Политолог: ДПС се държи безобразно и арогантно

ДПС беше създадено като правозащитно движение и успехи в тази посока бяха постигнати в началото на 90-те години.

Обратно в новината

Коментари - Политолог: ДПС се държи безобразно и арогантно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А по кротко с критиките търбух.Един ,който не може да си контролира теглото и лакомията,тръгнал да дава оценки.Съгласно 10-те божи заповеди ти си голям грешник.Покай се свиньо!

А по кротко с критиките търбух.Един ,който не може да си контролира теглото и лакомията,тръгнал да дава оценки.Съгласно 10-те божи заповеди ти си голям грешник.Покай се свиньо!

до от блога на иво инджев И? Това трябва да ми отвори очите или да ми каже накъде да гледам?

Вашето равнище е агитката на ЦСКА и Левски профанизация + емоция.

Или си ДС мекере или си се побъркал. Огнян Минчев винаги се е изказвал подобаващо като политолог за разлика от Андрей Райчев и Кольо Колев.

Стамат, ти против кое точно си? Аз не виждам нещо от написаното да не е истина. А на теб кво има да ти цензурират? Както се вижда, всичко ти е на мястото... Хубаво е да можеш да кажеш всичко, което имаш, само с две думи... Аман от многословници, каквато съм и аз... Ама то много глупости у действителността- у пространството и времето,де. Туй ша ма е сбъркало сигур. И оня, дет ша са побърка. Хайде стига съм ви дразнила, че няма да забележите. Важното е да сме здрави, нали?

DO UVAJAEMITE OLE I OBARKVANE...UVAJAEMI PISA4I NA VISOKOINTELEKTUALNA BALVO4,AMAN 4EREN OT HORITSA KATO VAS..SKORO,STRUVA MI SE,OT OLE 6TE STANE OLELE I OT OBARKVANE-POBARKVANE AZ VSE SE IZKAZVAM NE OVREMI I NE NA MIASTO,TA NI6TO 4UDNO PAK DA ME TSENZURIRAT!!!!!!!!!

Ти наистина си много объркан,пич,щом смяташ дръндарския циганин за голям политик.Това е просто едно мазно леке, което не се гнуси от никакви подлости и слугинажи и за пари ще продаде и майка си.Агент на ДС,вкаран да учи пак от ДС, че е хитър -да,но не е умен.Чети му просто тиите,дето ги ръси и ако ти не си съвсем пък тъп,сам ще го разбереш.ДПС беше съз дадено не от този селски хитрец,а от един наистина умен червен мафиот,с единствена цел турците да не се присъединят към СД С навремето,когато споменът за възродите лния процес и омразата към БКП бяха още силни.Във всяка нормална страна този ще ше да е в затвора още от времето,когато предадеоня списък на турското посолств о,което е и документирано.

Страшно се зарадвах на това изказване! Както казвам на мъжа ми, толкоз готино, и толкоз ми хареса, все едно съм го писала аз. Моят коментар е след Вашия, но струва ми се, макар и по- грубичко и не толкова елегантно, звучи по същия начин. Браво на всички, които не чакат Минчевия, нито Костовия да им казват кво да пишат тук. А, че са от катедрата Научен комунизъм, туй го помня и аз. Абе все убави ора....

това е самата истина ДПС е етническа партия

Здравейте, само искам да попитам, кога ще бъдат публикувани коментарите към всички статии, щот аз знам какво съм писала, но искам да науча мнението и на другите участници вув форума? Е ли е възможно към Български запалянковци гласуват за Обама и Маккейн да няма нито един коментар? Аз знам поне за един изпратен- моят. Благодаря за любезното съдействие! Статията за мнението на Б.Борисов си седи със 6 коментара вече часове- хич не ми се вярва хората да са тъй безучастни към туй скромно мнение....Молим все пак да на публикувате, макар и с различните имена под които пишем в този форум- Оле, Кук, Медведь, или Кеч по пътищата...Още веднъж, покорно благодарим, че тъй съвестно си гледате работата- нещо толкоз рядко срещано днес.

