Местан: До евроизборите никакви промени в кабинета

Лидерът на ДПС Лютви Местан заяви, че до евроизборите другата пролет не биха могли да се очакват персонални промени в кабинета. Не е обсъден вариант за втори кабинет в рамките на това Народно събрание, категоричен бе той.

Обратно в новината

Коментари - Местан: До евроизборите никакви промени в кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето кой управлява България,заедно с неговия началник.Не орешарски или станишев.Тези двамата хубостници разпределят благата на България.

ivo10

Местаноглу ефенди, кечи сакаллъ, кажи на миллета кой сложи свиня за шеф на ДАНС?

Съгласно Конституцията на Република България властта принадлежи на целия български народ! Бай Местан се "намести" да "командва" в българския парламент от името на "суверена" - почетния председател на ДПС! За него това е "суверен"! Налице е "задкулисие" и злоупотреба с власт! Ако имаше съдебна система, щеше да го прати там, където му е мястото! Но нали депутатите си "коват" закони с "дупки", тях съд не ги "лови"! Затова народът ще им произнесе присъдата!

Бай Местан се "намести" да командва в българския парламент и заповядва на премиера: "Работи не работи правителството, до евроизборите никакви промени в кабинета! Кани се да "дерибейства" и в европарламента, но там не си падат по "дерибеи"!

Време е да си ходите.И после съд.За всеки един по отделно.За всичко сътворено.Народен съд.Ние ви избираме и ние ще ви съдим.На всекиму според делата.Много грехове имате Местан ефенди.Всинца.Разгонихте умните.Другите докарахте до просешка тояга.Сега се шправиш на важен.Не си овластен за това,а да правиш закони в полза на избирателите,щото да живеят добре.Махайте се.Все още имате шанс да се махнете,защото махне ли ви народа лошо ви се пише на цялата ви компания.

8901

Ефенди,не ви виждам чак до май. Отново както и при предното ви управление в МЗ българите се наричат гяури.Сиктир кафето ви наближава,ефенди.И този път ще е последно.Не аз а суверенът ще реши и тогава , ако си пич ще млъкнеш,но едва ли ще замълчиш,ако ме разбираш какво ти редим.

Г-н Местан чета заглавието на статията и чисто ми стана весело.Не че не ми е ясно но искам да Ви попитам и ти в качеството на премиер ли го раздаваш или си упълномощен от името на Орешарски да говориш.То май наистина излиза че не се знае в тази държава кои кум кой сват и кой на булката брат.Всички сте премиери по всичко личи ,че ти лично си предложил Пеевски на този пост а нашия Сергейчо защото е властолюбец се е съгласил.Станахте за смях.Няма такава държава

извинете но премиер е орешарски вие откъде знаете дали: 1)изобщо ще устискате дотогава? 2)дали орешарски няма да смени някои? ако вие взимате тези решения излиза тогава че ч00 000 мохамедани управлявате 7000000? аз не съм съгласен с цинизма които афиширате-скоро ви нарекоха в нета: софистицирана политическа хиена. и не съм съгласен областните управители да са все турци.има определени граници които вие прехвърлихте.

Намирисва ми че и агент Павел е отправил взор към Евро парламента? То за сега ПРЕЕБАХА Българския и със СерГей точат зъби за Европа!?!?!?? Ей , я се организирайте на ПРОТЕСТА че току виж сме ги изтървали до Евро изборите!!! ОСТАВКА веднага и НОВИ избори през ноември или Декември!!!

Що за парламент и правителство, които не работят?! Що за демокрация е това?! Няма такава държава в Европа! "Промиват" мозъците" на българските граждани с лъжи, обещания и фалшиви социологически проучвания, а забравят, че освен граждани на България, сме граждани и на Европейския съюз! Изборите ще покажат истината, но никой от управляващите не иска и да чува за това, а се окопават все по-здраво във властта! Ако бяха сигурни, че сте спечелят, още утре щеше да има избори, щото повече пари се харчат за охрана на властта! Но "страхът" от загубата на "златната мина" на властта ги спира! Това е истината! Браво на германския посланик и дано такива смели като него граждани на ЕС да успеят да помогнат на България и българския народ! В България няма нито свобода на словото и печата, нито съдебна система! Управлява ни един нелигитимен парламент, съставен от противоконституционно създадени партии и "никой не смее да каже нищо"! Режимът на управляващите "олигарси" е опасен и вреден, както за България, така и за ЕС! Позволява си да "заплашва" дори и посланиците на европейски държави, граждани на Европейския съюз! На власт е "особено опасен съюз", който застрашава демокрацията и гражданското общество! Връща ни назад към "робството" и "диктатурата", което в днешно време и в ЕС е недопустимо! Демокрацията в България е "блокирана"! Всички медии са "окупирани" и служат само на чужди сили в т.ч. и на "меките сили" на нео-османизма! За няколко месеца свободата на словото изчезна и това стана пред очите на целия свят! Журналистите се страхуват да казват истината и с право-днес ще ги уволнят, утре ще ги подпалят, а в други ден не се знае каква друга злина ги очаква, ако не са "послушни"! Затова повечето предпочитат парите, вместо да си изпълняват дълга! Няма и помен от "независима четвърта власт"! Ние сме част от Европа , а не от Анадола и трябва да се поучим от Германия и другите държави от европейското ни семейство!

ivo10

Местан ефенди, за какво са ти промени в кабинета, като целия кабинет е за смяна?

