Коментари - Доверието в ОП и ”Воля” спада, интерес към партия на Радев | Днес.dir.bg

Доверието в ОП и ”Воля” спада, интерес към партия на Радев

ГЕРБ продължава да получава с около 5% по-голямо доверие от БСП, но подкрепата за "Воля" силно намалява и при нови избори вероятно не би влязла в парламента.

Обратно в новината

Коментари - Доверието в ОП и ”Воля” спада, интерес към партия на Радев | Днес.dir.bg

Коментари

да е по пътя на Унгария и Полша,слугинския му характер му пречи

НЕ управляват,БЪЛГАРИЯ върви в правилната посока.

Явно кому истическа поръчка е това "изследване" ! По-голям селянин за президент не сме имали! Дори Желю Желев беше по-интелигентен!

готина статия! но автора как разбра колко е подкрепата за бсп, като такава партия не е участвала на избори от три петилетки време??

Точно за това и патриотите и Марешки ще крепят това правителство. Защото втори път няма да има.Ще искат да изкарат целият мандат на този парламент, за да се набозаят както трябва. Сега им се е паднало. Най смешни са нещата при патриотите. Уж все успешни решения взимат, уж все всичко правилно правят, а подкрепата им се свлича надолу. Ако така продължават, следващият парламент ще го гледат от вън! Някой им е казал, че пенсионерите са им адски благодарни. Глупости! Кои пенсионери? Моите родители са с пенсии около 330-340 лева и от патриотите нищо хубаво не са видели. Напротив, считат, че това е поощряване на мързела и е много несправедливо. Тъй че, патриотчетата да се стягат. Чака ги дълъг път!

Интерес към партия на Радев значи! Демек ни пробутват и БСП, и НАТО, че и САЩ в един кюп! Чудя се, дали има някои наистина да вярват, че който ходи в армейско училище в САЩ, там го учат как да служи на интересите на българския народ, а ще пропуснат да му обяснят как да слушка и изпълнява краварски мераци?! И че след антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., извършен от другарите Луканов, Лилов, Джуров, Пешо танка, Станишев старши и пр. основатели на БСП, по инструкции на американския шпионин Горби, у нас някой може да се докопа до власт без козяшка благословия?! И че БСП не са първи краварски марионетки?! Питам, защото аз не вярвам: ".... Неслучайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов.

Стига сте измисляли нови партии и коалиции.Радев е президент четери години и не може да прави партия,дори задкулисно,щото малко да се установи това,трябва да се отказва от президентството.Уйчиндолският не му отърва,щото като шоумен може по-лесно да манипулира,ама ако иска да влезе във властта ще поеме пътя на Жорж Ганчев.

партия на Радев...партия на ушанките...ПУ..ха ха ха Майтап бе Уйли...ха ха ха

Интересно допотване! По не ясни причини сред допитването са попаднали и част от умните и интелигентните. А 80те % и сега им се любуваме в парламента и президентсвото.

Носталгични митологеми има само в главите на Маркет линкс.

Ха,ха,ха "Маркет линкс" ? Ами това си е агенция за поръчки , скрийте се бре фалшификатори!

АБЕ,ЕЙ НИСКОЧЕЛИТЕ -КЪДЕ СТЕТРЪГНАЛИ С РАДЕВ ДА СЕ СРАВНЯВАТЕ

Я МУТРИТЕ СРЕЩУ РАДЕВ И ДА ВИДИМ СОЙ ЩЕ БИЕ. НАРОДЪТ НЕ Е ТОЛКОВА ГЛУПАВ, КОЛКОТО СИ МИСЛЯТ, НО Е УМРЯЛ ОТ СТРАХ

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ - РАДЕВ НЕ СТАВАЛ, А ТИКВИТЕ И ГУМЕНКИТЕ СТАВАЛИ.АЙДЕ СТИГА . ЗАСРАМЕТЕ СЕ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ОПИТВАТЕ ДА ЧЕРНИТЕ РАДЕВ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ РЕЙТИНГЪТ МУ РАСТЕ.И ДА ПЛЮЙТЕ И ДА НЕ ПЛЮЙТЕ СЕ ВИЖДА СПРОСТО ОКО КОЙ Е ПО-УМЕН, ПО-ОБРАЗОВАН, ПО- ОТГОВОРЕН

