да убеди ДПС за съдебната реформа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обществото иска реформи-да! Обществото каза на РБ-НЕ!!!! Тези мижави проценти получиха благодарение на преференциалния вот. Събраха се куцо и съкато и сега и Меглена и тези/ама те са психо, защото нямат никаква мярка за самооценка/, освен че са некадърни и хоп те ще оправят България. Я марш да си другарувате с протестна мрежа и на американската копанка.

СИНИ КОМУНИСТИ!

ДПС в опозиция ли е или в управлението!?!

"Те не са искане на Блока или на ГЕРБ, а на 70% от българите" Това е добра лъжа. Истината е проста. Искането за промени в съдебната реформа от точно преди 2 години. На една среща на американското посолство със старите мутри от СДС. Всички излязоха и леко като в транс повтаряха едно и също. И как Съдебната система в България трябва да се промени спешно. За това тази атака се извършва точно от Риформаторския блок. Които както е известно са българските еничари, които работят за американските интереси в България. Успее ли тази атака на еничарите, после и шистов газ ще си добиваме, и 7 реактор Уестингхаус ще строи на двойна цена, ще си купуваме ток на тройна американска цена. Няма да има български съд, който да ги спре.

Я бегай в Москва за инструктаж

Да отива Москов-психото при Местанката и да прави всичко каквото трябва за да са нагласят и двамата и да тръгне риформата!!! Успех психо и гледай и са учи от батко си бойко как са мята ,как са бара!!!

Струва ми се,че ДПС искат да изместят РБ от мястото им в сърцето на Борисов.Те са партия,която не е свикнала да е в опозиция.

Първо Местан опита със цакане отново на етническата карта, но не му се получи. Страшно ги боли, че им сменят турците по места и то с натиск от РБ. После реши да атакува РБ и Патриотите, за да всее раздор. Не знам защо не споменава Атака? А, и за циганите, нали са им изборен контингент. Сега е решил да хвърля камъни в Парламента със спиране на всякакви опити за реформи, за закони и поправки. накрая рече, да минат местните избори и тогава ще решава каква нова така и към кой ще я насочи ... Ако Герб и Бойкото се предадат на този шантаж на ДПС - да забравят и за тези проценти, които взеха!!!!!!!! Нито крачка назад!

Аз нямам нищо против РБ да седне на разговори с Местан по съдебната реформа. Но (!) искам да е публично, с присъствието на журналисти. До сега противниците на съдебната реформа не са посочили един аргумент срещу предложенията за конституционни промени, най-важната от които е прокуратурата да НЕ кадрува в съдбената система (няма държава в ЕС, в която това да се прави!). Посочват само някакви мъгляви съмнения... и кухи фрази от рода на: "Искаме, ама не точно това и така". Трябва да е ясно - не може да има "обща маса" между мафията, която стои в НС, и хората, които искат чиста съдебна система.

От всички дела в съда Прокуратурата се явява като обвинител само в 10% от всичките, наказателни от общо право, защото има и частни. И точно Главният прокурор ли ще определя избора на съдии - началници ?????? Та той е обвинетел и трябва да гледа на всеки съдия подозрително! Е , затова не искат разделяне на ВСС, защото там Цацата се договаря със съдиите (не явно) за делата, връщането им до безкрай и затова се и забавят ... Даже са им много дали в квотата - та те нямат толкова изявени прокурори. Няма да са постоянно действащи. Добре, да ходят да работят, да обвиняват, да решават дела и да се събират при необходимост. Какво скачат???? да се благодарят, че не е внесена поправка в Конституцията за изваждане на Прокуратурата от Съдебната власт. Представям си какво щеше да настане :) Но и това ще дойде ...

Всеки демокрад се натиска да пие кайве с г-н Зидаров. Шербетлия го прави.

Абе Москов не беше ли министър на здравеопазването или нещо съм изостанал с информацията? Той оправи здравеопазването и вече се зае със съдебната реформа? Да не им е уроки на реставраторския блок, но комунистическия идеал са го постигнали- от многостранно развити личности са станали всестранно развити. Аферим, евалла, машалла! Мутрата БУДА трябва да се гордее с министрите си.

