Алиосман Имамов: ДПС няма да приеме мандата

Алиосман Имамов заяви, че няма вероятност ДПС да приеме мандата за съставяне правителство. БСП потвърди, че няма да подкрепи актуализацията на бюджета.

Обратно в новината

Коментари - Алиосман Имамов: ДПС няма да приеме мандата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виждате ли че можем да управляваме, а оставяме на вас. Така е от векове насам

Ако дпс не върне мандата ще стане доста интересно . Политическо харакири : ))) Помнете , хора , 65% избирателна активност и им бием шута . Завинаги !

Благодаря. Аз съм последният поддръжник на корпоративната партия ДПС, но след като 1991 г. БЪЛГАРСКИЯ Конституционен съд си плю на сурата и регистрира етническата ДПС - няма какво да си заравяме главата в пясъка - те са факт в политическия ни живот! Въпросът е продажните бг политици да не ги правят фактор, но както виждаме - алчността и властолюбието са по-силни от защитата на националните ни интереси! А и българската апатия по избори здраво налива вода в мелницата на продажните ни "родни" политици!

Като е прието защо не го публикувате

Бавим купона...

Не мога да проумея как може да има толкова слабоумни хора коита да се връзват на мехурите на БСП. Какъв съюз на ГЕРБ и ДПС. Какви глупости са това? Единственият логичен отговор е. Страх от Б.Борисов. Страх от това че този път ще им лъснат посраните задници.

Коалиция БОСТАН (Борисов+Местан)

Само в мокрите си сънища. За разлика от БСП - ГЕРБ са национално-отговорна партия.

Защо изобщо си чешете езиците!? Трябва да си много болен мозък, за да си помислиш, че в този парламент е възможно съставянето на правителство. То и сегашното е цяло чудо че се пръкна. Благодарения на златния пръст на Сидероглу.

Цвьк

Много правилно, колега....кабинет в сегашното полужение е невъзможен, но ай обясни на чукундурите по-долу.

Не мога да проумея как може да има толкова слабоумни хора коита да се връзват на мехурите на БСП. Какъв съюз на ГЕРБ и ДПС. Какви глупости са това? Единственият логичен отговор е. Страх от Б.Борисов. Страх от това че този път ще им лъснат посраните задници.

Ало, вие с майчиния език от ДПС. След изборите няма да видите изпълнителна власт повече. Ще си останете партия на селски бекове, което си оригват на овнешка лой и баклава.

на тез мандат не им требе . Далаверката е сега да актуализират бюджета да си делнат по няколко милиончета с Боко за да посрещнат "нуждите" за изборите пък след туй може пък и да си взимат две три министерства - земеделие и екология /те от друго не разбират/

Pesh0

Боклук , отива, при боклука и хората незнаито от къде родили се при комунизум светъл ще мрат от данъци отвред. но след смъртта си завещават Оковите на своята съдба .

Pesh0

Децата , тях са взели те на прицел . Не дават те да се родят . А родилите се , ще се счита , че на някого дължат.

Pesh0

когато ти децата ти оставишда погубят , защо си жив ? и за какво се бориш ?

БСП ако са против актуализацията,да си изразят позицията при гласуването,а не да не присъстват в залата.Та нали самите те критикуваха ГЕРБ за същото,че не са в залата??

Крайно време е г-н Местан Премиер.

Надали, Исмаиле;о))

БСП НЯМАЛО ДА ПОДКРЕПИ АКТУАЛИЗАЦИЯ!!!!!!! МА КОИ БЯХА ТЕЗИ??? ОООО ХИЕНИТЕ ЛИ, ДЕТО НЕ ГИ БИВА ЗА ДРУГО ОСВЕН ДА СЪСИПВАТ ВСИЧКО, ЗА ДА КРАДЪТ!!

