Москов: Ако РБ и ГЕРБ се карат, ДПС печели

Според Петър Москов проблем между партньорите РБ и ГЕРБ има, а тонът на разговора е лош.

Обратно в новината

Коментари - Москов: Ако РБ и ГЕРБ се карат, ДПС печели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие от ГЕРБ трябва да ни слушате, защото иначе идва Пеевски . Нищо че сега гласуваме заедно -ще има пак протестите "КОЙ"? И пак ще има "белият автобус" за взет заем даже и за 1000 лв. ( Нашите 16 милиарда нямат значение)

Приятели, не съм съгласен напълно със силно уважавания от мен д-р Москов. Между ГЕРБ и РБ не може да има здрава спойка!Може обаче да има сработване на базата на ситуационни интереси. ГЕРБ е ретроградна партия, стопер на истински реформи, лидерска, т.е. частна партия на ББ, а душата на ББ не е европейска. Бавното мислене на ББ и тромавите му мудни действия във връзка с аферата КГБ,липсата на адекватна реакция срещу престоя на Цветан Василев в руска зона, незрялата му и закъсняла оценка на проектите АЕЦ Белене,Южен поток, симулативното осъждане на Костингбродския преврат, простоватото му интервю пред руска медия, правят ГЕРБ много сладка ПП за Кремъл, но не и за българите. Не и за реформаторите и патриотите, които могат да допускат грешки, но са родолюбиви ПП, радетели за модерна независима просперираща България, твърдо обърната към Брюксел. Боже, мили, помогни на реформаторите да намерят сили да не се разпаднат, но и да не слугуват на ГЕРБ! В настоящия момент те и патриотите са бисерите в политическата огърлица на Отечество България!

Егати бисерите! Кукунева, Рамазанчо, Мартинчо, генерал Наско, Зеленогорски, няколко продажни министърчета, депесарските отломки... Хайде, от мен да мине! САМО на фона на гербаджийската измет проблясват като стъкълца. А така наречените патриоти са най- обикновени демагози и интересчии.

ЛЪЖЕТЕ, МАЖЕТЕ, ХОРАТА НА ГЛУПАЦИ ПРАВЕТЕ! :)

Писмо от Америка или Писмо от Чичо Сам ? - Това е въпросът ...

ГЕРБ Е ОБИЧАНАТА ПАРТИЯ НА НАРОДА!!! ГЕРБ Е ПАРТИЯТА НА НОРМАЛНИТЕ МЛАДИ ХОРА!!! НАРОДА ОБИЧА ГЕРБ И ГЕРБ ОБИЧА НАРОДА!!! ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО И ГЕРБ ПОНЕ ИМА НЯКАКЪВ ДУХ И МОРАЛ В ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА!!! ДОРИ САМО ТОВА ДА БЕШЕ Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА НЕГО И ГЕРБ!!! КАКТО ГО Е КАЗАЛ НАРОДА ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН!!!

кои се броите на есен, казваш?

Сигурен съм че заради тебе преместиха тлиниката от Курило в София. Не ти ли писна с тоз рефрен. ГРОБ са бита карта Радан е в САЩ за инструктаж. Боко е бита карта. Преориентирай се до като е време

Бойко бита карта??!! Ти гледай кво го чака сидераста,гаврата с капута ще му се стори рай!

аз съм изхарчен чекиджия:) Мисля си, че на някого му дреме за глупостите на болен шизофреничен мозък....:)))

хубаво признание. откъде го имаш от някой гей прайд на американско-африканско посолство?

Гръбнака на РБ се състои от бившите костовисти и бившите царисти. Те вече ни управляваха и резултата от техните управления е виден...както и от броя на политиците които образуват РБ. Как се стремят да спечелят избиратели ? С предизборни лъжи? Разчитат на вярна прослойка от населението? Разчитат емигранти да ги подкрепят чрез електронното гласуване? Аз не им вярвам,НО не виждам и свястна нова партия .

аз съм изхарчен чекиджия:) Мисля си, че на някого му дреме за глупостите на болен шизофреничен мозък....:)))

Царистите са се разпръснали между РБ, ГЕРБ, ПС, ББЦ и ДПС. А за костовистите си прав, там са, затова и аз гласувах за РБ.

Вярваш ли им?

Г-н Москов, хората умират всеки ден поради лекарска грешка, а Вие се чудите как да останете във властта! Ако искате да сте министър, то направете нещо!

аз съм изхарчен чекиджия:) Мисля си, че на някого му дреме за глупостите на болен шизофреничен мозък....:)))

Еее, волене ти се опомни най-накрая, браво!

защо пък волен бе чичо фичо? да го тура в гъза на нелата ти прайдна без бвазерлин.

ДОКАТО ДПС Е В ПАРЛАМЕНТА НЕ МОЖЕ ДА ИМА СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ ! ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ БЛАГОДАРИ НА БСП И АТАКА ЗАЩОТО ТЕ СА ДПС , ЗАПОМНЕТЕ ГО ДОБРЕ !

д-р МОСКОВ? КОГАТО ТРЯБВАШЕ ДА ПРОЯВИМ ВОТА СИ НА ДОВЕРИЕ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИТЕ ВСИЧКИ НЯМАХТЕ ПРОБЛЕМИ, ОБРАТНОТО, ОБЕЩАНИЯ, НАТЯГАНЕ, ПРОМЕНИ, СЕГА СЕ КАРАТЕ... ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ С КОГО? ДПС? ТОВА Е ДВИЖЕНИЕ, А НЕ ПАРТИЯ, ЗАЩО Е ОЩЕ ТУК? НАРОДЪТ ЩЕ НАКАЗВА УТРЕ ЗА ВРЕДИТЕ, КОИТО НАНЕСОХТЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ ЧРЕЗ ДПС!!!