НужнУто Осилие, каза Пепи, прет Койка, тамън го няма Койчо, щели да се... напъват, и, двамината: Пепи, да се наведе, а, Сбастун, отзаде, Ох- мале мале , зАшто си ме рОдила , майко юнашка, чУвеко-пУдобни ме карат направо, Ох, боли боли, зашто прес прашка ? НоватВфенка баба: Тодорка

КОЙ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ ? - БЕЯ ОТ ДРЪНДАР ДУГАН - И МУТРАТА ОТ БАНКЯ МУТРАН :) ....

Местан Ага ще ви покаже верния път.

И деформаторите заеха поза Г пред турците. Къде останаха дългите им локуми за изваждане на депесарите от политиката?

Аз пък съм убеден, че корпоративно - търговската цаца ще си подаде оставката и след това официално ще стане дпс - там където му е мястото ! Имаше един полуграмотен бостанджия от дпс, който каза, че тяхната партия щяла да стане 7 милиона ... Оказа се, че цацата слугува на мафията, която разтваря чадър над Пешо сумиста, Маргините, Златко баретата, Брендо и която е свързана с Йосич ... Не е ли повече от очевидно, че Доган, мамин Делянчо Пеефски и Митьо Гестапото са главните сикаджии в държавата , които разтварят чадър над Пешо сумиста, Маргините, Златко баретата и Брендо, а цацата е техен верен слуга ?

Москов,под никаква форма не сядайте на преговори с ДПС - те НЕ ИСКАТ реформа,защото цялата съдебна система в момента им е подвластна - повтарям ЦЯЛАТА

Интересно как 70% от българите дават подкрепата си за нещо, от което си нямат никаква представа и дори не знаят че съществува ?!

Така е, Путин плаща на рубладжиите, които са петата руска колона в България и пречат да имаме независима съдебна система. Това е и една от причините за монопола на руснаците от Лукойл, ценовия им терор на българския пазар, монополното им положение и неплащането на данъци ето едно от проявленията на разлагащото влияние на руската пета колона, движена от рублите на Путин. Тя никога няма да позволи и независима съдебна система понеже ще им бъде потърсена сметка за тяхното национално предателство и служба в името на чужда държава. Иначе сключилите договорите за Белене и газовите доставки отдавна да са в затвора с конфикскувано имущество. Да не забравяме и интересите на руснаците в банковата сфера(ВТБ) и военната сфера освен в енергетиката

Безкрайно си тъп!Путин да дава за НЯКЪКВИ РЕФОРМИ В БЪЛГАРИЯ?Та,кво,-Путин и русия няма къде да харчат в родината си ?Ти псих ли си?Копейка,не рубла НЯМЯ ДА ПОТЕКАТ в България!А скоро и добро утро няма да видите от руснаци!Ще интегрирате само украинци,-те вече са тук!

А мерси.Добро от руснаци не искаме - 45 години робство ни стигат

Г-н деформатор,а защо не ни разкажете за американските ТЕЦ,Чуждите и нашите Веи,Чехските ЧЕЗ,немските и австрийски ЕРП,продажбата на БГА "Балкан" на цена 1апартамент от вашия Костов,царя и Булгартабак и др.от Буда.А закриването на армията ни за да дойдат вашите американци мили-и имате наглоста да говорите за родолюбие.Вие -най-големите предатели.Ами златото на Б-я накъде тече нещастнико-пак при чичо Сам .Боклук.

Явете се при Местан за инструктаж.

Е то,ако ДПС одобри Съдебната реформа,то значи,че реформа няма да има! Престъпниците щом трябва да одобряват реформите,то това значи,че срещу тях няма да се повдигат обвинения! Това не е Съдебна реформа,това е поредния прах в очите на народа! Ще повярваме,че в България има промяна едва,когато започнат да влизат в затвора десетки магистрати,депутати,олигарси и министри,всеки престъпил закона!!!! За сега промяна няма,дори кметовете на селата вече се чувстват безнаказани!!!!

ЗНАЧИ ДПС НИ УПРАВЛЯВА

Значи няма отърване от руската зависимост. Защитниците на Цацаров не знаеха какво зашитават и срещу кого им е протеста. Местан е за мафиотизираната съдебна система.