ГЕРБ внесе предложения за промени в Изборния кодекс

ПГ на ГЕРБ внесе в деловодството на Народното събрание предложения за промени в Изборния кодекс. С тях партията удовлетворява и исканията на ДПС по Кодекса.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ внесе предложения за промени в Изборния кодекс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо тук е тотално сбъркано. Не е ли редно ЦИК да е постоянна, професионална и да е съставена от 19 специалисти от области свързани с изборите (юристи, математици, философи, социолози и т.н.). Ако някой от членовете реши да си смени работата, за неговото място се прави нов конкурс. Да се назначава от министерството на държ администрация след конкурс и с одобрението на НС и президента. А пък партиите и инициативните съвети да имат по един представител в някакъв надзорен съвет и да не участват при вземане на решения. Да могат единствено да я сезират, да я коментират и да спазват решенията и.

Като ги гледам Бойко и Местан как си разменят жестове, чак мило ми става.

Защо ли, когато нови и нови чиновнически топли местенца се отварят за наши хора Герб и Дпс стават първи дружки?

Жалка работа. Пазарят се като хамали, само и само да са в играта.

що помия изля герб по дпс по делян пеевски но интереса клати феса сега боко тъпата тиква ще лиже на фесовете задника и ще мисли че управлява нов станишко победител както винаги е чалмата доган

С какво ще помним Герп ли? Първо, оказа се, че са Серп, просто "Селяци "? Ето, да вземем Първата им дама- баа Цецка! Как тая плевенска червена лелка ни води към Европа? Е, неама как! Ние требе да я водиме , да я бутаме! И защо? Хоро ли да играе в Брюксел, или да си купи зеле? Абе кво я мисла, тя сама не може и да тръгне,даже за Плевен! Скоро беше, пратихме я в Делхи, а тя се загуби, горката, още на Софийското летище, моля Ви се! Много е тъжно, нали? -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- Тюдора, хигиениска с английски в редакцията на бТТВ"Трътките"

И ква стана ся? Майчето писа, писа, като всеки чукундур комунистически роди недоносче и ГЕРБ ще им бършат осраните г-зове! Леле, много сте зле БСП, МНОГО! С тоя маломник за лидер, който жена му му дава опорните точки до там я докарахте!

Верваите ми(както казваше един старец на времето от Мадрид),всички са едни и същи,просто си разменят местата и понякога вкарват някое ново лице,естествено моделирано в техните лаборатории,за аромат.С какъвто и цвят на кожата да сме,всички сме създадени от първоизточника,така е и с политическите партии у нас.Разбираме нещата,виждаме нещата,плюеме нещата,но си оставаме в матрицата.

Пиха кафе, харесаха се, а последните дни показват, че са се взели. Честито на новата двойка и по Европейски тертип сега да си осиновят детенце, защото те не могат да имат (въпреки множеството опити да си направят). Боко, не можа да се ожениш, ама като разрешат твоите приятели гей браковете тук, ще можеш да се омъжиш поне!

Надявах се в България да живеят хора,по-широко скроени и реалисти ,но уви.Това,че Б.Б. е пил кафе с Местан,показва как трябва да се отнасят умните политици,които имат европейско мислене.По-добре ли е като Станишев да насаждаш омраза между инако мислещи българи?

Това, че е пил кафе - няма лошо на един шеф са се кланяли навремето (ДС) и е нормално двама доносници да се видят, да пият кафе. Вижда се обаче какво следва след срещата "Аз на теб, ти на мен". И някак е много типично за една древна професия (и номерата й) до вчера да си плюл някой а днес да ходиш да ближеш настървено там, нали?

Боже колко са глупави геРЪБ! Щом Боко тиквата пак го измамиха, използвайки алчността му за власт/оттам и пари/! Това че ДПС-то ще има един член по-малко в комисията, не значи че няма да си вземат техните проценти. Но кой сега ще се черви пред своите избиратели? Е не може такава тиква да управлява, няма как!

Вече нищо не може да ни изненада.ББ е горов да се съюзи с дявола,сами и само да се върне на власт.Око взема власта с феса,ще стане още по-гадна комбинация.Полицай сьс заптие,стой,че гледай!

От вчера вече всички ГЕРБерасти се редят на опашка за фесове, а от днес започват записванията при сюнетчията. От утре...... от утре започва раздаването на безплатния вазелин (количествата са ограничени). Борисов пръв ще бъде тестван за лоялност като кандидат "пИдал" (по негови лични думи).

Само не знам, ти от Атака (Яруш) ли беше или от БСП, че си толкова добре информиран , какви са последиците?

Доналд, от изказването ти разбирам че си минал процедурата на сюнета. Само , че май са ти обрязали втора сигнална система.

Браво , горчиво, горчиво ....да се целуват и да се приключва :)

Когато се развърти политическата рулетка, рядко се сещаме за съдбата на Пудела. Оказе се, че в едно градско кафене, може да се постигне колаборация между ГРОБари и Дупесари, а с "президентския указ" на Пудела Офшорко Плювналиев, да забършат масата! И къде отива Пудела? Естествено при кварталните помиари(на боклука)!

Когато беше избран ГЕРБ 2009 това з изборниякодекс беше една от големите му приказки. После ГЕРБ дряма по въпроса почти цял мандат, накрая когато ББ си подаде оставката, направиха всичко възможно в рамките на мандата на предното народно събрание, народното събрание да не промени закона. Сега ББ се годи за Местан, кафе ли пиха, блага ракия ли - те си знаят кой кумувал, кой сватувал, кой на булката бабувал, но...