ДПС е една етническа партия, която ни беше натрапена от външни сили, въпреки плахия опит на българското правосъдие да откаже регистрацията й. Отърваване от нея няма. Тя винаги ще бъде в парламента ако не втора, то трета сила. И в следващото правителство ДПС ще бъде балансьора. Бих се посмял от сърце, когато Герб, БСП и ДСП съставят новата управляваща коалиция след изборите, ако това не е трагично за България.

Видно е, че положенското няма да са опрай скоро, поради много елементи сред имащите право на глас и които никак не напипват проблема, камо ли да участват в неговото решение. Ама що са говори турски у министерствата, ба джанъм, що ни управлява тоз и оня, що се са хващате за авторитаризъм и комунизъм, коит работи са направо смешни, да не казвам изтъркани. Поне пишете само кат имате да кажете нещо ново и коет си е чисто ваша, уникална и полезна мисъл, а не да задръствате форумите с нищо необогатяващи брътвежи. Ама той примерът е пред очите ви- заветът на хан Кубрат си е български, но се изпълнява от единните турци. Не те пречат, нито Доган, а ония, коит когат им е кеф са с турците, когат им е кеф са с друг. Вие си пречите, господа, да не казвам, че космите ви пречат...Положението е таквоз, квот си го напрайм поединично, та после целокупно да страдаме, кат си мислим, че е обратното. Гретхен, тъй ма уплаши! Кажи ми моля те, че не пишеш от бъдещето, шот засега са 19 години от авторитаризъма, тоталитаризъма, комунизъма, социализъма, а ти викаш, че са 30. Ей, люде, да не казвам свини блатски, туряйте си опинците и почнете да се борите колективно,че така поединично,скоро няма да имате на кого да пишете у тоз форум, нит ша има кой да ви чете. Или поне си представете, че се казвате Доган, Симеон, Сергей, Костов, Сидеров, Борисов, или Свинаров...И вие да се бехте докопали до властта, и вий с туй мислене, щяхте да прайте кът тях. Демек, проблемът май е що не съм аз, а? Пак призовавам, променете си мисленето, обединете се с по-простите от вас- българи, турци, цигани - БЪЛГАРСКИ НАРОД, за да заслужите правото си да сте щастливи. Правото се взима- не се дава. С единомислие и борба. Аз съм готова на това, ама кат си подавам вече толкоз години ръката, никой не я поема, а всеки гледа да я захапе. Обадете ми се кат сте се осъзнали!

А преди да стане политолог и всичколог, Минчев е бил просто асистент по Научен комунизъм. Не че има нещо лошо в това, но го имайте предвид, когато си отвори устата да обяснява кое как е.

Мръсното копеле Доган се държи така,както е учен в школите на ДС и КГБ- той друго и не би могъл да прави!

О.Минчев не е никакъв социолог, а политолог, което ще рече човек, на когото някой плаща, за да говори за политика. Същото нещо правят и много от хората, които обичат да се събират в кръчмата, само дето те си плащат консумацията. А анализите на Минчев в много случаи са по-неточни от кръчмарските приказки. То и инситутът, на който е директор, има едно красноречиво име - институт по всичкология. А в науката, който изследва всичко, той не изследва нищо. Така че не му се връзвайте много на приказките.