1.Задължително трябва да изчезнат половете ,вече ще има само СР.РОД 2. Трябва да изчезнат държавите ,нациите ,традициите 3. Религиите ТРЯБВА ДА БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ ,водещи ще бъдат третият пол и атеистите ТОВА Е "МОДЕРНОСТТА" ЕВРОПЕЙСКИ ПАРВЕНЮТА И КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ЗАБРАВИТЕ ТОЗИ ДОЛЕН ЕЗИК ,българския ,САМО АНГЛИЙСКИ ,ЗАМЕНЯЙТЕ БЪРЗО ВСЯКА БЪЛГАРСКА ДУМА С ...АНГЛИЙСКА И ЩЕ СТЕ ВЕЧЕ ШИЕШЪН ! Това е светлото еврогейско бъдеще !

Най - накрая изплюха камъчето ,че др. Радев е "скритата лимонка" на др. Решетникова !!!! Започва процесът на подготовка и осъществяване на руския план ! Да живее Путин ...,ние ще бъдем винаги верни руски слуги ,заповядайте.....!

ей това партиино строителство АБВ 2, направо на турски сериал замириса

Гладът води до оскотяване и побъркване !!!! БСП и ДПС ще полудеят ,че не са на софрата и не изпълниха заръките на Москва ,а от там си искат ...парите и става льошо....! Нека тези две партии се кротнат и разберат ,че никога ,повтарям никога повече няма да управляват ! Хората се събудиха ,вижте Австрия ,Унгария ,Чехия ,Полша ,натам върви и България !!!!!!!!!!

казаха ви. няма да има избори. всичко е точно. всичко е узаконено. всичко работи. няма промяна да има, няма реформи да има. а за нас , молим се за здравето на заминалите не в белене, а на запад български граждани. бог, аллах да ги богослови.

е милиардер ,нещо не се връзва с "другаросването" ! Да не те е гърмяло твоето пушкало?

Досега партиите правеха президент.Сега, ако президента направи партия направо ще ги отнесе,като комар паве!

И на коя партия е тази социологическа агенция ...?

Тия фалшиви новини сме ги слушали много,АМА НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ -СМОТАНИ КОМУНЯГИ.Тоя Радев да си го издига КГБ в Русия при Путин.Тука такива родоотстъпници и служители на коминтерна -нямат НИКАКЪВ ШАНС. Тия с фалшивите новини отолигархични и комунистически трлевизии като БТВ ,НОВА ОН-ЕИР,БиТ-ТВ, и журналисти като върлата комунистка и говорителка на БСП в КАНАЛ-1,Боико Василев ,Сашо Диков и др.-боклуци -НЯМА КАК ДА ПОВЛИЯЕТЕ НА НАРОДА ТА АКО ЩЕ ДА СЕ СПУКАТЕ.

Личи как тази информация е директно спусната и сложена в сайта Ви от централата на БСП. Също прави впечатление липсата на много правописни грешки, което не е типично за журналистите на Дир.БГ

Добре , че почнах да чета отзад напред :))) След прозрението , че Полша и Унгария били отстъпили от " демократичните " ценности ми засмърдя на платена партенка . От най-малоумните ....

Радев не става за президент .Не ставаше и Плевнелиев .Кухи лейки.

Аз още при избирането на другаря Радев за президент написах ,че трябва да създаде своя партия ! Може да се казва "Единна България " по примера на "ЕдиннаРусия " на другарят Путин !

се фукаш с тая железария бе серсемино?

А бе, и немците така казваха за руските (съветските) танкове през ВСВ, но най-накрая Т-34 им е.а майката на Тигрите и Пантерите! А после немските танкове ставаха само за скрап! Днес Т-14 ще разпори Леопардите, Абрамсите и Шърманите!