ти на езика.

Бай Местан ни забрани да говорим за каквито и да било промени в кабинета. Толкова сили и средства бил хвърлил докато намести своите хора, че му станало байгън от разправии с нас и нямал никакво намерение отново да ни "убеждава" за нови назначения на нови хора.

Може би след това/след 2014г/ще е разумно да се създаде мегаминистерство за конфискуване на имущество/всичко без документ/ и отдели по принудително прибиране на избягали в чужбина от правосъдието крадци и национални предатели.нищо не е загубено-просто е в ръцете на тези крадци комунистите,депесарите и други отрепки.

Поредно доказателство кой комндва България......................

Mестан ефенди да не си решил да зимуваш в парламента или да построите едно минаре до главния вход.

Едно на предния вход за турските борци за власт и едно на задния вход за Юруша! Съскела с комундетата ще църка през левите прозорци, Гробарите през десните прозорци ще се изказват! Ние ще ги аплодираме с Инш Алах, Амин дай Боже, Както партията нареди, Юруууууш на мангизите

Едно на предния вход за турските борци за власт и едно на задния вход за турските националисти юрошистите! Съселът с комундетата ще църкат през левите прозорци, Гробарите през десните прозорци ще ни опяват! Ние ще ги аплодираме с Инш Алах гоьонсурати, Бог да ни прости гробари, Както партията нареди съсели и гейове, Юруууууш на мангизите лудичото

Много им се иска да ги търпим до евро изборите, за да се "намърдат" в Европарламента! Но Европа не харесва тяхния режим! Европа не търпи нито робство, нито дктатура, нито диктатори!!!

Ми да ще си се самопредложим с Гейчо и Лудичкото и ще си се самоизберем!

Вече е убидно да си българин в собствената си държава и да слушаш как малцинство те управлява.

Малцинство,"Убидно "се пише и по друг начин.

Не може да изтощавате нашата МАФИЯ с избори ..Не можем толкова често да плащаме ,за да сме на власт ..Др,Доган не е съгласен ! Ние, мафията , не сме съгласни !! Имаме си 'принципи" !! Трябва да дооберем ПАК България и по- нататък ще има избори ..., когато ние , а не гражданите , РЕШИМ ..Ние , мафията на ДС-БКП-ДПС !!!

така де , няма смисал от избори до дупка !? вотат мина на 12.05.201з г, които гласувал гласувал другите сами са си виновни !? аман от безотговорни избиратели , все другите са им виновни за тяхната тапотия и простотия :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кой беше този Местан? Някой от нас познава ли го този човек преди да се натресе така във власта? Някой избралиго този човек да представлява 7млн българи?

махни се бе, фашист лъжлив герберастки !

Добре де, нали Орешарски е премиер и той носи отговорност за министрите си? Кой е тоя чалмар?

Не с тези въпроси, че и аз се водя президент и пазя мястото за... знаеш кой..

Най-после да се разбере колко на колко сме останали българите срещу циганско-турскоия електорат в БГ-то!

Сега стана ли ясно на червената измет, кой управлява и кой е съставил кабинета на марионетката Орешарски?

това ченге иска сто години да управлява оставка

Местане, ако не си разбрал никой не ви пита и не иска от вас "промени в кабинета". ИСКАМЕ ОСТАВКА И ТО НЕЗАБАВНО НА ТОВА КОРУМПИРАНО ПРАВИТЕЛСТВО!!!

Иска ви се, ама не всички са като вас. Има достатъчно доволни от правителството и аз съм един от тях. Работил съм в частни фирми винаги, имам си 2 деца, безпартиен съм и не се вълнувам, че ГЕРБ не е на власт в момента. Искам само спокойствие.

Абе чалмар безпартиен турчин няма

какви евроизбори, бе Меси? До края на месеца сте аут.

Са ще видиш, от ЕРЕПЕТАТА като пуснат по една подобаваща сметка за ток от 250 лв. на хорицата от селата и ще те питам тогава

Уважаеми г-н Кръстник, Нали гледате да се дозирате редовно и се съветвате с Експерт-Министърката на спорта, за да не изпаднете в интровертност на духа тук-там в оверлог

Ще изпадне в екзактна интровертност на душевния си оверлог, съпроводен от лексикалната семантика,контрастираща със синтаксиса в спорта.