Законът над всичко - тогава, ако е крал или води криминална организация, то това трябва да се докаже от съд. Щом няма присъда той(те) е(са) невинен(и) и тези приказки са само внушения. Факти, факти господа, дайте фактите! Щом нямате факти и няма присъда, оплюването на Доган е ясно. Той е трън в очите на злобните и амбициозните, щото през цялото време на прехода той бе в управлението на страната. А прехода не е нищо друго освен историческото време на реставрацията на капитализма, раждането на частната собственост, разпределение и преразпределение на държавните богатства. Това е политиката на прехода и неговата същност. Критиците Доганови са извън борда, те нямат власт, нямат пари и доходи, нямат никого, разчитат на подаяние и да лаят тук-там, остана словото на изтърканите приказки и прилагане на лесната и ефективна хватка - Той краде! ; и българските граждани така са зомбирани, че веднага реагират първо сигнално: Еба мякяму, тоа да кредне и плюска, па ние само да гледаме!. Българският гражданин не иска доказателства, съдебни решения, той е лековерен, наивна овца, която непрекъснато е ощетена и окрадена, а иначе щом му падне краде на дребно каквото види и намери. После, Доган участва в управлението след законни избори, с пасивното участие на този български гражданин, който не желае да гласува поради причините: щото е нацупен, сърдит, недоволен, много е умен - но подценен, ощетен, излъган, онези там в парламента са по-глупави от него... Причини много, ако няма ще бъдат измислени. Доган е човек като всички нас, пък и повече, не е безгрешен; но сега от всяка негова мимика да се правят генерални изводи и трайни психо портрети, или щом се изкашля той - очакват глупаците революция.Това господа е тъжно и смешно. Не съм гласувал никога за Доган, няма и да гласувам, не бих приел религията му, но му се възхищавам, той е политик на място. Оставете го, с вашите приказки той става още по-значим, въпреки противните ви намерения.

Много смешни мнения има тук. ДПС е във властта защото се подкрепя и храни от БСП- те са в дълбока взаимна прегръдка и само смъртта на БСП може да ги раздели. Необходимо е НОВА партия която трябва да бъде ИДЕЙНО КОРЕННО РАЗЛИЧНА и с абсолютно нови и чисти лица начело. Ако не се появи тя, то етническите маси у нас не виждат никаква разлика в морала между ДПС и останалите партии от лагера на управляващите и опозицията и ще гласуват естествено за религиозно близката- ДПС. Не е от фанатизъм, а липса на политическа алтернатива. До(Селски (02.11.2008 г. 15:19ч.) не само на Доган, а на всички които им дават пари- официалните медии в България са разделени между отделните политически мастодони и работят само за пари. А известно е, кои партии имат пари. В момента не Доган е медийна змвезда, а ББ!!!!

Като стана въпрос за авторитаризъм искам да ти кажа, че още нищо не си видяла, мойто момиче. Само изчакай Борисов да се докопа до премиерското място!!!

Всички журналисти и медии лижат задника на доган!Мнооого пари лапат,милите...дпс си плаща редовно на такива плужеци,като бареков и коритаров...на тоя явно не е!!!

Учудвате се, че ДПС има силни позиции в съдебната система? Има и още как! А в някои по-изостанали райони на страната - както се казва те колят, те бесят. Хора българи, България не е само София и още няколко по-големи градове. Ами останалата част? Трябва да сме единни, защото турците ще ни смажат в собствената ни държава.

Хубаво изказване, но с една основна грешка от самото начало. Точно авторитаризмът ще държи ДПС на стабилни позиция - това са естествените последствията от него, за голямо съжаление. Ако не осъзнаете проблема, нямате и шансове да го решите. Безспорен пример - БСП е с най-силни позиции, точно заради комунистическия авторитарен режим, вече близо 30 години след преврата. Това е нашето общество. Иначе другото е въпрос на отделен коментар.

ДПС е мафия. Назначават мюфтии и тъпчат в главите на народа омраза към не-мюсюлманите. Държат се арогантно и в министерствата - по оперативки говорят само на турски независимо че има присъстващи не-турско говорящи. ДПС трябва да изчезне, ако искаме да да живеем мирно в нашата държава. Ако ДПС не изчезне, ще ни доведе до гражданска война или до терористични актове от ислямисти-фундамента

Има ли някой на който още да не е ясно кой ни формира мнението всички са бивши ченгета и Доган и Иво Инджев и Коритаров и още много знайни и незнайни журалисти и политици, а ние блееме и не гласуваме, турците идват с рейсове и си отиват....

darvenata mafia DPS izseche pone 10% ot gorite v BG

edno naistina umno i mnogo tochno izkazvane!