Наборе пак си прекалил с пиенето

Миналото лято протестираха, заради назначението на Делян Пеевски, защото бил от ДПС. Имало ЗАКУЛИСИЕ. Бойко Методиев Борисов не спираше да повтаря, че не може да се управлява държавата с кабинет между БСП и ДПС, подкрепян от Атака. Думите на Вожда Мутра бяха старателно повтаряни от всички гербери и протестиращи. Всичко лошо се въртеше около ДПС (Пеевски). А днес Бойко Борисов и Местан/Доган/Пеевски се прегръщат официално пред цяла България. Защо мълчат симпатизантите на ГЕРБ?! Къде са протестиращите?!

ЗАЩО ДНЕС НЕ РЕВЕТЕ СРЕЩУ БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ, ЧЕ Е С ДПС И СМЯТА ДА УПРАВЛЯВА С ДПС В РАМКИТЕ НА СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО?! ТОВА НЕ Е ЛИ ЗАДКУЛИСИЕ?! НАЛИ ПРОБЛЕМЪТ БЕШЕ УЖ В ДПС (Пеевски)?!

Когато БСП управляваше РЕАЛНО с ДПС, ти що не рИва?!

Честито братя....някакъв си алиосман имамов можеше да ви направи правителство....все едно пронацистка група от германия да формира правителството на израел - как мислите...може ли да стане?

ДПС е ФАКТ в българската политика! БСП ги направи ФАКТОР - няколко пъти при това!

Турците в Турция. Това е!

Имам един приятел привърженик на Герб. Казва, че гласувал за ГЕРБ защото само ГЕРБ държали ДПС далеч от властта.представете си, колко наивници има!

Искаш да кажеш, че не е така? Във властта ли беше ДПС по време на управлението на ГЕРБ?

Тоя ли беше треньора по футбол от ДПС. Гати и какви ръбове са избрани в това НС.

Не мога да проумея как може да има толкова слабоумни хора коита да се връзват на мехурите на БСП. Какъв съюз на ГЕРБ и ДПС. Какви глупости са това? Единственият логичен отговор е. Страх от Б.Борисов. Страх от това че този път ще им лъснат посраните задници.

Динкова, пак си напуснала работното си място на Околовръстното, без разрешение от сутеньора.

Тази незаконна, противоконституциьонна, етическа партия ДПС, изградена на религиозен принцип, прави всичко по силите си за сриването на БГ. Хората, които гласуват за нея са пдложени на огромен натиск и заплахи от имамите и месните дерибеи. Имамов очевидно лъже. Трябват им пари за крадене.

КОГАТО БЪЛГАРИНЪТ СЕ СЪБУДИ ОТ ЛЕТАРГИЯТА И БЕЗХАБЕРИЕТО И ПРЕЦЕНИ ,ЧЕ Е ЛИЧНОСТ А НЕ /МАТРЯЛ/, ТО ТОГАВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА КАЧЕСТВЕНИ ПОЛИТИЦИ И МУТРАТА, ГЕРБЕРУГИТЕ, МЕСТАНЦИТЕ, ДУГАНЦИТЕ И Т. Н. ЩЕ СА НАТИКАНИ В ЪГЪЛА!

а "ъгъла" натикан до дупка в дупката на дуду7

8901

Къде тръгваш? С чинията на Бузлуджа ли? Щом така си решил добре сбогом.

Pesh0

е утре ще видим . аз мисля че али е прав . и БСП пак лъже .

А ако Борисов гласува заедно с ДПС предложените промени в бюджета, значи той и Доган са се разбрали и вече разпределят порциите заедно.

А досега гласуваха ДПС и БСП заедно. Колко порции си разпределиха?

Pesh0

Ред Хед :) Ако БСП И ДПС гласуват заедно , всичко е нормално . Ако ДПС гласува с ГЕРБ е проблем ? Що ма ?

ревнува

След правителството Орешарски пада и коалицията БСП-ДПС-АТАКА Да не забравяме кои са лошите

Да и кои са лошите???????

Една лъжа каквато е и тази за участието на АТАКА в някаква коалиция от сегашното НС,сътворена от българомразците,разтръбявана до подлудяване от продажните медии,се приема зомбирано и безрезервно от за жалост нарастващата маса от изтъпели и податливи на внушения хора.Атака беше избрана от патриотично мислещи хора,за да БЪДЕ в НС без значение какви други партии има в него,защото това НЕ от АТАКА и нейните избиратели зависи.А щом зомбитата НЕ ОСМИСЛИХА тази проста ИСТИНА,то толкова по-зле за тях,защото в следващото НС може да се събере още по-безродна,протурска и откровена пасмина,а без АТАКА дори няма и да ЧУЯТ за това.