Недей така ефенди. Зима иде. Студ настава.

Олигарски: Разбрано, Кръстник, както кажеш... никакви промени!

Като бях малък на това му викаха гьонсуратлък. Да видя сега дали на привържениците на БСП няма да им стане съвестно защото те го докараха до тука. Е, поне вече и на тях той ще им казва какво ще стане и кога в България. Да ви е честито...

"Не може да изтощаваме избирателите, докато се стигне до еднозначно мнозинство, може би еднопартийно." Защо пък да не се гласува, след като има смешен парламент. Само да се въведе задължителното гласуване за всички и ще се решат по-голямата част от проблемите - няма купуване на гласове, има повече представени партии, няма значение етническия вот, няма значение вота от чужбина, няма значение подменени тук там секции. Когато има гласували 6 000 000, всичко останало няма значение и най-вече народът може да псува, че не е доволен от управлението. Как може да си недоволен от нещо, което не си го избирал?

"Точно Борисов и Цветанов нямат право да говорят за страх в Родопите. Там има един единствен страх - ГЕРБ да не се върне на власт", Естествено , че ще има страх от върхушката на ДПС. Там българските политици позволиха една етническа партия да си има собствена неприкосновенна политическа територия. И после се питаме защо България от 1300 г., е позволила 700 г. византийци и турци да бъдат на "специализация" на нейна територия.

Какво друго може да се очаква да каже лидер на антибългарска партия? Вие Местан и цялата клика около вас сте за лагер.

Местан-президент! Доган-вице!

Ако искаме турчетата да се изтрепят по между си "Местан-президент! Доган-вице!" та дано се взаимно очистят в името на властта!

Абе, ти Местан ли си , наместан ли си, не разбра ли че се иска не да си сменяте министирите , а се иска ОСТАВКА! За нищо не ставате освен да лъжете, да си намествате свои кадри , не професионалисти, и да управлявате вечно вие от ДНС, скрити зад БСП! А вашите приказки, /хортувания/ са изтъкани от ЗЛОБА!!! и Конфидециален Конфиденс!!!!?????

ЕКСТРА СТЕ! Цял живот да ни управлявате, че дано ни дойде акъла!!!

Иска му се на ибрика да цоца!

Ами той цоца - и то яко: Джейхан Ибрямов ДПС (завършил кинезитерапия- дипломиран масажист) заместник-министър на инвестиционното проектиране - Искра Михайловa ДПС- министър на Околната среда и водитe - Марияна Георгиева ДПС- министър на Младежта и спорта - Хасан Адемов ДПС- министър на Трудa и социалната политика - Али Неджми Ниязи ДПС- заместник министър на отбраната - Юнал Тасим ДПС, замесен в конфликт на интереси по времето на кабинета "Станишев", е петият заместник-министър на икономиката в правителството на Пламен Орешарски. - Бюрхан Илиязов Абазов ДПС заместник-министър на земеделието и храните - Велислава Кръстева ДПС заместник-министър на културата ръководител звено Връзки с обществеността и пресцентър на ПП ДПС - Иван Данов- Министерството на инвестиционното проектиране- ДПС - ДПС праща пак Светлана Дянкова като зам.-министър в социалното ведомство - Мукаддес Налбант ДПС- заместник-министър на образованиeто - Емил Иванов от ДПС- областен управител на София - Нусуф Нусуф ДПС- областен управител на Силистра - Емел Расимова ДПС областен управител на Търговище - Кенан Ашиков от ДПС областен управител на Габрово- коленичи само пред турското знаме и се кълне единствено в него - Руслан Каймаканов ДПС- областен управител на Пловдив - Муса Палев ДПС- областен управител на Благоевград - Делян Пеевски от ДПС за шеф на ДАНС! Сигурно има и още ! И аз да съм на агата, и аз няма да искам промени!

Станимир Казлачев - изпълнителен директор на мини марица изток

Ти ли решаваш или Орешарки? Кажи си Лютвито, че ти ги командириш и двамата със смачканото Гейче! Кажи си и, че ти предложи турския нерез за ДАНС, а сега Гейчо и орешарския плъх не смеят да те издадат!

Той е! Кръстника!

Евала за името, ама се ДОЗИРАЙ, ха-ха-ха!!!

АГО Нестан....ами, а кажи го и на майчин език,та да разберем нещо важно :" кой командва тука"? ха ха ха

Аха! Явно Местан е "кадровия орган" на кабинета "Орешарски".

и изпълнявам!

тоз манго да ги говори тез в анадола.......

Браво Лютви, Браво Местан! Ама не ти се сърдя за безконечните полуистини и откровени лъжи, които бълваш всеки ден. Защото "не е луд този, който изяжда зелника, а онзи, който му го дава" (т.е. БСП/Атака).

Прав е Местан - не е нова Тройна коалиция, а най-обикновена Тройка на разсъмване. И не са г.йове, а обикновени п.дераси