Появят ли се Инджев и Минчев, изборите са наблизо. Ние пък се сещаме, на тия двамата колко време им трябваше да разберат какъв е Доган. И как го ползваха само, докат оня им би шута после, та и до ден днешен не могат да дойдат на себе си, разбирай на Костовия си. Според мен, най- виновни са всички онези, които имаха възможността да формират и манипулират общественото мнение, без което не можеха да осъществят грозните си стремежи към собствено облагодетелстване, ограбвайки манипулираните. Тук да не пропусна и Слави Трифонов. И после- демокрацията ни била измъчена. Дано най- после народът ни си е направил изводите и се сети за завета на хан Кубрат. Съдбата му е в собствените ръце и в мислещата му глава.

До( от блога на иво инджев (02.11.2008 г. 11:39ч.) Иво Инджев не е казал абсолютно НИЩО! Интервютата на Доган НЕ подхлъзнаха Доган, а напротив, той подхлъзна всички партии, които се пишат за опозиция. Те развяха веднага етническата карта и го обвиниха с това, защото не видяха и не желаят да видят криминалната същност на партия-ДПС. Всички партии, родени през прехода са АБСОЛЮТНО ЕДНАКВИ ПО МОРАЛ И ДЕЙСТВИЯ С ДПС -всички те произхождат от БСП и всички имат общи корени в БКП.. Нещастната ни опозиция- импотентна от безидейност, но пълна с крадци като ДПС, не може да измисли никаква нормална и истинска стратегия за сваляне на ДПС от властта. ДПС ще бъде свалено само тогава, когато бъде свалена и БСП от властта и цялата синьо-червена и лайнена олигархия бъде ЛУСТРИРАНА, ОБЕЗПАРАЗИТЕНА И ПРАТЕНА В ПАНДЕЛКАТА ДО КРАЯ НА ЖИВОТА ИМ! Т.е когато се пратят всички партии от прехода В КОША ЗА БОКЛУК и се СМЕНИ ПОЛИТИЧЕСКОТО СТАТУКВО на България!АМИН!

Огнян Минчев е дълбоко неправ в някои характеристики на ДПС. ДПС е монополизирала целия етнически хоризонт от турци и циганир за да се добере до властта чрез религията-исляма. От друга страна, тя не е различава по нищо от останалите партии в НС- и от управляващи и опозиция- лика прилика е с тях, еднаква по морал, всички крали айдушки и пайдушки във властта и приватизационни крадци. ДПС съдържа в ръководството си най- криминалните личности от българското общество - и турци и българи-еничари, които Доган специално подбира за ръководството си.По своята същност ДПС Е ЧИСТО КРИМИНАЛНА ПАРТИЯ КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПАРТИИ В НС и от там идва големия проблем. Всички опозиционни партии в НС и ГЕРБ(- издание на партиите в НС), не желаят да признае криминалната същност на ДПС ,защото трябва да признаят и себе си за такава, ще последва бумеранга и доминото с обратния ефект. Те само развяват байрака на етническата карта и обвиняват ДПС в рушител на етническия мир, а не виждат, че именно ТЕ са този рушител. Опозицията така създава политически комфорт на ДПС и БСП и ги бетонира във властта за следващите 20 години!

Как така ДПС ще има силни позиции в съдебната система? Ако има дори подозрения за такова нещо - съответните личности от тая система трябва да бъдат уволнени веднага и да бъдат подложени на съответните наказания! Май в някой закон пишеше, че съдебната система е независима?

В КОЯ ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА ИМА АНТИКОНСТИТУЦИОННА ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ?