В момента по ДИРа върви "Турски вицепремиер съветва жените да не се смеят публично". Имамоглу ефенди, не ще ли посъветваш и нашите жени така в програмата си, ако имаш такава ?

сте да платите парите на милионерите?

Абе комунист ли е, ясно е, че лъже като дърт циганин. Те затова и електоратът им мангасарянски.

А пък аз продължавам да се чудя вече доста години как може да сме толкова неумно и ненаучено племе, че да позволяваме ДПС да са винаги трети, но винаги да ни управляват с юздите накъде да вървим. Какви сме такива комундета, герберасти, костовисти и как ли не се наричаме - само и само да не се разберем българи с българи и да не си строим живота без тази измет. Защото въпреки уважението ми към бедния, отруден и необразован турски етнос в България Доган, Местан и останалата паплач, която разпредаля порциите, са измет!

проблема е че българите се делим или не гласуваме, а турците гласуват под строй, независимо че са си все така бедни и отрудени

Искам да задам въпрос към Герберастите,сега герберасти,когато вече Бойко се целува уста във уста със език със Местан,ще правите ли протести със надписи Кой Кой назначи Пеевски,и Къде Къде е Христо Бисеров,ще посмеете ли соросоиди да пишете за новите ви коалиционни партньори ДПС.

дудук без цензура

Разбира се. Ако Борисов провежда безпринципна политика (подобно на БСП), че изхвърчи от политиката, като тапа от шампанско. ГЕРБ е лидерска партия. Издъни ли се лидера - край на ГЕРБ.

Сега стана ли ясно на чалгаджиите, защо борисов беше в сащ - заради новият заем от МВФ ! А стана ли им ясно, защо е толкова любим на западняците - козирува им и изпълнява безропотно всичко, което поискат от него ? Ех ако азис или преслава го изпеят в някоя песен - може и да го схванат, но феновете на герб, като техният любим, единствен и незаменим демократичен лидер бягат от книгите като дявола от тамян - сложни са им !

днес си по-тъпо от обикновено

Срамота е идиоти,които дори една бюлетина не могат да разгадаят да говорят за книги...В къщата на обесения за въже не се говори...

орс- АБЕ ТИ СИ АБСОЛЮТЕН ТЪПАНАР

user: 15 password: 15

Я-а-а-а...имаме си хакер! Откъде успя да научиш паролата на Тиквата?

Продължавам да се чудя,що за тъп гьон трябва да е този Мерджанов?Да кажеш пред цяла България,че ДПС няма да върнат мандата...Като е ясно,че ще го върнат.И какво ще трябва да говори тоя другар след два дена?Но другарите толкова напред не могат да мислят...

КОЛКОТО МОЖЕ ПО-ВЕЧЕ ДА СЕ ПРЕЧИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА...ТОВА Е ЗАЛОЖЕНО В " ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА НА ТЕЗИ НИТО СОЦИАЛИСТИ, НИТО КАПИТАЛИСТИ, ПРОСТО ШАЙКА ГЛУТНИЦА Б БОРБАТА ЗА ВЛАСТ И ОТ ТАМ-ЯКИЯ КОКАЛ...!!!!!!!!!!!!!!КВО ИМ ПУКА ЗА НАИВНИЯ НАРОДЕЦ! ДА СЕ ЧУДЕ И МАЕ ЧОВЕК, КАКВСЕ ОЩЕ СЕ НАМИРАТ ГЛУПЦИ ДА ИМ ВЯРВАТ!?

Има още едно заложено - сочене с пръст и с думите 'до кога ще се оправдавате с нас'.

Казват че сте честен човек и сега е време да го докажете

Не щеш да приемеш ?! 'Ми и аз не тА щЪ, върви отглеждай тАтУнЪ, купувам го сушен, нарязан за лула и пакетиран !