Патриотите може и да вденат защо Бойко Борисов бяга далеч от еко теми, включително и Банско. Макар по този начин, дава принос за запазваме на природата. Явно е по-умния. Патриотите имат и друг проблем, който е силно пренебрегван от тях. Това е, че докато се заиграват във властта, в структурите им се опитват да вземат контрол едни хорица с еврейски произход. И те проспиват тоа, а може да им струва скупо. Щото функцията им е да дискредитират партията, в която са. преди месец два имаше такъв проблем, някакви самоинициативи техни членове бяха направили и се опитаха да завъртят една игра с израелското посолство. Малко ги изпуснаха и направиха гадостта.

Каква партия на Радев? Вие шегувате ли се? Човека става за сега,защото нищо не прави,малко си отваря устата,и на фона на предишното мекотело е великан..

Браво, точно , ясно и ВЯРНО за положението и особенно около фатмака! Нищо не прави, тук таме някой лаф като бавно развиващо се дете казва и до там! А спрямо оная медуза, направо е великан, хахах!!!!!!!!!!

Някой плати за тази стъкмистика !

Интересно само, КОЙ ИДИОТ, така самоуверено и детерминирано определи "пътя на Унгария и Полша, като примери за отстъпление от демократичните принципи"... Явно, това, да отстояваш интересите на страната си в рамките на ЕС, означава отстъпление от "демокрацията"?! Странно, друга ми беше представата по въпроса, но пък кой ли съм аз, та да се съмнявам в насажданите постулати и усърдното промиване на мозъци... Аре, Весела коледа!

Някоя либерално-соросоидна мастия.

Как ГРОБ ''печели ''избори.Драскат за власт,че паднат ли,цялата народна ''любов'' ще се изсипе въху тях.Не познавам хора,които да гласуват за ГРОБ,но Борисов е обсебил цялата власт и ще хвърчат глави и ПТП.

те си изиграха ролята, сега ще правим второ БСП, ей не се умориха от простотия тези от ДС, а са толкова богари, хора кочега джобове няма и ви трябва само един костюм и без това дебилните ви дечица ще профукат всичко

jingiby

"Данните от изследването сочат още, че има готовност малко над половината българи, имащи право на глас, да подкрепят нови политически проекти." Ами това е негласуващата част от обществото с нови идеи. Да гласува сега ходи само ЛЧМ-то (лошият човешки матрИЯл) ...

Странни резултати! Това, че ГЕРБ са първи не може никого да учуди - цялата администрация е тяхна и за да оцелее, е длъжна да ги подкрепя. Че не управляват добре и като професионалисти не ги бива е очевидно. Почти всяко тяхно решение се оспорва и променя. ДПС търсят пролуките и са готови на всичко, за да се върнат. Не виждам освен с органическа омраза към червения цвят, с какво друго сините могат да се харесат. Ще видим - времето е пред нас.

не е цялата, забравяш за тъпаците от селата и малките градчета дето си мислят че като се правиш на мъжага си голяма работа. Половината от администрацията не гласува за свинчоците от ГРОБ защото от как тия боклуци са дошли заплати и придобивки са дават само на партииците!

не се иска много акъл да го навра на майкати...мдааа Ще е тръскам като кюстендилска слива...ха ха ха

Да, ама Радев не става. Въздухар и логореец. Това, че Фърчи май във всичко за това и не го бива. Пози, стойки, високопарност. Кариеристичен Генерал в синя, Фърката униформа. Който е служил пехотинец знае. Може би за 80 % го бива и става. За 80 %.

Агенции за масова манипулация! До сега ама нито един, ама нито един мен, моите приятели и нашите семейства не е анкетиран за нашето мнение, а от къде знаят какво мислим ние....Майтап бе, голям майтап! Там има едни пари и те трябва да се усвоят....

Защо се имате за толкова значим, че някой да е длъжен да ви анкетира.

По-добре да бяхте публикували отговора на Корнелия Нинова,към Доган. Също така и възхиттата на Каракачанов от Доган. Няма нужда да четем социологически измишльотини,дайте Нинова и Каракачанов....особено Каракачанов ако смеете де...

УНГАРИЯ И ПОЛША ОТСТЪПВАТ ОТ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ПРИНЦИПИ ????? ЗАЩОТО НЕ СЕ ГЪЗЯТ ГЕЙСКИ ЛИ ???

Партията на магарето къде я броите, при положение че се видя колко е загрижен за хора и как си изпълнява обещанията?!