Партийномафиотско сдружение, което със заплахата за етнически размирици държи в абсолютно подчинение голяма маса хора срещу, които никой няма никакви лоши помисли!!!!На техния гръб се строят сараи,яхти,и летящи чинии !!!

Не е само Ахмед Докан и ДПС със запазен патент за арогантност. С него се ползват и Яне Янев, Костов, Борисов, че и колко още пулитици у нас. Докато светът ни гледа сеира, а ние се готвим пак да дойдат на власт наште, така ще е. Ако едни са се ояли с власт, други с вълчи апетит към нея с нищо не са по-различни. Оправия може да има само като се измете цялата тунеядска върхушка на прехода. В т.ч. и нейните медийни клакьори и кукловоди.

Сапунените интервюта подхлъзнаха Доган 30/10/2008 В опит да му изпише веждите, в. Труд извади очите на Сокола. В това може да се убеди всеки, които има очи за факта, че преминаването на Ахмед Доган от едната крайност, криеницата и пълното мълчание, към перченето и логореята, буквално го срива като човек пред зрящите хора. Така Труд (не бих искал отново да анализирам това нещо Труд, но е трудно да спиш, когато барабаните на пропагандата ти думкат върху главата), престаравайки се със сапунения сериала от интервюта с Доган, постига обратното на заявеното в преамбюла на поредната сапунка: че Доган бил осъзнал, че, цитирам, мълчанието не е злато. В случая се оказва, че злото у Доган досега е мълчало. За да се прояви сега в пълната си сила по следния начин. На въпрос, какво си е мислел след като е видял трупа на своя шеф на кабинета (когото Доган вече разюздано и с пяна на уста нарича пред вестника мъжка секретарка!), отговорът е Чакайте да Ви питам, всеки един от Вас. Ако видите трупа на, когото и да било, но особено на познат, хайде да не Ви е дясна ръка, пръв помощник, а просто човек в разцвета на силите си, семеен, с деца и т.н., няма ли да си кажете поне едно жалко за човека, жалко за децата му, жалко за близките му? Доган обаче отговаря рязко, Че това е огромна вреда за ДПС. Жесток удар!. Това си бил помислил в онози момент. И нито дума на състрадание. Да, много дни по-късно, когато започнаха да градят отблъскващия портрет на мъртвеца, не би било изненадващо реакцията на Доган да бъде именно такава. Той самият даде тон за омаскаряването на Емин, проговаряйки на 5-тия ден от събитието пред същия вестник. Но точно при това проговаряне той сам призна, че не бил познавал Емин, т.е. той е научил всички онези гадости, които сега говори за него, едва в резултат на това ужасно вредно за ДПС събитие. В момента, там на стълбите, по признанието му, той просто не е знаел, че мъжката му секретарка бил масон, склонен към самоубийство, раболепен към шефа, но авторитарен към останалите и всичко останало гадничко, което и в най-новото си интервю Сокола посочва като новина от онзи свят по адрес на беззащитния да се защити Емин. С други думи Доган ни се разкрива такъв, какъвто наистина е: пред лицето на смъртта на един познат, съратник, баща на 3 деца, той не е могъл да пророни и думичка на съжаление за човека Ахмед Емин. Види се компютърът на човека компютър и на програмистите му явно е останал на нивото на онези машинки, които се произвеждаха в Правец за съветския пазар. Ако обичат обаче, на европейска България да не ги пробутват! Защото е явно, че не могат да съберат две и две, а претендират да смятат по формулата 8:5:3, в която са се оплели като Сокол в кълчища. Още по-лоша сметка са си направили с нескопосаната пропаганда за Доган като политик. Отигравайки стандартната пропагандна схема да му подават отговори, явно го надценяват. Подсказвайки му, че едни лоши хора говорят едни лоши неща за неговото ДПС, на което той да отвърне подобаващо, участничката в тази схема Валерия Велева му дава следния пас: В