Къде Къде изчезна Христо Бисеров.

Където са и фидосова, и миро мършата, и митко каратиста и емо фаса и други незнайни касиери на милиционерите ! Приличат си с касиерите на дпс нали ? Когато отговориш на горните въпроси - тогава питай за бисеров ! Но аз мога да ти отговоря и сега - в политическото небитие са и харчат спокойно откраднатото от нас - данъкоплатците, защото мълчаха геройски като ги разпитваха - КОЙ им нареди да ги правят тези измами !

Да не се е скрил при Моника в Брюксел?

А! Че Бисеров изчезна при експертното управление на БСП/ДПС преди половин година! Ти чак сег али се сети за него?!;о)))

Всяка година заделят повече пари за здравеопазване и всяка година по тава време започват да реват, че парите свършват. Да кажат първо за какво са ги похарчили, пък тогава да искат. Истината е, че парите не отиват по клинични пътеки или за необходимо лечение, а по пътеките, утъпкани за "свои" болници и фирми-доставчици. Докато не турят ред в това и 5 милиарда да им дадат - пак ще ги прахосат.

...вместо да плюете по форумите, ДПС такива - онакива, дотътрете си мързеливите здници на 5-ти до урните господа и дами !!!!

БСП, кво стана с опорните точки

Те за това са опорни, за да не стават :)

Бойко вече е откупил авторските права, така че сменете адреса!

Имамов сипе лъжи. Тази актуализация цели само едно: Взимане на държавен заем за да се покрият загубита на мафиьотите, нанесени им от Ц. Василев и КТБ. Другото са празни дрънканици.

Ще ми припомниш ли, кой предложи актуализацията ? Гони ви склерозата напоследък.

Да,ама Мерджанов ''мисли'' друго...Е те така ''мислят'' другарите...Тези лумпени управляваха страната..С такова ''мислене''....По зле и от бавноразвиващи се

Боклуците си знаят до какво дередже докараха държавата и сега всички се дърпат защото тепърва идва ред на последствията.

Аз искам да го приемат, ще е равносилно на харакири

Една актуализация би означавала две неща: 1. Експертите са събрали по-малко приходи 2. Експертите са изхарчили повече от заложеното Няма как да са Експерти, ако и двете са се случили едновременно, нали това си мислите? А има ли как хем да си взривявал църкви, хем да си избил стотици хиляди българи, хем да си управлявал тоталитарно, хем да не си терористична организация и да си чист като Партията?

Умница ! +++. . .+

Изключително смешен и нелеп коментар .

отивай да спираш влаковете, че ще ви бутнат бараката. и поне се научи да се пишеш вярно - бълхарин

Лейке - май ще смениш милиционерската фуражка с чалма а ? Друго си е да разстреляш невинни дечица като в Ястребино - демократично нали ? Или да разпродадеш държавното имущество за жълти стотинки като костов ? Или като твоят идол бойко да си мутра и да рекетираш хората и после да станеш антимафиот ? Садистите и изродите нямат партия - те са и леви и десни, където ги приемат ! Но робите като теб се кланят на всички - такава ти е съдбата - страхлива и злобна душичка !

Дечицата в Ястребино Боко ли ги разстреля ?

Начин има - кръщаваш партията си "ГЕРБ" и вече си света вода ненапита!

Тази партия е противоконституционна и трябва да се забрани със закон . Тия не се наядаха с власт ПФУ

От БСП освен да лъжат и да мамят народа какво друго могат? Моа да копам, моа и да не копам както е казал техен избирател.

Има си хас да приемат мандата от ДПС...Не, те винаги са в сянка и не носят отговорност. За тях са само далаверите.

Е ще го върне разбира се, нали трябва по-скоро да съставят правителство с ГРОБ и да грабят заедно? Ето, сега стана нежелана издънка и се наложи по-рано да грабят заедно, ама без актуализация на бюджета милиончетата в банката на герберастчетата и депесарчетата ще стоят замразени, а идат избори и трябват кинти за циганора...

Да грабят каквото искат,важното е комунист повече в управлението да няма,пак ще е повече отколкото икономисване от БСП ООД.