не обиждай спонсорите бе!извинисабе!извинисабе!извинисабе!извинисабе!извинисабе!

Вярно е,че за голям брой партии в "Реформаторския блок" са гласували една шепа хора. Независимо от това те са получили твърде много власт и сега се изживяват като световни шампиони! Нито знаят къде са,нито колко са гласували за тях. Това че ДПС печели от тая кавга;също е факт! ОБАЧЕ: 1.Защо ГЕРБ излизат с тъпия номер,че им се повредили пултовете за гласуване и затова не подкрепили "Задължителното гласуване" като точка от референдума? Кой вярва на това? Нали ако е имало технически проблем;ГЛАСУВАНЕТО Е МОЖЕЛО ДА СЕ ПОВТОРИ,ПОРАДИ НЕВЪЗМОЖНОСТТА НА ЧАСТ ОТ ДЕПУТАТИТЕ ДА УПРАЖНЯТ ПРАВОТО СИ НА ГЛАС? 2.Кой има интерес ДА НЯМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ? Задължителното гласуване ще намали ТЕЖЕСТТА на гласовете на българските турци и на ромите. Гласовете на българските турци отиват "под строй" или с "автобуси" право при ДПС! Част от ромските гласове също са при тях. ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА ОТ РОМСКИТЕ ГЛАСОВЕ ОТИВАТ ПРИ ГЕРБ! Така че, ГЕРБ и ДПС трябва да са полудели за да искат задължително гласуване! Случайни неща няма! Неволни грешки-също! Всичко се прави с мисъл за изгода! 3.Ако се въведе искането за ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ при гласуването;тогава ГЕРБ И ДПС ще загубят половината от електората си! Тогава обаче, няма малцинствата да решават съдбата ми в собствената ми страна!Край на кебапчетата и бирата!Тогава Пожарната няма да обяснява колко много го обича народа! Кой народ? Този който краде и убива ли? И чака детските надбавки без да възпитава деца!

Кво печели ДПС бе, докторе? Това че са подкрепили някакво предложение на ГЕРБ или на РБ не им носи печалба. Освен ако нещо сте им обещали, ама не вярвам; а ако ГЕРБ нещо са им обещали, фък ГЕРБ!

ще ти праим гагнам стайл, дебило от конгреса на сергейовете на бузлуджата! всички от атака ще бъдете Осъдени! така казвам, така ще стане!

Десен съм, глупако, не понасям червените маймуни както от БСП и Атака, така и от ГЕРБ.

ДПС е вечно губещ!

Изобщо не е вярно, че ДПС определя правилата. Нещата се получават от самосебе си, някак спонтанно.

Че ДПС не определят никакви правила е очевидно. "Някак спонтанно" нищо не става в общественото развитие. В БГ правилата се пишат от КГБ на Лубянка - все още, за съжаление, вече почти 71 години. Няма БГ "политик" имащ думата за каквото и да е, който да не е на подчинение там, пряко или през местен водещ. Докато не се сдобие човек с досие вкарващо го до живот шансовете му за висша политическа длъжност в БГ са нулеви.

т.нар. реформатори се оляха тотално. пръмова, радан, москов, лукарски и сие -пълна скръб. падение за българия. огромна грешка на боко. тези тарикати нямат място на политическата сцена.

ivo10

ДПС винаги печели защото са хитреци насред глупаци.

Така ще е докато има продажни кенефи като бЕлата златка.

Антони Тренчев в Сен Тропе и статията в пик.После може да се присмиват на атакистите.

Пич, до там ли стигна! Нямаш ли по-интересно занимание, от това да четеш статии от сайтове на Пеевски, че дори и да ги цитираш! Ако пише, че реформаторите закусват с малки деца, пак няма да се изненадам! Случайно да се изсква много акъл за тази работа!

максимално възможна по обем информация от цялото политическо пространство.Номера е да можеш обективно да преценяваш прочетеното.А това в пик е било от фейса на самия депутат...така че...

на президента и РБ е българите извън страната да определят правилните партии които да управляват . Да ,ама ако си плащаха и данъците тук.

ГЕРБ и РБ трябва да си изяснят кой колко кафе пие с ДПС-то. Във взаимните им обвинения информацията по този въпрос е разнопосочна.

И АЗ ТАКА МИСЛЯ САМО ГЕРБ ЗА КАКВО СА НИ ТОЛКОВА ПАРТИЙ Е БОЙКО Е НЕМА ТАКЪВ ВОЖД ДО СЕГА ТОЯ СВАЛИ И ТОДОР ЖИВКОВ ОТ ПЪРВО МЯСТО ХА ХА ХА ЕГАТИ И НАРОДА МИШОЦИ ПЪЛНИ

Според мен Боко, отстъпва на Путин. Оня е баш тиква.

хахаха, кво общо има нашата крадлива тиква с този изключителен човек!?!?

Както е тръгнало ,няма да се изненадаме на целувки и прегръдки след толкова любовни намигания м/у Боко и Местан!Цецо-интригата вече приготвя легло за двама,но е приготви завивки и за трети!Сводника е печен!

На Местан политическата кариера изгря,като депутат от СДС ...:)))

Физкултурникът пак се изказа, яхвайки шейната... Едни и същи лица, знаещи едно и също. От къде ли трябва да дойде промяната?