Коментари - Доверието в ОП и ”Воля” спада, интерес към партия на Радев | Днес.dir.bg

Доверието в ОП и ”Воля” спада, интерес към партия на Радев

ГЕРБ продължава да получава с около 5% по-голямо доверие от БСП, но подкрепата за "Воля" силно намалява и при нови избори вероятно не би влязла в парламента.

Обратно в новината

Коментари - Доверието в ОП и ”Воля” спада, интерес към партия на Радев | Днес.dir.bg

Коментари

да е по пътя на Унгария и Полша,слугинския му характер му пречи

НЕ управляват,БЪЛГАРИЯ върви в правилната посока.

Явно кому истическа поръчка е това "изследване" ! По-голям селянин за президент не сме имали! Дори Желю Желев беше по-интелигентен!

готина статия! но автора как разбра колко е подкрепата за бсп, като такава партия не е участвала на избори от три петилетки време??

Точно за това и патриотите и Марешки ще крепят това правителство. Защото втори път няма да има.Ще искат да изкарат целият мандат на този парламент, за да се набозаят както трябва. Сега им се е паднало. Най смешни са нещата при патриотите. Уж все успешни решения взимат, уж все всичко правилно правят, а подкрепата им се свлича надолу. Ако така продължават, следващият парламент ще го гледат от вън! Някой им е казал, че пенсионерите са им адски благодарни. Глупости! Кои пенсионери? Моите родители са с пенсии около 330-340 лева и от патриотите нищо хубаво не са видели. Напротив, считат, че това е поощряване на мързела и е много несправедливо. Тъй че, патриотчетата да се стягат. Чака ги дълъг път!

Интерес към партия на Радев значи! Демек ни пробутват и БСП, и НАТО, че и САЩ в един кюп! Чудя се, дали има някои наистина да вярват, че който ходи в армейско училище в САЩ, там го учат как да служи на интересите на българския народ, а ще пропуснат да му обяснят как да слушка и изпълнява краварски мераци?! И че след антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989г., извършен от другарите Луканов, Лилов, Джуров, Пешо танка, Станишев старши и пр. основатели на БСП, по инструкции на американския шпионин Горби, у нас някой може да се докопа до власт без козяшка благословия?! И че БСП не са първи краварски марионетки?! Питам, защото аз не вярвам: ".... Неслучайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов.

Стига сте измисляли нови партии и коалиции.Радев е президент четери години и не може да прави партия,дори задкулисно,щото малко да се установи това,трябва да се отказва от президентството.Уйчиндолският не му отърва,щото като шоумен може по-лесно да манипулира,ама ако иска да влезе във властта ще поеме пътя на Жорж Ганчев.

партия на Радев...партия на ушанките...ПУ..ха ха ха Майтап бе Уйли...ха ха ха

Интересно допотване! По не ясни причини сред допитването са попаднали и част от умните и интелигентните. А 80те % и сега им се любуваме в парламента и президентсвото.

Носталгични митологеми има само в главите на Маркет линкс.

Ха,ха,ха "Маркет линкс" ? Ами това си е агенция за поръчки , скрийте се бре фалшификатори!

АБЕ,ЕЙ НИСКОЧЕЛИТЕ -КЪДЕ СТЕТРЪГНАЛИ С РАДЕВ ДА СЕ СРАВНЯВАТЕ

Я МУТРИТЕ СРЕЩУ РАДЕВ И ДА ВИДИМ СОЙ ЩЕ БИЕ. НАРОДЪТ НЕ Е ТОЛКОВА ГЛУПАВ, КОЛКОТО СИ МИСЛЯТ, НО Е УМРЯЛ ОТ СТРАХ

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ - РАДЕВ НЕ СТАВАЛ, А ТИКВИТЕ И ГУМЕНКИТЕ СТАВАЛИ.АЙДЕ СТИГА . ЗАСРАМЕТЕ СЕ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ОПИТВАТЕ ДА ЧЕРНИТЕ РАДЕВ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ РЕЙТИНГЪТ МУ РАСТЕ.И ДА ПЛЮЙТЕ И ДА НЕ ПЛЮЙТЕ СЕ ВИЖДА СПРОСТО ОКО КОЙ Е ПО-УМЕН, ПО-ОБРАЗОВАН, ПО- ОТГОВОРЕН