обществото се НАБИВА тезата за черна каса на ДПС, която вероятно Емин е обслужвал?. Човекът уж компютър не намира какво друго да каже, освен да посочи себе си като канонизиран политически светец: Каква черна каса? Да не съм от вчера в политиката?. Но питащата не го оставя на мира, тика го обратно в играта, като му напомня, че и (бившият германски канцлер Хелмут) Кол е бил уличен в употреба на черна каса. На което, отново, Доган отговаря с неразбиране от типа на онова, което се изобрази на лицето на Тодор Живков в момента на преврата срещу него: как изобщо в него могат да се съмняват, ами че това било някаква истерия. Но и това е нищо. Най-същественото откровение от интервюто е самомнението и заплахите на този политик, които избуяват от тази медийна изява, която го разкрива в пълния му блясък на самозабравил се автократ, повярвал на хвалебствията за неговата лична уникалност и незаменимост. Доган се гневи на всички опити да му се търси отговорност за имотното състояние и продължава да контраатакува в познатия му стил: щял да си купи и летяща чиния, ако можел и никому нямало да дава обяснение (това парламент, Сметна палата, обществено мнение - за него не съществуват). Изводът му от факта, обаче, че изобщо му се търси някаква сметка, е че ставало дума (както му подсказва Валерия Велева) за българите като много консервативни хора (не ги е срам, питат откъде политикът забогатява и защо се фука безпардонно и безнаказано с това!). И тези консервативни хора у нас, убеден е той, го мразели неистово, което нямало нищо общо със социалния му статут (той така нарича падишахския разкош, демонстриран от него). А сега внимавайте за извода му: Това е много опасно за страната, размахва пръст Сокола. Мелодрамата достига апогея си с претенцията му, че той не заслужавал такова отношение след всичко което бил направил за страната и че можел този път да не тръгне да успокоява хората (разбирай турския етнос - а после кой заплашвал с етническата карта!?). Тропва с крак и заявява драматично: Ако искате да напусна, ще напусна?. Казва го, малко след като вече ни е заплашил в интервюто, че щом не оценяваме неговата откровеност, с която ни бил отворил очите за наличието на обръчи от фирми около партиите, щял вече да мълчи. Това предложение за напускане е вече финалното доказателство за тежък проблем в компютъра. Защото буквално няколко абзаца по-горе Доган категорично заявява, че няма намерение да напуска политиката. Вестникът е сметнал тази декларация за толкова важна, че я е сложил на почетното водещо място на първа страница. Вярвам, че много хора искат Доган да напусне, но след това интервю вече не искам да мълчи. Защото с всяка нова дума все повече се разбира с кого и с какво сме си имали работа досега, което е от полза за пробуждането на гражданското общество - със самото олицетворение на грижливо прикривания, ухажвания, обгрижвания фалш на т.н. преход. Така че се надявам Труд да продължи сапунения сериал, от който, по неочакван за сценаристите начин, сапунът на догановите излияния отмива доста от наслоените лъжи за това какво дължим да кукловодите на измъчената ни демокрация. Иво Инджев

do 20.30 i 21.15...RADVAM SE,4E VSE PAK IMA O6TE NIAKAKVA EMOTSIA V MEN,PAK ZA PROFANIZATSIATA SKORO 6TE SI POGOVORIM LI4NO S AVTORA,4AKAM VI GOSPODIN INTELEKTUALETS DA MI PI6ETE NA LI4NIA E-MAIL..6TE VI DAM I KOORDINATI STIGA DA GI POISKATE...AKO SE ZASIAGAH TAKA LESNO,KAKTO NIAKOI OT VAS SI MISLIAT DONIKADE NE BIH STIGNAL...AMAN OT NADUTI BALONI,MNOGO 4ESTO GARMIAT,I.....

А преди да стане политолог и всичколог, Минчев е бил просто асистент по Научен комунизъм. Не че има нещо лошо в това, но го имайте предвид, когато си отвори устата да обяснява кое как е.

смърт на дпс и олигархията