Дали Пеевски не е решил да проговори?!

Че нали до сега ДПС-то бяха "фесове"? Той Боко тиквата тури фес още на конференцията в зала Арена Армеец, когато покани Ердоган като пръв чуждестранен авер, но сега вече го сложи официално!

Измекяри!

Нормално е като се срещнат политици някъде да се поздравят, като колеги и да пият кафе ! Какво лошо има ? Нима ние като срещнем нашите колеги ги подминаваме, защото са от друга партия ?

боко тиквата е враг с бсп и дпс само за пред медиите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Партиите сателити се гушкат в пазвата на партията майка БКП и кражбите продължават с пълна сила.

Той Борисов не помни какво е говорил на това кафе. Главата му беше в Лондон за мача между Арсенал и Челси!

Те и турско кафе не предлагали. Борисов е бил под сериозно напрежение!

Горе долу това очертава и цялото управление на Борисов. Ялови решения и цункане по всички етажи на властта.

Изрева половин Европа и накрая започна с промените. Много е смешен тоя БУДА!

Дупе давам власт не давам.

Борисов показа, че е готов да прегърне всеки и да лапне всичко, заради личните си интереси

Наркотрафиканта си направи сюнет. ХА-ХА-ХА-ХА

Време е да слагаме фесове.

ГЕРБ=ДПС=ГЕРБ

ОТКАЗВАМ СЕ ОТ ГЕРБ

Sm3hurk0

Всеки почна да се навежда на всеки... Ще има ... групов .екс в скоро време...

Като гледам бочко и местан се харесват - ще се вземат ли ? Кой ли ще е мъжа в тази връзка а ?

За който и да гласуваш,получаваш и ДПС.(като изключим 3-4 от депутатите на ДПС останалите не могат да говорят, имат вид на бавно развиващи се. Ама като се замисля за какво трябва да говорят,та те са само за бройка)

Шило

Добре де, толкова ли много искате Атака и ББЦ да влязат в новото НС?

Шило

Въпросът е към герберчетата.

Абе верно ли, че боко сложил фес

pompai

Верно е, и не само май, ще го обрязваме на изборите :))))

Мархаба аскер.

Шило

Защо ли си мисля, че все пак Пеевски ще стане шеф на ДАНС?

В нета.

А дано!

в света в последните 2-3 месеца се случиха така(ВИЗИРАМ КРИМ И ТЕРОРИСТИТЕ-ФАШИСТИ ОТ КИЕВ) за да разбера кой кой е! АТАКА показа че е единственната партия която е избрана от народа и казва СВОЯТА лична позиция а не позицията на хамериканското,юдейското или османското посолство!!! Да Живее БЪЛГАРИЯ!!!

Ама вие, платените драскачи на атака, верно сте много кухи, липсва ви поне малко въображение. Босът ви Сидероглу толкова пари открадна от народа и от господарите си, а му се свиди да даде някой лев повече за по-кадърни драскачи. Явно избива за следвашите командировки с кучките си по екзотичните дестинации.

Яко те гони шизофренията!

Грегор Гизи: Госпожо Меркел, Вие говорите с фашисти в Киев ! И тогава се изказвай !

pompai

Сега разбрахте ли ,че и бат ви Бойко си гледа интереса а не народа?

Напротив

Абе, на всички от Бсп и атака им беше много добре и пееха друга песен,когато ДПС им вървеше по водата.Сега като решиха ,че наистина трябва да се сложи ред в изборния закон ,всички ревнахте на умряло!А на Алекискам да кажа,че ГЕРБ наистина са спечелили изборите!Това ,че БСП си даде задника на Доган за да е навласт/защото много добре знаеха ,че ако още 4години бяха извън власта щеше да се забрави ,че е имало такава партия/никой не и е виновен!Това беше една абсолютно безпринципна коалиция!Сега нещата си идват на мястото и на някои започна да им пари под краката!Маята не можа да спаси положението!А колкото до коалициите-погледните се в БСП колко сте!Ако останете сами едва ли имате и10% от гласоподавателите!

Другарю милиционер - герб не е печелила никога парламентарни избори - просто има повече гласове от втората партия ! Да спечелиш парламенарни избори означава да събереш толкова гласове, че да си съставиш сам правителство ! Това са го правили само бсп и одс !Толкова ли ти е сложно - това не е футболен мач или песен на преслава, та да го проумееш нали ?

"просто да събереш гласове да направиш сам правителство.."БСП нима ги събраха????Абсолютно безпринципна коалиция!!!Те просто разбраха,че всичко им са изплъзва!!!Това е голямата истина!!!!Инесъм ти другар още по-малко милиционер!!

КОЙ пръдна на среща с мюфтия? КОЙ похапва баница от журналиска? КОЙ рита мачлета по работно време Кой Й тури прякора на "Мадам В" КОЙ сайсра"БЪЛГАРИЯ УБИ ДЕТЕ!" КОЙ, КОЙ -КОЙ? О СТА ФКИИИ...!!

Точно с целта!!!

Ашколсун, Машаллах, евалла, аферим и Бравос, Бойко ефенди, на Ердоган баш аркадаш!!!

Пеевски кога ще проговори? Нали Местан това го съветваше- да не щади Борисов Кво стана бе боклуци?

Пеевски ега не му е за приказки, понеже е зает с откриването на лафки от веригата в други градове, където кметовете са от ГЕРБ, но забравиха че цяло лято питаха КОЙ и сега погазиха досегашните си разпоредби и на бърза ръка дадоха картбланш на Пеевски