1.Задължително трябва да изчезнат половете ,вече ще има само СР.РОД 2. Трябва да изчезнат държавите ,нациите ,традициите 3. Религиите ТРЯБВА ДА БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ ,водещи ще бъдат третият пол и атеистите ТОВА Е "МОДЕРНОСТТА" ЕВРОПЕЙСКИ ПАРВЕНЮТА И КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ЗАБРАВИТЕ ТОЗИ ДОЛЕН ЕЗИК ,българския ,САМО АНГЛИЙСКИ ,ЗАМЕНЯЙТЕ БЪРЗО ВСЯКА БЪЛГАРСКА ДУМА С ...АНГЛИЙСКА И ЩЕ СТЕ ВЕЧЕ ШИЕШЪН ! Това е светлото еврогейско бъдеще !

Най - накрая изплюха камъчето ,че др. Радев е "скритата лимонка" на др. Решетникова !!!! Започва процесът на подготовка и осъществяване на руския план ! Да живее Путин ...,ние ще бъдем винаги верни руски слуги ,заповядайте.....!

ей това партиино строителство АБВ 2, направо на турски сериал замириса

Гладът води до оскотяване и побъркване !!!! БСП и ДПС ще полудеят ,че не са на софрата и не изпълниха заръките на Москва ,а от там си искат ...парите и става льошо....! Нека тези две партии се кротнат и разберат ,че никога ,повтарям никога повече няма да управляват ! Хората се събудиха ,вижте Австрия ,Унгария ,Чехия ,Полша ,натам върви и България !!!!!!!!!!

казаха ви. няма да има избори. всичко е точно. всичко е узаконено. всичко работи. няма промяна да има, няма реформи да има. а за нас , молим се за здравето на заминалите не в белене, а на запад български граждани. бог, аллах да ги богослови.

е милиардер ,нещо не се връзва с "другаросването" ! Да не те е гърмяло твоето пушкало?

Досега партиите правеха президент.Сега, ако президента направи партия направо ще ги отнесе,като комар паве!

И на коя партия е тази социологическа агенция ...?

Тия фалшиви новини сме ги слушали много,АМА НЯМА ДА ВИ СЕ ПОЛУЧИ -СМОТАНИ КОМУНЯГИ.Тоя Радев да си го издига КГБ в Русия при Путин.Тука такива родоотстъпници и служители на коминтерна -нямат НИКАКЪВ ШАНС. Тия с фалшивите новини отолигархични и комунистически трлевизии като БТВ ,НОВА ОН-ЕИР,БиТ-ТВ, и журналисти като върлата комунистка и говорителка на БСП в КАНАЛ-1,Боико Василев ,Сашо Диков и др.-боклуци -НЯМА КАК ДА ПОВЛИЯЕТЕ НА НАРОДА ТА АКО ЩЕ ДА СЕ СПУКАТЕ.

Личи как тази информация е директно спусната и сложена в сайта Ви от централата на БСП. Също прави впечатление липсата на много правописни грешки, което не е типично за журналистите на Дир.БГ

Добре , че почнах да чета отзад напред :))) След прозрението , че Полша и Унгария били отстъпили от " демократичните " ценности ми засмърдя на платена партенка . От най-малоумните ....

Радев не става за президент .Не ставаше и Плевнелиев .Кухи лейки.

Аз още при избирането на другаря Радев за президент написах ,че трябва да създаде своя партия ! Може да се казва "Единна България " по примера на "ЕдиннаРусия " на другарят Путин !

се фукаш с тая железария бе серсемино?

А бе, и немците така казваха за руските (съветските) танкове през ВСВ, но най-накрая Т-34 им е.а майката на Тигрите и Пантерите! А после немските танкове ставаха само за скрап! Днес Т-14 ще разпори Леопардите, Абрамсите и Шърманите!

Патриотите може и да вденат защо Бойко Борисов бяга далеч от еко теми, включително и Банско. Макар по този начин, дава принос за запазваме на природата. Явно е по-умния. Патриотите имат и друг проблем, който е силно пренебрегван от тях. Това е, че докато се заиграват във властта, в структурите им се опитват да вземат контрол едни хорица с еврейски произход. И те проспиват тоа, а може да им струва скупо. Щото функцията им е да дискредитират партията, в която са. преди месец два имаше такъв проблем, някакви самоинициативи техни членове бяха направили и се опитаха да завъртят една игра с израелското посолство. Малко ги изпуснаха и направиха гадостта.

Каква партия на Радев? Вие шегувате ли се? Човека става за сега,защото нищо не прави,малко си отваря устата,и на фона на предишното мекотело е великан..

Браво, точно , ясно и ВЯРНО за положението и особенно около фатмака! Нищо не прави, тук таме някой лаф като бавно развиващо се дете казва и до там! А спрямо оная медуза, направо е великан, хахах!!!!!!!!!!

Някой плати за тази стъкмистика !

Интересно само, КОЙ ИДИОТ, така самоуверено и детерминирано определи "пътя на Унгария и Полша, като примери за отстъпление от демократичните принципи"... Явно, това, да отстояваш интересите на страната си в рамките на ЕС, означава отстъпление от "демокрацията"?! Странно, друга ми беше представата по въпроса, но пък кой ли съм аз, та да се съмнявам в насажданите постулати и усърдното промиване на мозъци... Аре, Весела коледа!

Някоя либерално-соросоидна мастия.

Как ГРОБ ''печели ''избори.Драскат за власт,че паднат ли,цялата народна ''любов'' ще се изсипе въху тях.Не познавам хора,които да гласуват за ГРОБ,но Борисов е обсебил цялата власт и ще хвърчат глави и ПТП.

те си изиграха ролята, сега ще правим второ БСП, ей не се умориха от простотия тези от ДС, а са толкова богари, хора кочега джобове няма и ви трябва само един костюм и без това дебилните ви дечица ще профукат всичко

jingiby

"Данните от изследването сочат още, че има готовност малко над половината българи, имащи право на глас, да подкрепят нови политически проекти." Ами това е негласуващата част от обществото с нови идеи. Да гласува сега ходи само ЛЧМ-то (лошият човешки матрИЯл) ...

Странни резултати! Това, че ГЕРБ са първи не може никого да учуди - цялата администрация е тяхна и за да оцелее, е длъжна да ги подкрепя. Че не управляват добре и като професионалисти не ги бива е очевидно. Почти всяко тяхно решение се оспорва и променя. ДПС търсят пролуките и са готови на всичко, за да се върнат. Не виждам освен с органическа омраза към червения цвят, с какво друго сините могат да се харесат. Ще видим - времето е пред нас.

не е цялата, забравяш за тъпаците от селата и малките градчета дето си мислят че като се правиш на мъжага си голяма работа. Половината от администрацията не гласува за свинчоците от ГРОБ защото от как тия боклуци са дошли заплати и придобивки са дават само на партииците!

не се иска много акъл да го навра на майкати...мдааа Ще е тръскам като кюстендилска слива...ха ха ха

Да, ама Радев не става. Въздухар и логореец. Това, че Фърчи май във всичко за това и не го бива. Пози, стойки, високопарност. Кариеристичен Генерал в синя, Фърката униформа. Който е служил пехотинец знае. Може би за 80 % го бива и става. За 80 %.

Агенции за масова манипулация! До сега ама нито един, ама нито един мен, моите приятели и нашите семейства не е анкетиран за нашето мнение, а от къде знаят какво мислим ние....Майтап бе, голям майтап! Там има едни пари и те трябва да се усвоят....

Защо се имате за толкова значим, че някой да е длъжен да ви анкетира.

По-добре да бяхте публикували отговора на Корнелия Нинова,към Доган. Също така и възхиттата на Каракачанов от Доган. Няма нужда да четем социологически измишльотини,дайте Нинова и Каракачанов....особено Каракачанов ако смеете де...

УНГАРИЯ И ПОЛША ОТСТЪПВАТ ОТ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ПРИНЦИПИ ????? ЗАЩОТО НЕ СЕ ГЪЗЯТ ГЕЙСКИ ЛИ ???

Партията на магарето къде я броите, при положение че се видя колко е загрижен за хора и как си изпълнява обещанията?!